Valborg #11

Har nyss ätit upp frukosten men idag är inte heller någon höjdare, i alla fall inte än.
Ska ut på lite ärenden om nån timme och innan dess tror jag att jag ska packa och fixa klert, lite i alla fall.
Känner stressen och pressen redan nu, så why the fuck not liksom?

Hoppas på det bästa och inga överraskningar.



falling - in love/to the bathroom floor

Idag har varit så jävla-skit jobbigt. Hatar allt idag. 

Har köpt bikini, tält, mat och väska men har inte så mycket pengar jag borde ha. Vart fan tar allt vägen? Arg.

Laddade hem Forgetting Sarah Marshall för typ tre sekunder sen och nu ser jag att hoppsan den går ju på tv. Fan fan faaan va drygt.
Ska göra ingenting nu tills Cimon Lundberg är på radio klockan 11, då ska jag bada och lyssna på honom. Då ska jag bli glad. De ska jag fan.

Sov två timmar i solen i hammocken idag också. De va de bästa på hela dagen.



Dehär brudarna är fina iaf. Och de är ju bra. Puss

Kvällsnöje

Sätter mig med min tredje kopp de idag som är lite lite för varm. Ska anfalla tv3 Play och titta på alla Pluras kök-avsnitten. I alal fall de som har roliga gäster.
Först Timo Räisänen, Henrik Shyffert och Hanna Hellquist, alltså!


bild google

Spilld mjölk överallt

Kan inte sätta ord på idag. Lars Winnerbäck gör det mycket bättre.

Vi är inga yuppies med feta cigarrer
Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer


Ont

Rockar sockorna av nya blonda hårfärgen Jennifer och Anna hjälpte till med idag, tack finisar! För övrigt hade vi trädgårdshäng och hade det allmänt bra bara.

Har ont i kroppen men mest i hjärtat och bakom ögonen där det svider så fruktansvärt hela tiden. 
Önskar att allt detta hade anledning att försvinna så jag kunde peppa alla dagar som är värda att peppa (många) just nu, det blir bara inte samma sak med ont överallt. 




Jag var på lyftkurs idag också, om det är kul att veta. Fick åka sittsele så det bara smällde om det och en gång laddade den ur sig så jag fick hänga där ett tag. Det om något var chill.

Trädgårdshäng

Har styrt upp lite trädgårdshäng hos mig idag så nu sitter jag jennifer och hanin och försöker få igång min vattenpipa. Drar fram slinghättan nu så ska jag få i lite ljust i mitt hår. Älskar mina vänner och lediga dagar!


Jag går sönder

Det värsta som finns. 

De ljuger, de ljuger för vi finns ju kvar

Har setat ute näst intill hela dagen idag. Försökte kika in här någon gång tidigare och skriva att jag inte hade något att skriva, men det inlägget fick jag skriva fem gånger och det funkade inte en endaste gång. Då blev jag arger och gav upp.

Har tittat på bilder från när mamma och pappa var unga och hjälp va sugen på livet jag blir. Har snott de bästa och finaste bilderna och tänker ha på mitt rum, som en påminnelse att ha ett fint liv, typ.

Nu dricker jag te och lyssnar på en repris av nått radioprogram där Cimin Lundberg var gäst. Underbar röst dedära..
Livet är fint just nu..






Lista?

Alva kom ner till mig och såg helt förtvivlad ut.
Jag frågade hur det var fatt och fick svaret att hon var tvungen att hålla på med mitt hår.
Verkligen inte mig emot! Och nu har jag inget att göra medans,
så jag tänkte att en liten listan kanske skulle vara lagom kul att titta lite på.




5 favoritprogram:
1. Skins
2. How i met your mother
3. Big Bang Theory
4. Vakna med the voice (haha)
5. Off the map

5 saker jag gjorde igår:
1. Pussade på Matte
2. Tittade på tv
3. Åt för mycket chips
4. Såg Harry Potter och den flammande bägaren
5. Var lite ledsen

5 saker jag ska göra idag:
1. Göra te
2. Städa lite
3. Låta Alva locka mitt hår
4. Kolla alla 200 nya tumblrinlägg
5. Sova med mitt nya underbara fina täcke <3

5 saker jag ser fram emot:
1. Sommarlovet
2. Peace and love
3. Imorgon
4. Frukosten imorgon med Farmors nybakta bröd!
5. Kanarieöarnaaaaa

5 favoritrestauranger:
1. Pacifico, London!
2. Valentino Pizzeria haha
3. Mongoliska nånting på stan!
4. Spago (rip <//3)
5. Skolmatsalen, ELLER?

