operfekt

Adventsljusstaken som står i hyllan har bara 6 stycken fungerande ljus, det i mitten lyser inte. Sådär lagom inte alls perfekt som allting alltid är. Sitter på en stol i middagsrummet och har en stor hoodtröja på mig. Grå med ett litet litet hål på magen, de är den bästa tröjan jag vet. De är min fina fina Mattes tröja och den luktar som honom. De går inte mer än 3 minuter mellan att jag borrar ner ansiktet i tröjan och tänker att om allt kunde vara såhär alltid. Sen lyfter jag huvudet och upptäcker att allting tydligen inte kunde vara sådär, alltid.
De har varit en jobbig dag i allmänhet men nu ikväll för några timmar sen blev det lite mycket. Alla fel bubblar upp i huvudet och det representeras av lite tårar här och där, spridda över några timmar. 

Ni vet paniken när det är för varmt men ändå kallt och allting är i vägen och är jobbigt och fel och man vill slita av sig håret? Hatar den paniken. Man blir så hjälplös.

du borde inte

Så mycket att göra fast orkar inte röra ett finger. Jag är i bubblan igen som för längesen, väldigt längesen. Ett år längesen. Allt i bubblan står still men jag kan titta ut på allt utanför som går i 180km/h. Inte så bra, men vad gör det? De är så mycket som inte är så bra. Stressar fast inget händer och jag har högar av saker att ta tag i. Ta tag i. Så starka tankar och känslor att det är svårt att göra tvärt om ibland, svårt att göra nått annat än det man brukar. Och svårt att inte säga nått. Ibland är det svårt att tro på saker och ibland på folk. Folk suger. Vänner är bra. Matte är bäst.
Ordspyor är inte så bäst. Egentligen sämst. Men ibland behöver man skriva lite. Bara som man vill. Inte läsa igenom utan bara låta fingrarna skriva. Slå dåliga tankar ur huvudet, även om dom finns kvar där, varje dag varje månad varje år. Men det är bra att slå lite ibland. Nån dag kanske de försvinner helt om man slår lite varje dag. varför inte, värt ett försök. Jaha ja, nähä nej. Ingenting blev det av dehär. Soma llt annat dårå. Jaha ja. Synd.
min hjärna. finfint. rörigt värre

Synd om mej

Luktar sopor, fryser fingrarna av mig och skiter i allt. Nu är jag hemma och har släckt allt så ingen ska veta att jag är hemma. Då behöver jag inte resa mig upp ur soffan och öppna för nån lat tönt som ringer på iställer för att leta efter nycklarna. Te och CheeseCrunchers, ska sitta här tills jag ska träna.
Fyfan va de är synd om mig.

Futuresex/lovesound

Helgen va jättemysig (<333333333) med undantag av när jag va tvungen att åka till skolan på söndagskvällen för att repa inför dansföreställningen nästa helg...

Nu sitter jag här i skolan med en tom kopp och återupptäckta Justin Timberlake i öronen och med en redig förkylning på g, halsen dödar mig. Senare ska jag med grupp ta mig till nån random soptipp som vi måste GÅ (12 minusgrader) till i 20 minuter. Mindre roligt att vi inte behöver för de är HELT onödigt för att vi redan skickat in vårat faktablad. Älskar skolan ibland.


jaaaaaaaaaa

The last Bounce på tvåan och det finns inget som peppar mig mer på livet än det.

Halv 8

Mysigaste morgonen på länge. Sov hos Matte och när han åkte till skolan åkte jag hem. Ledig idag och ikväll är de halv 8 hos Jennifer. Party-tema. Ska riva i garderoben efter nått med paljetter på nu.

Why the fuck not liksom

Jaha hoppsan, fick sluta redan halv ett. Tänka sig. Vad ska det bli av den här dagen då? Inte en aning. Äta mycket gott och kolla på Skins kanske? Jo varför inte.
jennifer ska skicka de vi gjorde på geografin sen. (alltså bilderna vi tog på oss själva) då får ni se.

ajlhjvvhjiviufrvnh i skolan

Fick reda på att vi har typ 5 lektioner nästa vecka och jag och Robin bet jennfier i varsin hand. Waaah älskar tvär. Nu jobbar jag matte fast ja inte måste. Fast nu går alla så jag får väl göra de jag också. Grupptryck-jävel. Får väl låtsas arbeta ikväll.

