förlorar men jublar ändå




pimp my HP

jag RÅKADE nyss kasta min öppna puderdosa på datorn så hela.. puderkakagrejen gick sönder över tangentbordet. tror de är ett tecken på att ja måste ha nytt puder. datorn är fin nu btw, fått lite färg tror jag minsann.

de va fan på tiden

emma fyllde 6 år idag och jag fick tårta. och bullar, bullarna va godast fast tårtan va finast. so, now you know. jag ser lite besvärad ut, viola bad mig se glad ut. så svårt o göra de på kommando haha. OCH OCH OCH, klura ut bilden med memorybrickorna om ni kan.



AAAAAAAAHRRGGGG

någon ska dö för dehär


:@

ja försöker ladda upp massa bilder så de inte blir så jävla öken o läsa här

men nej.

blogg.jävlacpse låter mig inte
this is war

I missed your skin when you were east, You clicked your heels and wished for me

If all our life is but a dream
Fantastic posing greed
Then we should feed our jewelery to the sea
For diamonds do appear to be
Just like broken glass to me





Girls will be girls

för tio minuter sen öppnade jag toalettdörren och fokuserade blicken på den största spindeln jag har sett. och såklart, tjejig och blond som jag är, skrek jag väärsta tjejskriket ever. haha har aldrig gjort de förut, någonsin. lite skämmigt faktiskt, även om de bara va hemma..
men aja, ja har ju ingen snopp, så de är väl lugnt i guess.

för övrigt har dagen vart jobbig.
blev väckt 06:00 av mamma, vi skulle fira min syster. visste inte om att ja skulle bli väckt, jag som hade sovmorgon och allt ):
MEN SEN gick jag och la mig igen, och vaknade när robin och jocke kom hit för vi skulle till skolan. slängde på mig lite kläder och satte upp håret med tandborsten i munnen. o sen helt plötsligt satt ja på bussen. shit.
hade världens överjävligaste häxa i bild. har aldrig tyckt så illa om en lärare.
sen hem. och hets-skriva uppsats och spela in en film om Maggie Thatcher, woh va kul.
'filmen ska vara inne 15:00!!!!' sa engelskaläraren. min va inne 15:03. hoppas de duger.

NU
ska jag sitta på min säng och dricka te och sen äta mat som tove har valt. fläskfilé med pommes och beasås, hm. när JAG fyller ska jag nog välja ris o kyckling och asmkt grönsaker o nötter o skit. eh..
ja jag venne, börjar bli lite åt veggiehållet. vafan liksom?

JUSTJAAAAAAA
tog asmånga bilder, ska väl försöka fixa dom lite och kasta upp några här. hm, sägs om de?


men sov då, cp

jag är så trött att jag mår illa. bra dag anyhow. sov gott

Är det din önskan så är det min lag, du vet jag släpper allt och flyger ner idag.

känner mig riktigt fin idag haha! dock har jag inte duschat än och mitt hår är otvättat, somnade med smink igår så atte.. de är konstigt. kunde jag vakna varje dag och se ut såhär skulle ja kunna dra dirr till skolan, underbart de skulle va ;)
jag sitter vid köksbordet med en kopp te (no kidding) och pratar med min lilla mamma. hon är ledig idag och jag har bara dans 14:50 en timme sen slutar jag. så jag ska följa med henne till stan och sen ska vi luncha med mormor, haha mysdag.

jag har kollat upp bikinin! den kmr antagligen bara finnas på nätet, inte kma ut i butik. och jag är osäker på om jag vågar beställa på nätet med S T O R risk för att behöva skicka tillbaka, då mina jävla mått är så otroooligt krångliga ): venne, risk för att jag blir apatisk om den inte sitter bra haha. men vi får se helt enkelt!

eh.. idag är jag glad. for now. riktigt deppigt igår osv, o-najs. men de glada håller nog i sig, hoppas jag, lol.
aaa.. o sen snöar de ju så man gråter när man kollar ut, riktigt illa. går ju inte ens o gå rakt.. illa.
NU ska jag duscha och äta nått till frukost, har hört att sånt är bra.

de är så många, så många som vill ta en ner på jorden

jag.har.hittat.en.bikini.jag.SKA.ha.i.sommar.

aa.redan.nu.

i.januari.och.allt.

.sick.

är.jag.snabb.kanske.jag.kan.önska.mig.den.i.födelsedagspresent.tro.?.

jaja.nu.ska.jag.dricka.min.femte.kopp.te.för.dagen.

kan.vara.därför.mitt.huve.snart.exploderar..................eller.inte.

what frikkin' ever

blahablaha välja iv-val för tvåan.
plugga matte
äta
inte gå på dansen. (vill inte gå heller, men just just nu skulle jag behöva de lite. endorfiner etc etc etc..................)

de är allt ja behöver göra


dricka te
kolla ncis

de är allt jag tänker göra

working out makes you happy, ok

oj va fina attentionwhore-inlägg ja har skrivit. typ never mind , ja är glad nu. va och tränade. blir fan alltid glad av de. längtar så ja dör tills 2an o man har dans 3 ggr / vecka. blir typ lixom inte bättre wowo.

nu ska ja duscha!!

