Is that alright with you? Give my gun away when it's loaded


bleka bruden drar o solar nu, fred kompizar. ha en fet fredag

sockerkick

åkte till skolan glad men trött och hängig. kastade i mig allt som hade med socker att göra och skrev nationella provet i matte A, men va fortfarande hängig. på bussen hem, då jävlar. skrattade så jag grät åt migsjälv när alla andra (hanin jocke robin marcus elin julia) höjde ett ögonbryn åt mitt håll och sa att alla på bussen hatade mig. ehhh jocke fick en impulsidé på centralen o drog med oss på 11n åt fel håll, (bäckby typ) exakt innan bussen åkte insåg han att de inte fanns några sittplatser och att de va ett helt dagis på bussen. då blev jag o robin avputtade lika fort som vi blev på-puttade lol. sen försvann sockerkicken och jag blev lite småsur.

de är jag fortfarande. jag hade planer, som inte kommer bli som dom ska. smått ledsen :/ får se hure blir

w/e, de är lov nu


anti ants

jag har myror på mitt rum. äckligt. har en handduk på golvet som jag slänger över dom och hoppar på dom när ja ser dom. känns snällare med handduken, trampa med bara foten känns så personligt.. min mamma trampar med bara foten. ja sa att de va elakt, blev personligt då. "de äär personligt. dom bor i mitt hus fast jag inte vill de!" min mamma tycker de är äckligare än jag gör med myror. trodde ja inte va möjligt, men ack så fel.






badasstisha lololol

jag är glad idag. köpte frukost med Rob o Jenk o sen gick vi till skolan. hade en lektion, sen träffade jag amanda! vi fikade, och åt cheeseburgare eheh. jag hade badass tröja och mickan o amira dog nästan. for your information så betyder pyramid/öga-kombon inte badass devilkändispakt utan de är nå kristet trams haha, finns på dollarsedel bla. typ? ;) suckers haha (L)
när ja hade gått på bussen ringer annica o säger att dom saknar mig, N A W <3 går av på centralen igen och möter upp dom på stan och sen hem till dom och har myskväll, älskade <3 eh, vi fikade o käkade och sen tog ja bussen till hemköp o köpte fika till nationella provet i matte som vi har imorrn, opepp ):
nu ska ja snart gå ner och lägga mig. brutaltrött! sola imorrn med matte o sen färgar jag håret om ja känenr mig lite modig, hohoho.
fred bröder


ily jy <3

åhhhhhh jag är bäst. hade TYDLIGEN lagt undan pengar så den cpsnygga tröjan jag beställde sista ex1 av från jy nyss kmr inte behöva gå på nya studiebidraget utan de får jag ändåååå. åhhh livet är så bra ibland!

ehhhhhhh... varje dag denhär veckan har känts som fredag. känns skönt men man blir ledsen när man kommer på att de bara är onsdag. hm. nu blev jag damphungrig. ska gå upp o fixa nått. har all tid i världen på mig, imorgon har ja en riktigt lektion, projekttid och sen ska ja träffa amanda, sen kan ja da hem o sova om ja vill. underbart! älskar tvär, verkligen.
eh, mat vare.
sov gott kompisar

ipren? ja

har tråkigt o känner mig deppig o har ont i huvet. men de är inte så konstigt, jag har ju bara druckit 3 koppar te idag...............

imorrn ska jag äta frukost med Rob på stan och efter skolan träffa amanda. zuper!

blåljus

jag älskar spotify. hittade album som ja inte hört på säkert 12 år iaf, och tänka sig, de va nått o ha! o-pundig musiksmak ja hade när ja va 12 lol

älskar calle schulmans blogg oxå, vill va som han. eller nej, men vill skriva som han (Y)

älskar att man inte behöver plugga tyska glosor till provet heller. de går att gissa sig till. ja menar att bada = baden. ja driver inte

hatar kloning däremot, eller nä, de är väl kanske lite coolt. men hatar projektarbete om de. hatar projektarbete i största allmänhet. uwä

man kommer typ aldrig kunna klona celler från mammutar så dom lever igen. så ni vet liksom. ska ja ha onödig info ska ni fan oxå.