Just ja!

Bara ett inlägg till, loooooooooovar!
Finis-Jonnis skrev supergulliga rader om mig idag och jag fick länkar :$$
Nu kan ju inte jag länka (smart) men jag tänkte, att om hon får dubbelt så många länkar är de rättvist? Och eftersom jag länkar så många gånger måste ni ju kolla helt enkelt.
Chill, då har vi en deal!

http://jonnahurtig.blogspot.com/
http://jonnahurtig.blogspot.com/
http://jonnahurtig.blogspot.com/
http://jonnahurtig.blogspot.com/
nä nu är de läggdags.

Not even kidding guys

Idag när jag borstade tänderna gjorde jag inte den dagliga kollen av tvättstugan. Så att det inte står nån liten mördare där och väntar på att jag ska somna alltså, you know?
Varför inte kan man ju tänka? Kanske inte bryr mig helt enkelt. Antingen är jag för stor eller så har jag utvecklat hemliga superkrafter så de gör inget om nån kommer in i mitt rum mitt i natten. Hmm
För säkerhets skull byggde jag en fälla innanför min dörr. Så de inte kommer nån tjuv eller mördare, nu när jag ändå inte kollade liksom. De skulle ju vara så typiskt. Här är den:
Nä men skämt åsido guys. Dedär är ingen fälla (surprise, i know!) men de ser ut sådär på mitt rum. Så jävla stökigt. Not even kidding guys. Måste ta tag i saken och städa, igen. Dock skulle de funka som fälla om de skulle behövas en..!
Hatar tumblr ibland. Eftersom typ ingen man känner har de måste man följa massa random usa-kids som skriver EXAKT som usa-kids pratar och röker på typ hela tiden och då smittas man av deras prat (skrift..?) Så nu, efter en kväll med enbart datorn att umgås med tänker jag på ghetto-amerikanska. De smittar på bloggen också, ser ni? Jävla fan.

It's your boy Travie

IHIHIHIIIIHIHIHIH :$$$$$$$$$$$$$$$$$
RÅKADE HITTA TRAVIE MCCOY'S VIMEO men annars äre lugnt. just chillin' typ.
http://vimeo.com/695689
http://vimeo.com/2975283
http://vimeo.com/3001909
ska börja med twitter och följa BARA honom. och hanin!

One thing i can do nothing about

Sitter hemma och trodde jag va glad fast så va det inte. De går verkligen inte längre, va är dehär egentligen. Allt är så meningslöst och sugigt.

Struntar i geografifrågorna som alla andra tydligen gjorde för de va för sin egen skull? Ja gud va mycket bättre jag skulle känna mig om jag unnade mig att göra lite meningslös historieläxa mitt i natten. Inte en chans.
Ska duscha och sen tycka lite mer synd om mig själv. Sen fortsätta vara arg på alla. Sen tror jag jag ska lyssna skithögt på en peppig låt och antingen grina för att de passar så otroligt dåligt eller bli peppad och ha "skita i allt - attityden" imorgon. Hoppas på de andra, mina leopardstrupbyxor ser lockande ut i tvättpåsen.


Haha Bellas kamera har datumet inställt, pilutta dej bells! 

För övrigt låter Håkan Hellströms Kom igen Lena som början av djungelbokenlåten eller dedär barnprogramet när Baloo och nån mer flyger flygplan. 

Fyfan i helvete va jag tänker för mycke skit.

My new baby

Jag vet inte om jag har missat att säga det, men jag har fått en ny dator nu. (:DDDDDDDDDDDDDDDD) Dock utan bilder. Men det får funka ändå. Finns säkert lite man kan ficka hos andra man känner med kameror, jag är ju inte den enda på jorden som tar bilder.
Vet inte hur jag kunde missa att berätta om min nya baby, har väl varit mycket så sjukt mycket att man vill slita ut sitt minne och leva som grönsak nu i guess. Får hoppas att det inte fortsätter så.
Det bästa med datorn och denhär söndagen - SKINS SEASON 4
Min söndagskväll, mitt sinne och mina föräldrar behöver det. Har varit lite mycket för dom den här veckan känner jag.
Lite mer te kanske? Kan ju inte skada direkt

You miss

De var två timmar sen jag kom ner för trappen och satte mig på sängen nu. Klickar på en knapp på mobiltelefonen och hoppas på texten "ett nytt meddelande" men nej. Skärmen var lika tom som jag är i huvudet. Jaha sa ni. Nähä sa jag. De är ju skitmycket i huvudet just nu. Vet inte vart jag ska ta vägen.

