brb, died for a sec.


hahahah 'and P diddy isn't your friend'



första är lätt bäst lol (L) jag dör, verkligen ahah

En ny kompiz!

ja har en kompis på msn från typ, holland tror jag, hehe. nu har jag en till. den första heter sydney och den andra som är ny heter jon. hahahaha jon skickade 2 bilder på identiska ödlor och frågade vilken som va finast, han skulle ha den på armen sa han.

för övrigt så gick jag och köpte creamcheesechips och grön powerking. nu har ja ätit en tredjedel av chipspåsen och jag mår lite illa. man ska inte äta saker med 'cream' i namnet för snabbt :/

ikväll spelar andreas grega på sigurds, och jag är inte där och kollar, ångrar de. bajjs.

jag är ledig imorrn, och så älskar jag frau westholm. har alltså börjat mitt lov nu, underbart (L)

robin kallar min mamma camman, hahahah ska också börja göra de. undrar hur hom kmr ta de..

eh, ordbajs är najs. bajsnajs, najs med bajs. näe, tyst märej nu.

eller vänta

jonna tycker om min blogg. hon sa de. ja tycker om jonna :D

nuså, god natt!

nobody gives a fuck anyways

asså ahahahahahahahahahaha fuck youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. så jävla arg och ledsen och trött. jag orkar inteeeeeeeeeeeeeee. vill flytta hemifrån nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu. kan ju fan inte ens äta med dom utan att någon skriker och nån annan gråter. hatar att va så jävla beroende av nått. får daaamp på riktigt. kan man utveckla AD/HD? isåfall har jag de. och i annat fall är jag den första.

nu ska jag gå ut. leta efter ett hus typ, lol.

Write the person you love on your hand day! ♥

Skrivpersonenduälskarpåhandendagen. har man gått med i facebookgruppen finns det ingen återvändo! tog med mig bläckpenna i väskan, jag tänkte fan inte va den enda haha. Men ah, fick med några påre och de va mysigt och vi va gulliga och kära osv. sen nu, halvtimma sen, kollar jag i spegeln. och yes, tror ni inte på fan att jag har sutit och lutat huvudet i handen. numera heter det Write the person you love on your chin day!

slutade 5,5 timmar senare än jag brukar idag. känns inte så okej. kom hem, sov tre timmar och vaknar klockan 8. helvete. lätt de kommer va att somna inatt. kanske inte gör så mycke, måste göra matteläxa.

eh, känner att ja måste sluta tycka illa om folk haha. ska börja försöka tycka om alla, onödigt o gå och ogilla folk man inte borde ha nått emot egentligen? bara jobbigt för mig. onödig energi lol. jävlar va glad o trevlig ja ska bli. ingen mer häxa här inte. waow

och krya till bella också, saknar henne. hon är söt, sjuk och har sexiga händer har jag hört haha (L)


sexi mamas, typ

"up"

jag grät. den va sorglig, sen fin. då grät jag också.

nu tänker jag sova gott


someone worth saving

jävla massa de blev skrivet idag då. brukar bli så när man skjuter upp grejer man måste göra.

jag har tänkt. känner mig elak. har dåligt samvete. och visst, ingen är som de va förut men allt kan inte vara dåligt. och varför i helvete måste man tycka som alla andra? så dumt, värdelöst. förlåt förlåt förlåt. såhär sk de inte vara mer. (L)

Thomas H. Cook

skrivit klart bokrecensionen nu. ett a4, duktiga cheyen liksom. kanske läser ut boken nån dag, den verkar bra efter att jag skrev om den, haha...................

nu ska jag kolla på film, 'upp' ? dom sa att den va sorglig i början, i like. kan dock inte slå wall-e. har aldrig grinat så mycket till en film. tragisk

har bara ett dilemma nu;
hur fan ska jag kunna säga författarens namn imorgon utan att de blir ett fulare ord..? Thomas H. Cook. jag VET att de är cook som i laga mat typ, men de är ju bara att byta eeeen enda liten bokstav, hahah kommer fnissa så jag dör.



Svar till bella (L)
(känns lame o bara skriva svar på sina egna inlägg, skaffa blogg så man kan skriva där ist haha)


Krya på dej lilla gumman! Du kan ju förfan knappt äta nånting, haha du måste va mer försiktig! Inga fler matförgiftningar nu, och absolut ingen magsjuka du inte kan smitta mig med, deal!? :*

I will throw my tapes away 'cause this will be the one worth saving

konsten att skriva en bokrecension utan att läsa boken.
kan inte den konsten riktigt än, men kommer att kunna den innan jag somnar, förhoppningsvis.

