logiken = noll

"Det kan kocken Kari intyga, om han kunde.."

Har stört mig på denhär reklamen så länge jag kan minnas. Det finns ingen, what so ever, logik i meningen? Hur har dom resonerat? Vilken idiot var det som skrev replikerna? Vill ha hans nummer. Ska ringa och "the ring-a" honom mitt i natten, "seven days". Kan han gått ha.

o-cool fast glad ändå

kom på nu att jag låter helt hysterisk i inlägget tidigare, men seriöst haha? blev skiiitglad! kunde inte behålla den "coola iskalla" stilen jag brukar vilja hålla hahaha... så glad blev jag. fatta liksom? blev till och med o-cool, så glad!"

jonnahurtig.blogspot.com

Asså, åh, gulle måste berätta hihi, åhh! :D

såhär vare

loggar in på min bloglovin' och läser alla inläggen, som man gör ni vet? Kommer in på Jonnas blogg
http://jonnahurtig.blogspot.com/ och läser rubriken " WOWFAKTOR / OKEJLINA". Tänker 'åh, ny blogg o läsa. Ska kolla in den sen.
Och sen kommer känslan som om nån poppar ett skiiitstort popcorn i min mage och ba ; meh shit, waow! Seriöst? De är ju fan jag hallå? Serri? På riktigt? Ihhhhhh, åhhh gulleee! *behov av att krama* ihihihihihihi sötis :$$$$$$$

typ så kändes de i 5 minuter :D sötaste söta ju :D riktigt gulle, fatta glad jag blev!? jag trodde ingen, serri, INGEN förutom mina 4 beztizzar läste haha. och dennis och marcus HAHA. Men lilla gulliga jonna som själv har skitvärd blogg! Känns som jag har börjat i ettan med henne igen btw, hon skriver asbra :D Känns som man är där haha, så nu för tiden går jag kopparlunden också.. om nån undrar typ..?

nu låter de som ja är skitlebb typ o besatt av henne och sover utanför hennes hus typ, o så illa äre ju inte haha.. Men ändå hallå, skitgullig ju! :D

och dehär är inte ett "tack för du skrev om mig nu skriver jag tillbaka om dej - inlägg" UTAN jag skriver för Jonna är baoutanajs och ni (beztizzarna marcus och dennis hahaha) borde läsa hennes blogg också :D


kolla! vilken soet smily av mitt eluttag ett grässtrå och lite damm! hittade den helt själv i mitt rum.. la inte ens dit den så elr nått. de ba hände liksom!

ahA!

Första tanken när Tove (min syster jag har krig med lite då och då) kom in i vardagsrummet och frågade om jag ville ha smulpajsdeg va "men shit vad har hänt, varför är hon snäll? varför pratar hon med mig?"

Nu, efter att jag har ätit smuldegen vet jag bättre. Nu går tankarna typ såhär:
Aha, hon vill att jag blir fet. Måste göra situp's så hon inte får som hon vill. Jag vill inte heller. Helvete. Nu är de krig, igen.

happymeal

Mysigaste morgonen på länge men nu är den över. Jocke o Robin kommer om typ tre sekunder och då går vi till bussen. Allt har funkat bra idag, men p nått sätt hann jag inte med frukosten ändå haha..

Mimar till Taylor Swift på MTV framför spegeln och är nöjd med mitt hår idag haha. Hoppas de klarar busresan så att nå annan får se också :(

Har inte haft inbrott i garderoben så de blev inget världskrig heller. Tror syster min fattade vinken efter typ 5 år. Har 2 lektioner idag, sen ska jag hem och bara ta de lugnt och göra flexuppgiften så jag och Hanin kan ha mysdag istället för flexdag på onsdag (L)

Borsta tänderna nu :)

Morfin

Blir lika glad efter varje dansträning jag vart på. Måste va typ droger eller nått? De är verkligen galet. Älskar läraren musiken människorna och koreografin. Älskar till och med hur skämmit de är att improvisera musikvideowhore-dans. Allvarligt skadad, men de har jag ju vart länge.

vet inte. vet inget

Känns som ja blev lite fattigare idag. Inte för att jag hade några pengar innan, men de är väl inte de enda va? Lite hemskt men jag kanske överreagerar. Som vanligt dårå.

