i väntan på..?

Sitter och väntar på att sällskap på nyårsafton ska vakna. Tror jag ska gå och skynda på de en jävla massa nu.

Allt blev bra tillslut och ingen blev ledsen. Underbart, så de ska vara ju. Hoppas alla får grymt kul o så typ hörs vi nästa år då! shit asså..
haha puss hare kul ikväll

good or bad - I really don't know

Allt är upp och ner och bak och fram och ut och in och helt cp. Fast jag vet inte om de är ett dåligt 'cp'. Kan vara både och. För mig är det ett bra 'cp'. Eller, de är nog mest bra för mig. För andra är de mindre bra och jag känner mig lite elak. Och är jag elak är de ett dåligt 'cp' för mig också, om ni fattar? hatar att såra folk. Verkligen de värsta jag vet. Men ibland kanske man måste sätta sina behov och sin vilja först, för att må bra och vara glad själv. Är det okej att tycka att tycka typ 'one man’s trash is another man’s treasure' där jag är mannen med skatten lol? Hänger ni med? De är väl ok att va glad även fast de kanske inte blir så bra för andra..?

Jag är iaf glad, bara så alla vet. Har aldrig skrivit ett så konstigt och obegripligt inlägg någonsin. Och vill bara klargöra att jag är glad och nöjd.

Klockan är fan halv 4 och jag kommer att somna snart. Kanske till och med är så trött att jag inte kmr komma ihåg vad jag har skrivit sen. Får se om inlägget är kvar efter imorgon haha. G'night for now, puss


näst sista dagen, wut?

Jag har haft lite småpanik hela dagen för imorgon är sista dagen 09. Men jag VET att de inte är något att gnälla över, för jag VET att på fredag kommer den enda skillnaden va att de står 10 ist för 09 på mobilen. Annars kommer allt vara likadant. Några kanske har fått en jävla kick och bytt livsstil helt, men dom flesta kommer att vara exakt samma människor som dagen innan.

Jag vaknade av mobillarmet halv 11. Stängde av larmet och småskrattade lite för migsjälv för att jag ens hade hoppats på att jag skulle gå upp så tidigt en vanlig dag. Typ 3 sekunder innan jag somnade om fick jag 2 sms och då gick de ju inte att sova längre! Tok.

Åkte till stan med Fiä i hopp om lite snygga grejer att ha på sig imorgon! Jävlar va jag fick leta, men tillslut hittade jag ett par strumpbyxor med fina prickar på, tyyp? Svårt o förklara, men asfina är dom. Perfekta, skulle vilja äta dom. Så bra ärom! Plus några söta hårspännen/  w/e ? Fint blire nog iaf! :D

Sen firade vi Elin som fyllde 2, och sen hem. Nu ska jag fixa lite bara, inte göra så mkt alls. Skriver ja inte mer får ni ha ett/en(?) sjuuuuuukt bra nyår! posspossposs!


Let it rock, let it rock, let it rock, let it rock

Hanin och Saba va här. Hur kan man förklara det utan bilder?
omöjligt.













bästbästbästbästbästbästbästbästbästbästbästbäst<3

nytt år = ångest

Oj, ångest innan nyår. Fan va otippat. Så blir de ju aldrig, nej aldrig någonsin.

För typ ett år sen hade jag så fet ångest och va så deppig så jag vet inte vad. Och året innan de, och antagligen va de jobbigt med nytt år året innan de också. Tänka sig, som ett mönster! haha
Men förra året vare värst. No doubt liksom haha. Men nu i år blire nog rätt ok. Förutom 'nytt år lite läskigt-ångesten' så är allt bra. Tror jag iaf, känns ju nästan så ju. Tänka sig att allt skulle bli så bra, haha.
Vet inte riktigt vad som händer än, men de får vi väl se helt enkelt. Något kommer ju att hända iaf.

Menne, dehär med ångesten då. Blir så med nytt år. Lite läskigt, mkt nytt antagligen.

OJ nu kom hanin och sababbababbaba :DDD PUSS skriver sen hahahaha <3

dagen efter dagen efter

Igår va både upp och ner. Efter lite gnäll och gråt och deppighet och bråk gick jag och la mig i min säng. Låg där hela dagen och bara tänkte typ. Gav migsjälv några mentala bitchslap's och pepptalk och efter de va jag glad igen. Hurfan liksom..? Iaf så låg jag uppe med mina högtalare oh mådde bra till typ 4, sen gick de att sova. Dagen slutade bra, så de va OK!

Vaknade upp idag och kände för att spendera pengar, så jag slog en signal till hanin och Saba! 1,5 timmar senare kom brudarna och hämtade upp mig och sen drog vi ut i krig, typ. Haha, men kul vare, och spicy käkade vi. och jävlar va kläder ja köpte. Aja, nu är jag nöjd och glad och sitter hemma i mitten av min nya klädhög i min säng, aw <3 Tror jag drar till Matte sen, typ :)

n a j s dag dårå, yea!

som vanligt då

God morgon. Juldagen osv. Ligger i min säng och har inte orkat röra mig en meter sen jag vaknade. Fattar inte va de är med juldagen? Alltid lika jävla slut, fast man inte gjorde mtcket alls igår. Jag åt inte ens särskilt mkt..? Alltid likadant på juldagen. alltid lika slut haha. Och idag har jag ont i ryggen också, jag bar elin ett antal timmar igår, gull<3

Mtv har The hills maraton idag, i luv it! Ska ligga här och tröstäta och glo the hills och sen komma på att jag slösar en hel dag - få ångest - och göra något. Kan ju hoppas de blir så iaf.