hade ångest ett tag om jag skulle släpa mig iväg och iaf lära mig koreografin, men orkade verkligen inte. tänke stanna hemma, låtsas läsa boken men istället kolla på film. låter helt okej. jag fick ur mor min vad boken handlade om och vem det va som tog lilla cheyen så jag kan ändå de viktiga, yes!

ritkigt trött i huvet men åker till skolan imorgon ändå. vill köra lite 'oj hoppsan fuckface LITE ÄGD kanske?' och dessutom är de tråkigt att vara hemma.

omg måste skriva en veckas loggbok innan imorgon. musiklärartobbe kommer få rage om ja inte har skickat de innan vi kmr dit haha.  eller ah, rage vet ja inte. men han kmr ge en skuldkänslor hahah. hoppas bella kommer imorgon också, dels för de va lite tomt idag och dels för att de skulle va rätt ok att missa sista dagarna innan lovet med magsjuka och hon skulle kunna få krama mig lite extra så ja blev smittad haha. jag är seriös faktiskt haha, skolan är verkligen bajs.

har beställt lite kläderrr som borde komma any day now. därmed har jag också kastat bort lite av mitt nästan obefintliga studiebidrag. visst, P&L blir sjukt men jävlar va jag kommer få snåla månaderna innan, ha ha ..

nej fan i helvete nu måste jag läsa kolla på film. ingen gillar ordbajsare anyways.
poss kompizar

no camera no pictures

mådde dåligt på morgonen. gjorde matteprovet ändå, fick ig. åkte hem. sov jättelänge, vaknade, fick feber.
nu sitter jag och har skittråkigt. måste läsa en bok tills imorgon och skriva om den. jag har inte läst hälften än. måste åka och kolla på träningen också, orkar inte missa massa. att ta igen är jobbigt.

är asabaoutasugen på att fota också, men kameran är hos matte. fan att ja aldrig har lusta att fota förutom när jag inte kan. men de kanske är bra. måste få saker gjorda. någon kanske borde komma förbi och ta med sig min dator. den stör mig.

mitt huvud känns vattenfyllt, lol.


sommartid och vår och grejer nu också. vi cyklade till skolan idag, fighters vi är

<3

dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din


inga problem (OR WHY THE FUCK NOT?)

jag mår inge bra. jag har feber, snuvig. är stressad och har dåligt samvete. känner mig elak. mår bara allmänt dålig och är deppig.
har matteprov imorgon jag inte kan. micke viola och kidsen är här och käkar med oss, micke hjälpte mig. micke är bra! men de är fortf mycke ja inte kan and iäm freaking out. vill inte göra massa jävla omprov, har inte orken. måste läsa ut en bok och skriva om den tills på tisdag. åhhh, orkar inte. har inte tid.

de skulle vara fint med ett lov nu, tack. bara denhär veckan kvar nu. sen ska allt bli bra. nu ska jag försöka plugga mer. en ipren först kanske, jo de låter bra.


KOM IGEN LINA, VAD SKULLE VI ANNARS GÖRA?

Nu äre done. no turning back linda har oxå fixat hihi :D åhh så jävla glad! skulle LÄTT hoppat i min säng om jag inte hade haft så förbannat lågt till tak i mitt rum haha. Åhh, de är ju så perfekt! vi är liksom gjorde för dehär känns de som haha :D

waowao asså! nu ska ja packa lite grejer och göra mig lite i ordning och sen åker ja hem till matte. åh helger äger. spec denhär. hoho :D

puss kompisar!

P&L-biljett, check!

i frikkin' did it
damn linda,
we are frikkin' doin' this

HEHE KLAD CHEY HÄR DÅRÅ

HÅLL KÄFTEN ORKESTERN

"omg jag är så pigg aldrig vart så förut fan va bra jag mår ihihihi" MY ASS!
somnade och sov tre timmar, hur pigg är man då? va? VA? lite arg ): jättearg, besviken. AAAAAAAAAAARGHHH. beställer biljetter ikv, om mina pengar (mamma) fortafarnde är vakna då, EHEH. jag fick ett våffelhjärta av tove, men ja somnade om innan jag hann äta de. när ja vaknade fick ja skuldkänslor för att ja inte hade ätit de och tryckte in hela i min mun, den va mjuk av grädden då, HAHA men den va gooooooooood ändå. hejdå leverpastej kompizar

FUCK YOU

seriöst?

jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär

slutade med penicillinet igåt och jag är så jävla pigg! vaknade innan klockan ringde och va glad! så jävla skönt, de känns inte som jag vill gå och lägga mig igen var femte minut. underbart.
nu har jag fixat mig och om en kvart kommer robin hit och sen får vi skjuts till skolan haha :D
bara tyska idag sen föreställning med estet-treorna, c00lt!

hoho snacka om glaad idag, sick! nu ska ja dricka mer saft, mh saft (L)

vet du, aaaaaaaaatt.......

jag ska banta ner min rumpa och ta min lillasysters byxor. färgglada utan att vara skrikiga så jävla fina, så jävla vår!