Grät på Hemdal för nån timme sen haha. Hon rev med träpinnar på min mage. Ont, svider. Tusen olika recept. Skare verkligen va såhär?

Skabbdagen nummer ett idag asså

sova. nu

Skulle vilja ha min tandläkares mail och skriva att jag har slutat med socker i te helt nu. Känner mig aaasduktigt faktiskt! Druckit tre koppar nyss och de är asgott utan, hoh duktiga cheyen!

Matte o ja va på marknaden idag. Tror inte ni inser hur mkt ja har gått denhär helgen, verkligen sjukt. Somnade direkt efteråt hos matte haha, inte riktigt smart men najs. Eh, nu måste jag sova på riktigt. Doktorn kommer ringa imorgon skittidigt på morgonen och dekommer va skämmigt för ja kommer va tvungen o gå ut o prata i telefonen på lektionen. Åhh jobbigt. Fats de är ok, för Leffe är cool.

sova. nu

"underbart"

Asså, ja vet inte. Sovit helt cp och fast jag vill sova mer går de inte och ja är skitsur istället. Matte o jag ska till marknaden idag ( om de är öppet iidag också? ) jag ska köpa massa chips, alla chips dom har typ.

Nu ska ja spela harpan ( de enda spel man kan spela utan att få ett raseriutbrott av när man förlorar)

försöka kan du ju göra

Sista lektionen idag, psykologi, kommer att ta död på mig. Om inte lärarens tonfall gör de först..
Somnade vid 8 efter att ha kollat på Grown up's, vaknade två timmar senare och nu är de ju verkligen lätt att somna om, fast nä, lauring! Ska upp skittidigt imorn också, Robi och jäg tänker vägra stå på bussen till Wenströmska så vi åker vid typ kvart över sju. SKa ha första fotolektionen och hoppas de blir najs, har typ höga förhoppningar, kanske inte ska vänta mig så mycket hah..

Allt i skolan känns brao och de flesta är helt ok! Haha lite hjärnblödningar här och där men de får man leva med, kan inte gilla alla.


saknar de blonda. inga "i told you so" tack

Flexdag # 1

efter skolan igår åkte jag hem till Matte och då hämtade vi smyckena vi hade beställt, fina fina (L) Vid 8 slocknade vi och sen vaknade jag en gång vid typ 6. Nästa gång jag vaknade va de av att Viola ringde. Då va klockan fucking tio, haha. 14 timmar liksom, shit.

Idag är jag ledig, skönt somfan!
Sitter vid datorn och lyssnar lite på musik etc. Är skiiithungrig men kan inte äta nått nu. Har beställt en telefontid hos min läkare igen om 5 minuter, och de vore inte så najs om dom ringer och jag svarar med mat i munnen haha, _skämmigt_

får bli sen, tar nog ändå inte så lång tid!
Åker till stan sen och träffar Bella ett tag, sen ska jag fråga pappa om han vill köra bil med mig ett tag. Måste ju fan träna liksom..

Chariot

Idag är de tuuuungt att gå upp. De regnar och jag vet inte vad jag ska ha på mig och jag orkar inte göra frukost och jag är lite tjurig och blablabla. Hoppas skolan bli ok ändå. Sen ååker jag och hämtar mina smycken hos Matte, yes.

E-tuna zoo


min finis <3

Day of bad conscience

Första dagen i skolan va fin. Saknat alla gamla kids från klassen och de va lite förändringar här och där, men de duger nog. Schemat funkar helt klart, och bäst av allt är onsdagen som har blivit flexdag, underbart!

Mys på stan med bells, jenk och hanin efteråt. Vi åt glass och hade de mysigt. Hem efter några timmar, sova äta åka på träning. Nya lokaler och min grupp va ihopslagen men en annan eftersom de hade vart så få.

Snacka om nya intryck idag.

