Stendörren (coolt)

Vaknade
Va opepp
Gjorde frukost
Va opepp
Satte mig vid datorn
Fick dåligt samvete för att jag nu skulle va opepp hela dagen FAST jag hade sagt till Jennifer att jag skulle peppa med henne

Sen hände det
Jag ba blev pepp, helt plötsligt.

Galet är ordet mina vänner. Räknar därför med en galen (på ett bra sätt) dag!
Fuck you stendörren, we are on!It's not the quality that bothers me


Rester från en kväll hos Jennifer då det kändes som en bra idé att skriva grejer på armarna <3Skulle skriva lite här för det kändes som jag hade mycket i huvudet, men jag tror jag hade fel. Finns inget att skriva, nada. Jag letar på ett avsnitt av det blir bättre på tv3play och städar lite till det istället.

Imorgon åker min klass till havet någonstans, det blir nog mysigt.

Mors dag

Fina dagar med Matte. Allt är så bra och jag liksom smälter.
Idag sov jag mer än vanligt och sen körde jag E18 till och från IKEA, med stopp för presenthandling. 
Nu har jag svidat om till tight kjol jag har inhandlat. Håret har inte inte borstat på massa dagar men just i detta nu ser det ut som jag har lockat det i typ en timme så jag försöker mig på en sidecut mors dag och allt. Nu ska jag kila över till min farmor och äta smörgåstårta. Underbaaart, hoppas det är enkelt att peta bort räkorna. Hur vuxen jag än blir kommer jag aldrig att gilla det, och inte oliver heller.

Spring iväg o krama mamma lite extra nu, puss

Plöjer, mosar.

Matteprov - done.
Vet dock inte hur det gick. Kaos i huvudet. Får veta imorgon. Finns chans för kollaps, hoppas inte.
Skulle läsa, somnade. Inte förvånad. Missade värdefull arntid och nu är jag stressad. Jag SKA ha läst ut boken tills imorgon, finns inget annat möjligt. 
Körde till max hamburgare idag. Värt, gick jättebra. Fick peppen av Jocke tror jag, Woooh! 

Allt för peace är fixat, och idag fick jag min första lön. Inte mycket men shit jävla fan va värt de är. Väntar bara på ok med semester från bemanningstjänst, sen jävlar är allt klart.

Ska läs tills jag stupar nu, skiter i om jag inte får sova. Sista i skolan år 2 och jag ska fixare. Damn it det ska jag.

I wish the way that I dress was your favourite kind of style


Lyssnar på "mysig musik" men bli bara ledsen. Tänker att "vafan jag klarar mig själv om du tänker va sådär" men vet i både hjärta och hjärna att så inte för en sekund är fallet. Klarar mig aldrig, spelar ingen roll. Försöker lösa svåra tal som egentligen inte är svåra, och misslyckas oftast men låtsas inte om det utan skriver bara av vad som står i facit efter talet. När jag får rätt skriver jag glada saker runt uträkningen och ibland blir det hjärtan också. 
Inte fullt så stabil som jag skulle vilja vara imorgon, tvärt om. Önskar att jag fick åka till Ulrika när jag ville, då skulle jag ha åkt dit nu.

Woohpido

Idag förbereder jag mig metalt på mest allt som händer inom de senaste månaderna. 
På att jag idag kommer att sitta uppe halva natten (om jag tar en powernap som jag brukar asså) och plugga matte.
På att kanske få mitt självförtroende krossat imorgon om jag inte klarar matteprovet som avgör g/ig i mattekursen. 
På att jag oberoende på hur det går på matten måste sitta uppe halva natten på torsdag också och läsa ut arnboken.
På att kanske inte få semester på cpjobbet jag anmälde mig till och pga det vara tvungen att fejka två veckors sjukdom... "säkert"

Och en massa andra dryga saker jag inte alls har någon kontroll över, som jag bara kastas in i med huvudet före. Woohpido va läskigt de är.

Nu - börjar mitt sittauppehelanatten-plugg.
Håll tummarna imorgon plz.