Please don't supersize me

Fick en läxa på engelskan förra fredagen som gick ut på att vi skulle se 'supersize me' på youtube tills nästa lektion. Hon sa att vi inte skulle skriva en uppsats om det så jag antar att hon ville att vi skulle få anorexia hela högen. Eller nja, överdriver kanske lite, men hon hintade i vilket fall åt att vi borde sluta äta skitmat. De kan inte finnas någon annan anledning.

För efter att ha sett dendär jävla filmen (som egentligen va riktigt OK) vill jag aldrig mer gå in på Mc Donalds. Mådde illa när han slängde i sig alla äckliga feta hamburgare och när dom berättade hur mycke fett de är i en jävla sallad, en sallad liksom?

näe, lägger nog av med dedär haha, skadar inte direkt mitt studiebidrag heller. Men a, nu ska jag gå och äta ett äpple eller nått.

(lägg märke till att ja skriver med stor bokstav efter punkt när de är nått seriöst jag skriver om, HAHAH fan va fult. måste ja lägga av med, omg)


vet att bilderna blir så brutalt asstora från google men ändå liksom, ni kan ju förminska den om ni tycker att den är förstor.. (ha ha ha)

Haven't you heard?

IM THE CRAZY BITCH AROUND HERE

peace and love, ppls

jag och linda planerar som galningar och imorrn, då jävlar, då beställer vi. åhhhhhhhh jag håller på att dö. FY HELVETE VA KUL SOMMAR JA KOMMER HA!


ps. äckligt likblek jämfört med linda haha, ds.

Pooooooker face

lite rage. jag och my blev inlåsta i bildsalen och fick bli räddade av random frisör lol. bytta till firefox och nu lyssnar jag på poker facecover av Daughtry, lite, halvb måste jag säga. snart mat, skithungrig. man bli hungrigare när man äter frukost. onajs.
gjorde jättefina genvägar till olika sidor också. kanske va IT man skulle ha valt.. HAHAHA

ändrade mig, låten är helt ok! nu tänker jag gå och äta.

Maybe just sad


mysig morgon, ja åt frukost. rare. fick skjuts av jockes mor och nu sitter ja i skolan och väntar på sirin. vi måste gå igenom redovisning och träna och fixa för imorrn. hatar redovisningar, hatar spec.arbete. lite mer pigg idag, tur de. men måste ändå hem efter skolan och dö i sängen direkt. verkligen sjukt hur trött ja blir.

min msn är fucked up. kan bara vara 'visa som offline' haha. kuul, ingen skriver, alls ):
eh, what else? de snöar, igen. hatar sverige, cpland.

och ja behöver pengar. jättemkt pengar. kommer va fattigare än fattigast i sommar om ja inte får jobb. ARRGH


ASSÅ FUCKFACE

så brutalt trött. vet inte vart jag ska ta vägen. på onsdag tar penicillinet slut och jag hoppas jag får tillbaka lite ork och liv hahahahahahahahh........................................

nu ska jag sova. klockan är förfan inte ens 11. när blev jag 65 egentligen? och dom andra här hemma är fan värre. jag kom hem typ kvart i tio och då vare släckt och låst och alla sov? lol?
imorn ska ja hem efter skolan och sova. ja slutar typ 11 eller nått, de kan bli gr8

highlife

jävlar va jag är trött. måste packa lite (mkt) grejer till imorrn, ska ha highlife med teddo på badhuset(L) och sen träna haha. hinner inte hem så de får bli både träningskläder, badkläder och skolgrejer, och dator. damn. sen måste jag sova, dirr.

har börjat planera lite sommarplaner med folk, redan cp-peppad på vissa grejer, herregud va jag behöver pengar. och ett sommarjobb.

idag på väg till bussen hem ramlade jag i en snöhög (en ny jävla äcklig snöhög, ja, eftersom de har snöat hela jävla dagen.) då skrattade en tjej åt mig och pekade ))))))))))): verkligen äcklig. men hon va tjock och ful. och hade typ 5 hakor. tänkte gå fram till henne och säga att hon va söt när hon skrattade åt mig med alla sina hakor, menne hon va jättestor. hade kunnat bli farligt.. synd. men ledsen blir man, typ 'sjunka igenom jorden-ledsen' ): hatar människor haha. fan va skabbiga.

näe vafan. jag vill sova nu

de får bli vår nu

åkte ner på stan med Linda ens väng, hon skulle byta lite grejer. sen gick vi och åt lite glass, ohh mums! sen hem och fixa mig aaaaasfort och sen tog jag bussen till tim och bella. (hann till och med åka på övergång, så snabb va ja!) vi hitta inge o göra så vi bara satt o hade bra liv osv :D gick till konsum o köpte chips och sen hem och åt dom. sen gick ja hem.

nu sitter jag o lyssnar musik o dricker te OCH saft (Y) godaste saften ja någonsin druckit o ja venne varen heter. god iaf!