Nu ska jag kriga mig upp ur sängen och krypa ttill köket, måste äta något haha. PUSS!

sen då?

Nu är julen över då, elr? De känns så, har gjort allt man ska göra tror jag.

Jag har :
- gått upp tidigt
- öppnat morgonpaket
- stressfixat mig på 20 min.
- slökollat på kalle (bara för att få se inslaget om den nya filmen som är varje år)
- väntat brutalt länge på maten (och nästan dött av hunger då frukosten uteblev som vanligt)
- ätit 1 portion julmat och blivit asmätt fast jag övertygade alla om att de skulle kräva 3 portioner.
- väntat på tomten (som om jag va 5) eftersom man absolut inte kan börja öppna alla paket under granen innan tomten kommer med sina..? odd.
- öppnat paket och blivit nära på besviken när de gick så fort haha
- ätit gröt och inte fått mandeln(?) HAHA
- nästan somnat
- spelat monopol och vunnit SÅ HÅRT!

såatte.. nu känns de bra! Fast lite besviken ändå.. liksom - nurå? Nu tog de ju bara slut haha :( Men sjuukt nöjd med hela dagen. Alla julklappaar etc etc.
Hoppas ni är lika nöjda med eran jul.
Puss

BTW!
JAG.FICK.BILJETTER.TILL.THE.LAST.BOUNCE. IIIIIIIIIIIHHH <3

24/12

Vaknade 9, av mig själv. Haha barnslig. Somnade om och 10 kom alva ner och sa att jag va tvungen att gå upp nu för hon tänkte minsann inte vänta längre med sina paket.

Gick upp och satte mig i soffan med en kopp te. Fick ett litet paket då och då, mysigt! Sen satte jag mig och försökte få igång högtalarna jag fick. Fina <3 Efter 20 minuter hade jag panik och trodde inte dom funkade. Pappa kom och kollade. 30 sek. senare flyttade han sladden från microfonhålet till högtalarhålet, och då funkade allt såklart. Haha, skyller på att klockan va 11.

Alva fick en elgitarr och förstärkare i julklapp, så jag drog mig ner till mitt rum igen. Nu sitter jag med hög musik och ska snart lägga in kläderna i garderoben, vilket jag skulle ha gjort igår menne... nä :)

Runt 2 åker vi till annica och träffar alla alla alla. Mysigt!
Hoppas alla har en sjuukt bra jul. Puss och kram!

min min min

förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt

ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily ily

bästadu bästavän.

panik

V A D . S K A . M A N . H A . P Å . S I G . P Å . J U L A F T O N . ? .


mina tankar går nått i stil med:
knästrumpor? benvärmare? båda? kan man mixa?!
klänning, tunika, ..kjol?
jag äger ingen kjol.
åhhh varför tänkte inte min hjärna på dehär lite tidigare.
de kan knappast vara meningen att jag ska hålla koll på allt själv.
för så känns de. min hjärna och jag är inte ett... typ?
lololol hög på julmust. gräva garderob nu,
poss(L)

(hjärta)

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då


dan' före doppare-dan' ?

Igår åkte jag hem till Hanin och Saba, hämtade film, åt och väntade. Sen stan och träffa Matte. Julklappar, right.. Åkte hem och sen hem till Matte, sov där och kom hem idag runt 5 kanske?
Hoppade över den traditionella bowlingen dagen innan julafton idag, kändes inte så lockande haha. Va inte heller med när dom skulle klä granen.. Börjar bli för stor för sånt? Venne, känns inte så men kanske stämmer. Hm.. jo, 16, kan nog göra de..

I alla fall kom jag hem och va sjukt sugen på thaimat. Gick och handlade lite oplanerad kvällsmat, de blev uppskattat! Nu sitter jag och försöker smälta maten, som tog mig en halvtimme att äta upp. Sjukt mkt mat i domdär små kartongerna haha..
Ska lägga in ren tvätt i skåpen snart, innan någon går och river i klädpåsarna så de blir äckligt hah.. MYS!

Känner mig lite... udda? som sitter här ensam i min källare och lyckas få julkänsla. Helt ensam, utan ens julmusik. Jag kollar på sagan om ringen och lyssnar på Lars Winnerbäck. Inte så speciellt julaktigt kan jag tycka.

Iallafall så ville jag egentligen bara skriva att, fan va lycklig jag är just nu. behöver ingenting mer. De duger bra såhär. Tack somfan :) Allt känns så jävla bra.

Och jag tror inte de är bara för att de är jul.

Menne, god jul iaf nurå :)

Fantastic posing greed

Jag hamnade vid den stora stationära datorn och här har jag ju då i stort sätt alla bilder. Så vafan, slänger upp lite allmänt!





































































damn, de blev ett gäng. Letade igenom alla mappar som fanns haha. Orkar inte skriva något till varje bild men äre nått ni undrar angående nån bild kan vi väl skriva elr nått. poss etc

another day of disappointment

Gick och la mig 5. Kollade på Baksmällan, den va kul. Skrattade högt för migsjälv, sad :<
Vaknade tio tror jag, och sen tolv. Duschade och fönade håret i tron om att jag skulle till stan. Men, de blev inte som de skulle. Idag igen. Fan. Aja, nu ska jag vara på dåligt humör och äta något. It's about fucking time. Tror att sist jag åt riktigt mat va i lördags eftermiddag.. HAHA. Dåligt jag är.

Aja, typ te och fil elr nått.

ok, glad igen!