Jag skrattar idagIdag har varit en dag i studerandets tecken. Jag åkte till skolan fast jag inte behövde (vilket redan det var en framgång) där jag umgick med Joakim innan vi hade ett onödigt klassråd med 7 personer från våran klass och sen fick matteläraren sitta bredvid mig hela mattelektionen och titta och rätta och lära medans jag räknade. Jag stannade till och med en extra timme för att plugga. Så himla duktig känner jag mig! Och inte arg på mig själv för att jag inte har pluggat, som det brukar vara.

Fina fina Hanin som är så bra fixade sin mattekurs och mot min vilja firade vi med skolans iste, som är så himla gott! Grattis fina du! Jag bjuder igen om jag klarar min matte haha <3 Älskar dig!

Best week, ever
Var så superglad och pepp idag när jag kom till skolan, men nu i efterhand kan det nog tänkas att det mest var nervositet och förnekelse. Efter mattelektionen sjönk humöret som en väldigt stor sten och herre gud va jobbigt allt blev. Veckans planer som gick ut på att ligga i solen hemma och läsa ut Arn tills på fredag blev i stort sätt atombombade utav den nya planen - stressläsa Arn i pauserna jag får lov att ta i matematikplugget, som jag nu måste dränka mig i tills på torsdag. Nationella provet i matte C gick visst inte så bra som jag tyckte att det gjorde. 

Resten av dagen spände jag ögonlocken för att de inte skulle bli sådär jobbigt blöta som de annars så ofta blir. Som pricken över nått jävla i missade jag också en läkartid som gick ut på att de till så mina blodkärl sköter sig som de ska. 350 kronor får jag minsann betala för uteblivet besök och imorgon måste jag ringa och prata med nån som antagligen kommer skälla på mig för att jag inte dök upp. "Jag glömde, det är mänskligt, skärp dig vafan."

Nu ska jag sova.

Ont i hjärtat


Det hugger till i hjärtat på mig och lyckan jag kände innan dör ut som om den drabbats av obotlig cancer. Tove har, efter mitt elaka väsande om att hon aldrig skulle få låna något av mig någonsin om hon letade efter ett par byxor slarvigt och stökade till, lagt alla mina byxor i två fina högar, absolut inte så fina högar som tidigare låg där. 
Ont i hjärtat, och herre gud så elak jag känner mig. Ett tafatt "jag älskar dig-sms" men det botar inte ontet i hjärtat direkt..
Fy

Du kan väl ruttna på en stol i mitt kökGoda ätbara saker i mysiga miljöar har varit veckans tema, får jag väl lov att säga.

Jag bara undrar

Är vi inte lika, så säg?


Klagar inte

Har beställt lite behövliga saker som jag hoppas finns att hämta på 55an innan torsdag, underbart. Har lite plugg att göra men förutom det känns det rätt lugnt för tillfället så jag avstår ifrån att klaga som jag vanligtvis gör.

Har ont i magen mest hela tiden för att jag inte vet om jag måste läsa om hela jävla matte C-kursen nästa år men det skulle vara så himla himla skönt att slippa.
Magontet beror även lite på att jag kanske inte får ledigt över peace and love och kanarieöarna. Ilskan och besluten om att sjukanmäla mig så himla iskallt finns i min hjärna, tji fick dom. Men jag klagar inte!

Aldrig aldrig aldrig

Jag blir aldrig sjuk, aldrig. Jag ignorerar alltid min feber om någon sån dyker upp och att vara hemma för lite ont i halsen tycker jag är lite töntigt för att vara ärlig.
Men när det är något speciellt, då lyckas jag alltid. Det slår aldrig fel. Förre året skulle vi se en teaterpjäs på kvällen med skolan. Mitt under föreställningen får jag skithög feber och frossa. Frossa liksom? 
Och nu då, idag. Nationella provet i matte C. Och jag hostar och har (töntigt nog) så sjukt ont i halsen. 
Fan va bra, nu kör vi!

Vi väntar på smällenWw3 äger just i detta ögonblick rum i mitt huvud. Den ena delen gråter av tanken på att börja plugga till nationella provet i matte C som äger rum imorgon, medans den andra delen gråter av tanken på att jag inte har börjat än. Känner att det är lite dött lopp eftersom jag då, inte har börjat än och det komemr gå åt helvete imorgon. Men jag kan fan inte förmå mig. 