OMG JUSTEEEEE!!!!! jag dödade VÄRLDENS STÖRSTA SPINDEL NYSS MED MIN ANTI-MYRSPRAY! den sprang iväg och fick damp och jag skrattade. hahah.. eller ja hoppas den dog. annars ären nog jävligt arg. törs nog inte sova i mitt rum inatt haha, fan :(



de får bli vår nu

igår i bilder (igår va kul)

alla va  ovanligt brutala, eler ah, vi försökte väl. tycker vi lyckades fint! säg till om ni vill ha bort bilder, försökte iaf välja såna som va ok haha :)










inte trött alls.

va och firade Linda ikväll. de va skitmysigt, och jag har aldrig ätit så mkt på en dag tror jag, haha. nu ska jag typ sova, kan verkligen inte va uppe mer än 12 timmar utan att verkligen döö. penicillinet take's away all the fun. fina bilder har jag, men dom kan jag lägga upp när jag inte somnar medans jag skriver. vi säger så? deal.

waowaowoaowoawoa

slutar snart, väntar bara på att anna och bellas ka få sina betyg o sen drar vi o soolar :D yuki spelar chris broown cphögt och robin sjunger med högre haha. fina klass, puss (L)

sen drar ja till lindaaaaaaa o hare najs. wowowowo älskar livet idag, waow liksom!

dear Santa..

sitter uppe vid stora stationära datorn, va ändå tvungen att skriva ut mitt ergonomiarbete (som jag skrev på nästan 8 min. ni får tycka jag är cool). jävlar va jag är trött på dendär lilla jävla bratdatorn vi fick av skolan. tänker fan skaffa bästa sommarjobbet på jorden, spara alla pengar och köpa en brutal dator med ännu mer brutal skärm. och ett skrivbord, och en stol. åhhh tänker börja spara nu när jag får nästa studiebidrag. just nu är jag fattig så de räcker :/


när ja ändå sitter vid datorn med alla bilder kan jag lika gärna slänga upp några. naw, fina :)

de rasade nyss en miljard ton snö (typ) från taket utanför fönstret, jag dog.

Liar (it takes one to know one)



tja! idag är jag glad. vaknade halv 7. väckte mah sistahs o sen gick ja o la mig igen. 11.40, vakna igen. yesterday's thai-käk till frukost, yes. buss till skolan (fats jag är ledig, hm) hämtade hanin. stan, fikade 2 ggr, hittade saba (haha) gav henne mat (HAHA) och fixade present till lindaaaaa som har mys imorrn för hon fyllde 17, najs! fixade ett halsband jag tänkt på länge, och nu ska jag snart skriva mitt ergonomi(?)arbete och duscha och packa för imorrn. brydarna o ja drar o solar efter skolan, hoho :D

ja gjorde rätt för mig nyss också. va uppriktig och ärlig. hoppas allt blir bra, i'm sorry. på riktigt <3


jävla äckelcphorvästerås.se

sitter och försöker sommarjobb. reultat - arg så jag gråter.
vafan äre för jävla kukhuve som har satt ihop jävla vasteras.se/sommarjobb? han måste fan va dum i huvet. de tog en HALVTIMME innan jag ens fattade hur man skulle göra. och sen när jag väl gjorde de, SÅ VARE INTE ENS PÅ DEN JÄVLA HEMSIDAN? utan näää, du blir länkad till en annan jävla hemsida som antagligen är gjord av samma äckliga miffo. du måste skapa ett konto, skriva i alla dina personuppgifter etc etc. SEN ska du skriva ett CV, i 15 olika steg. efter steg 5 gav jag upp, då de inte verkade som om att de va sommarjobb utan vanliga jobb. tänker bara fråga alla jag känner istället. verkar ju inte finnas ett enda jävla OK sätt att söka på alls. men är de någon - mot förmodan - som vet hur man söker utan att behöva sitta i 5 timmar och skriva vad man heter, så kan ni väl säga till. vill verkligen inte sitta hemma utan pengar i sommar.

många svärord idag, förlåt. tänker vara arg nu. sen bli glad, och imorgon är jag ledig. då får man vara glad också.

en kopp fika = kräks i munnen

har inget att göra på typ två timmar. jennifer säger en kopp fika. en. kopp. fika. ?!??!?! man kan inte säga så. hon säger kräks i munnen oxå, inte kväljning... så gåre när man bor på landet, kan inte ens prata på riktigt ): ska lära henne innan studenten :)

Lina bara ljuger, jag LOOOVVAAARRRR!