A seven nation army couldn't hold me back

undrar hur deppig man måste vara hur ofta för att få gladpiller.. BIG LOL
glada_cheyen har legat i sängen sen hon kom hem och sovit i flera timmar och pratat med mamma och grinat lite och tröstats lite och sovit lite till. jobbigt allt ska vara just nu då.

ska snart gå upp och äta lite, sen hoppas jag som faaaaeaaan, att jag får skjuts till träningen. annars tänker jag gå dit. och hoppas att mina tår ramlar av så att någon kan få lite skuldkänslor, hm. låter som en plan.

känner mig lite bättre nu, tror jag. haha, kan ju alltid hoppas!
nu är jag hungrig, bör väl äta i guess. brukar funka så...

är pepp på träningen. jag ska va bra, mhm

min dator la av ett tag btw! inte sådär lite halvt så man visste att de inte va nån fara, nej nej. den va helt svart, reagerade inte på något, alls. tog bort batteriet och bankade på de lite, sov lite och bankade lite till, och nu funkar den. tänk va jag kan.


jag och disa, naaw, så fin , min babe (L)(L)(L)(L)(L)(L) funderar på att bli lite sådär jätteblond igen, tröttnat på grå/blond och brun verkar ju inte gå igenom som förslag ): får se hur de blir!

euweuweuweuweuw

mår otroligt dåligt. vill gå hem och sova och må illa och ligag i sängen och gråta och sova och ha kramar. inte vara i skolan. bristningsgränsen är så sjuukt nära, har vart hela tiden. matteläraren frågade om jag mådde bra, mhjo, aa nej. w/e

åhhhhh äckligt humör, äcklig vecka. orkar inte euuuuuw

ikv ska jag dansa. får se hur de går. känns så opepp, kanske slutar. orkar inte. åhh äckligt liv


datorremsajävel

ni vet dendär lilla remsan längst ner på datorskärmen som i hörnet har en liten windowsflagga och om man klickar på den kommer man till menyn, typ? jag sitter på resten av familjens dator, och någon har flyttat den lilla jävla cpremsan så den sitter högst upp istället för längst ner!?!?!?!? :@@@@@@@@@@@@@@ RAGE! inte vet jag hur man tar ner den heller. och varje gångh jag hör msnljudet kollar jag ner (där remsan BRUKAR sitta) och sen upp igen när jag kommer på att de inte finns någon remsa där nere. de ser ut som jag har tix i ögonen och dess utom gör de ont o kolla överallt hela tiden ):

sen en till grej.

jag har en kompis, elr nått, w/e, från typ.... holland? HAHA som ja har skrivit med över msn i typ ett år. håller med. då kan man nog inte kalla de kompis. right. ja göre inte heller. elr jag ser det inte som en vänskap. jag ser de som en dryg snubbe som skriver på engelska och frågar 11 grejer / minuten, och då måste man tänka för att man ska svara på engelska, och de är så jooooooooobbigt ))))): skriver man med vanliga svenska människor kan man skriva lite hur man vill. råkar man skriva typ "tiep" ist för "kind of" måste man skriva en hel jävla uppsats om att man sa feeeel! såhär ser de ut när vi skriver nu.

Han (sydney btw) - how was your day?
jag - bad, then nice
han - started off bad then nice ?
jag - yes
han - how come?
jag - dunno
han - did you do something?
jag - yes
han - tell me! :D
jag - mhno

orkar verkligen inte. engelska får jag nog av i skolan, thank you very much.


nu har jag vart arg, känns bra. veckan som kmr tror jag ja ska va glad. får se hur de funkar...

holländaren är arg nu, för ja va så dissig. btw :) känns lite bättre nu haha

avokado

jag har alltid hatat avokado. verkligen äckligt. men nu vet jag fan inte vad som har hänt. jag älskar de äter varje dag, underbart äre <3 plus att de är massa jävla vitaminer i, typ järn o sånt. o de är ju bra. då kanske man kan hoppa järntabletterna..?

eh, anyhow.. aa jag ville bara skriva att ja tycker om avokado. nu vet ni, kind of.

fredag kväll @ branthovda





1 - hela gänget utom amanda. har inte en enda bild på henne från den kvällen (big sad) får fiska lite bilder hos nån annan på henne :)
2 - linda och hanin, som vanligt svårt o va seriösa (L)
3 - dennis jag o melle. filmen va dålig, dennis mobilbilder va roligare :D
4 - fia o jocke, big naw, i'll tell ya!