saknar när de gick att cykla till skolan, och när man inte behövde ha cpjacka och vantar o mössa och fortfarande frös. o juste, när man inte behövde dra upp knäna till magen för att kunna ta ett steg utan att få snö i skorna. skabbvinter

SOMEONE RING THE ALARM

ALARM ALARM! ÖREBROAMANDA KOMMER PÅ TORSDAG <33

och och och

studentflaksförbud MY ASS! vi har redan börjat planera vår student. vad vi ska åka, vart vi ska äta champagnefrukost och vad de ska stå på vårt flak. att vi inte ska få åka flak finns inte på kartan. no way in hell att vi tar studenten utan flak. never

off the walls

ja hoppade från trappräcket, rätt ner i snön som gick upp till låren. behövdes lite wild n crazy och dessutom va snön för orörd, för fin liksom.

nu äter ja hallon o pluggar, men de går inge bra. jag blir arg o frustrerad på massa andra grejer som är helt jävla off the walls liksom, fattar inte.
blir

arg

alva hade sönder min kamera i 5 minuter sen funkade den igen. aldrig mer säger jag bara. eh, nått annat kul? jag har ångest för ja tror jag kommer sakna att vara blond sen. tror ni? kmr de bli åt helvete?
ja är arg för att andra tänker som jag, vill ha egna tankar som är bara mina. allt blir bättre då, funkar då. out of my head, typ. jävla psycobrud, haha




luv it

älskar dom dagarna när man kommer hem så tidigt från skolan att man fortf är lite nyvaken och kan somna om för att sen vakna efter nån timme och äta frukost utan att stressa. finns typ inge bättre

fina lilla facebook-lina yeah yeah

hahah älskar min linje asså, alla lärare är så jävla blåsta förutom min handledare och hon är skön så de är helt ok haha. ja jocke o robin åkte till skolan, satt där i typ 30 min (facebooktid) sen skulle ja o jocke till wenströmska o typ träffa tvåor o treor o typ aa ba snacka med handledaren oxå, efter de sa vår handledare att vi nog inte hann åka tillbaka o gå på hennes samlektion så vi fick dra hem? hahahah mhhh tvär<3
hoppas tvåorna kmr till carlforsska i höst, annars blire B ://

ja kom hem, badade o nu "pluggar ja till tyskaprovet", tror jag ska klippa i lite kläder, lite skabbiga kläder. najs, eh aa

självmordspakt - du börjar

damp på äckelbirgitta idag och sen sov jag, och tränade. nu ska ja "sova" kolla på tv

allt är bra i guess. helgen va fan den bästa på så jävla cplänge så ja vet inte. ja är fett glad, fett kär, fett trött o fett pepp. jevlar asso.
fett trött på folk som ba blir skabbigare o skabbigare haha, hmhmm!
måste äta nått, blev hungrig, shiet. vafan
asså helt cp haha, posspossposs

ja saknar örebroamanda, jevla tönt :( 


anka


pip i öronen och hudcancer, (Y)

musiklektion idag KL 8 på wenströmska, helt ok! de enda som inte va ok va vädret, men robins pappa skjutsade oss (lika snabbt som vanligt). fettbra. vi sjöng lite rockstar, smittade wenströmska med lite fejk estetbaciller och träffade tobbe när vi hade slutat oxå.

sen åkte vi ner på stan (jag anna jenk bella jocke o robin) o käkade på bredbar. alla åt av alla men vi blev mätta iaf? (Y) jocke drog iväg o klippte sig, robin åkte hem och jag, jenk bella o anna gick till glada oxen o soolade i dubbelrum. haha, pratade om ASMKT och sen upptäckte vi att de va hål under dörren. lyhört värra asså, aoutch.
haha, mästersolarna när ja låg i, (de kändes säkert) : "visst är hennes ansiktsförstärkare inte på?" "neej haha" "jofan de varen, shit"
men de är lugnt! de va bara efter 5 min såatte ja har kvar hud i ansiktet, yes i have.

sen gick anna och mötte sin boy och vi andra gick runt lite på stan o fixade lite. sen åkte vi hem till mig och fixade oss, och sen kom robin o tim och vi drog ner på stan och åt och sen blev de spelning.