Begav mig till Hemköp i hopp om lite tröstproviant och en film att se inatt när jag inte kan sova. Kunde aldrig tänka mig att jag skulle bli glad av att gå ut i -9 grader. Men jorå! Träffade många jag kände, och tänk va lite folk kan göra :)
Började när jag gick ut genom dörren. 20 steg bort står Stekis och skottar snö, jag hälsade men han hörde inte, lite ledsen! Ut från hemköp kom Pelle, pratade lite snabbt bara. Han skulle också äta sig tjock sa han. Telepati typ, exakt som jag! Sen i kassan träffade jag en lärarpraktikan som har vart med oss på sam-lektionerna. Fredrik tror jag han hette. Snäll kille han Fredrik! På vägen hem skottade Stekis fortfarande snö och då sa jag hej jättehögt. Då sa han: tjena tjena! Nu är de i varje fall skottat! Haha bra de! sa jag. Han är snäll Stekis, kanske ska börja vara lite trevlig mot honom. Han är ju iaf granne :D

När jag kom hem och packade upp mina chips, 2 filmer, mammas chips, dipp etc etc, så blev jag jättesugen på fil.. HAHA ): Ignorerade dendär nyttiga känslan och gjorde i ordning dippen. Men nu slutade de i alla fall med att jag åt gurka till dippen.. What? Haha, mamma sitter i soffan och säger att jag inte kan vara hennes barn. Jag är för nyttig... Illa dedär. Nu ska jag försöka vara min mor lite till lags och äta chips. Mhh <3 Sen kolla på Public blablabla med Depp och sen baksmällan! Blir nog en rätt OK kväll iaf.

Puss och förlåt för alla mina o-glada inlägg. Ni kan scrolla dom om ni vill.

1 tanke

Jag skriver väldigt jävla asmkt skit här när jag är ledsen arg emo whatever. Kanske borde sluta med de, jag är ju en glad chey egentligen..? Och om jag bara skriver när jag är arg framgår ju inte det så bra direkt.....
Men de känns liksom bra att skriva då. Eftersom de flesta av mina vännerinte  är 'prata-om-allt-på-jorden-vänner' och dom som är de har sagt att dom vägrar trösta/lyssna gällande vissa speciella saker / är DÅLIGA på att lyssna och trösta / inte är så passande att prata med om vissa grejer, så äre skönt o bara skriva massa massa skit och sen får vem som vill läsa, och jag behöver inte ens veta vem som läser. Rätt jävla skönt faktiskkt.

Nu ska jag försöka göra mitt liv lite bättre/värre jag är inte riktigt säker på vad som stämmer bäst, men jag ska i alla fall gå till hemköp och hyra film. Något att fördriva kvällen/natten med, nu när de inte blev som det blev..

ASSÅ ÅÅÅÅÅÅH

nu blev min text i hela bloggen sådär cp och fin. Asså älskar verkligen livet just nu. Ska fan bli apatisk, lika jävla bra. Alla slipper mig och jag slipper alla. Har vi en deal?

besviken eller nått. Hordag, skabbliv

humöret nr 1

Ligger i min mammas och pappas säng och klickar runt lite. Äckligt trött. Trött arg och ledsen. Helgen va bra, när ja kom hem för några timmar sen tror jag att mitt bra humör blev kvarglömt på bussen eller nått. Lite synd. Ikv blev de inte som planerat, så jag kommer bara att ligga hemma. Lika bra de kanske. Mor och far tänker inte ge mig mina pengar ´längre, tydligen. Jag gör för lite typ? Aja, w/e. Nu ska jag sova, sen vakna inatt och äta och sen somna om igen. Är egentligen ashungrig redan nu, men mer trött än hungrig. Äta sen, sova nu.

Tonight Im not takin no calls, cause I'll be dancin.



tjarå! :D

Nu vet jag!

Nu vet jag vad jag ska ha på mig! Inte riiktigt säker på att de är så vidare snyggt men de får duga. Tänker inte skriva vad de är heller, kanske är mer givande att visa ett par bilder om ett tag? Tror de va :)

At the moment sitter jag och äter. Makaroner och köttbullar.. lyxmåltid typ. Näe, men de är enkelt att laga, trodde jag ja! Jag har lyckats med denhär maträtten förut men idag gick de inte som jag hade velat. Köttbullarna smakar som dom är minst 3 år äldre än jag själv, och makaronerna är för salta OCH helt torra och äckliga. Till och med jag som är det sämsta ketchup-fanset på jorden har hällt över hela fatet. Euw!

har i alla fall spenderat heela dagen åt att fixa mig etc etc etc.. Och inget väldigt imponerande resultat kan jag väl säga att de blev, men de får duga. Nu ska jag äta upp, leta reda på ett par svarta strumpor och borsta tänderna, som drar jag iväg!

Take care! :*

ångest

Dehär kommer antagligen vara de töntigaste jag någonsin har skrivit, menne..

Jag har inget att ha på mig till Amira ikv. Iaf hälften av dom som kmr dit har bättre stil än ett gäng modebloggare tillsammans. Då är de illa asså. Åhhhhh jag har inget inget inget. Fan fan fan. Jeans & tshirt. HAHA nevvah. Hittar väl å något. Annars våldgästar jag Mickans garderob, aa, så får de bli.

jaaaaaaa

Tyler's trupp vann i taking the stage. Rätt åt dendär andra fula, haha.

Jag va ute och tog kort, 5 minuter, sen in. 14 minus är inte O K! Hoppas de är varmare ikv bara ):
Laddar bilderna sen kanske :)

gårdagen

Mysig! Efter avslutningen som gick snabbt och smärtfritt åkte jag hem. Somnade till lite och sen srädade jag och sorterade rena kläder. Värsta duktiga cheyen.. Sen packade jag ner kameran i väskan och tog bussen till skolan igen. Wait, what?! Skulle hämta elin på sitt dagis där, tro inte att jag åker tillbaka till skolan frivilligt lol. Bussen hem till dom och sen satt vi där och myste ett tag med Teddo :D Jag gjorde varm choklad UTAN oboypulver. Jag är fan bäst barnvakt. Vem fan vet hur man gör de? Nu gör jag iaf :D

2dl mjölk
2tsk socker
2tsk kakao

Värm mjölken, blanda dom andra 2 o sen höll mjölken över.