bbf foevvah and evvah

jag vet inte om du kanske har fattat den lilla lilla genomskinliga nästan oserbara vinken jag har fösökt ge. för de står inte på kartan att säga något. som med allt annat är det för jobbigt att prata om. men du gör om saker som kanske egentligen skulle vara viktiga att prata om om vi vågade bry oss, till saker vi pratar om i vardagen. viktiga jobbiga saker bli ovärda och roliga. då går de att snacka om. du fattar vad jag vill säga och jag fattar vad du tycker. jag har telepatiförmåga med mina bästa vänner, så bra är dom (hjärta)


Note to self - sluta planera, de funkar ändå inte

mått allmänt dåligt idag. har varit arg och ledsen och trött och sliten. mått illa haft ont i magen och huvet. och dagens planer gick rätt åt helvete.
så nu ligger jag i en soffa hemma, en lördagskväll, och har absolut ingenting att göra. kanske ska rensa garderoben. rensa bort allt skit på rummet och sen kanske smycken och smink också, när jag ändå är i gång liksom. låter rätt ok. känns som jag behöver ta de lite lugnt o va lite ensam. men de kan ändras så fort, får se om jag hittar på något annat. men tänker nog inte klaga om de blir en kväll hemma själv med spotify, mina högtalare och deppigt humör. man behöver sånt ibland.

ska kanske försöka ladda bilder ur kameran och fixa till dom lite. kanske ta lite nya, vi får se. brist på saker att göra existerar iaf inte.


vi är gårdagens kärlek och stora i orden, när vi vaknar med skräck och panik under borden.


efter skola stan. efter stan hem. då fick jag popcorn av alva <3 drack lite te och nu har jag plockat i min garderob och provat lite grejer. hittade lite tyffa grejer o ha hos fia ikv. blir ingen big deal, men kul o slippa tänka på vad som är ok i skolan o kanske göra allt lite mindre alldagligt. ska dricka mer te nu, och leta efter en borr.. haha. tar med kameran till fia tror jag, wowo! puss

Lollipop, lollipop

Hanin spelar upp sin favoritlåt (sen 2007 typ) med Lil Wayne för oss i klassrummet. Robin och Jocke ska såklart va omogna och tracka.

Jocke - Vad menar han med lolipop?
Hanin - Vadå vad menar han....... En vanlig klubba, som man äter hehe
Robin - ...... en köttklubba eller godisklubba?

spela oskyldiga, gör de bara.


idag skulle jag ta vaccin på um. de gick åt helvete och jag fick en ny tid. rage på tove övertelefon och rage på marcus i skolan. mhm, jobbig dag hittills, hoppas den blir bättre.

feeling whitetrash this week, are we?




Now I seem blindfolded, I just tag along
When I found out that I did wrong
baby you were gone
I smile and shake my head at this, what else can I do?
I keep getting signs baby, all leading back to you.

låt dom se det själv, låt dom ångra sig.

allt är som en bergochdalbana. ibland upp, och sen ner. skönt att vara lite själv i veckan, tror att ja kanske behövde de. nu har jag massa arbeten att göra men orkar inte börja alls. sjuukt trött och skulle behöva sova, igen. eh, imorrn ska jag till fia, med folk. g r y m t


inside in / inside out

Vaknade och tänkte typ 'helvete ja försov mig. bara 40 min. på mig nu'. sprang in i duschen och 40 inn senare va jag klar, stressade inte ens mkt. hann till och med få ner danskläder i väskan. 2 min innan robin skulle kma hit skrev jag till honom och frågade om han va på g. de va han inte. han hade nyss vaknat, och jag va en timme tidig. så nu sitter jag här och har inget alls att göra förens om 40 min, då robin kmr och vi tar bussen till skolan. jag kunde ha vaknat nu, åhhh vilket liv.

We die only once (AND FOR SUCH A LONG TIME)

jag sitter uppe i vardagsrummet med mamma och pratar lite. kan inte sova så jag har lite vaken-tid att ta igen. känner mig lite deppig och nere, då funkar det bra att prata med mamma haha. prata lite allt möjligt och ingenting. har läst 'heja abbe' hela kvällen och blir lika glad som ledsen varje gång. så fina killar dedär :)

ska snart göra fjärde koppen te ikväll och gå och lägga mig i sängen och läsa vidare, och sova om några timmar kanske. trött nog då kanske, får se. hoppas kanske.
har iaf pratat ihop mig med mor och ska ta en liten sovmorgon på fredag innan doktorn. onödiga busspengar liksom, hehe..



eftersom jävla damp-Vista inte ville vända på sista bilden som egentligen va snyggast får ni bara två bilder. stackars er, vistas fel. blame it on Vista