5 saker på min önskelista:
1. Alla skönhetsprodukter, salvor etc. etc. etc på jorden med cocosnöt-doft
2. Pengar
3. Fetaste övertalningsförmågan /alt. kunna påverka allas vilja
4. Ljusare och längre hår
5. Konstant glädje och lycka


Påskafton










lycka - du

Äter upp godiset som fanns i första påskägget, förutom de äckliga och de som ser ut som hjärtan. Dem lägger jag undan till dig. Älskar när jag har varit inlindad i ditt täcka så länge att jag luktar dom en nyvaken du, det är den bästa doften i hela hela världen.
Tittar på dig när du sover och på solen som blir svagare igenom persiennerna och det är lite sorgligt,  även fast jag stängde dem redan vid lunch. Ångrar att jag tjatade och blev sur fast jag egentligen visste att det inte var någon idé att fråga en gång till. Jag vet exakt hur du tänker och tycker.

Borstar mitt nyklippta hår som är exakt samma fast lite kortare och jämnare i topparna. Tänker att jag ska gå och lägga mig bredvid dig och om jag har tur vaknar du.

Behandla oss väl

Har klagat både på hur mycket jag har att göra och hur hungrig jag är. Har inte hämtat mig riktigt efter gårdagens bakslag, så här sitter jag och tänker lite på hur jag ska kunna göra altl jag behöver på en halvtimme. Ja..

Ska åka till Ikea med mamma idag och drömmen om det största dubbeltäcket på jorden finns långt fram i min hjärna. Nu måste jag smörja in ansiktet och äta något, annars finns det risk att jag dör.




Igåår va underbart bra och mysigare kväll får vi någ kämpa för att efterlikna i sommar.

PS. någon har glömt en rosa flaska med något som luktar gott här DS.

Fina dagar



lilla mamma och fina köket


Fina Viola skriver fina saker och jag tänker fina tankar om henne <3

Idag är jag så jävla glad. Så jävla sjukt glad att jag fattar fan inte. Lyssnar på bl.a. Cimon och Soran på en podcast och skrattar för mig själv. har köpt så jävla fina byxor idag och jag och Bella delade på en sjukt god pizza idag och FAN va fina vänner jag har.

Och imorgon kommer bli dubbelt så bra (ja, det är möjligt). Älskar livet, just idag. Just denna vecka.
Älskar lovet.

Ska ha hemmaspa snart. FYFAN VA BRA!



Pizza+gräsplätt+finavänner+sol = kärlek










Hitta nemo?

Försöker titta på ett program på svtplay om havet och massa fiskar osv, men det enda jag tänker på är att jag vill se Hitta Nemo. Det kanske är ett tecken? Ja menar, titta bilden i förra inlägget liksom..

Nästan där

God morgon men kanske lite för tidig för att vara lov, men antar att kroppen är van.
Fick ett sms om att jag nu kan börja lägga arbetstider, så ska bara vänta på att dom ringer om arbetsplats så är jag fan på gång. 





Söndag

Vaknade för tidigt och på ett inte riktigt så bra humör som jag skulle vilja vara på. Matte sover och kommer göra det i några timmar till, och jag är hungrig och varm. Vill sova mera men tvivlar starkt på att det kommer att bli fallet denna morgon. 

Igår köpte han i alla fall ett nytt täcke på Ikea och det är helt underbart skitstort. Det största täcket jag har sett. Och det bästa - Jag har fått ha det för mig själv sen han (jag) rev upp det ut förpackningen igår. Ska aldrig lämna det. Helt underbart. Sjukt.

(mamma får jag ett nytt täcke? <3)

Jag är hungrig nu. Chips på bordet, omnom.

Rock on

Bättre humör än igår, betydligt bättre faktiskt. Jag har vårfeelings och lyssnar på min pepplista. Fick en sovmorgon som hette duga och det uppskattas otroligt mycket. Ska snart kila iväg till bussen och idag skiter jag i jackan, även fast det bara är 6+ ute. Jag tänker vägra min tjocka vinterjacka från och med nu.

Och hallå, de är fan fredag och snart lov! ROCK ON

En tanke

Har kommit på ett sätt att hålla ordning på mina klumpiga ihoptrasslade tankar.
Jag skriver ner dem. Då får jag ordning på dem och jag kan gå tillbaka och gå igenom dem utan att något har försvunnit. 

Så här sitter jag. Men klump i magen, mascara på kinderna och tänker med mina fingrar och tangentbordet. Men det finns även en lättnad. 



dessa dagar

Humörsvägningar är nog de värsta jävla som finns. Nyss satt jag och grät och hatade alla, nu när jag har skrivit klart min analys om Iran (zzzZZZzzzZZzzzZZ) så känner jag mig lycklig och lättad.