Så avancerat kanske de inte va, men jag kunde inte innan ):

Efteråt gick jag till Väx och skulle träffa Dennis iaf, kollade på när han och hans band typ? spelade lite :) Toni va oxå där, och 3 randoms med svart långt hår typ. I ALLA FALL så gick jag och Dennis hem till honom och sen dirr hem till Bella. Cpkallt vare, heela tiden. Gick och fikade när vi hade hämtat Bella och sen gick vi bara runt. Väldigt kallt vare, hela tiden, illa.

Sen hem runt 11 och då somnade jag dirr, jävlar va slut ja va. Haha nu vaknade jag runt nio och tror jag ska gå ut och ta lite bilder på allt kallt och vitt ): Kan bli rätt OK faktiskt tror jag. Aa, drar ut nurå, ska ba ta fram allt från min garderob och sätta på mig allt.

IKV PEPPAR JAG AMIRA! Har vart peppad sen igår och är fortfarande sjuukt pepp haha :D UNDERBART! Ska träffa Mickan senare idag och fixa tsm osv osv, blir sick :D


Tonight Im not takin no calls, cause Ill be dancin.


julavslutning

De känns så onödigt att fixa sig fin och göra sig i ordning när jag vet att jag ska kolla på något på scenen och sen bara lyssna på Birgitta. hade mer än gärna gått och lagt mig igen. Julavslutningar är onödiga. De är ju förfan bara 3 veckor lov, är de nått att fira egentligen?

AJa, får väl leta fram något att slänga på mig nu. om jag hittar något.
Sen blir bra iaf, jag ska hämta elin på dagis. Lilla fina <3 Blir så glad!

Ha en rätt ok dag typ !

ikea?

Jag verkligen hatar dendär reklamen när en liten söt kille sitter på julafton och har gjort smörknivar till alla i hans släkt typ. Fick verkligen ont i hjärtat första gången jag såg den och tänkte typ 'åååååååååååååååååååh stackars lilla kille som inte ens kan göra en fin kniv i slöjden och så gör han massa fula ändå. Åhhh lilla söta rara stackars!' . Men sen visar dom resten av reklamen. Den delen då man får se killen köpa ett pack smörknivar på IKEA elr nått annat ställe, och sen ställer han sig och filar och har sönder knivarna så att de ser ut som har har gjort dom själv. VAFAN ÄRE FÖR FALSK ÄCKLIG LITEN SNORUNGE EGENTLIGEN?!


skabbdag

Om jag skulle få välja på att aldrig mer såra någon men kunna bli sårad, eller att aldrig mer bli sårad fast kunna såra andra så skulle jag välja de förstnämnda. De andra skulle verkligen vara för illa, man mår dåligt själv också.

Ligger i min säng och kollar på Generation fett. Haha de får mig att känna mig duktig på något sätt, sorgligt nog. Åhh sad sad sad. Försöker också låta bli att nudda benen med fötterna, mina isbitar till fötter. Springa till bussen med oknutna skor är ingen bra idé, speciellt inte när man trampar fel och tappar skon för att de är för mycket snö i den... Hordag.

Hade dansuppvisning i skolan, de gick nais och alla va söta :)
Idag upptäckte jag även att lillasyster tröstar bäst av alla. Krama utan att fråga, bara krama. Underbar<3



Och för att inte inlägget ska vara sådär asjobbigt seriöst och deppigt slänger jag in en bild på en badanka.
Lagom seriöst och sådär..


puss och go'natt ppls!

en grej till!

Råkade kolla asbitchigt på en bekant (elr asså bekant? vet vem de är och borde nog ha hälsat) idag på stan. Men jag såg inte vem de va först och vad gör man när man tror att random går förbi och kollar konstigt på en? bekant drog till med ett smile och gick förbi, medans jag hade samma bitchiga min och kom på i samma ögonblick vem de va. Och nu har jag dåligt samvete haha ): Skulle kännas lite bättre om jag fick förklara mig (även om de inte va någon big deal, men ändå liksom) men bekant är för bekant för att skriva till haha. Synd ):


Shoot down the stars

På bussen hem satt jag på raden längst bak innan man måste gå upp för ett litet trappsteg ni vet? Och sen fanns de inge fler platser så där dom som har barnvagnar elr rullstol elr nått satt/stog de tre ppl. 1 chey o 2 killar, och dom pratade AShögt. Och jag hade ju inget bättre för mig (ensam på en buss utan mp3/w/e) Så självklart börjar jag lyssna på vad dom pratar om(utan att kolla på dom, SÅKLART), mest för de går inte gick att undvika att höra.
Tjejen ; Han mobbar mig för mitt hår! Han säger att de ser ut som hår en zombie skulle ha!
Hur jävla nyfiken blir man inte då på att kolla på hennes hår, för att själv se efter om hon hade zombiehår? Men så gör man ju bara inte.. Men självklart, eftersom min utarbetade hjärna inte kopplade den etikettregeln från början, så vred ju jag på huvudet i samma sekund som hon sa zombiehår, och stirrade raaaakt på henne. Och hennes hår (som btw inte alls va zombiehår, bara allmänt fult..)
Så hade jag ju avslöjat mig, nu visste dom att jag satt och lyssnade på dom haha, oskämmigt läge. Så nu va dom helt tysta och bara satt och stirrade på mig istället, heeela vägen hem.