Jag ser ner på alla som ser ner på dig

idag kändes de som jag sprang igenom skoldagen för att få den gå snabbare, men sprang näästan för fort så jag va nära på att ramla hela tiden. snubbla på mina egna steg liksom.. om ni fattar? anyhow, så när jag kom hem kändes de som jag hade varit borta i typ högst 2 timmar. kommer inte ens ihåg så mkt av idag. va nog väldigt frånvarande gissar jag.

somnade direkt efter en kopp te och sov rätt länge tror jag. i ett svagt ögonblick kom nån av mina systrar ner och sa att de va mat. kommer inte ihåg vem av dem de va konstigt nog? lovade att komma upp och äta och somnade om 3 sekunder senare.
nu, efter en portion makaroner och falukorv sitter jag på min säng och känner mig utslagen. riktigt typ, tom. lol. fick inget vettigt gjort alls idag. jag som tänkte vara effektiv..
men nu när jag har sovit x antal timmar kommer jag nog vara uppe några timmar extra i natt, då kan man göra saker. sovmorgon imorrn ändå, antagligen de bästa med hela nya schemat.

fia och tobbe fyller år idag btw. 2 töntar på samma dag, tänk hur de kan bli :) aja possar på dom iaf, de ärom lätt värda.



Will there be music?

kom ut från duschen för ett tag sen och har gjort mig i ordning för sängen nu. Rätt sliten, men inte på ett "trött" sätt, mer "behöver sitta själv och stirra". kan ju va skönt de också. fast nu ska jag snart sätta mig och stirra på matteläxan vi har till imorgon. matte kl. 8, redovisning på sam direkt efter. inte ens en liten rast fick vi. sen har jag tyska med frau Westholm haha, och sen idrott. rätt ok dag, om vi då inte hade börjat så omänskligt tidigt.

efter musiken idag fick jag skjuts hem till jocke av hans mor, nice. vår nya musiklärare som är typ, 3 år äldre än oss? drog förbi snabbt som fan i sin lilla bil och visade peacetecknet, haha cool snubbe där asså! Efter de åkte jag till bäckby en stund och träffade viola + kids. Mysigt, och jag åt all deras mat ): Höll i deras ökenråttor också! Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jag vill ha ett husdjur. katt i födelsedagspresent elr så hoppar jag gymnasiet! typ. om man ändå kunde hota med de, bra allt skulle funka då :D

nej fan, nu måste jag plugga. sen sova tror jag, upp halv 7 </3
puss sov gott





het tomatsås

till lunch i skolan idag. mkt de blev att äta. neh. vi gjorde ett delprov av högskoleprovet idag på svenskan, 16/40, RÄTT OK ÄNDÅ! nu har vi lunch och sitter i klassrummet och lyssnar på dålig musik från lips. b.

eh, sen har vi musik. första gången. hoppas han ger mig en triangel, yes! näe men.. åh så ovärt att skriva. yes.


things just never work out the way they should (or the way i think they should)



idag följde jag med teddo på simskola haha, åh, my baby typ :D medans jag väntade solade jag lite, va bra jag planerar min tid, yes i dooo. på vägen till badhuset pratade vi om lite allt möjligt. till exempel att de är äckligt och konstigt att vara gravid, och att de är ännu konstigare hur barnet kommer ut. ted sa 'ja, och de är ju som att bajsa, fast från magen..' euw, en liten kväljning där ja! men i guess de va lite rätt iaf. på vägen hem pratade vi om att jag är stor ( :D ) ted tyckte jag skulle flytta till en egen lägenhet, så han kunde komma hem till mig och leka med min katt. haha, killen vet grejer asså!
justja, elin sa mitt namn idag! haha, jag tkr iaf de är en stor grej :)

förutom de har väl inget blivit riktigt bra idag. mina rebellplaneer blev.. förstörda. men bara lite. mitt internet dog, på TVÅ datorer. glocalnet asså </3 . jag orkade inte göra nått på biologiarbetet och tog inte med mig matteboken hem ens. cheyen är duktigt osv. och nyss tog mitt comviq-kompis slut. = inga jävla sms. åhhh jag som behövde ):

nu ska jag skriva en lista på vad jag önskar mig när jag fyller år. ska bara önska mig omöjliga grejer. för att liksom va extra dryg. känner liite för de. hah, kan det sluta med inga presenter alls? nää, dom tycker nog om mig lite iaf :)

puss eller nått




mina fina<3

åh ångest <3

helgen var bra
matte är bra <3
mitt humör suger

bara sjukt trött och stressad. deppig oxå, lite orolig kanske. förstörde lite idag, jo de gjorde ja nog. skrika och gråta på dem som tröstar och gör saker bra. inget man gör utan dåligt samvete, aldrig i livet.

kom och säg något i stil med ;
Åh vännen. gå och sätt dig i ditt rum och släck alla lampor och lyssna på en och samma sorgliga låt tills du kanske slutar tänka sådär, som du gör, kanske slutar gråta. sätt dig och stirra in i väggen och tänk klart alla jobbiga tankar så att du kanske kan vara glad sen. lite normal kanske du kan försöka vara iaf.
till mig, snälla någon.

eller nej förresten. de är bara jobbigt att prata med folk. blir så fel.

nu ska jag. venne, peppe för i morrn kanske. packa lite

jävla bra syrra ja är asså




notera frukten. notera den jättemkt.

note to self - godisaffären öppnar 12:00, inte 11

Eh ja, så robin och jag fick stå och frysa i onödan.