När jag kom hem blev allt jobbigt. Har så dåligt samvete för saker och jag känner mig så otroligt elak hela jävla tiden. Fattar inte att folk ens vill prata med mig. Jag ska verkligen försöka sluta va taskig hela tiden, åhh snacka om bitch. Först killen från friends som tryckte in massa skuldkänslor i huvet på en och sen bredde mamma på lite till när jag kom hem. Jag vill inte mobba nån, bara skabbiga människor som mobbas ju?
Blev lite gråt och sen mycket trösta och sen en dusch och sen va de bättre, for now. Skärpning.

Nu ska jag kolla lite mer på tv och sen slocknar jag nog, riktigt slut. Imorgon tar jag och Robin bussen till skolan. Dels för att jag ska iväg direkt efter till Matte och dels för att vi båda får ångest när vi måste cykla fast vår kondition är i botten, iaf min haha.

Lägger ni märke till att jag skriver med stor bokstav efter punkt btw? Haha word fixar de själv i skolan, behöver inte tänka så mkt på de ;)


samma gamla rutin

klockan är fakking kvart över sju och de är the voice på femman. sitter och stirrar på min tv i min säng som om någon har dött och nu ska jag stappla upp för trappan upp till köket och sätta på vattenkokaren. de är första fakking skoldagen. skönt..

lite ont i hjärtat

skänkte nyss bort alla mina fina örhängen till mina systrar. hade verkligen skitmånga och använde jättemycke när jag va mindre men nu går ju inte de eftersom typ alla mina örhängen får plats i samma hål på samma gång :) gjorde lite ont i hjärtat men sånt får man ju ta. mitt eget "fel" och de är ju inte direkt så att jag ångrar mina töjda öron.

kräftskivan igår va helt okej förutom myggorna. malin va lite busi och då blir jag också de haha :$$
städar lite smått på mitt rum nu. känns som de måste vara fint imorgon när jag går upp KLOCKAN SJU. annars får jag en hjärtinfarkt typ. hoppas att humöret inte är fullt så dåligt som de brukar vara tidigt på morgonen, för robin och jockes skull alltså :)

måste ringa efter doktorer och recept innan jag åker till skolan imorgon också, jävla hortider dom har där asså :(

björn/katt/w/e

har sovit extra hårt och bra i natt eftersom de är sista dagen på sommarlovet idag. drömde att jag va på Lindas bloggträff och alla satt i en ring runt henne och sa att hennes namn va vackert och sorgset hahaha? och så vare en skitstor björn/katt nånting där, läskig!

när jag vaknade låg en av mina kuddar på golver vid fotänden, what`? har _verkligen_ sovit bra i natt!

nu ska jag snart göra mig i ordning och sen ska jag göra massa nyttiga grejer. apoteket, köpa block o skit i skriva i i skolan och övningsköra.

nice sista dag typ..

sry ya nat a winnah

mamma kom och hämtade mig från matte och hade med mig ett happy meal, mamma är bäst (L)
nu sitter jag inne på hennes och pappas spotifylista och skickar scremolåtar till deras kompisar, haha tidsfördriv. vill se reaktionerna sen.

ska gå ner och göra mig i ordning snart för sen ska vi på kräftskiva i skogen. (göra i ordning sig = bada i myggmedel alltså)

pis aut

nighty

vare sig jag vill eller inte så måste jag nu (01:13!?!?!) erkänna att ögonlocken väger ton och de känns bäst att slå ihop datorn och lägga  mig o sova. jag, bruden som är vaken hela natten annars liksom, lite besviken på migsjälv :// har vart lite seg dag men de är lugnt, man får ha såna dagar också.

sov gott

cykelväg vid fotbollsplanen

är så frustrerad på vissa och jag kan inte riktigt släppa de. skitjobbigt, i know. men de går bara inte. ältar och ältar men kommer fan inte fram till något alls. får hoppas på att allt kommer fram och att de blir några bitchfighter haha, tjejer kan vara så sjuka..

stannade till på mammas jobb ett tag innan jag åkte till matte, de regnade så jävligt. jeeeeeeeeesus christ va kidsen va dryga haha, och va dom kollade på mina öron, shit! aldrig små hål elr :(

nu sitter jag på mattes rum och kollar på tyra banks show och lyssnar på winnerbäck. matte sover ://

skola på måndag och de känns helt okej, har saknat lite folk och jag lääääängtar så jag dör efter att få racka ettorna, och nollningen, damn!

