skämmigt

Här är det inte långt mellan humörsvägningarna och jävlar va de är jobbigt. Känns så skämmigt att först vara så sur och sen vara så glad. Går ju inte att beskriva, kan ju inte hjälpa det. 

Hade tydligen halv studiedag idag vilket resulterar i att jag är hemma först. Det står disk på hela bänken och jag vill v e r k l i g e n inte diska. Ska låtsas sova när folk kommer hem så dom inte blir sura för ja inte har gjort de. ELr nej, ska säga att Alva får göre. Underbart, då kan jag baka nått värt ist. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Som om att min humor var den bästa...........

I skolan, Leffe pratar, väder tror jag, hm. 
Alltså, jag skulle vilja att det fanns en megafon som jag fick ha i klassrummet och varje gång det blir något passande tillfälle säga något ironsikt elr skiiiiiiitkul som passar så jävla bra in just då i megafonen. Lektionerna skulle bli så jävla mkt roligare då(dom är bra nu också, but any how). Just nu skriver jag de ironiska kommentarerna till Hanin men de skulle ju va kul för dom andra om min sjukt bra humor kunde flöda över hela klassrummet istället för google chrome's sökruta.

Just like the movies

Sitter här på söndagskvällen i min finaste klänning och mina finaste hårspännen och smågråter lite för allt är så konstigt, så som det är. Lite som en film, fast ändå inte alls.

Jag har klänning på mig för jag vet inte vad jag ska ha på robins halv 8 med tema "fint, we gon' be flyyyy" på onsdag och jag gråter för de är typ de jag gör på söndagskvällar, för de är lite vent-dag. 

Nu ska jag börja göra flexupg. som ska vara klar imorgon. Jag är en såndära "sistaminuten-tjej" får väl ta och inse det nu.

I'ts not hard to fall, but i don't wanna lose it

Med datorn på sängen (mjukt underlag) har jag en liten liten liten förhoppning om att den ska bli lite överhettad så att någonting nästan går sönder och jag får anledning till panikattacksammanbrott. Känns som jag är på god väg men det måste ju finnas en anledning, skämmigt annars..

Glad som sten

Har blivit så dålig på att lyssna på folk. Och på att låtsas vara glad, försöka, offra mig för någon annan. Kanske är bra, för inte ska man väl låtsas vara på ett humör man inte är på? Kanske har låtsats lite för mkt..



Jättehungrig

Blev väckt och gick upp och grattade lillasyster, 15 år är stort. 
Nu har jag krupit ner bredvid matte igen med datorn och väntar på att han ska vakna, jag är jättehungrig.

Att skriva en bok

Och medans jag orkar inte blir en allt mer vanlig fras att mässa kan jag inte för mitt liv tänka mig hur jag ska minska antalet gånger per dag jag yttrar de orden. Hade tänkt mig en ny underrubrik efter de här åren men det finns ju ingen mening med nytt stycke om det nya börjar som det gamla slutade.

.

Du förstod tydligen inte första gången. Synd, de blir ingen andra gång

Hur skadad?

Är på ett riktigt håll käften-humör och känner mig typ borttappad. Känner att jag inte riktigt passar någonstans förutom om Matte är med, och det är ju självklart bra, så jag vill känna. Men det blir tufft när han inte är närvarande, när jag till och med kan sitta i min egen säng i mitt eget rum och känna mig som en sista för stor pusselbit med fel tema.  
Mamma bokar en resa till Kanarieöarna i sommar, hur underbart? Skulle kunna döda för det just nu. Men till och med då, när tankarna ligger på en strand och steker, känns det lite tomt, och de för att min finaste fina kanske inte kommer att vara där. 

Hur skadad på en skala är jag då?
Inte alls. 0.
De är såhär jag vill ha det. En enda som kan fånga upp så lätt. Hur underbart är inte det då? Sjukt.


Jag ska sova nu. Det kan hända att jag har snö i hjärnan sen Romme, som ursäkt för ordkräkset nyss dårå.

skid_tjejen_cool

Åker till Romme imorgon med mina kompizar klockan 7. Snacka om att jag kommer vara död. För att inte tala om hur rubbad jag kommer se ut med tanke på att jag inte har tagit fram kläder att åka i än. Yes, nybörjartjejen kanske trillar tusen gånger, men jag tänker fan göre snyggt.


Hungrig, ÅHHHHH

Jävlar va de kommer inlägg idag

Har mailat csn hit och ikea dit. Tar tag i saker, skönt! Måste ju kunna använda min rabatt på Espresso House, HALLÅ?!

Jag älskar -

- lyckan som uppstår när Matte har glömt sina kläder här. Och problemet som uppstår när jag ska försöka dölja min lycka över det.

Eh..

Jag fick ett sånt sjukt helt galet behov av att äga en SVART BODY! Ni vet, som man hade när man va bebis, som är som en tröja man knäpper mellan benen så man kan ha den instoppad utan att de ser ut som man har knölat ner en jävla duk i byxorna.


Viktigt att de ska vara liksom "linne-ärmar" gillar inte långa ärmar så värstens. Så eh.. när HM slänger ut en billig kan väl nån hojta?