åkte till hemköp och köpte chips och dipp, men när ja kom hem va ja inte sugen längre. jag åt nudlar ist. i en frigolit- (HAHA?)kopp ni vet. ta av locket och häll i vatten. gott :D

Nu har jag setat och stirrat på skärmen några timmar, med tv'n på i bakgrunden, mhm energislösaren <3 lamporna tända också, så 'mörkt' annars. ljug mera typ
nu ska jag baka, tror jag. ja kan inte baka ): iaf inte kladdkaka, den blir så .. tjock? asså, inte smal och fin haha............. såatte.. aja. går att äta.

måste plugga liiiite lite sen också. åhhhhh !



tobbe och jag hoppade. nån gång, utanför tims hus. undrar vem som tog bilden? asså seriöst haha

Cruel kid!

idag tog de 30 minuter att åka till skolan. de brukar ta typ 15-20, not too good. men w/e tänkte jag och robin, vi hade ju ändå bara 2 lektioner. TRODDE VI JA! dansen va inställd, till allas lycka förutom min </3 ja gillar danslektionerna, och läraren. som alla tycker är dum ):

i alla fall

så väntade vi på jocke och sen åkte vi och åt pizza på sturegatan, mhhhh <33
sen hem.
sen till matte :DD åh :D <3

jag vill åka och sola imorgon. jag är lite blek sådär :// MENNE, ja längtar till helgen, helger mhh <333

de va tänkt att ja skulle plugga matte men de kan jag jugöra imorrn, efter som jag slutar      10.30        :) Tänker sova lite ist, kan ju behövas de också!

mhm bilder är så överskattade : DD nä men ja har inga roliga ):


Vatten och bröd, kind of



sitter inte vid min dator och har inga bilder här, what so ever. så jag letade igenom alla toves bilder och konstigt nog fanns jag med på en. dock när jag va typ 6 år, but still!!
de är tove jag och alva. och de syns inte aaaaaaaaaaaaaaalls att vi är syskon. fett charmigt med likadana badkläder också, damn.

____________________________________________________________

internet dog för nån timme sen och jag gick bara runt och plockade. pratade massa totalt ovärda grejer med mina föräldrar och letade skitsaker som man kan använda till något. hittade en mängd hårnålar, faktiskt. hittade lillasyster framför datorn nyss och nu funkar det tydligen igen.

idag efter skolan va jag på stan med hanin och marcus. sen hade hanin hemspråk och marcus skulle gymma. hurtiga jävlar. jag handlade bara ovärda saker. (hängslen och trosor) bara för sakens skull liksom :D

eh.. bestämde med banana över sms att vi skulle käka på stan imorrn, EFTERSOM vi råkar ha 3 timmar hål mellan våra     två     lektioner.
):

nu sitter jag och äter brödpinnar.. (?) och är ashungrig. mor lagar mat mhhh <33 åh, lastbilsbruden ): </3 och eh.... imorse frågade mamma vilken idiot de va som hade dragit ur kontakten till frysen med      all     mat i. och jag kom på att i ett väldigt svagt och uppspelt ögonblick för 2 dagar sen skulle stryka och drog ur random kontakt. (random kontakt = fryskontakten)

kan vara därför jag bara får brödpinnar, deras straff liksom. brödpinnar heter btw grissini. italienskt och fint. ostsmak har dom till och med, vilken lyx.


and I'll take my clothes off, and it will be shameless.

tillbaka från mötet nu, de gick n i c e. har bestämt mig nu, fast de va ju ganska bestämt redan innan om man säger.. har bestämt mig för så mkt idag. åhh, allt gåt så bra. skolan känns till och med OK. galet. ska gå samhällsinriktning med dansprofil. åhh jag längtar efter 2an. hah, pluggis. ska kasta om lite i dansen på kvällarna också. hoppar disco och kör på  modern elr liknande? lyrisk jazz kanske? får se!

peppar denhär terminen också, kom ja på nu. tänka sig.

omg åt nyss aaasmkt mc donalds. känns som jag ska spy elr spricka. illa.


carry on

Skrev en svenskauppsats idag om projektarbetet vi gjorde innan julen. Fan va mkt man kom ihåg alltså. Fick sluta efter de då jag va klar med itkunskapen (((:
Jag and my sidekick's (robin & jocke & hanin) gick o käkade och sen skulle hanin plugga it. Jag robin och jocke åkte och träffade Alicia, Jennifer och Tove på skiljebo HAHA. lääängesen

handlade lite på ica och nu sitter vi hemma hos jocke och spelar xbox. Lips hetere. Robin o jocke sjunger o ja lyssnar. dom låter så fint haha

sen äre möte om val i 2an osv, liten ångest där. blir nog nice. kan alltid hoppas.
nu sjunger dom 'i don't feel like dancing ' i grym falsett, måste peppa dom lite, my sidekick's ju : D

fred på jorden typ

bästbästbästbästbäst

JAG ÄR SÅ BRA. fattar verkligen inte hur jag lyckades vara så teknisk. och samtidigt påhittig. lol påhittig.

