passa på

sen jag vaknade har jag sprungit runt som en jävla höna och packat saker. fram och tillbaka. de  är ju förfan idag vi åker och jag trodde verkligen jag skulle vara mer 'GUFVMÖST-OIMHÄOW' än va jag är hah. kanske tur de, jag hade räknat med att dom skulle få söva mej och köra mig till Borlänge i bagageluckan.

när ja äntligen hade packat klart, nästan, och skulle äta nått så tänke jag att de är väl bäst att passa på o äta nått vi inte har med oss så jag inte tröttnar på nått innan vi ens kommit iväg. jag kunde äta vad jag ville, vi hade fan ALLT hemma. jag va inte sugen på något alls, de blev en knäckebrödsmacka med ost. orginellt? nej. juice och te fick vara med på ett hörn också, och snart ska jag göra lite iskaffe. låter som en plan!

nu ska jag äta upp min frukost och sen drar vi iväg. ohhh jag längtar, fast de skönaste blir nog att komma hem. puss tills vi hörs


that's right i will!

NappyBoy, It's Travie

Back in the days when I was young, I'm not a kid anymore 
But some days I'll say I wish I was a kid again


You've got me laughing while I sing

åhhh jeesus. min mage är en sten typ. känns som de, och sen växer den upp i halsen typ. åhh så jävla pepp och nervös och deppig och skitglad så de ba snurrar i huvet och de är svårt att tänka. haha..

ihh, peppad och kär. kärkärkär


vad packar man?

sitter och tänker igenom vad jag ska packa för kläder till peace and love. blir galen, vill börja packa sooooooo bad. men lite tidigt känns de. fem dagar liksom. omg fem dagar. dör. inte länge alls. har inte köpt något jag behöver aaalls. och atm när de är 25 grader ute så kan jag inte tänka tanken att ta med något som går över knäna eller har ärmar längre än 3 cm. men om de regnar då? åhhh panik haha. ska riva upp alla klädkassar med rena kläder nu, snacka om ångest.

fun day, no it's not

igåt kväll när ja kom hem fick jag klättra upp på byggställningen vid vårt hus och banka på in systers fönster tills hon vaknade. note to self - ta med nycklar

idag är jag ensam hemma, deppig och hungrig. jag orkar inte laga mat. verkligen ingen kraft alls.

moneymakeR

ska springa över till farfar och måla hans trädggårdsskjul. behöver både pengarna och solen!

idag åkte hanin o saba till sunny beach. fy fan va avundsjuk ja är. ska bli bästa m8 med jay-z på p&l för o hämnas typ. OCH IGÅÅR skulle vi boka tågbiljetter men   dom kostade  typ 500 spänn hahahahahah så vi ska få skjuts nu. yes!!!! pengar på tåg känns ändå ovärt hoho

Ja men kom med ert jävla "I told you so" då.

bring it on. antar att jag får ta de

fuckyeahugly

sämsta dagen på jävligt länge och allt kan dra åt helvete. längesen jag va sähär ledsen och deppig och kände mig så jävla ful.

.

du gör
så att
jag
mår illa
och
alla du
umgås med
blir smittade
och
gör mig
illamående
också

Hollywood hills

Kollade på hela The Hills season 5 idag. jag grät när Spencer ringde Lauren och bad om ursäkt och hon va icecold, och när Heidis mamma grät när lauren kom till Heidis bröllop. antingen har jag överdoserat the hills-avsnitt eller ipren o alvedon. jag tror de lutar åt de första..

för övrigt har jag ny favoritmaträtt ("maträtt") Müsli med frysta hallon och vaniljyoghurt. allt jag älskar att äta är frukostgrejer. för frukost är bäst!

sötisemma har skickat bilder från avslutningen nuuu, så kanske slänger upp ett gäng här. YES

de har blivit lite fel

jag somnade vid 6 imorse. vaknade vid 2 och då hade matte vart vaken hela tiden. vi åt frukost/kvällsmat w/e och sen somnade han. måste komma in i samma dygnsrytm känner jag..

om Hanin och jag var en bild..


... skulle vi va denhär bilden. punkt slut.

jag är _så_ besviken

en del är så elakaaaaa medans andra är så underbaraaaa

tänker o tänker. hur ska de bli nu då?
matte sover och jag kollar av min facebook. internet och telefonerna har legat nere några dagar för de va nått jävla mongo som grävde av en kabel. så de va längesen ja längtade efter internet så mycket (L)(L)(L)

blev väckt halv 7 idag.... (halv 7 halv 7 halv 7 halv 7 halv 7 halv 7 halv 7 halv 7, take it in) ska börja stänga av mobilen när jag sover. yes thank you very much

kollade på 'up' nyss. den är fin :')


imse vimse

Yes. de är jag som la båda mina täcken på golvet igår när jag åkte hemifrån. även fast matte hade fått ta bort två skitstora spindlar därifrån bara dagen innan. nu är de jag som kommer hem ensam dagen efter och inte vågar röra dom, ifall de finns skitstora spindlar i dom.
jag hade lätt velat bo där om ja va en spindel. ja hade velat bo där vad jag än va förnått.

sommarlovet rockar

Sommarlov, day one

en del folk kan verkligen vara skabbiga, några är äckliga, några är elaka och några är bäst. skolavslutning igår och sen va vi på löga ett gäng. badade första gången med banana o jenk och de va skitkallt. asmysigt (L)

idag vet jag inte va jag ska göra aaaaalls. känns typ skönt. vädret suger och jag ska bara gå hemma och bygga upp fettförådet till P&L. låter skitbra! är så jävla sugen på friterad kyckling asså.

inte för att jag tror nån bryr sig så mkt men

imorgon får jag sommarlov. jag är aaaaskär. får panikångest när de är kvavt ute. måste förfan planera P&L, helvetehelvetehelvete. annars äre helt okej!

nu ska ja sova o imorrn ska ja ha klänning, pfft. kameran kan ju få följa med dårå iaf. pic's or it didn't happen' liksom

Miss Behavin'

de va bara en mening men de va häftigaste och finaste jag har hört. jag rös. så vill jag också vara.

grillade hos Jennifer igår kväll. mysfaktorn var hög.




och så finns de dom som har, flera hundra dagar kvar..

som jag dårå till exempel.

sjukt najs dag. fira matte på morgonen (L) sen åkte ja o fick mitt engelskabetyg (m v g maddafakkas) sen va tv09 på djäkneberget ett par timmar o sen åkte ja till matte.

nu är ja hemma och tänker sova snart, verkligen astrött. och jag är ju ledig imorgon såatte.....
haha, önskar att ja hade blivit lite mer brun idag, alla andra verkar ju fan ha blivit röda, men inte ja nej. rolit!

och justja.
NV07 som satt bakom mig på bussen hem har nog supit ner sin mängd hjärnceller till SPnivå. man ba so much for that education liksom.
men sen är ju ja som har flera hundra dagar kvar.

RSS 2.0