Men aja, dom får fan skylla sig själva haha.

Sitter och kollar på nån skitfilm på trean och ska snart gå och lägga mig. Ångrar att jag inte gick och la mig direkt när jag kom hem. Ville somna astidigt och sen vakna tidigt också. Underbart! Jag har matteprov och dansprovgrejuppvisning w/e imorrn, och jag tänker icke plugga. Matten kan jag, litar på att jag lär mig på lektionerna, hah :) dansen går nog också rätt lätt. Ily tvär (L)

sista dagen imorgon sen äre bara avslutningen kvar. sjukt säger jag bara. Redan 1/6 av gymnasiet done? haha verkligen sick, Men jag klagar inte!

Ska sova, posspossposs

"lunch"

Sprang runt hemma idag och slängde ner allt jag skulle ha i väskan 2 minuter innan jag va tvungen att gå ut, så jag lyckades glömma kameran som jag hade planerat att ta med, hade vart rätt bra att ha nu. Otroligt tråkigt. Finns inget - what so ever - att göra.

Sitter och lyssnar på lite musik från alla olika håll. Atm äre surfin' usa med beachboys haha <3
Nyss vart o ätit, fisk och pasta, HAHA maten här asså ):

Snart tyska, och sen undvika att få snö kastad på mig på väg till stan. Kul dag.

Hanin säger att jag ska skriva såhär, och jag blir tvungen eftersom jag lånar hennes dator - den enda som har internet just nu.
såatte

"I'm a hustla hustla!!" - hanin

aw, fina hanin <3

<3

I found my place in the world
Could stare at your face for the rest of my days 
<3

ih, allt är så bra!


____

wowowo en bild?!



så gåre, gott humör och snö. Och imorgon ska jag träffa matte!

ily snö

De va tänkt att min klass skulle skriva uppsats på svenskan om hur projektarbetet gick, men nope, vi fick kolla på film ist. Blev ju inte direkt besviken. Jocke och jag gick och åt och sen hade vi tvråd med marcus + random ppl från samma linje. Alltid lika roande :) Drog över på tiden så jag missade lite av dataprovet men de va lugnt! Jag hann misslyckas rätt bra ändå.
Jocke och jag gick till stan och fikade medans vi väntade på att Dennis skulle sluta, och sen gick vi hem till honom. Han har ju flyttat, klart vi måste inspektera. Vi fikade och kollade på film, satt vid datorn och hade de fint.

Haha, sen när är vi så gamla att när någon flyttar går man hem till den människan för att se de nya stället och dricker kaffe? Lite chockartad feeling när jag kom på att de va just de vi gjorde men vafan, kanske borde börja med de nurå. Inte direkt 12 längre även om de kanske inte märks alla gånger..?

Iaf så drog vi oss in mot stan (i all snö, yes) och väntade på bussen. Så fin stämning på stan när de snöar och är sådär fint pyntat you know? Hoho, pepp på jul typ!

Nu sitter jag och laddar för att plugga engelska. Har ett litet fint prov imorgon, fan va kul. Hoppas de går bättre än på excelprovet idag som gick åt helvete.

pussfina:*

Död åt excel

Tar en paus från pluggandet innan datorn åker i golvet. Kör på lite bilder istället, ily bilder :)



07:15 på stan. Luciatåg utomhus</3 i tre minus. Tur att jag är snäll kusinvitamin asså.


Skola. Fina söta Jennifer såg lite borta ut på naturkunskapen, men vem fan gör inte de?


Gick och hämtade my Teddo på dagis. Gick hem till honom och lekte med tigrar. Danger danger!


asså smälter, finaste ungen på jorden. Hjärta på rätt ställe har han oxå. och gott vare..


sen elins luciatåg oxå! Hon är den asglada cheyen som sitter nästa längst till vänster i knät på.. bagaren? tkr alla utom elin ser lite oengagerade ut.. hm



haha fina fina <3 Sen fikade vi, och sen åkte vi hem efter en stund.

Och nu försöker jag plugga excel, men de går inge bra alls. Programäcklet gjorde inte som jag ville och tillslut fick jag ringa och skrika på Robin för att jag skulle kunna uppgiften. Stackars lilla Robin, förlåt mig haha.
Fler bilder sen , kanskekanskekanske, om jag hinner plugga klart innan jag somnar, hoh!
pusspusspuss

Excel och A shot at love

Hey! SÅ fin dag, verkligen mysig men nu är jag äckligt trött. Ska plugga lite till Excelprovet imorgon medans jag kollar på Shot at love och sen ska jag ladda upp bilder från idag tänkte jag. Naw typ :D

smack

Mot min egen vilja

Satt och kollade på Skicka vidare, (som jag sa ..?) och sen i slutet när dom precis har spelat in dedär repotaget med honom och mamman och läraren står och håller på vid några skåp så får jag ba värsta känslan av att jag inte vill se mer. Haha, asså de verkligen högg till i magen på mig lol. Typ 'kolla inte mer nu du vet själv att du kommer gråta sönder när ungen dör'. Självklart fortsätter jag kolla på filmen, varför se hela filmen men inte slutet liksom? Men sen, klart somfan sitter jag och gråter som en 4åring när ungen dör. Jag visste ju att han skulle dö, jag har sett filmen minst 3 gånger innan. han där alltid på samma sätt.

Måste lära mig att lite på min magkänsla.


Nu ska jag försöka sova lite. Yeah, riiight.. Aja, försöka iaf. Upp tidigt tidigt och ta bussen tidigt tidigt imorrn, jag ska se teds luciatåg, sötnos <3
Kameran kommer att vara med. Hoppas på bra bilder bara (Y) 

Puss o sov gott!