Jag sitter och är kreativ såhär en måndagskväll. sjukt bra. duktig etc. drack 2 powerking när jag hade slutat, dom sitter fortf. de känns. lite ont i magen och lite må illa. de är lugnt, man blir så glad. mamma tycker också de är bra, jag hjälpte henne att handla. i min lilla kick jag har. hm. nu ska jag va mer kreativ. hoh. tänka sig


kan ha. använt.. för många . punkter. de är. nya. greje.n.


söndagsbad

Har nyss klivit upp ur badet. Badskum och ljus, mysigt som bara den. Dock lyckas jag alltid ha i för varmt vatten först. Då blire bara jobbigt och sen fyller man i lite kallt vatten för o jämna ut de. Då blir de för kallt och sen får man hålla på så tills man tröttnar på att bada helt och går och duschar istället. Men mysigt äre. 
Nu ligger jag på mage i sängen och känner att jag måste borsta håret, annars riskerar jag att få tvätta de igen imorgon för att kunna gå ut genom dörren alls. Grymt tovigt de blir asså, fattar inte. Ska kila upp och kolla om de finns något att äta. Har slarvat lite med de, skärpning ): Blir så illa annars.

Tappade min telefon i golvet också, de gick illa. Baksidan trillar av bara man rör den och då ryker batteriet också. Nu gåre tydligen inte att skicka sms heller. Dehär kan sluta illa, ELLER med en ny mobil. Hoh, kan ju hoppas.

Nu ska jag borsta mitt hår. natti

v.ä.r.t

Lyckades få ner lite mat och de har funkat än så länge. Wowo seger till Lina, typ. Hade en liten fight med mamma ang. min ekonomi. Så jävla o-OK att inte ge mig några alls utan att ja måste hjälpa till. Såatte nu äre fixat haha. Ünderbart!

har verkligen inte något värt att skriva. fan va tråkigt. aja, poss

*kväljning*

Underbar helg, med litet undantag! Har mått så dåligt, och de går inte över ): Kom hem nyss och mår illa varje gång jag går igenom köket. Illa.

Nu är Viola och Emma här. Jag skulle egentligen plocka in kläder men de gör jag sen. Sitter och halvlyssnar på Mor och Viola när dom pratar om ingenting. Pizzor, hm. Mår inte bättre hah..

Skriver väl typ, senare, ikv, aja.
puss!

i guess blondy stays blond

Sov lite längre än jag hade tänkt, men de va nog bara bra. Nu sitter jag och pratar lite med min far. Han är ledig idag, hm. Lyx dårå. Försökte mig på lite ´färga håret-snack´. de gick som de gick.

L - Pappa, jag vill färga håret mörkt.
P - Aha.. *skakar på huvet*  (!?)
- Mhm, får jag inte elr?
- Nä, de tkr ja inte.
- Men aha, varför?
- De ser ju sjukt ut när människor som verkligen ska vara blonda har mörkt hår. De skulle inte bli nå fint. Snart kan jag ju inte säga hur du får göra. Men ja tänker inte betala nån hårfärg elr säga att de är snyggt.


Han har tydligen pratat ihop sig med mamma, de märks. Exakt samma argument. 'De skulle inte bli snyggt'. De skullere visste ): Aja nu ska jag snart gå ner till kaoset på mitt rum och försöka göra mig i ordning. Ha en trevlig fredag ppls.


so happy i could die

åh, bästa dagen på länge. även fast skolan började. även fast jag inte sov mkt i natt alls. nu är jag helt jävla slut. känns som jag kommer att dö, haha verkligen döende. kom hem för nån halvtimme sen och har suttit på min säng och stirrat i teglaset ett tag nu. sitta och stirra är underskattat. ska jag göra fler gånger.

glad. lycklig. kär. 
mhh allt är så bra <3 
va fan helt seriös där, inte ens lite ironisk. allt är bäst, verkligen.

nu ska jag sova. haha första gången på månader ja somnar innan 01 ): skärpning. 