Pollenchock och stjärnfall

vaknade vid 8 och kände att de va dödstidigt, så jag somnade om efter ett tag. sen ringde Dennis och va tjurig och skulle ha hjälp o hitta kicks på stan (:@@@@@@@@@@) vid halv elva, man ringer inte folk så tidigt.. :(
då vaknade jag i alla fall. nu ska jag skynda mig lite. ska duscha etc sen åker jag till matte idag igen. efter ett tag blir de svårt o sova själv haha :(

sveper mitt te nu och kastar mig in i duschen, herra!

your old ways

kom hem för ett tag sen och bytte om etc. kände att jag saknade dansträningarna lite väl mycket och sen kände jag att behövde dom asmkt helt plötsligt och sen va jag tvungen att göra massa sit-up's, well well..

nu ska jag packa upp min väska efter några dagar hemifrån och sen ska jag städa upp lite på mitt rum (bombnedslag) och sen dricka te. ska börja kolla skins, har inte sett hela från början, och man blir ju såld efter ett eller två avsnitt så..


jag och jennifer på maskerad för huuundra år sen. fast nä, 1,5 år sen kanske de va?

god "morgon"

ligger bredvid finismatte i hans säng med min dator på magen haha. ska till viola om ett par timmar men innan dess ska jag ligga här ett tag till o hoppas jag är lika fin när ja sover som min matte :)
kärkärkärkärkärkärkärkärkär

räknat till tio

en dusch senare och hjärnblödningen är förhindrad, men ändå hallå? ska slökolla lite på tv nu innan jag går och lägger mig, orkar inte va vaken längre :// imorgon vid tre drar jag mig hem till Viola och efter de åker jag hem. längesen jag va hemma för att verkligen bara va hemma. har stressat iväg varje gång jag har kommit hem igen haha. men de är sommarlov, mysigt <3

på lördag ska jag på kräftskiva mitt ute i skogen (typ) jobbigt med myggor och insekter osv, ångest. och kräftor o räkor är äckligt, såå jag får väl äta typ, bröd. ser fram emot de.

neej vafan, borsta håret nu. god natt

ASSÅ?!!?!?!??!?!

HAHAHA driver du med mig eller. dehär är ju förfan värre än trueman-show. snälla döda mig fyfan hahahahahaha folk kan fan inte vara såhär ahahha seriöst omg hahaha jag.dör.nu

hejjaghardamp.
äter choklad och ska kolla film med matte nuuuu (L)(L)(L)L()OL(L)L(L)L(L(OL)L()L)L) sista veckan på lovet, fanfanfan. fast saknar folk i skolan. några. hejdå
hjärnblödning snart. synd

sexi mama. saknar håret. kolla påre liksom

Ett skämt om hur de är

du hade tid

jag.är.bäst.osv

lagade min dator igår. HELT SJÄLV
nu är den bättre än någonsin och _alla_ bilder ever ligger på den nu. inga alls i den stationära längre. wohoo!

lite ärenden på stan imorse sen åkte jag till matte. ligger på mage i hans säng med datorn och han sover bredvid. gulle :)

dr. tekniker

jävla helvete äckeldator som får fejkvirus hela tiden går de tar ju förfan en kvart att svara på ett med. på facebook. idag har jag vart hos tandläkaren (fina gaddar ja haar) och hämtat min cykel hos törnrosa. och nu har jag inget planerat så jag ska operera min dator och rensa den och försöka fixa bloggen så den inte är _FUL_ etc etc etc. ska städa lite också, måste ha pengar till moshpit open, råkade beställa hem lite smycken igår juue så är pretty poor atm.
får se hur dehär går, kan bli så bra att jag sabbar två datorer. får hålla tummarna helt enkelt.