Nu håvar dem in








Lite bilder. Två första på väg till bussen med finaste killen på jorden. De två andra är smycken, första en plugg som jag hämtade idag och andra en liten uggla på ett halsband. Fint.

Det kallas tvivel, det där som stör

Jag fick bevis på att jag inte är galen och blir blåst. Är inte säker på om det blev bättre dock. Jobbigt när man börjar tvivla på mänskligheten. Det kanske klickar för en del bara. Ber till allt som finns att jag ska slippa det i framtiden. Kanske ska börja skiktröntga folk innan man startar ett samtal?


Imorgon är jag ledig. Jag ska tanka kärlek hos min finis, som vanligt (L)


(Vi matchade på nyår)

Planer

Promenerade hem till Jocke med pengarna för skidresan, han fick boka åt mig haha (dum). Nu ska jag titta klart på Top Model och sen ta mig en dusch. Efter det ska jag börja titta från början på Gossip Girl, har inte hängt med från början men nu ska jag, god damn it!
Imorgon är de lite skola och lite stadsbesök planerat. Wohoo!

Newbie's going down

För några dagar sen kom det på tal att vi borde åka till Romme över en dag och åka skidor, jag och mina fina vänner. Sagt och gjort, ikväll bokar vi buss etc och på lördag klockan 7 åker vi från Centralen. 

Det tog någon dag och många pepptalks innan min ångest försvann (har aldrig stått på ett par skidor i mitt liv) men nu är jag så pepp man kan bli! 

Började redan imorse att planera kläder man borde ha på sig när man åker, har förstått att fet jacka inte är ett alternativ?
Vi gjorde vad tjejer gjorde bäst imorse, spenderade historialektionen på att googla Elin Kling + skidor. Girls will be girls. Nu har jag en aning i alla fall!

Lovemail

Skriver ett kärleksmejl. Jag är nog den töntigaste jag känner, gråter lite för att de är så mycket kärlek i det.
Det kanske är läggdags va?

Älskar iaf Matte, stjärnstopp!


bild från tumblr

söndag kväll, ni vet

Satte på tvn för en timme sen och först nu tittar jag upp och inser att det är mtv på och den fina kanalen har ju utgått. Jag tittar alltså på en vit bild med text, åh fina tankspriddhet.



Funderar på om jag har helt tappat förståndet när det känns bra att sitta och diskutera liv och problem med någon från klassen jag inte känner bra alls, istället för en nära vän jag har kunnat ringa. Lite skönt kanske, men ack så upp och ned-vänt.
Ska förska plugga lite nu och sen kanske sova, eller skriva lite. Får se vad som känns bäst efteråt helt enkelt.
bild från nyår, randomrandomrandom

Tänka sig

Igår blev inte som planerat men mysigt ändå. Vi peppade vänner men vid 6 gick vi och fikade. Sigurds visade sig inte vara min grej längre, skönt!


Tog med mig min kaffe och åkte till Matte. Helgerna brukar bli bäst där <3


Nu tröstar jag vän och tänker på hur sjukt allt kan bli, hur illa man kan må av synen på någon..

"Lina och Bellis peppar järnet"

Blev upplockad hos Matte för en snabbvisit hem runt 1, och sen fick jag snällt följa med till skridskobanan med mor far och lillasyster. Kallt som fan och för små skridskor men det funkade, det varade ju trots allt inte mer än en halvtimme.
Nu har jag kommit hem och tryckt en halv blodgrape, till min besvikelse. Det var typ lika mkt power i den som smaken i ett päron, ingen alltså. Men det är skit samma, jag har planer.
Jag ska hoppa in i duschen och sen fixa till mig lite. Vid 5 möter jag Bella på stan och sen ska vi gå och vara städ åt vänner som spelar på Sigurdsgatan, snällisar vi är.

fotflirt

NU ORKAR JAG INTE HÅLLA BORT MIN FOT LÄNGRE. Jag tkr de är obehagligt för ja tror att andra tkr de är jobbigt men nu SKITER JAG I DET, OKEJ?
Jennifer - okej :)

Don't get me started on what it means to be alive

Äter upp mig inifrån, vill inte vara såhär. Allt man gör blir till problem och konsekvenser. Slutar jag inte bry mig snart får jag skylla mig själv, för det var inte såhär jag ville ha det. Det var inte såhär jag ville vara.

Yessssssssssss!

"åh va sugen jag är på något sött, nått litet "fika" liksom..
NÄMEN JUSTE JAG KÖPTE JU FÖRFAN MARIEKEX IDAG!!!"
ibland är största lyckan något litet

ensam och ledsen

kom hem för ett tag sen och tänkte att jag skulle ta tag i tvätten men kom bara upp på övervåningen. Sen kände jag att det enda jag orkade just nu var att ligga i mammas säng och vara lite ensam och ledsen, och det får man vara. Så nu ligger jag här med en kopp te och tänker att jag ska ligga här tills jag ska åka och dansa. Så blir det, tvätten kan vänta.