JAG VET ATT ALLA VILLE HÖRA OM DEHÄR

den slutade 3 timmar innan de va sagt, men de är ok! kom hem runt halv 11 tror jag, och gick o la mig direkt. nu vaknade jag och mår riktigt jävla illa och allmänt dåligt. mhh, najs. näh





de är BARA sexigt med blött hår 'fuck you-ansikte' och röda kinder med fräknar. så alla är på de klara med allt asså



haha tycker alla kan bjuda lite på bilderna, även om de är svårt att låta bli behöver man inte va cpsnygg hela tiden, ehmrh.. :D 


jag såg avatar

och skrattade igenom hela filmen

dålig, är va den är.

The truth is you could slit my throat, And with my one last gasping breath, I'd apologize for bleeding on your shirt.

nyss :
jag - mamma, jag vill verkligen färga håret mörkt. asmycket verkligen.
mamma - ahja, men gör de då.

?!?!

omg
jag ska prata med min frisör imorn på stan<333333

__________________________________________________________________________

jag ska snart leta reda på lite svart sytråd och  klippa och leka lite med två linnen som är så fula att jag gråter när jag kollar på dom haha. värsta jag någonsin har köpt.
sen ska jag städa lite till och packa lite grejer för imorrn.
ihhhh ja längtar! vi har 2 timmsr musik imorrn, sen slutar vi tio. jag bella jenk o banana ska käka lite på stan, sooola och skaffa lite hudcancer antagligen och sen dra hem till mig och fixa oss. sen kmr de lite flera och sen ska vi åka på spelning. woho, jag är glad.

sen på lördag måste jag ha nånstans att sova HAHA, såatte.. får se hur de blir! :D bra att dom slänger ut mig lol .. ;)


(real housewives of new jersey)

dom bråkar och är så arga att dom gråter på tvn, då får jag oxå lite tårar i ögonen hahah. jag vill oxå vara så arg och skrika så att jag gråter, då är så skönt. man får ut så mycket man tänker på haha. ställa upp alla man vill säga nått till på en rad o bara skrika de högst man kan i deras ansikten. sen ska dom ju såklart skrika tillbaka, fast inte gråta, som jag då. utan bara skrika. många som skulle stå på min rad känner jag.

hm.

this is bad, who's bad?

nämen såhär ska de ju inte vara, såhär ska man ju inte må. göra nått åt de, måste. för såhär ska ju saker inte vara. sådär dåliga ni vet

uäh haha
inget o skämta om

jag vill inte att de ska vara vinter längre. jag kan ju ha chinosarna (ahah?) som ja fick av amanda nu <3

rubriker är så onödiga

jag har försökt kolla på Sherlock holmes två gånger på mindre än 24 timmar (om du ville veta jocke), men somnat båda gångerna. den är inte dålig, men man blir bara trött, den är så, grå haha.

jag gjorde tyskapappergrejen. duktig! några cpenkla ord kunde ja inte så dom får robin fylla i imorgon på bussen haha (smarta vänner<3)

eh.. that's all

waaaaahhh .... i dunnooooo

har skrattat somfan idag. och varit arg, och ledsen och tjurig och bitchig och på alla humör man kan vara på, i stort sätt. kom fram till att jag är ful när jag garvar och .. att ja borde sluta bry mig så mkt. saker blir väl som de blir, i guess. kan ju hoppas. w/e tänker bli fett nonchig, oohhhoho<3

nu ska jag städa mitt rum, för de ser ut som fritzls källare och så kan de ju inte se ut när de kmr budar hit på fredag efter mysdag och innan badasskväll! går bara inte.
ja ska försöka komma ihåg och bry mig om att göra tyskaläxan. tror inte hon tycker om mig så mkt :///

cphumör, orkar intE

POSS

ändrade planer

helt plötsligt blev allt mycket roligare och jag fick mycket mindre tid. runt 2 går jag upp till sjukhuset o möter viola<33 och åker hem tilld om och spenderar kvällen! innan de måste jag plugga klart för matteprovet, klä mig, fixa mig, och äta något annat än fil och te haha. utmaning!


jag vill ha plusgrader igen så man inte behöver ha stora långa tjocka kläder ): tror dock inte jag är ensam om de..