ww3

har legat på mattes soffa hela dagen och varit lite småsjuk. till slut drog jag mig upp och satte mig på bussen hem. nu har jag sjukt ont i magen och ligger i min säng och känner att hela min familj är elaka och dryga och jobbiga,  speciellt tove. ska fan dunka hennes huvud i golvet om jag får chansen utan att nån ser mig. ww3 utbröt och de slutar med att jag måste GÅ till tandläkaren imorgon. som om att gå till tandläkaren skulle vara jobbigt nog liksom. jävla bajsansikte hon är. bort från facebook direkt nu asså, straffet, typ.

ska ringa viola och fråga om hon vill umgås med mig imorgon och tycka synd om mig :(

har beställt smycken till mina ööron nu också, btw. soeta pluggar bara, 2 par. mycket bra mycket bra


ärtor o löv, mkt gladare o friskare (fast nä) , men mer pepp iaf! och smyckena i öronen va ju inte så heta kan man ju säga

as if we forgot

vaknade och pratade lite med hanin och blev på bästa möjliga humöret denhär tiden på morgonen. nu dricker jag te och rensar datorn lite, behövs kan man ju säga.

funderar riktigt hårt på om jag ska slänga i min hårfärg jag köpte igår för min utväxt men är så jävla skrajj att de blir fult :( tänk om de inte är rätt liksom..
kanske får försöka peppa lilla mamma att fixa på mig och sen hålla tummarna, vill ju va snygg ikväll liksom!

vet ni vad som skulle vara bra?

om folk kunde börja skämmas riktigt rejält för saker man inte ska göra men gör ändå. ingen feeling om hur man ska uppföra sig what so ever befinner sig i endel och fy helvete va äckliga dom blir då. så man vill spy.
de glada:
igår va ja o matte på bio den va braa och lite oläskig haha. eh, idag sov jag tyyp 12 timmar o är skitseg idag. imorgon ska jag klippaaaaaa mig o träffa bellis :D HIHI <333

fuck yeah!


jag o fia @ peace and love. älskar bilden!


ska klä på mig nått annat än sovtröja nu och sen åker jag o mattä till eskilstuna zoo. shitty väder men de får man leva med! på torsdag klipper jag mig. ska ha serious talk med friösren, något måste fan göras åt färgen nu. och då menar jag NU!

fakk jo

I could take off these bandages and
Expose these papercuts
And put them in the air
with both my middle fingers up
or talk about myself in third person
like I'm better than you
'cause there's nothing else better to do

(och bilden har inget o göra med texten. den är bara så jeavla snygg)


linda och jag @ p&l :DD <3

I know all your dirty secrets that you kept from me

åhhhhhhh håll käften ni får mig att må illa.
kan tänka mig att de är såhär de känns att åka frittfall. fast, man bara fortsätter, rakt ner.

(bellis ily<3)

åkte o hälsade på gammelfarmor idag. 95 år och skitpigg, damn asså. så vill jag också bli. lite sorgligt o åka där ifrån sen, och suget i magen blev lite tydligare. som att åka frittfall, ja.




tove alva ruth o jag

kollade fotoalbum. jag vill ha alla mina bilder i fotoalbum istället för datorn

om jag grät? hah

killen i american history x blev skjuten på toaletten. gissa vem som inte vågar gå o kissa nu? aldrig i livet, kan bli skjuten ju.
plus, de lät jättekonstigt från min garderob nyss så de är för riskabelt att röra sig ett tag fram över nu, inte direkt så jag kommer våga stänga dörren ändå.
lite feg måste jag påstå att jag är. svårt o tro kanske men hallå, kan ju inte va modigast hela tiden?

hanin o co va här idag <3 vi hade zkojj som vanligt osv!

eh övrigt då?
TP suger
jag är sämsta förloraren på vår jord
imorgon ska jag övningsköra första gången (lord have mercy haha)

inge mer nu
allt är som vanligt
men kanske inte som de borde
hm

RSS 2.0