Börjar om tre timmar (12.20) <3

Jag är vaken nu för att..?

gtfo

Skulle kunna likna det med att stå i en boxarring. Slår det hårdaste jag kan men inte för mig, och på något sätt känns det mer rätt då. Slagen är i det här fallet ord och tangenter men det gör det svårt att få ut all ilska. Åhh ilska. Raseri.


liten tanke - Tkr det är jobbigt när folk frågar om det man skriver här. Ville jag förklara bättre och ge mer detaljer hade jag gjort det här redan. So, don't. De är ingen faktaartikel jag skriver utan mina tankar, för att jag tycker om att skriva.

vardag nurå

JAG HATAR SKOLAN JAG VILL HEM

Söndag/skol-ångest

Körde hem och höll på att dö (nästan), slaskigt värre. Började diskutera vilken/vilka kurser jag ska välja till trean med mor och far att det som antagligen kommer att vara mest värt är att ta något skitkul. Formgivning JENNIFER? :D

Sen började jag och mamma spåna om vad det skulle bli för mat denna tråkiga söndag och det slutade med onlinepizza. FYFAN vilken förjävla bra uppfinning. Så om ganska exakt en halvtimme (och inte nyss som jag inbillade mig) kommer det en skitmysig Gorgonzolapizza hem till mig <3
Senare ska jag gå och träffa mina thaivänner som varit borta sugigt länge och imorgon är det skola. Värt, a fast näe!
Nu ska jag gå och sätta mig vid ytterdörren och vänta på min pizza. Rätt värd söndag i alla fall, nu när jag tänker påre..

Bla blaaa bla bla

Tänk så mycket enklare det är att skriva än att prata med folk, underbart fast fortfarande ett dilemma. Ska man visa folk vad man skriver?

Jag önskar mig en stationär dator när jag fyller 18 den 5/2 btw. Och nu vet jag ju att mamma och pappa läser och det är verkligen inte därför jag skriver det här nu, lovar och svär. Men JÄVLAR vad jag hoppas haha!

Tvätta smink nu och sen kanske försöka sova?

Töntarnas tönt

Åhh, bloggjävel.
Jag vill ha någonstans att skriva saker på, som ingen någonsin skulle få läsa, men som ändå möjligtvis kanske med min tillåtelse skulle kunna läsas. Fattar ni?
Anledninen är att jag vill skriva saker just nu som skulle vara så jävla töniga och mesiga och emo att blogg.se antagligen skulle radera hela min blogg om de läste det, och tänk då vad folk skulle tycka om mig om dom läste.. (hint - ni)

Sitter i Mattes säng och tänker lite. Han ligger bredvid och sover och det är en skitdålig "villinteensvetavaddenheter-film" på tv. Hatar såna. Fast Matte är fin när han sover (annars också, såklart), så jag kan kolla på honom istället för filmen.

Men eh a, nu fick ni en update där. Får väl helt enkelt skriva ett inlägg med vad jag egentligen ville säga och spara det i utkast istället.


Skola på måndag, kanske time for alla upgifter vi fick innan lovet?


"Motsatsen till kärlek är inte hat, det är likgiltighet"

Jag ska fan tatuera det i pannan. Det är de bästa orden som någonsin har blivit sammansatta.

Torsdagsplaner

Jag sitter vaken i onödan då mina inte fullt så roliga planer för förmiddagen blev tappade i golvet. Kan inte påstå att jag är suuuuuperledsen då jag är trött som få men det hade ju varit skönt att få dansa lite.
Har tänkt att jag ska träffa Matte men får se med den saken, han sover och har inte den blekaste om när han tänker vakna, surt. Tills dess ska jag ta hand om mitt rum som nyligen var med i ww3, det ser ut så i alla fall. Sen min garderob. Jag är redo för lite ångestfyllda farväl nu, det  var ett tag sen.

Lika suddig i hjärnan som på bilden

Mamma väckte mig och jag var SÅ SÄKER på att jag skulle till skolan. Men näpp, inte idag! Jag ska svida om till något lika snyggt som bekvämt och ta en kopp te, sen åker jag till Bella. Sjukt tidigt att träffa kompisar i min ålder men assååååå får man skjuts är väl de guld haha. Speciellt nnär man inte vet vart man ska gå av när man åker buss :)
Nä dehär duger inte. Vart är mina strumpor?

Vad har du gjort idag?

Varit snälla kusinen och åkt pulka och fikat alltså, och dom andra åt korv med bröd :)

finaste fina

Eh, hej?
Hjärtat är fullt och huvudet också, men delen som framkallar läsvärda meningar är ur funktion. Jag har det bra medans andra har det lite värre. Tankar till Thailand, Bellis och en och annan idiot.

Tankar till min fina Matte också, mest hela tiden. Jag kan inte hjälpa det, jag är helt fast. Det känns som att jag blir kär igen och lite hårdare varje gång vi ses. Hur underbart är inte det? Tänk att det ens var möjligt att bli så låst vid en person. Jag vill aldrig här ifrån.
bilder från mitt nyår, som mot all förmodan blev superfint <3

RSS 2.0