Hatar det, mer än att vara magsjuk, nästan. 

Känner mig ensam och lite lyckligt gråtfärdig. Som att jag vill snyfta lite i min ensamhet bara för att det behövs lite mer fukt i mitt rum eller mått.
Fan vet jag.

En onsdag sådär

Vet inte om det är möjligt, men om det går har jag solat solarie så hårt idag att jag har frossa. Fryser så jag dör och vissa delar av min kropp har fått en röd nyans jag bara trodde kräftor kunde få, jäklar asså.

För övrigt har jag badat badkar och bakat mindre lyckade muffins idag. Nu ska jag försöka tvinga mig till en analys ang. iran, men det kan bli tufft.

Dagens visdomsord eller nått, fan vet jag



Drömmer så sjukt så att hälften vore nog, vaknar av att jag har panik och hamnar i det där stadiet där man inte vet vart man är eller om drömmen var på riktigt. 
Jag är hungrig men hinner inte äta just nu. Ska svepa mitt te istället och sedan borsta tänderna, sen får den här dagen börja. 



I bet you can tell


bild tumblr

Uganda - done. 
Dubai fanns inte på landguiden.se så nu kan jag inte skriva om det (haha). Fast det känns som svaret på alla frågor om det landet är "de är bra för dom har pengar", så det hade inte blivit så svårt. Tar Irland istället. Där är alla svar inte lika självklara, fast på de flesta frågor kan man nog svara "klöver", vilket i och för sig kunde vara pengar det också. 
Tufft. 

Fick min vilja igenom imorgon så nu ska jag baka muffins hela dagen tror jag minsann. Skulle vilja sola lite men vågar mig inte in till solariet under studentboendet och till stan orkar jag inte. Hm. 
Tur att jag hinkar kaffe, då kanske jag kan plöja lite skolarbeten som ska göras så slipper jag sista-minuten ångesten som brukar infinna sig sisådär tre timmar innan deadline.

BLABLA märks det att mittpluggvänliga humör är fejk eller? Märks det att jag skriver här för jag inte vill sitta och skriva om texter från landguiden till mitt vita wordpad dokument? Märks det? MÄRKS DET?

På en sekund genom din blick jag frös

Har diskat och städat i köket, slängt (mycket försiktigt) in min OnePiece i tvättmaskinen och plockat undan på mitt rum. Kaffet med lite grädde i står framför mig och spotifylistan med peppiga låtar är på på lagom hög volym. Nu har jag inget annat väl än att skriva geografiarbetet som ska vara inne tolv ikväll. Håller jag kvar mitt peppiga humör kanske jag skriver samhällsanalysen i farten, vem vet? Det skulle vara skitbra eftersom min drömplan för de kommande dagarna inte innehåller något plugg.



Som vanligt då, måndag


Ibland är det så enkelt att vara glad, älskar dom dagarna.
Den här till exempel var en väldigt glad dag
.


Är hungrig men tror att latheten väger lite mer, jag orkar bara inte gå upp för trappan till köket ikväll. Har en känsla av att livet skulle vara enklare om mitt hår hade en färg istället för femtom äckliga, och om jag passade i mittbena. Just i denna stund kan jag komma på så många saker som skulle göra livet enklare, men det blir ofta så på måndagar. Jag är inget stort fan av måndagar. Ska krypa ner i min säng och tycka synd om mig själv nu innan det blir tisdag och mitt humör kanske blir lite bättre. Vill ju inte missa chansen att känna sig ledsen och så liten liten, jag tror att man behöver den ibland.

I'm my own hero

Idag började bra, tror jag. Kommer inte riktigt ihåg. Har peppat lite hela dagen men efter lunchen dalade mitt humör i takt med dagen. Nyss hemkommen ville jag döda alla jag såg så jag gick och la mig i några timmar. Nyvaken och helt suddig har jag känt mig i någon halvtimme nu, och det vill inte gå över. Det är som jag har en fet fasad som allt studsar tillbaka ifrån. Jag är glad, absolut. men inte närvarande. Nästan alla är glada och jag är pepp på nästan allt för nu när termometern visar 20 grader i solen känns det som att det finns hopp om sommar lite längre fram. Jag har otroligt mycket att göra i veckan och någonstans i mitt suddiga glada jag finns det en panik om hur jag ska hinna med, även fast jag tror att om jag kunde fokusera längre än i 20 sekunder skulle jag kunna planera ut allt bra. 


bild tumblr

Nu ska jag dricka saft och sitta i mitt täcke och titta på solen. 
Och ni skulle bara veta hur mycket jag längtade efter knoppar på träden idag. Det var så jag nästan grät.