Skicka vidare

Idag har jag inte gjort någonting alls. Misslyckad dag typ, sjukt tråkigt och såklart kändes de som den va flera år lång. Inte nog med de, jag vaknade typ 12 så nu kommer jag inte kunna sova på ett bra tag. Underbart.

Kollar på Skicka vidare på 5an. Filmen är dåligt gjord men älskar storyn hoho (L) Bästa i hela filmen är lodisen den lilla killen tar hem. Han lyckas se bra ut samtidigt som han är värsta pundaren, naw typ!

Nu ska jag hämta mig lite kaffe, suuuuugen..


euwa

Älskar att möblera om när de kommer fram spindlar. Dör varje gång ):


lucia.

Vaknade till lite vid nio och somnade om rätt snabbt. Vi halv 12 kom mamma, tove och alva ner och sjöng luciasången och hade med sig ljus lussekatt och te. Haha så fina, asbra morgon blev de.

Nu ligger jag och kollar på nån störd film på 5an med 2 ungar och en katt som letar efter en hund..? Yeah..
Får se vad som händer idag. Hoppas på att träffa matte men får se hur de blir med de. Ikv kanske jag åker till Annica och sover där, ska kollla på luciatåg på morgonen och de är jobbigt att åka buss astidigt ):

Fixade klart i min rum inatt btw. De blev bra, lite mer tomt nu, funderar på om jag ska sätta upp lite saker igen men tvekar, Skönt när de är tomt oxå? Får se hur jag gör.

 
alva


fika

when I was a kid

Haha, sitter och pratar med min mor och syster om när jag va liten.

När jag va liten bet jag mig själv i armen och sa att de va min lillasyster som bet mig för att hon skulle få skäll. Jag var är ett geni.


Julklappar yea!

Ner på stan runt halv 2 med lillasyster och skulle fixa alla julklappar. De gick jättebra, bara typ, några smågrejer kvar att fixa nu sen är allt klart. Känner mig jätteduktig, och lillacheyen klagade inte alls så mycket som jag trodde hon skulle. lite småkallt va de men de va lugnt, började ju snöa asmycket sen så de va lätt värt att frysa lite. Snacka om stämning!

När vi va klara skulle vi fika men orkade inte vara kvar påp stan så vi köpte med oss fika från ica och åkte hem och fikade istället. Mycket mer bekvämt :)

Nu ska jag snart packa upp allt och sen börja måla i mitt rum. Måste måla över alla skabbiga märken de blir efter att ha satt upp massa grejer på vägagrna med såntdär, kludd? haha så de blir lite mer snyggt liksom.
Skön helg dehär, känns som jag får massor gjort haha, duktiga cheyen!


mhm

Sov länge och gott, drömde om några randoms jag tränade med och mickan haha. NU har jag ätit frukost och snart ska jag ner på stan. Orkar inte och har ingen lust till att höra med någon om nån har lust att följa med tar jag med min lilla lillasyster. Åh, bästa storasystern ever. Känns rätt o-ok att den enda jag har lust att umgås med är henne, men de får duga.

Julklappar och fika med en 10åring, snacka om lördag haha..

Hoppas alla får en bra lördag osv osv osv w/e, puss

mhm.. !

arg ledsen deppig ja tänker äta min chokladkalender nu, de räknas faktiskt som lördag om klockan är efter 00:00. Filmen stannade i 15 min sen helt plötsligt va de menyn igen. Någon älskar mig lololol


skabbdag

.

Möblerade om på mitt rum idag. tyckte de behövdes. Tog bort allt som satt på väggarna också, så nu är de rätt tomt. Känns skönt på något sätt lol.
Har kollat på nån halvsopig basketfilm fram tills nu, när dom spelar sin sista avgörande match och de är bara de svarta killarna som får spela för att dom ska visa att dom oxå kan, för nu började dvd'n hacka så jag får inte se slutet. Underbart!
Är lite ledsen för att de blev en sån jävla ovärd fredag oxå, men de blev ju som de blev. Fan, helt ensam o ja kan inte sova, vilket liv :(
Besviken är ordet, besviken och deppig ,_,


..!

Ändrade planer denna fredagskväll. Fan va tråkigt ja kmr ha, men de är väl de man får ta när man är som man är. O-najs, riktigt jobbig.

När ja kom hem badade jag och sen gick jag och la mig, lite sliten om man säger ): Vaknade för en stund sen och nu kollar jag på The Hills. Ily the hills, ily ily ily ily. drama drama drama <3 Drama är bäst när man inte behöver delta hohoho.


såhär äre
Jag är arg. Inte "ledsen/arg" utan "jag skulle kunna slåss om jag fick möjligheten-arg" känner att jag skulle kunna bli riktigt överjävlig och asbitchig etc etc etc. Lite läskigt lite skönt. Åhhhhhh damp jävla, copycat AAAAAARGFISVNFIHGFVHJGK.SKABBH, så känns de, Slänga allt i ett stort svart hål. Damp-arg.

Får se om jag drar mig ut ikväll och träffar lite människor. Skulle ju kanske vara lite kul sådär. Beror lite på, man vet aldrig. Tobbe peppar, vi får se!

Nu började The city, EUW va dåligt de är haha, The hills äger ut de så lätt. The Hills-box i julklapp tack <3

yeah, about that..

HAHAH vakna 05, jo absolut!
Halv 7 blev det och nu måste jag stressa, idag igen ._.
Värt ett försök iaf :) puss!