Vin Diesel äger / robin



HAHA DIESEL HETERE
naw <3333


U-sväng?

idag va väldigt bra. väldigt. och jag är glad igen, lycklig. mår bra helt enkelt. är bara helt slutkörd. måste soova, länge. haha, lite speechless?

justja. ja hittade i stort sätt de enda plagget man behöver ha i sommar idag på stan. ultimate. that made me happy too

orkar ingen bild. måste sova.
ni kan få en sånhär

d(o.0)b

ser ni? de är en.. nått med hörlurar. söt ären säkert oxå

God morgon kompisar! (10:53!!)

åhhhh de är så skönt att sova. de enda dåliga med de är när man drömmer nått, vaknar typ 30 sekunder, hinner memorera drömmen och somnar om. de betyder att man kommer ihåg drömmen när man vaknar igen på riktigt. åhh jobbigt. vaknat sådär efter en dröm minst 5 gånger inatt. drömt sjuka grejer, mest läskiga och obehagliga. drömde att mitt hår hade fått blonda fläckar och sjuuuk utväxt. i drömmen bestämde jag mig för o fixa de tillbaka till blond. hemsk tanke, älskar de såhär. inte alls utseendesfixerad, de jobbigaste just nu är hurvida min hårfärg kommer förändras.. hahahaha asså i wish it was! ._.

eh, har ett svagt minne av att jag och jocke planerade stan runt 13 idag.. ofta ett? de är fan snart ju. får sätta igång nu, ovärt o ligga här och ordspy random tankar. har vart vääldigt mycke sånt nu senaste veckan typ, sorry för de :/


såhär vill jag aldrig mer se ut. håret är gult, verkligen. bra vänner som sa nått, maddafakkas </3

problem!

folk jag tar bort från msn FÖRSVINNER INTE?! i want then gone. veeet att jag inte har lagt till dom igen, verkligen cpsäker. vrf skulle jag liksom?

träning va sjuuuukt bra <3 jag köpte kaffe ist för chips o gick hem, mhh gåå <3 kollar på oceans eleven nu. den är brao. imorrn är ja ledig. tänker stänga av ljudet på telefonen o sova läänge, ily de

lite tankar typ w/e HEHE

jag sov, de va skönt.
nu kollar ja på vänner. ingen av dom vill bli 30, ångest harom. haha ja vill fan inte heller, jobbig ålder. kan tänka mig typ 25, sen är man ju liksom inte, så liten längre? orkar inte vara stor. fyfan va jobbigt, lol.
tänker fixa ett ok jobb med ppl jag tycker är roliga och med lön så jag klarar mig o lite till, OCH bra tider, fan. sen när ja inte jobbar tänker jag göra massa roliga cpsaker hela tiden. så kan de får se ut tills jag är typ 29. sen vet ja fan inte, efter de äre rätt tomt i huvet haha.

jag peppar robin till nån festival i göteborg, jag tänker _inte_ nöja mig tills vi drar nånstans. kan ha råkat planera en kanske-underoathkonsert med johannes nästa vecka. grejen är att vi inte har biljetter elr bilskills nog att ta oss hem sen haha. så dream on typ.. synd. kan ju hålla tummarna iaf! 

nu ska jag äta lite, sen ska jag träna. efter de ska jag köpa chips på coop extra. är ledig imorgon och har bestämt att ja inte tänker spara massa pengar, de är fan tråkigt. skiter typ i om jag är helt pank i slutet sen, de är väl ändå inte så många dagar liksom? och jag skulle behöva att mitt busskort tog slut haha, måste börja cykla.. åhhhheeuuwww hatar snön.  

opepp på allt osv ni vet

jag är i skolan o jag är arg och opepp och svär på att ja fick tillbaka febern.  såklart. va tvungen o välja om profil idag för vi fick inte ha dans. nej, tänker inte välja nått annat. ansikten. åhh så arg på allt. bajsliv, orkar inte just nu. vill hem.

kollar solsidan med hanin robin sebbe o pelle, de duger haha :)

imorgon är jag ledig. då ska ja fan ha skitkul o så ska ja va skitglad. yes


såhär söt vill ja vara, glad ja skulle va då, ba waowaow liksom

the taste of regret ( ;$ )

viktigt o äta när man är sjuk, och dricka! sen att lusten för riktig mat är obefintlig har inte så stor betydelse.

dedär röda är min badass döda myror-spray. äter den alltså inte, just so you know..