Panikångesten ligger som en lugn jävla dimma och faller väl snart ner som en sten, det brukar bli så. Ångest över att inte bli glad tillräckligt fort och ångest över att inte ha möjligheten. Ångest över att inte klara av allt jag satsat på och över att jag har så otroligt dålig kontroll på mig själv.

Trogen gammal vän

Blev trött på att oroa mig över hur många spotifytimmar jag hade kvar och tog ner en Winnerbäck-skiva från hyllan. Nu får jag lyssna hur många timmar jag vill.

Ska ta mig ett bad och läsa lite i den inte alls bra arnboken som ska vara utläst tills på fredag. Innan bäddar jag fint och fluffar kuddarna så det bara är att krypa ner när jag kommer upp ur badet. Lägger fram vita tshirten du lämnade också, så att det inte känns så ensamt och sorgligt att försöka sova utan dig. 

Planerar möjligheterna till ny blogg långt bak i mitt huvud. Den här är fylld av så mycket jobbigt och tråkigt och saker jag inte tycker om alls. Så mycket tid bakåt att jag får ont i magen av att tänka på vad som står längst ner i arkivet. Men vi får väl se.

Prio #1

Prioriterar så himla dåligt att jag skäms. Bättre för stunden men hur blir det på kvällen då? När du blir själv och ska försöka sova bland alla tusen tankar och viktiga saker du inte fick gjorda? 
Mhja jo innerst inne visste jag ju om det hela tiden men jäklar vad bra jag har blivit på att förtränga.

Nu ska jag städa mitt rum för jag tror jag mår lite mer dåligt psykiskt när det ser ut som det gör just nu. På ett sätt kan man säga att det är att prioritera bra, i förebyggande syfte liksom. 


lilla fina mamma <3

HEJ

Idag fick jag en igvaning för att jag hade inte skickat in en uppgift. FAST JAG HADE DE?! fast jag hade inte bifogat den, så a. Men nu har jag gjort det. Och känslan att riva IGvarningen var fan sjuk. Chilililiillilblablabla vet inte fan jävla

Jonna gillar tomtebarnet, det är fint. Tycker också om tomtebarnet, och Jonna också för den delen.

Idag är jag lite arg och lite ledsen och lite besviken tror jag. Ingen pepp dag i alla fall, även fast det är söndag och jag har inget att plugga alls. Men det finns ju alltid anledningar liksom..

Fast igår var det annat. Igår hos lilla Anna i lilla Kolbäck var det fint. Nej seriöst, den här dagen är så jävla jobbig.

Hej.

Hej. Allt är najs, typ. Inte så kul här, det gör inget.


Jag skulle sova ett tag när jag kom hem vid 4. Vaknade 8. Bra. 
Tänkte att "fan va bra, behöver inte fixa sminket innan jag åker, de ser fortf bra ut"
Sen tittade jag på det här:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schulmanshow/article13019226.ab?start=1209

Och nu får jag tvätta bort hela skiten, kinderna är svarta atm.
Så jäkla jäkla fint.

To doHar gått till skolan med sämsta humöret möjligt de senaste två dagarna men kommit hem skitglad. Det går bra nu skulle man kunna säga, i alla fall med det "viktiga".
Är inne i ett sånt skolflow att jag satte mig för någon timme sen och skulle skriva klart ett arbete i geografi som ska vara inne om två veckor. Jag har aldrig varit så tidig med ett arbete. Aldrig aldrig aldrig. Men självklart skulle något hindra det och hela beskrivningen visade sig vara åt helvete fel med sidnummer etc haha. Mail till lärare och hoppas på att jag är ika pepp imorgon, för nu är jag trött.

Har en fet "to do-list" imorgon men det är lugnt bara vädret blir fint.
Sov fint!

Jag suger

Får insikt i hur dålig jag är på att planera när vi dansade till skitdåliga 90tals-låtar igår och gjorde slut på pengarna. Och så spelar Adrian Lux idag när pengarna, peppen och möjligheten att gå är helt borta. Jag suger.

Viktigt med. till JONNA

Hej Jonna. Mitt twitter-liv skulle bli så mycket roligare om du skaffade ett konto. Så.. göre, typ nu :D FETT BRAA

Fuck you allergitabletter

Idag var ingen höjdardag direkt. Det enda bra var att mamma och jag åt både Mc Donalds och Pizza med ostkanter. Dock har även det en baksida då jag känner mig som typ som tjejmammuten i Ice Age 2 som tror att hon är ett.... dedär små som ser ut som råttor. 