And all I need to know is that I'm something you'll be missin'.

nyvaken hungrig trött död fulhaha barfota blond kär tjejig pepp halvdöv istortbehovavstädning osminkad ofixad skabbig less frustrerad frusen

god morgon lediga tisdag. what's up?
jag ska plugga matte, sen vet ja inte. vi får väl se i guess!


i'm just another substance abuser, but baby i'm the future

kollar på Grey's anatomy och grinar, pussy. kanske är lite trött också. mhm, ska sova nån timme innan träningen, yes. sam-arbetet som ska va inlämnat imorrn kan jag skriva ikv/natt. låter som en plan. spec eftersom jag är ledig imorgon. WOHO!


jag och bella i lördags! note to self - måste lära mig posa snyggare

I feel sick

euw säger jag bara
besviken och trött på dehär. när ska folk börja tänka efter vafan dom håller på med?


alla hjärtans dag i era ansikten

glad alla hjärtans dag! och spec till alla jävla astråkiga ansikten som inte tycker de är något att fira. vafan äre för fel på att fira? kanelbullens dag går asbra o fira men inte alla hjärtans dag? är ju fan ba mysigt o fira lite då och då. FÖR ATT INTE TALA OM att de bara är mysigt och snällt att visa den man gillar att man tkr så? EUW, fira mer, yes, do it!

jag va först hos annica och firade ted mej och tove lite haha, och sen köpte jag glass och åkte hem till matte och hade de bra med honom resten av dagen <3

wake up call

jag har vart vaken sen halv 6, fan va ja inte kunde sova inatt asså. ligger o kollar på Nanny, äter chilinachos och dricker juice. (<3) egentligen cpdamphungrig men orkar inte göra nått, onödigt typ ):

justja alla hjärtans dag idag, mhmmm.. hah.
ja ska fira ted idag, och sen ska ja nog träffa matte
nice
nu tror jag ja ska försöka sova igen, dehä duger fan inte.

So dream on, you're sleeping with the lights on

slängde nyss i mig lite tacos och har fixat mig lite. om 30 min går bussen till tim och bella och tobbe, najs! kameram kommer med och mina aaaaaaaasfina nya solbrillor! kan ju kanske, kanske kanske hoppas på lite sol. eller nej, inte alls . man kan väl få drömma :(

men aa! hey


put some clothes on

gick och la mig vid 10 igår, haha de va fan inte igår. efter många cp drömmar vaknade jag halv 11 dagen efter. mer än 12 timmar, sick! frukost blev chips och resterna av min chokladkaka, de är ju lördag vafan!

ligger i sängen skulle nyss sträcka mig efter mobilen och skicka iväg ett sms till robin och jocke och kolla om dom hade kollat p&l-banden än. (jag är så cp-pepp så jag vet inte, hoppas dom också är ) IAF så ramlade jag ner från sängen och mobilen flög i golvet och batteriet försvann. HAHA, mhh morgon <3

tänker låta mobilen ligga sådär tills jag ska iväg, lite 'skyll dig själv jävla skabbmobil' och lite 'aja ändå ingen som skriver till mig'. jag ska handla med mamma och samtidigt springa in på kicks och löpa lite nyss smink, verkligen i behov. spec eftersom jag har snyggaste blå/svarta märket på kinden. hm :/

men först ska jag duscha!

justja justa justa! hamnade på en killes fotoblogg igår, han är 12 år och tar sjuukt fina bilder! helt sick! kommer inte ihåg vad den heter atm men kan skriva sen när ja hinner kolla :)

duscha nu, aa!


the kids are alright!


wait in the car

om någon går förbi här kan ni ju titta in och ta med er chokladkakan som nästan är slut när ni går. känner att jag inte riktigt behöver den.