Exempel

Det finns en del saker jag tycker är så hemskt sorgliga att det räcker med ett ögonkast på en bild eller en mening ur en sång för att jag ska börja gråta. Det är liksom så fint men samtidigt sorgligt. Människor som inte har det bra men ändå håller humöret uppe och bryr sig om andra. Kan inte ens förklara hur det får mig att känna, men här är ett exempel.



Så olika det kan vara



Ätit grillmiddag första gången i år och nu mår jag illa för det var väldigt längesen jag åt såhär mycket. Skäller på mig själv för att jag tar ut allt i förväg och alltid väntar mig det värsta. Skjuter upp arbeten och lyssnar på musik som gör mig glad, fast den för en halvtimme sen fick mig att börja gråta. 



true that


Vimmel på slisk

Innan folk som har lite ansvar för mig (hade?) började läsa vad jag skriver här skrev jag om exakt samma saker som jag skriver nu. Och jag klarade mig bra då, innan ni visste vad jag skrev, och nu när ni vet vad jag skriver ska jag nog klara mig bra ändå. Don't worry, i'm fine.

bilden fick inte vara kvar

Mina högtalare lägger av nu och allt med helgen var bra förutom jag. 
Jennifer tog hand om mig och fixade mig snygg i fredags och så gick vi på toaletten tillsammans. I lördags körde bilarna farligt och jag åkte till fina fina Matte som jag älskar mest av allt allt allt på denna jord. Vi gick till City Gross som var den mysigaste mataffären jag har varit i, det var långt att gå dock. Jag somnade klockan 19 på kvällen och vaknade på natten. Tog en powernap på morgonen och sen åkte jag till IKEA, nästan. För de va tomt där så det var ingen idé att gå in. Jag började nästan gråta på Hälla shopping och mamma köpte en mascara till mig som va jättedyr men jättebra. Jag och alva fick varsin lyxshake från max och den var god men mäktig. Jag är elak och Jennifer tröstar. Jonna är söt och jag blir sugen på att skriva när hon är de (alltid), hon är min bloggkompiz. 

Och just ja. Jag har fått jobb.

Fredag jag är kär (:PpPp)


saknar redan

Hostar och hostar och oj så trött jag är. Idag kommer att vara highlife i i alla fall 20 timmar till och jag känner att jag kanske kanske måste sno mig en timme i Jennifers säng om jag inte har tur det vill säga.  

Är så trött så för en sekund funderar jag på OnePiece i skolan, men nej. Så roligt ska inte alla andra få ha. Och så mysigt ska inte jag få ha det.. Typiskt.
Nej, ska sätta mig i sängen ett tag nu, vaknade inte riktigt första gången jag gick upp. Det kanske blir bättre om jag försöker igen. Eller..?



Fin dag Fin Viola

Har skickat iväg min del av samhällsarbetet vi ska redovisa på måndag nu, skänt. Ångesten var stor där ett tag.
Idag har jag även hunnit med att ha gymnastik, ätit lunch med mamma. Handlat, varit på IKEA (kaos), duschat, badat, varit på ett impuls-zumbapass och skrivit klart arbetet.
Har även varit arg ledsen ångerfull stressad glad pepp orolig sur och trött. 

Snacka om dag.

Det bästa var fina fina zumbapasset med Viola, älskar henne så mycket. Så fin, så bra <3



För rättvisans skull (och för mormors)




Hej mormor, mamma skvallrade på dig!
Va inte avis, jag tycker om dig exakt lika mycket som morfar, ni är lika snälla och söta och fina båda två!

Idag har jag ätit pizza och tittat på film. Det va skiiitmycket vitlök på pizzan så allt jag andas på dör nu, nästan. Men den va god! Har varit glad hela dagen, förutom när jag va jättehungrig innan jag åt, men det är ju helt normalt :D

Nu är ni skyldiga mig frukost på sängen OCH efterrätt. Möjligtvis trerätters.. 
Men de låter väl fint? 
Pusssssssssssss :*

One night to be confused





bilder från annicas lägenhet och lite mellanmål där en eftermiddag 

Vaknade, gjorde lite nytta och sen gick jag och Matte och köpte pizza till frukost/lunch vilket jag tycker jag förtjänade. Min var god men med en aning mycket vitlök på (då händerna fortfarande luktar).