Klickar förhoppningsfullt på knappen igen och hoppas av hela mitt hjärta att jag missat signalen. Men nej. Och vem försöker jag lura? Hur skulle jag kunna missa signalen?

fina emma. alla pengar på jorden för hennes barntankar och hennes barnlycka. För visst ser ni handen? Visste ser ni hur glad den lilla tjejen som äger armen är?


Finare får du leta efter

Tänker att folk kan vara så elaka, och att de är synd om mej. Sen skämms jag och tänker att jag har sån jävla tur och att jag har så sjukt fina vänner. Till exempel dehär, jordens finaste rebus. Jag älskar er till månen och tillbaka.













Sugigt

Somnade tidigt igår kväll. Somnade på föreläsningen på högskolan om Växhuseffekten och somnade när jag kom hem. Trött och sur och ledsen och vill helst sova till helgen. Känner mig dum. Ingenting går bra.

Har inget att göra men så mycket som måste göras. Har ingen lust med något och inte ens forouppgiften som brukar vara så rolig är lockande. Vill spy på den.

Sugig dag. Nu går jag och gömmer mig under täcket och tycker synd om mig själv.

Sugiga jag.

Halv 8 hos mig

Har nyss städat och diskat efter finfina halv 8-gäster. Själv är jag nöjd, och tårta blev de kvar!
Nu sitter jag och pratar lite deep med en finfin vän och sen ska jag försöka övertala finfina pojkvännen att komma hit och sova över och öta tårta imorgon. Håll tummarna kompisar!

Halv nio imorgon ska jag på föreläsning på högskolan. Känner mig jättestor, och jättetrött. Så jag citerar Bells och stänger av datorn. "In i dimman"

Saknar dej fast du står här mitt framför mej

Lyssnar på familjen skithögt. Egentligen stör det mig lite och jag skulle vilja dra på death cab elr nått, men samtidigt inte. Vill vara pigg och vara vaken hela natten och göra andra saker. Vara vaken skitlänge så man blir sådär skönt borta imorgon i skolan och inte bryr sig så mycket om andra. De kan bli lite mycket sånt kan jag tycka.

Tror jag ska hoppa in i duschen nu och sen städa lite kanske. Igen. Och sen kanske göra lite läxa. Får väl se. Siktar på lost imorrn i skolan. Behöver de om jag ska kunna framföra vår "låt" på historian utan att skada migsjälv brutalt innan.
så kompisar, håll tummarna att jag inte somnar.

Pappa-söndag

Blev upplockad av Viola och co. och sen mot stan. Blev peppad, Mattias klippte sig och sen åt vi buffe på Hong kong. Sjukt mätt, kul att skriva det i matdagboken haha. Sen var det bowling på schemat men så blev det inte. Åkte hem till dom istället och spelade spel och ritade en fars dag-teckning till pappis. De är mer värt med teckningar av en 17årig dotter känns de som :D Sen hem och visa teckningen för pappa haha, han fick typ ett ton choklad också, jätteglad blev han. Älskar min pappis, bästa pappan på jorden <3

Nu har jag jobbat ihop lite pengar så jag kommer till skolan denhär veckan också, och är mitt uppe i att städa mitt rum.

Vanlig söndag ni vet. Nu ska jag plugga tror jag. Make Leffe proud liksom!


Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt.

Allt blev lite mer mysigt till slut. Jag kollar tumblr och Matte ritar. Han låter mig lyssna på Daniel Adams-Ray också, mycket bättre nu alltså :)
Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt. Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt.

Sugig lördag

Glad sen trött sen ledsen sen arg sen sur sen jätteledsen sen glad sen trött sen hungrig sen lite sjuk sen JÄTTESJUK sen huvudet i toaletten sen bra igen. Nu bara ont i huvudet. Så kan de ju bli ibland, fin lördag. Fast nääää.. Där emellan nånstans ska de vara två värktabletter också. Kom inte och säg att tabletter inte fixar nått. Bull shit.
Kollar på en repris av EMA med Matte och han fixade sin lampa nyss. YES! Skulle ju ha blivit bio ikväll också men näe. Synd eftersom jag har peppat upp mig i flera veckor nu så att jag ska våga se Paranormal 2. Får väl fortsätta peppa i guess.