mår inge bra, och jag pluggar.
ikväll ska jag bara vara hemma. tror jag. känner för att fota lite. och för en ny dator. en stationär

waow, update of the day

never mind

åh. dåligt humör fast igår och tidigare idag va cpbra<3 opepp på att skriva o har inget att skriva heller, då känns de ovärt. ja tänker, o kmr fram till saker. aja

studiedag. jag kom nyss hem. ska dricka te och bli glad. försöka iaf

lugnt

lämnade Teddo och Elin på dagis för nån timme sen och sen dess har jag bara setat och tagit de lugnt och druckit te. råkade somna lite också, men de får man göra! annica har massa bra gamla Winnerbäck-skivor jag lyssnar igenom, mhhh <3

nu ska jag snart försöka göra nått åt min permanenta nyvakna look, och sen kasta i mig lite mat från igår som annica fixade, mhmmhm <3 ashungrig! sen ska jag gå iväg till skolan, fast de snöar! dock bara typ 10 min härifrån, haha. ynderbart!
efter skolan åker jag hem till matte, ska hämta ut min mössa som jag beställde förra veckan, så snygg! sen kommer jag nog somna dirr ikväll när jag kommer hem. har vart sjukt bra tempo senaste dagarna.

men näe, nu måste ja äta. posspossposs 


aaaaaaaaaaaaaaaaaw

när vi åt frukost

ted - vad ska du lyssna på?
jag - lars winnerbäck
ted - är du kär i honom?
jag - haha nej
ted - ...... är du kär i han med jättestora örhängen då?

hahahahah aaw, dog

vi har käkat och borstat tänderna och klätt på oss. nu kollar vi på djungelboken och snart ska vi till dagis. my babys <3


mat vare ja..

skulle ju laga lite mat till migsjälv. inget avancerat, bara lite nudlar o nuggets elr nått. enkelt. när jag precis ska göra en kraftansträngning och resa mig ur vår assköna soffa kommer min lillasyster och en kompis till henne hem. dom har hål och ska äta lunch hemma, nudlar skarom äta. så jag fjäskar lite och de är klaaart dom kan göra nudlar till mig också. braa tänker jag, då behöver jag inga nuggets, bara nudlar duger fint oxå. sen, när maten är klar och jag går till köket för att ta all deras mat typ, så har dom först och främst överkokat nudlarna! så dom är helt tjocka och äckliga och man får kväljningar när man kollar pårom, och tänk då att stoppa dom i käften.. men inte nog med de. dom hade hällt i frikkin' grönsaksbuljong. då är man ju fan skadad ): frågar varför och dom säger 'de är godaste buljongen ju?' AAAAAAAAARGGGGGGGGGGHHHH !? :@@@

jaja, stekte lite nuggets och sen blev de inga nudlar, men de är lugnt. gjorde istället en jävla sallad? haha vafan har hänt liksom ):

aja, matten nurå, GO!

vadå utväxt?



nu kanske de inte syns så bra och bilderna kanske inte är så väldigt stora, men ändå.

är hon möjligtvis den enda som kan ha väääärsta utväxten utan att de ser skabbigt ut? i'd like to think so, yes.

old habits die hard

2 timmar föreläsning med psykologtant som snackade om vilka olika personligheter man kunde va. jag va samma som Jenk och Zelan, söta tjejer så ja hoppas jag är likadan :)
på väg hem blev de en impulsfika med jocke och robin, chailatte och muffins. har tröttnat på chai och mår illa när ja dricker de, och muffinsen va torr. ovärt alltså.
nu har ja vart hemma nån halvtimme och sitter i soffan med lite te och ska snart ta tag i matten. ligger så efter ): så går de när man tar lunch på stan istället för frivillig lektion i guess.. ändå lätt värt de (:

eh, ska käka nått sen och sen packa lite grejer. ska ju till annica teddo och elin och sova där, asmysigt<3 åhh måste ha med mig dampmkt grejer haha. alla kläder att sova i och ha imorrn, gympakläder + skor, kamera, smink etc etc sånt man behöver haha. mhh minst 2 väskor!

mhnähä, nu måste jag äta. nudlar kanske? med nått nice till? aa, fint!

haha slänger upp lite bilder från helgen, omg this will be fun..