Matte somnade till Schindler's list och jag var påväg jag också, men gick då snabbt upp och tog hand om disk i stället. Jag har minsann saker att göraidag, tänkte jag.
Sakerna jag hade in mind var samhällsredovisningen, som jag ska ha klar tills ikväll. Endast den. 

Fick en kallelse till doktorn idag, känner mig stor eftersom den var adresserad direkt till mig. Ingen förmyndare här inte. Nix. 

Tänker på Bella och hoppas hon har det fint. Tänker på fredag och på det fina vädret utomhus. 
Tänker på allt som ska bli klart nästa vecka och känner att jag måste sätta igång nu. 

Jag älskar lediga dagar.

Fina Bellis/Jag går sönder

Alltså det är någonting med måndagar. De senaste tre måndagarna har jag kommit hem på kvällen och näst intill gått sönder för att allting har varit så hemskt och jobbigt etc osv. 
Idag var inget undantag. 

När jag rullade in på uppfarten med min cykel runt halv tio stog min syster och kramade en pojke. Mitt emotionella stadie har inte tittat fram än så jag gjorde stora ögon och sa "oj.." näer de upptäckte mig. 
När jag kom in visade det sig att det var bästa vännen och att de varit osams och att pojken hade väntat på min syster hos oss länge för att få prata med henne och massa andra sorgliga detaljer jag inte ebhöver nämna. 

När jag fick detta berättat för mig kom det en tår. Och så en till. Och en till och en till och ännu en och nu har jag panikgråtit sådär högt ni vet i en halvtimma. Vet inte vad som tog åt mig? Jag har knappt pratat med min syster på en vecka. Men just det här, att hon har så fina fina vänner som anstränger sig så hårt för att bli sams. Så fint!

Nu var det säkert inte bara därför jag grät men det var en bra sak att grunda allt på.
Tror jag grät för att fina Bella åker bort imorgon också. Eller nej jag är säker på att det är därför. Kommer sakna så att jag går sönder. 



Himlen luktar plast, hjältar över allt.


Tänder lite ljus i badrummet och ställer fram badskum, badbomb, ansiktsmask och hårinpackning från mitt hemliga ställe (allt för att ingen annan ska få tag på mina "värdefulla" ägodelar). Sen ska jag sova länge men lite ensamt på min fina fina sovmorgon. Jag blir handikappad av att vara hos Matte, kan inte somna själv längre haha.

Hej fina morfar!


Charmtroll, syns de att jag är morfars flicka eller?

Jag är hemma och glad nu. Och jag har sovmorgon imorgon och är ledig tisdag och onsdag så jag kommer att vara glad hela veckan. Det blir lite deppigt ibland men sånt är ju livet, och man blir ju glad direkt efter så det gör inte så mycket. Man måste nog vara lite ledsen ibland, annars blir det ju inte lika roligt när man är glad, eller hur? 

Mamma skvallrade att du läste och jag vill inte att du ska vara orolig eller något sånt. 
Du är så bra och fin och snäll på alla sätt och vis, bästa morfadern på jorden skulle jag minsann säga! Nån dag kommer jag hem till er och vill jag ha frukost på sängen, okej? Har vi en deal? Jättebra, då säger vi så! 

Jag älskar dig!

picnik i regnet

Det är mysigt att det regnar och det är mysigt att bara ha legat i sängen och haft picnik och tittat på finaste fina när han sover hela dagen. 
Mindre mysigt att det är måndag imorgon men det gör inte så mycket i denna stund. Jag ska gå tillbaka till kojan av täcken och kuddar nu och fortsätta med min picnik. 
Fin söndag.

ps. en kram behövde jag men dedär förlåtet var jag skyldig. Måste granska sig själv ibland. ds.

Väldigt mycket rödögd

Jag kan inte sova. 
Fläkten på datorn låter väldigt för högt och mina ögonlock är väldigt mycket för lätta än så länge. 
Högskoleprovet förstörde min dag på ett antal plan men har jag sjuklig tur kanske kanske det lönar sig.
Det är för varmt här inne och armarna kliar så mycket att jag vill tända eld på dom.
Att bli sådär arg är ingen höjdare och att bli sådär arg och besviken och trött så att man inte kan hålla tillbaka vågen bakom ögonlocken är värre. 
Att inte prata är ingen höjdare och att vara vaken själv arg är även det rätt sämst. Att inte få argumentera och skrika och gråta ut argheten är frustrerande och att vara den som är långsint är värst. Då är man den mest elaka, fast man egentligen bara vill ha ett förlåt och en eller två kramar.

Även om man inte förtjänar det.

En vän med en bil






Nu åker jag till en jobbintervju angående sommarjobb. Tar bussen dock.. Håll tummarna!

RSS 2.0