Would break me down

Bella skickade en bild på henne, Madde och mig från innan jag färgade mitt hår. Fyfan va jag ångrar mig. Nu kommer de aldrig i livet att bli så ljust och fint som de va innan och jag hatar mig själv lite för de. Tror jag fortsätter och har det mörkt. Vågar inte försöka få det blont och sen misslyckas. Would break me down.

Ingenting idag har varit särskillt bra. De enda bra va att Viola ringde och nu har vi en dejt på söndag.

Ska gå ner och tycka synd om mig själv nu på mitt rum. Kanske gråta en skvätt, de va ett tag sen nu. Fast nä. Men kanske nyttigt ändå.

Imorgon ska ja va med Nathalie. Long time no see! Sen ska jag till Jullan på halv 8 hos mig, och vi ska åka tåååååååååååååg!!

Jag blir så dum av dej

Det är bara jag själv som får lida och lägger jag det på dej lider vi båda. Jag blir så dum av dej.

amazing because it is

Tog en vinterpromenad med min finis och köpte lite att äta. Har en hang up på mariekex at the moment, och på Willys har dom trepack för en tio. Kunde inte passa mig bättre! Blev inception-frälst efter promenaden så nu är jag också med i klubben. Blir lite svårt att sova bara, är de najs eller o-najs att drömma? Kan inte bestämma mig.

En sen buss hem och lång dag imorgon. Barnvakt och ska försöka svänga förbi Väx ett tag då en kompis med band spelar första gången. Vill ju inte missa! Kanske ska dra med mig lite kids dit? Kan ju vara nyttigt att slita sig från Emil och Pippi och allt va det är? Njaa.. får se hur jag gör haha.

Fick besked om min dator idag också. Inte en jävla bild gick att rädda, inte ens ett litet dokument. Så oaj blev den. Får mig en splitterny dator innan helgen. Den ska jag vårda som den var av glas, och inte en jävla orginalbild ska ligga där.


En sommarbild från förra sommaren. Vi hade grillkväll hos Joakim och jag drog en lime. Ögonen har aldrig varit så små. Ser lite tjock ut minsann haha!

Why are you still here?

Telefonförsäljaräckel ringde och väckte. De blev inte nådigt för den stackaren. Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen kriga igenom snön till mammas jobb en snabbis. Sen är jag bortbjuden på frukost. Woho!



Som ute

Jag har varit arg, eller jag är de fortfarande. Hela tiden, varje dag. men de är rätt enkelt att gömma arga känslan. Om man tänker på annat. Ibland går de inte alls och då ser jag rött. Vill ha laserblivk, då skulle de arga inte vara så argt och alla problem skulle vara lösta. Yes, så är det.

De är snökaos här som i resten av landet och de tog 40 minuter att åka bussen hem, de tar i vanliga fall 7 minuter. Inte bestämt mig vad jag tycker än, om jag ska hata de eller om jag ska tycka de är mysigt. Tror jag ska tycka det är mysigt. Finns så mycket annat som är mer värt att hata, hah..

Blir deppig av att veta hur folk kan bli. Fattar inte. De skulle fan vara skönare att vara helt tom på insidan av mitt jävla huvud istället för att ha de som de är nu. Kaos. Som ute nästan.


så sjukt suddig bild att jag skäms men de är lugnt. Jag va tönt henna hos Bellis. Lite soet tkr jag att ja blev ändå?

Jag älskar dej stjärnstopp

Kan inte förklara känslan. Så konstigt. Underbart.

Känner mig tom i huvudet och om jag inte känner fel känns de som en liten magsjuka kommer smygande. Får hoppas inte. Waah skolan är så konstig. Massa stress fast vi gör ingenting.
Dödsångest av massa filmer om att vi kommer dö av växhuseffekter och skit. Sluta klaga på mig, de är inte mitt fel och inte fan är de mitt ansvar att fixa nått som nån gubbjävel med pengar sabbade för 20 år sen. Ta bort den tygnden från mina axlar, tack. Sluta kräv så mycket.

Något kommer att brännas ner




all min kraft

Knuten hand med all min kraft. Mitt i ditt ansikte, trasig näsa. De skulle vara så skönt. Bättre än all terapi i världen.

för sent för något värt nu.