I have a plan

Hi y'all Idag slog Jennifer, Sarwar och jag ihop våra kloka hjärnor och muskulösa kroppar och rörde ihop världens snyggaste dans/stumteater-grej whatever. Synd att vi kommer äga sönder alla hårt nästa vecka. Ojojoj, de är inte nådigt alltså!

Sen åkte jag till centralen och väntade på Matte. Ja är snäll, de va kallt. Sen åkte jag till Matte och somnade dirr. Sov typ, 2 timmar kanske? Sociala_cheyen assooo!

aa, o nu sitter jag hemmai soffan och småkollar på scarred, EUW hurfan kommer de sig? Man får kväljningar av ljuden som lägger till när benen går av . . . . myys <3

anyway!
I have a plan ppl!
Jag ska gå och lägga mig nu. Sen vakna tidigt imorgon. Typ 05:00 tidigt, verkligen :D Då behöver jag inte stressa (måste offra sovmorgonen jag har på fredagar för luciatåget i skolan, ily den som bestämde de asså <3)

Ja men såatte.. puss sov gott!

Good cop / Bad cop

Jag sitter i mina föräldrars säng och pluggar medans min lillasyster ligger bredvid och försöker sova. De går inge bra, hon kan inte sluta prata haha.

'Linaa, vet du vad jag tycker är gott? Power King!'
'Hur många Twilight-böcker har du läst?'
'Vad gör du?'
*knackar i väggen*... 'det låter ihåligt..'

Försöker vara lite good cop, kanske funkar på tomten att jämna ut det lite efter att ha haft ww3 med min andra rätt så mycket fjortissyster. Spelar "somna fortf-musik" (owl city HAHA) för den lilla snälla och hoppas hon tycker om mig mer för de :D Det kan funka..

Har varit barnvakt ikväll och de är anledningen till att tredje världskriget råkade äga rum här hemma.. Heh, bara för mamma inte är hemma kan man inte springa ute på kvällarna som man vill. MHM BAD COP!

Nu ska jag fortsätta plugga, duktiga jag.


superwoman's back from the gym

Vi gymmade på gympan idag. Jag kan inte lyfta armarna, de är jobbigt att skriva. Illa.
jag ska plugga tyska nu, snart.

idag köpte jag första julklappen btw, aa
nu räcker de, ont.

HAHAHH NAW

HAHAHAHHAH
tobbe har alltid dom roligaste klippen

http://www.youtube.com/watch?v=_JA5nBv0cXU

kom inte och säg att denhär killen inte påminner om björn gustavsson när han spelar geek

här:
http://www.youtube.com/watch?v=GIhcL8K4shg

hahah nördar <3

lame bilder jag tog

men aja, får skärpa mig lite. Håret är fortf inte så ok som ja vill att de ska vara, ):





orkar inte fixa fler, blir bara sur hah



matte är bra, matte orkar minsann fixa bilder  <3

så atte aa, där är mitt hår.
'inte så stor skillnad'
JO DE ÄRE
skabb h

hoppar nurå, tja

AAAAAAAAAAAAAAAJJ AJ AJ AJ
fosrterställning omg hela livet typ, allt blir bra då. Gifta mig med fosterställning, it's a deal. Älska fosterställning. FAN va ont i magen jag har.
Mhhmmm, kakor <33 MHHM NAPROSYN,<3333 älskar livet ibland. Jag ska fota, snart. när tablettjäveln börjar ta bort känseln av magen. Opundigt de låter w/e, ily ipren (L) ily ily naprosyn, bättre än allt på jorden när magen är elak. fanfanfan, ångrar att jag inte höll koll på tiden och tog en tablett när jag skulle, hahah, då får man lida!

fota vare ja, aa snart. bilder behövs. vemfan orkar läsa allt skit som står anyway
bilder = lika bra som fosterställning och naprosyn <333



JAG HAR NY DAMPFIN KRAGE!
viktig information

hjärta den

fan

jag skulle köpa julklappar. Fick dampont i magen och orkade inte.. Åhhh jag som ville få de gjort ): Aja, ligga i soffan i täcket med te och kakor duger också :)

julklappar blir någon annan dag :) inga problem!


kompis de går bra nu

Sitter i nån slags koma på min säng och orkar inte röra mig. Äckligt trött och väldigt omotiverad till att kliva upp och göra mig i ordning. Har gjort allt jag kan för att fördriva tiden men nej, tillslut fanns det inte fler luckor i chokladkalendern jag hade missat. Varför är det inte 2 bitar / dag? Morgon/kväll typ?

Men aa, jag får fan ta mig upp snart. Så farligt är de inte.
Innan jag började riva i min kalender så kom ja på en grej. Jag har varit sjukt glad senaste tiden. Allting har vverkligen varit bra liksom. Ingenting är så jobbigt att man gråter och jag kan till och med skratta åt saker på morgonen, inget dåligt humör som tar emot där heller.
För asså lyssna här; ja är frisk, mår bra etc, snart är de jullov, jag är väldigt kär :$ (hjärta), har sjukt najs kompisar och allt går ok i skolan.
Behöver man så mycket mer?
Asså de är klart de finns lite halvjobbiga saker men de kunde vara så mkt värre. T.ex. äre mkt i skolan atm, men de fixar jag. Optimist yea.

Aa, peppat klart migsjälv nu. Nu ska jag göra mig i ordning. I skolan har vi bara en redovisning och sen slutar vi 11. Sen ska jag och farbror Joakim köpa julklappar och kanske blir de något till duktiga glada mig också, hah :D

Ha de bäst etc, pusssss

iiih

Helgen ägde och sög. Har aldrig i livet vart såhär stressad så lång period så intensivt men fan va kul de va. Och eh, jävlar va jag har ätit... ):

Nu ligger jag iaf i min säng och stängde nyss av tv'n. Va tvungen, 5 minuter av 'Jakten på lycka' och jag började gråta. Och jag som skulle plugga.. Fan va jag suger på de haha..