Hahahaha euw, aja, tuff utebrud med brillor, korv, choklad och får/hund w/e


posers

<3



naaw mammsi haah<3


freakshow freakshow freakshow freakshow freakshow freakshow freakshow freakshow freakshow freakshow

hmm. har tränat lite, duschat och tänkt lite. folk är inte som man tror. haha så fan heller. eller, så förändras folk. ja vet inte. har ingen aning. men inte fan är folk som dom va innan, pft, aldrig i livet. eller kanske lär man känna folk och sen ser man igenom. hm, så kan de va. tåls att tänka på..  hoppas jag är som vanligt. eller bättre än förut. vill ju inte haka på trenden om att bli skabbig och lite, aa lös om man säger haha eh a. ska tänka lite medans jag dricker te, och äter kakor. orginellt, nah.

imorgon ska jag för övrigt sova hos annica och ta hand om my babys <33<333<33<3<3<3

jaaaaa omg kom på att jag ska ladda bilder ur kameran haha, lycka unts tiep.

vägrar

jag kollade nyss igenom lite papper jag hade i min väska. de fanns en lapp där de stog att ja skulle till skolsköterskan fredag den 19. en liten hake bara. JAG ÄR FUCKING LEDIG FREDAG DEN 19. hur tänkte dom där? kan man vägra att gå? byta tid typ? lär ju gå. annars får hon väl prata med mig nästa år. kan väl inte vara så farligt?


dutty wine dutty wine

utomhus vare längesen jag va frivilligt, men idag va de faktiskt mysigt. fick lite presentkort o pengar så nu är jag på jakt efter ett offer som jag ska släpa på stan imorrn efter skolan. look out.
lekte med mitt nya objektiv oxå, mhhhhh<3<33<333<3 ska slänga upp bilder, fast inte nu dock. kom på att jag har muntligt prov i natur imorrn, underbart. jag som hade planerat att mysa ):

aja, har iaf lite nya doftljud tända, mhh kaffeljus haha <33<33

men a, peace typ

justja
jag hade disko med min kusin,6 år. de va najs, vi dansade tony matterhorn. vi va sexiga, aotch.

wahow, supergal's in it to win it

Sitter på min säng, som vanligt och känner mig helt tom, haha. så brutalt trött att ja vet inte vart jag ska ta vägen. eller jo de gör jag väl, iofs. ja ska gå och fixa till mig lite så jag inte ser döende ut och sen kommer det lite släkt och firar mig och tove. mysigt! någon fick en lysande idé om att vi kunde vara ute i de fina vädret i trädgården och äta.. såatte.. jag ska inte dyka efter fina kläder i min garderob idag, utan varma.

igår va cpbra, verkligen lycklig chey. fredag va också skitbra, och idag blir nog också super. fast jag har en känsla av att jag gör min säng company rättså tidigt ikväll. men med all rätt!

aaaaaja, here we go. vi hörs i guess puss

birthdaygal!

sitter och väntar på maten nu (<3333333) sen ska jag och tove gå upp till sukhuset o ta spruta hos viola haha. sen ska jag bara gå hem och ta de aslugnt och leka med mina presenter :DDD

angående presenter
jag fick ett objektiv till kameran, ljus, lite kläder, te , örhängen och pengar och så :D suuper, älskar att fylla år haha :)

ska äta, poss

sha 17

jag ligger i soffan i en filt och äter godis och dricker te. mysigt. bara alva som är hemma men snart kommer väl alla andra, då blir jag firad. åh, de är mysigt med alla haha :D

NU kom dom hem hoho, mhm :D

sweet!

sitter och försöker snickra ihop några skapliga bilder så man kan söka lite uppmärksamhet på bdb också, fyller ju ändå år liksom.. vaknade till nån gång runt 7 när mamma kom in och gav mig en puss och ett paket 'öppna de när du vaknar sen igen'. jo tjena tänkte jag, men aa.. sen när ja vaknade typ 9 öppnade jag de, hm.
IAF vare en tröja, asfin <33<3

nu har jag duschat och försökt peta i mig lite raviolo? ew, varför utsätter jag mig liksom? ska snart gå ner och göra mig i ordning, börjar kvart i tolv idag <333<3<333<3<33 ynderbart!


när jag ändå sitter på stora datorn kan man ju kasta upp en bild, hoho
ha en najzz dag. i will!