JAG SKÄMS ÖVER ER FÖR ATT NI INTE SKÄMS ÖVER ER SJÄLVA

så frustrerad arg och deppig. mest för att jag inte får gå ut och inte har fått på hela helgen. och för att folk är falska och dumma i huvet. ja längtar tills nästa helg. jävlar va jag ska ta igen dehär helgen asså.

nu, ska jag ta mig samman och kolla lite på funktionerna jag inte fick så mkt gjort av på mattelektionerna i veckan. matte B kan fan dra åt helvete, så som mycket annat.

letar efter myror som fortfarande lever

har lovat tobbe att visa i webcam när jag sprayar dom med badass-sprayen och dom får cpryck och dör. eheh

btw
så va melodifestivalen bra tills Salem inte vann. vafan är sverige för jävla sopigt land som inte kan lyckas rösta på den ENDA bra i hela gänget. något är brutalt fel. lika fel som annas panna. (haha) ._.

kickstart my heart

idag har ja vart skitpigg, tills nu. saker blev inte riktigt som ja trodde och de är ju jobbigt men finns inget o göra åt i guess. på de så fick ja ont i 'ryggen' igen. kewk. eftersom ingenting är som de ska så kan jag lika gärna kolla finalen på melodifestivalen. har ändå inget att göra, får ju inte gå ut ens. har ett glasspaket och lite chips kvar som kan bli najjz. vet redan vem ja ska rösta på btw. salem, lätt. han är kung.  

UPDATE
________________________________________


pernilla wahlgren och peter jöback lever tydligen fortfarade, shit!


badass ant-killer

mamma köpte helt galet badass döda myror-spray för nån vecka sen men ja ville inte använda den, så vääldigt taskigt sätt o döda dom på tänkte jag :/
fuck that
idag när jag hade somnat om efter att mamma väckte mig vaknade jag igen av att en myra sprang över ansiktet på mig. nu har jag gått lös med badass-sprayen i hela mitt rum och JÄVLAR va dom dör.roligast är när man sprayar direkt på dom.. rätt åt dom. och dom som inte är döda (än) har panik.
note to self - dammsug sen!


I WORRY TOO MUCH


fett pigg o pepp o mysig etc. fyfan vilken jävla äcklig vecka. är jag med om en till sånhär vecka lovar jag att ja blir apatisk. aldirg mer, aldrig i livet. ska kolla klart på National treasure. håll tummarna för min feber will ya?

Cause you're hot then you're cold, You're yes then you're no

vaknade. lite feber. w/e. gick till skolan. kände mig rätt ok. fick dampmkt gjort. åkte hem. sov. vaknade. fick tillbaka febern. najs! o den går inte direkt ner, nope. tvärt om. och ryggen blir inte bättre haha, braa jobbat lina, skitbra att du gick till skolan ist för o va hemma. applåder fan!


kidzen hoppar, make's me happy


Black sun, black moon. You left us all too soon.



fint lila ljusskägg jag fick!

mått sämst idag.
helt yr och trött av feber och medicin. haft tråkigt. ätit Mc Donalds. mått illa. cp-ont i ryggen. legat i sängen hela dagen.

får inte dricka te. inte kaffe cola elr red bull heller. koffeinet får tydligen dubbel effekt av medicinen hahaha så om ja dricker te elr nått blir ja uppe hela natten, syynd, tänkte ta mig en kopp te om en stund, finns en möjlighet att ja blir uppe hela natten! najz

gjorde klart mitt engelskaarbete som ska va klart imorgon. började på boken som ska vara utläst på tisdag. får en känsla av att jag får mer gjort när jag är hemma och är sjuk än när jag är i skolan.

haft lite ångest över att ja inte va med idag på projektarbetet, hade vart najs o höra vad de bestämde på dansen, utan mig :/

imorrn går ja dit om ja inte har mkt feber o känner mig död. orkar inte vara hemma, de blir lite tråkigt i längden. (dessutom har jag ätit upp allt chokladmoussepulver nu, = inget att äta)

förhoppningsvis tycker dom att om jag är frisk nog att gå till skolan så är ja frisk nog att göra saker i helgen. tänker inte vara hemma. måste ha lite kul efter denhär cpveckan plus att myrorna inte dör nån jävla gång, vidrigt äre.

nu måste jag duscha. annars finns de en risk att ingen vill sitta bredvid mig på bussen imorgon, hm.