Efter x antal nertryckta tangenter hade jag helt plötsligt tyngden av tio rymdar på axlarna och vad som kändes som en melon i halsen. Utifrån och in fick hela jag lite mer betongstruktur, förutom ögonen. Dom blev bara lite blöta. Betongstrukturen för att det antagligen är nödvändigt, bara att jag fattade det först nu. De gäller att kunna stå emot, att vara förberedd. För de går inte att bygga upp någon blek och mesig fasad för sent. Börjar bygga nu så har jag nått att stå bakom om det blir nödvändigt.

Det är jobbigt att man inte vet hur folk är egentligen. Och det är jobbigt när man vet hur dom är. Att man på sekunder kan fatta att man varit så borta så länge.
Det är jobbigt när någon man egentligen tycker bra om bygger på avskyn och behovet om betongen.
Och det är jobbigt, dedär behovet av betongen.
Men grejen va inte dedär om betongen. Grejen är alla som borde stå utanför betongen och inte innanför.

Everything you'r not

Matte lagade maten som vanligt och som vanligt blev de jättegott. Nu smälter jag den med lite lågpriskex och Bring it on på tv haha. Lite beslutiångest om jag skulle bli kvar här en natt till, har ju bara vart hemma två dagar dehär lovet, men så blev de. Jag är inte den som bangar en sista myskväll innan skolan sätter igång igen.

Imorgon hade jag planerat in Hanin i min söndagsångest men de blev lite ndrade planer. Blir upplockad här istället och sen åker vi ut beyond skogen och firar Bibbi lite. Kul de också u, fika är aldrig fel. Resten av dagen ska jag nog bara städa och göra i ordning för måndagen. Har en känsla av att det blir hårt att kliva upp vid 7..
De har varit lite (haha) dålig uppdatering men de är lov vafan. Man måste inte sitta vid datorn då.
Okej jag har väl gjort de ändå. men de är inge kul att skriva när man inte gör nått speciellt och när man inte har sin egen dator, får ångest. Gråtattacker när jag kommer på att mina bilder fortfarande är borta. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Och ingen jeavla bild. Mattes dator, vågar inte trixa för mycket med Mac, kanske råkar spränga hela eller nått.

Lov (hjärta)

Har ätit ett kexpaket till frukost och nu går jag på glassen. Lov äger, men nu är de snart slut. Ser inte fram emot projektet vi ska ha fram till jul. Hell no.

Sounds like a plan

Att vakna upp själv va tomt. Jag vänjer mig så snabbt vid saker och sen när det blir ändring klickar det i huvudet. Saknar Matte redan, abstinens sådär.
Drömde en så sjuk dröm. Alla möjliga människor jag tycker om va med, och nån fanns till och med som dublett. De va hemskt i alla fall och sjukt verkligt. Kände mig lurad när jag vaknade, fast på ett bra sätt.

Försöka kolla på The Voice ett tag men de går inte länge. Paul är den jobbigaste människan. Förstör för dom andra, tjurpuppa. Kjell visade en kopp som såg ut som ett objektiv, tänkte att den vill jag ha i julklapp. Ska nog skriva en önskelista..

Känner igen mig i folk och stör mig satan på det. Sen tänker jag att det minsann är dom som ska känna igen sig i mig och klandrar dom. Lär mig av andras misstag så jag slipper göra dom misstagen själv. Sounds like a plan. Kanske inte blir bättre på insidan men det är de ju bara jag som märker av ju.


bild från arkiv.
Micke sa btw att han antagligen hade kunnat rädda mina bilder om jag hade kollat med honom först. Döda mig. Hatar att vara svensk. Aldrig ska man våga fråga om nått.

Fel fel fel, mer fel

Skrev ett jättelångt inlägg men sen tog jag bort de. Det kändes jättebra när jag började men när jag va klar stämde inget och det vara bara fel och jobbigt stämplat över hela texten.
Börjar om och säger att det inte har hänt så speciellt mycket idag. Jag har varit skitklantig och spillt grejer, slagit i bord och snubblat på sladdar. Ingen lyckodag alltså. Blir upplockad om nån timme och sen bär det av hemåt. Har inte varit hemma sen i fredags men nu känner jag att det är väl på tiden. Imorgon kommer det folk och klär ut sig till mig ju, och jag har ett svagt minne av att mitt rum inte va så perfekt städat som det borde varit när jag åkte.

RSS 2.0