[17]

17 gubbar
elr nej, fan.
17 år vare ju!


låt tiden gå, jag är samma nu som då. samma människa som förut.

i min skola, eh..








7 years old. Or wait, what?

nästan skämmigt hur ja är när de gäller att fylla år. har redan idag tänkt både 3 och 4 ggr att de är imorrn ja fyller år, och fatta besvikna_cheyen när nån påpekar att de är i övermorgon. längtar sjuukt, varje år haha. skulle vilja vara lite mer som Saba. hon hatar allt som man firar. julafton, födelsedag, you name it. åh, ja vill oxå vara så anti, ta allt coolt liksom. de går inte för mig. skulle man spela upp mitt beteende som charad skulle folk gissa på en 7åring. men nej, 17 år på fredag. i like! och i år är de extra spännande. jag har skrivit  bästa  önskelistan  e.v.e.r . haha åhh jag längtarrrrr!

och eh, jag har en funderig.

på facebook finns de ju evenemang, ni vet? där står de när folk fyller år osv osv. men.. står de typ 'Du fyller år idag' ? gör de inte de blir jag besviken, väldigt besviken. får ju hoppas dårå.

Heja Abbe - så rätt de blev

ligger nerbäddad i min säng och kollar på bloggpriset på aftonbladet-tv. inte förvånad alls men nästan med en liten tår i ögat kollade jag på när Abbes pappa gick upp och vann bästa vardagsbloggen. åhh, är de någon som borde haft den titeln va de han, så underbar! och de va coolt att se honom liksom, hur han ser ut haha, fick se vem de va som skrev de man läst vääldigt länge nu.

vet inte riktigt vad dom kallar de, men de är nått om att nån randomblogg får priset. nån som ingen hade väntat sig skulle få pris.. eh, a. iallafall fick Carl Bildt de priset. då ba; ehhhhhhh ok!
vafan skriver han i hans blogg? aja, de är säkert nått bra och värt osv.. w/e..

har nyss smällt i mig en av mina süüüper-muffins, helt asgoda varom! ska dricka lite te nu och komma på vad jag ska göra resten av kvällen. börjar sent imorrn och de betyder att man måste ha tidsfördriv ikväll. för man får absoluut inte gå och lägga sig vanlig tid och sova länge, skandal!


Du hade tid.

de blev inte som de skulle idag heller. sad. då får man tänka om, helt. jag åkte hem och bakade. hade inga muffinsformar, men eftersom tove är en sån sucker för muffins gick hon ut, i snöstormen, ända till hemköp och köpte formarna till mig. haha, rättvist typ.

ja är sur och deppig idag. ont i magen också. o-najs

tror fan ja ska plugga lite ikv, de är så skämmigt när man har tyska och ska skriva glosor på tavlan, när alla kollar, fast man aldrig har sett orden förut. aoutch.

tror jag tar lite bilder på mina asfina muffins sen. waow liksom


HOLDING A RADIO OVER MY HEAD OUTSIDE YOUR WINDOW

<3


Heja Heja Abbe!

har läst ut hela bloggen nu, så underbart fin. grinat och skrattat åt den i stort sätt varje kväll sen ja började läsa nu haha. mer som en bok än som en blogg. sjuuuukt fina grabbar dedär asså :D

nu ska jag sova!


I LIKE SIMPLE THINGS, OKEY?

haha skrev att aslångt inlägg men tog bort hela innan jag hade lagt upp de ens. hm

jag ligger i soffan och är tjurig för att jag måste gå hem från träningen ikv. sent, när de är farligt för små brudar o va ute. inte så snällt kan man ju tycka..

men på andra sidan kan jag behöva gå lite efter träningen. jag råkade äta chips och mc donalds dirr när jag kom hem. asså, de funkar bara inte. synd


RSS 2.0