____

justja, viola har ringt och kollat mig typ var 4de timme. passade på att öva henne på att säga hejdå. lyckades till sist. dagens goda gärning! ily viola

nej, i DITT ansikte

hah, ja va tydligen inte så hypokondriker och sönder-deppad som man kunde tro. vilket är en jävla tur. bröt ihop och bara grät när febern blev för hög och vi åkte till jour på oxbacken. (fick åka taxi, hihihiihi)

nu är ja hemma igen och har nån jeavla infektion i.. njurarna hah? tror de va så iaf, nåt liknande är ja säker på att de va haha. fick medicin o blir hemma imorrn, febern är inte n i c e ska ni veta.
nu i efterhand känns de jätteskämmit o ha blivit så dålig för bara de, men jaja, de är väl som de är haha. w/e life goes on lol 


om man säger de högt så är det på riktigt. de är därför jag har kvar de i bara mitt huvud.

jag sov i tre timmar. inte som jag tänkt mig nej. ska vara vaken inatt och sen sova länge imorgon. om jag inte blir väckt, kanske har läkartid, hm. något är fel


de i mitt huvud dödar mig (EHEH)

allt är fortfarande jobbigt. jag är fortfarande arg och ledsen och trött och deppi och nu ska jag sova. mitt huvud dödar mig. skulle fan betala pengar för att få sova typ 12 timmar, skulle inte de va najs? vakna runt 4 o sen ha fleera timmar innan skolan började. såå underbart de skulle va. kanske bör vända på dygnet lite så ja vaknar runt 4 på morgonen o går o lägger mig efter skolan? kan va nått.

):

de känns som klockan är en miljard och jag vill mer än allt sova nu. just därför känns de jättekonstigt att ja tappar upp badkaret fullt med vatten och tänker ligga där ett tag.
somnade nästan 3 gånger hos viola och lyckades en gång, fick en filt och en kram av emmis, fina fina emmis <3

är helt slut och deppig och bara opepp på allt. bråkade med tove om badrummet (onödigt kan jag tycka såhär i efterhand men väldigt väldigt viktigt just då, tydligen) skrika, gråta, puttas, kasta saker (till och med) och jag vann. tills hon hämtade mamma, då vann hon. såklart.

nu ska jag sitta och tycka jättesynd om migsjälv i badkaret och vara rädd för att tvätta håret då jag inte vill att färgen ska försvinna. sen sova. åhh jag vill sova länge. men nope, no can do. upp halv 7, som vanligt. hatar vanligt. hatar allt lite just nu. bajs

emmiiiis er sük :/

sprang till bussen som ett jävla freak på centralen, kom på att de va fel buss, och hoppade av en hållplats senare. illa. nu är jag iaf på bäckby hos viola. emmis är sjuk och vi kollar på winx, kan inte undgå att se att de är lite ripoff på sailor moon.  
iaf - skönt o åka hit. viola och kidsen och mick är braa, man blir glad. kan behövas, yes it can. emma har aldrig haft större ögon än när hon kollade på mitt hår när ja kom hit. tänker ta de som en komplimang :)


sküla

Hahaha Marco ringde runt 06 idag och trodde alla hemma va vakna och pigga etc. suuuuuure! Ville att vi skulle kma till Uppsala i helgen på inflyttnings/födelsedagsfest. Kan ju hoppas, de va ett tag sen o han är en cool kille :D

en ipren o sen iväg till skolan, rättså okej kändes de idag, udda.
Nu sitter jag på svenskalektionen och har bevisat att de GÅR att skjuta upp arbetet till sista dagen och ändå göra de bra, nu har jag typ 2 timmar på mig att göra men del av powerpointen så jag tror jag ska ta de lite lugnt. Spotify och ansiktsboken ett tag, waow! ily tvär, så jävla slappt haha. vet inte huur många lektioner jag har gjort ingenting på, vi får för mycke tid till uppgifterna, men de funkar skitbra för mig ((((:

imorse när ja stog o borstade tänderna framför spegeln hittade jag en myra i håret, de är inte ok. jag har sängen mitt i rummet för att myrorna inte ska krypa upp på väggen och sen ramla ner i sängen.. går fan inte o leva sådär. euw

ajja fred kompisarr nu ska ja fixa best_powerpoint_evvah

i'm not fine

(tydligen) så försvann de blonda inte från insidan, började med matte b idag efter lovet och kände mig lagom smart. har cpont i ryggen och de är fan obehagligt, vettefan va de äär liksom! crazy

annars är allt ok i guess. nöjd med håret, lite trött och opeppad och kanske lite deppig. men så blir de ibland. stressigt i skolan, o-najs, mycke o göra. inte ens dansträning att avreagera sig på, hm.

nu ska jag försöka läsa lite i random bok som ja ska berätta om i skolan, KUL. min mamma läste den men vägrar berätta vad den handlar om, argh, hah. ska försöka bli lite glaad oxå, allt blir liksom roligare då på nå' vis.

här är lite bilder från nån dag på lovet hos hanin!


så jeavla nöjd att ja färgade hhåret, ni ser ju hur jag såg ut! ):


love in my mind

ligger i min säng o rör mig så lite som möjligt haha, så brutalt ont i ryggen. undrar hur många ipren man kan ta utan att de blir lite too much hm.. haha.

w/e, skitnöjd med håret, skitnöjd med lovet. längtar faktiskt lite tills imorrn, kul med folk och att få tillbaka en nära på normal dygnsrytm.

lycklig


peace yall wazup?! just chillin', yeah? okey, cool!


bästa lovet, ever!