Nu är alla träningar över ett tag. Ska bli rätt skönt. Ska inte planera in så mkt i veckorna, bara ta de lugnt och göra saker som jag vill göra, på riktigt.
Blev as-damp-peppad på att köpa nya kläder också.. Kanske ger mig ut på stan på tisdag efter skolan. Slutar ju runt 11 såatte... :)

nej, plugga vare. Puss


säkerhetsnålar - check

Utmattad och utsvulten kom jag hem igår, runt tio. Tänka sig. Och nu ska jag iväg igen, snart. Har inte tid eller nerver för frukost atm men de fixar jag på hemköp sen innan carlforsska. Yea it's a plan!
Kan inte säga att jag är nervös direkt, bara lite trött och omotiverad, that's all..

Försöker bli lite pepp och läser Jennie Widegrens blogg / w/e, funkar rätt okej haha.

Nu ska jag gå ner och göra mig i ordning, packa kläder, smink, säkerhetsnålar, hårspray osv osv osv..
Mjukisbyxor och linne, najs! Haha inte alls skabbig..
Måste måla naglarna oxå, hatar att vara barfota HAHA

eh, aa.. hörs ikv kanske? Nu äre iaf dansuppvisning  :)
håll tummarna ..


cpdag, cphelg

Idag suger. Jag måste stanna efter skolan och arbeta med projektarbetet, roligt, nej. Sen har jag samtal med Birgitta jag älskar att prata Winkler, och sen ska jag vänta 1 timme och sen är de genrep inför helgen. Kommer att vara hemma typ 10, och sen ska jag plugga. Trevligt. Nörd.

Jocke säger att de är nema problema. gordisimo - gudomligt tjock, yes!
De fixar sig nog.
Men jag kommer inte ha något liv i helgen, kommer inte att kunna träffa någon. Plugga och dansa. Men det duger..
Nej de gör de inte, jag ljuger. Fet ångest, cphelg.

lasse my man, tyyyp

Åhhhhhhh så sjukt bra igår. Jag dör, asmkt. Och idag har jag fin tröja. (hjärta)


Winnerbäck @ bombardier

WOHO!
Såhär lät de igår här hemma:
Mamma: Viola ringde och kollade tiderna imorgon.
Jag: Tiderna imorgon..?
Mamma: Jaa..? Du och jag och Viola ska ju på konsert?
Jag: OKEEEEEEEEJ?

Jag hade glömt, fattar inte hur jag kunde. Hemska jag är ):
Menne, nu är jag med.
Sitter i köket och klickar runt på Spotify (ily), och spelar musik högt med mitt sämsta ljud på minidatorn, aaw what a feeling, tyyp.


btw så har all time low en ny låt. dålig låt. shitsong typ. illa, liiite sad ):


Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra


hanin

jag har Hanin-abstinens, brukar få de på kvällen ju.. ):

Badade nyss, mycket mycket skummm( hur många m ?) blev de, och nu ligger allt på badrumsgolvet och vill inte försvinna, dilemma. What will mama say?

jag är fortfarande deppig. och arg på alla som säger att mitt hår är fint och fortfarande långt. skulle kunna gråta när folk säger något alls om mitt hår. nej, men nästan.

vad gör man för att håret ska växa snabbare? anabola? :)


SENARE!


kollar på de absolut sorgligaste scrubs-avsnittet ever. De när JD skäller på dendär nya lilla ful/söta killen när han kommer hem till honom och ska be om ursäkt så den lilla nya killen slutar. there will be tears ppl!

..

ibland blir man så arg att man skakar, ni vet?
och ibland ledsen, och då gråter man, aa.

men ibland när man blir extra arg blir man så arg att man gråter
och om man blir sjuukt ledsen kan de bli så att man skakar..?

vad äre då? äre nån blandning eller nått?

tisdagsmys

nu är jag hemma. jag ska gå ner på mitt rum och lyssna på musik och dricka te och ha tända ljus eller nått annat mysigt/mesigt whatever. kanske spelar lite nintendo oxå, och kanske sover. aa, tror jag sover lite, absolut.
STÄDA! FAN de va de jag skulle göra. aja, kanske sen, efter ljus, te, nintendo, musik etc etc
hahaha sure

1 december

Det snöar och jag har fått en chokladkalender (16 år, ja) De är ju nästan fånigt, vafan ärehär för jävla perfekt start på december? Någon driver med oss..

Jag har lyckats hitta ett sätt mitt hår funkar på. uppsatt. ffyfan så fult de är, men just nu får de duga. jag mår dåligt när jag kan dra i topparna och de tar slut waaaaaaay too fast ):

man that shit was ugly

nu ska jag till skolan snart, väntar på robin och jocke. sen slutar jag 11, då ska jag sova, som sagt

at night

skrev klart arbetet
drack två koppar te med för mkt socker i
hjälpte ( hahahah hjälpte ) jonne med matten
blev asspeedad
skrev cpgrejer till folk på msn
va asglad i typ 20 minuter
visade natta min nya frisyr
och typ då gick kicken över i deppighet igen
deppade över mitt korta hår
pratade med en kompis jag inte har pratat med på flera månader
grät lite över mitt korta hår och min fulhet (hahah pathetic)
blev hungrig
struntade i de
svarade i telefonen när en kompis till min syster ringde (notera kl 01:09) HAHA cptjej

och nu ska jag snart sova
hatar nätter när man är själv och hemma
dom är helt cp :(

RSS 2.0