när jordens dragningskraft är klen

Om 30 min. ska jag gå ut och möta robin och jocke, sen tar vi bussen till skolan. känner redan hur kallt de är och har redan lite ångest. SItter på min säng och äter lite fil o hallon, haha <3 har inte ätit frukost på en månad. de känns konstigt. sov 2,5 timmar, gick helt underbart sämst att somna, verkligen illa. känner hur glad jag kommer vara sen, ahaha åh ):
mina rebellplaner igår gick bra! tror jag! inte riktigt säker än så säger inget än mhm :)) däckade nästan i duschen btw, trött och pain. mhhh planerna painar hm.


vadå förvirrad

jag fick en frikkin' rebellidé

funkare berättar jag sen

kommer att sluta sömnlös



ligger i min (väldigt) lilla säng och dricker varm choklad. TÄNKA SIG va mysig ja kan va ibland. trodde ja inte ens själv. känns väldigt tomt när alla redan har somnat och jag kommer få va vaken till typ 4. verkligen inte trött alls.
när ja kom hem åt ja lite, sen diskade. duktig chey ja e.
har så äckeltråkigt att ja venne va ja ska ta mig till. tända ljus o kanske sätta mig på golvet i ett hörn. nah, kanske hoppar dedär med hörnet. måsta iaf tänka lite. afan så gör vi. kan lika gärna värma upp för imorrn. big lol


95:or i vent <3

Sitter hos jocke och umgås med hans lillebror. Eller ah, han sitter vid ena datorn och jag vid den andra. Jag på bilddagboken och han spelar world of warcraft. Och de är tydligen JAG som är töntig. Jahaja, tänka sig. Han pratar med sina kompisar i, vent? och dom snackar skit om mig hahah. Söta 95 <3

Jag fia jocke och robin har spelat Lips på jockes xbox i 2 timmar nu, men sen stängde dom av och nu spelar dom nått annattöntigt skjutarspel. (robin kommer och stör. DE ÄR CASTLE CRASHERS?!) Datorn funkar bättre då :D

Nu kommer robin och slår mig. tönt är vad han är. Ska slå han så han inte kmr till skolan imorrn. Stackars honom..

peppar inte skolan. nu ska jag gå och förstöra. mhm älskad

jag tvättade nån natt hos fia




bara lukta, lol

orkar inte fler bilder atm, kanske fler sen. måste sova

ready to gooo

Har duschat och känner mig mkt bättre nu. Glad, piggare etc etc etc ..
Piercade nästan medusa på migsjälv nyss, oavsiktligt (såklart) med en hårnål. Vassa jävlar. Nu blöder de ): Viola borde komma snart (10 min sen atm :@) Jag ska gå upp och få mamma att vilja handla saker över the big E-net nu så jag kanske också får lite vinst på de. zuuper

Btw träffade jag Alicia på bussen. Har saknat saknat saknat. Hade dock tyckt de va bättre om jag inte såg ut som en nyvaken fjortisäckelskabb w/e. MENNE sånt händer. Hon skulle gå musik på Carlforsska, ünderbart, då ser ja bruuden lite oftare. Har funderat på vad alla småkids har valt, SÅATTE OOOOM någon 94 jag känner (mot alla odds på jorden) läser, kan ni väl berätta? nyfiken chey.

Nu ska jag skynda mig. hej

JUUUUUUUUSTJA jag ska tracka fia tills hon skickar bilder vi tog igår, längesen vi hade så kul åt så fåniga saker. Blir kul, nu blev ni nyfikna också. ja visstere.

vem kan vänta sig annat

För en timme sen vaknade jag hos Fia. Nu är jag hemma. Jag är snabb. Men ful dock.

Ska ta en dusch och sen ska jag till Viola, mhhhh viola <3


facebook

HAHAHA  jag och fia sitter och gör ingenting och är aaaströtta! Eller ah, hon städar lite och jag skriver en historia på facebook med andreas och nån random HAHAH. Omg jag är så trött. Sova snart haha.

Ska lätt prita sen och lägga upp här, Klår ju fan allt. HAHAHA

Idag har fia oh jag vart snälla btw, mkt snälla :)

Put up your peace sign, put your index down

fia lockar mitt hår. Elr nej, hon försöker. Jag har typ stålhår elr nått. Omöjligt att locka utan mousse för volym OCH lockar. damn.
Lite drama såhät på eftermiddagen också. Tänka sig. Men de fixade sig. Fint.

ska rota i fias alla bilder hon har, porr och fetisher, vem vet vad jag kommer hitta..



grillade hos farbror joakim

(jag fastnade med håret i fönstret på bussen)


nu brände hon mig med plattången, this means war!

bild ba waow



tyckte den passade bra här och nu. lite mysig och barnslig liksom. kändes som ja behövde totala motsatsen till mitt humör atm alltså.

ja är arg för att de inte va lika kul att spela mario hemma. och för att folk är som dom är. och för att min syster är en störd fjortis med problem och för den andra verkar vara minst 40 år äldre än hon är. för att melissa horn(?) är så JÄVLA dålig och för att jag la in henne i min spotifylista utan att veta varför.