Mr. Brightside

gick o la mig 5. vaknade 7 av att de va en myra i mitt a n s i k t e. that's it. inte en chans att jag sover mer i min säng förens dom är borta. somnade iallafall om och vaknade halv 12. inte riktigt så utvilad jag hade velat bli men w/e.

Har inte en aning om vad jag ska göra idag, inte på dagen iaf. ikväll kanske jag har en aning, får se. antog att jag skulle få tråkigt, (vilket jag fick) men The City-marathon på MTV gör hela grejen lite bättre hoh.


(En kall decembernatt) Du kunde smälta hela världen med ditt skratt


roligt man kan ha ibland

seventeen forever

har lekt med nya objektivet så mycke idag så jag har ont i armarna. de blir långt och tungt haha. nu ska jag leka med bilder tills jag somnar. kanske slänger upp nått ;oo

god (haha gud) morning sunshine

[10:45]

mamma - Lina, vakna..? Vad vill du ha från Mc Donalds?


lov äger fan.


popcorn o kryptonit

jevla da' asso!
åkte till hanin saba o ayeh, linda va oxå med! vi kollade film, åt (jag mest) hanin tog lite kryptonit och vi va oroliga. linda made me ghettokid in tha head och vi kollade spexkatalogen. hanin blev stålis igen o vi kollade på mer film. sen nu kom ja hem. åhh bättre b-rudar får man fan spec.beställa.

tog skitmånga bilder, men tror ja ska byta om kolla lite på tv, är jag vaken längre kanske ja får tråkigt o orkar dra dom ur kameran.

stort minus
MIN JÄVLA TRÖJA HAR INTE KOMMIT ÄN?!?! junkyard ska ha hatmail

hon har myror i brallan, han har myror i brallan, (sluta va en sur en, följ med ut i naturen)

har sovit typ 4 timmar inatt. verkligen skiträdd för myrorna nu, drömmer mardrömmar på riktigt. de sprang nyss en rätt över sängen. tror jag ska införa handduken på golvet igen, mamma tog bort den. den va tydligen "äcklig", hm, undrar varför hon tyckte dee..

men jaa.. har vart klarvaken sen typ halv 8, och har hunnit äta gårdagens middag + dagens frukost (två mackor och te) duktig tjej.......
senare ska jag träffa hanin och saba och kanske linda, efter att dom har sett alice i underlandet.. åhhhh lite avis man är. aja får ta o se den ja oxå. de känns o-bra att den senaste filmen jag såg på bio va alvin och gänget 2. måste ändra på de ändå så haha...
asså har verkligen skittråkigt, de är inte ens någon som har vaknat än och kan göra nått roligt på facebook så jag kan leva på nån annans liv ett tag ): är de värt att börja fixa sig nu? fyyyyra timmsr tills ja ska va på stan, men jagääär ju tjej. kaaanske tar så lång tid på mig, om jag typ provar hela min garderob och tvättar håret 3 ggr. nä, måste komma på nå bättre ._.

köpte massa grejer igår på stan med alicia, så ska nog fixa in de i garderoben och sen kanske typ, läsa tidningen. lagom tråkigt tidsfördriv. underbart, måste sova på soffan inatt, går inte o va vaken såhär tidigt. finns ju ingenting o göra alls. ÅHHHH äckliga myror. ska gå och stampa nu, puss kompizar

______________________________________________________________
UPDATE

jag tror myrorna är i maskopi (SÄGER MAN ENS SÅ? w/e ni fattar) med min mamma. hon säger: dom tycker om när man har mycket smulor och typ, mat som luktar sött elr tekoppar osv.
jag har dammsugit h e l a mitt rum 7 gånger på 4 dagar. de är fan skitrent, och inga tekoppar what so ever.
whatever it is they are doing, it's working.

______________________________________________________________
UPDATE 2

dom springer som höns när ja sätter på dammsugaren (myrorna asså?) alltså har dom fattat att jag + dammsugare resulterar i ond bråd död. de kanske ger lite effekt! kan ju hålla tummarna iaf


A-AMANDA, A-AMANDAAAA




en av ringarna på vattnet

asså de är lugnt, ja lever. nästan
älskar lovet so far, hoppas de fortsätter så. har inte sovit på länge nu haha, ska dra några timmar i soffan nu tror ja o sen va vaken i natt, varför inte liksom. kan (vågar) inte sova i min säng, myrorna är kvar och sen ja sov borta håller dom sig inte ens på golvet längre. this means war. men måste få bort dom snart, kan inte sova borta föralltid haha, även om de skulle vara mysigt.

RSS 2.0