men sen är ja jäävligt glad för att de inte stör mig att jag är arg. är på mitt otroligt sköna men liite hemska 'bryr mig inte w/e-humör' och då kan man vara arg utan att de gör något. mår asbra även fast jag är arg och känner att jag skulle kunna knäcka jorden på hälften om jag hade lust, typ. lyckliga cheyen här asså!

från humör till tanke

baow chica baow waow! axereklamen? varför tog dom bort den, älskade den ):

imorgon ska jag träffa fia
tisdag viooola <3
onsdag är lite oklart ännu. men visst finns det planer alltid.

ska smita in på fjortis nr1 's rum sen och ta alla hennes fina saker som inte är smittade med fjortisäckel. SPEC dendär jäävla blonda fejkflätan! den skall bli min.

vredesutbrott.

AAAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIII!!!

JAG TRODDE DE FUKKIN' RÄCKTE NU?!

argargargargargargargargargargarg

en lovgrej

Ja kollade på harry potter ett tag. Sen somnade jag, igen. OJ? Vadå vakna nu? Vara vaken hela natten sen somna typ 10 på morgonen.. Äre inte så de ska vara?

Kuul att de kmr bli ett helvete o vända tillbaka tills på torsdag. Nån dag kommer jag få sitta och hinka kaffe och skippa sömn för o kunna gå o lägga mig runt 20.. Kanske ska satsa på imorgon? Måste ändå åka hem vid ett och kommer aldrig i livet vakna om jag somnar innan de haha ):
Blir en zombie som drar och käkar tårta hos Farfar.

BTW så äre bara en månad tills jag fyller år, och några dagar dårå menne.. räknas inte! Blir stora_cheyen 17 år o grejer. Tror jag ska ta tag i övningskörningen då. Har inte planerat några bussresor efter 18 om man säger så :)

Nu ska jag gå och kolla på sämsta filmen nånsin. har så tråkigt. Matte sover fortfarande och jag har ätit upp allt godis och pajjjjjen ): Bara chipsen kvar nurå HEHEHE
fettopuss till er!

?/1

Vilket datum är de idag? Har seriöst ingen koll alls. Vänt på dygnet så de ba smäller om de och de får jag sota (lol sota) för nu. Sitter i min ensamhet vid mattes dator och väntar på att han ska vakna. Blir nog om sådär 4 timmar kanske. Och inte kan jag sova själv heller. Jag somnade 09 och vaknade typ 15.30. Så gåre när de är lov. För de kan man ju skylla på..?

2010 känns helt ok måste jag säga. Har bara vart najs, hela tiden. Tänk va bra :) Funderar på om jag ska göra en såndär jävla lista.. 'har du gjort nått nytt 09??'. Tror de blir så va..

aa fan så blire.


 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ahaaru de gjorde ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? har aldrig nyårslöften, ja vet hur de brukar bli om man säger..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej. tur för dom
4. Dog någon som stod dig nära?  asså, inte nära, men ändå liksom ):
5. Vilka länder besökte du?
Har fan bara vart här ._. elr nej ja va på kryssning till typ.. tallin?
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? asså, typ inte haha?
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? kmr inte ihåg datum men LÄTT stagedive ovh tdwp :D
8. din största framgång 2009? humöret o hur ja mår tror jag, damn va bra de blev tillslut
9. Största misstaget?  HEHE ibland ska man bara inte lita på folk. inte ge andra chanser heller
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? aarå ):
11. Bästa köpet? systemkameraaan <3
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder tror jag :) eller buss kanske o:
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ohja, människor hit och dit
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009? oj, tuff. eh.. poker face fan, HAHA
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? både och. fast oftast va jag ledsen tror jag. men när ja va glad va jag cpglad, verkligen
16. Vad önskar du att du gjort mer? inget.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? tänkt, lols
18. Hur tillbringade du julen?  annica med ALLA
19. Var du kär i år? massa :$
20. Favoritprogram på TV? the hills HAHA
21. Bästa boken du läste i år?  nån twilight tror jag :)
22. Största musikaliska upptäckten? lady gaga i belive, så mainstream de kunde bli typ
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? om jag minns rätt fick jag bouncebiljetter :DDD
25. Något du önskade dig men inte fick? kommer inte ihåg, nått vare väl
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? inget, va hemma tror jag..
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? pengar, o lite vissa ppls kanske.. :$
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? helt cp haha. så jävla sämst 3/4 men sista blev braaa
29. Vad fick dig att må bra? vänner och familj
30. Vilken kändis var du mest sugen på? gymclass hero travie? :D
31. Vem saknade du? ett gäng.. men de gick över, typ :)
32. Den bästa nya personen du träffade? vet inte, ett gäng i nya klassen kanske?.


nu ska jag äta paj, nomonomonomononoonomon

RSS 2.0