Nu ska jag vara uppe hela natten och plugga till psykologiprovet imorgon och försöka rita en lastbil med ficklampor med lång slutartid. Kan bli så att det är lite fler märke i min vägg imorgon än det var innan, då tålamod inte är något jag fått i mängder.

Och nyss råkade jag klicka bort denhär texten och det var när att jag fick en hjärnblödning tror jag men det gick att få tillbaka texten. Skönt, då slapp datorn oroa sig över sin flygrädsla idag också alltså.

Hoppas det

Inatt är det sår på axlar och armbågar som gäller. Det är ovanligt varmt i min lilla källare vilket inte gör saken så mycket bättre heller. Jag sov några timmar efter hemkomsten från klassresa idag trots de många sovtimmarna på bussen också, det var trots allt det enda vi gjorde. Nu 'r jag pigg och lite nedstämd. 

Lilla mamma är ledig imorgon så jag hade hoppats att hon skulle vilja titta lite på tv med mig, men när jag kom upp hade hon redan gått och lagt sig. Lite besviken sådär men det kunde ju inte hon veta.
Det känns lite konstigt att ingen säger god nat tlängre. Vi har alltid gjort det men jag antar att jag har blivit för stor nu. Lite sorgligt men på samma gång kan jag tycla att det är lite skönt att kunna känna sig själv i en familj med fem personer. Det beror helt vilket humör jag är på.

Hade jag inte varit 18 lovar jag att jag hade gått upp och lagt mig i mammas och pappas säng nu, men när man räknas som vuxen tar det emot lite, även om det bara är i hjärnan. Lite för ensamt såhär på kvällen.

Åhhhhhhhhhhhhhh shit. Jag skriver ju fan bara det jag tänker. Ska det vara så? Det kan ju inte vara kul att läsa men det är det enda jag har att skriva om. Är det inge kul antar jag att man bara slutar läsa. Hoppas det.

blablabla

Anledningar för att inte lägga skolresor _sjukt_ tidigt på morgonen:

Vissa med dåligt morgonhumör kan få få för sig att göra något drastiskt i ren ilska. Typ ha en skolmasaker elr nått..

De är typ den enda, men aa. En fett bra. 


Så arg och trörr och bara sjukt less på _allt_ idag.

(gott<3) (fin<3)

Sitter rätt upp och ner och läser bloggar, lutar mig inte mot något. Känns stelt men skönt ändå på något konstigt sätt. Håret är nyduschat och inte alls torkat, så jag känner mig mest som en besviken blöt katt. Borde verkligen sova för shiiiit va tidigt vi åker imorgon, men de är ok. 

Det enda det skrivs om här just nu är hur fin min fina pojke är och hur mycket jag tycker om hans närhet, och det kanske är lite enformigt, men då får det vara så. Det är nämligen det enda jag finner det värt att lägga tid, tankar och ord på just nu. Allt allt annat är likgiltigt. 

Jag är så hungrig så jag dör. Baconmuffins till frukost imorgon. Tänker på Bellas pizzabullar. Ännu mer hungrig. 

Sov gott. (gott <3)

Långfärdsbuss

Vinkat av vid bussen och berättat exakt hur bra och fin och älskad du är. Fortfarande lite ont i magen, varför vet jag inte dock. Fast tisdag-lördag är ett långt avstånd när hjärtat är sådär skithårt fastsytt i någonting..

Dagarna blir så underbart problemfria när du är i närheten och så har det varit ett tag nu. När du åker kommer såklart alla läxor och prov etc som en våg men det gör inte så värst mycket, det är det värt.

Nu tänkte jag hoppa ner i ett bubbelbad innan det är läggdags, upp supertidigt imorgon för att fara till värmland.. Det är skönt att åka långfärdsbuss i alla fall haha. (En tröst)

let's kill ourselves a son lyrics

Har fixat håret så gott det gick, och jag blev nöjd. Missöden igår kväll gjorde att natten och morgonen hade ett grått moln över sig, men nu börjar det ordna sig. 
Äter nödvändiga små piller till "måltid" (tre shokladbitar) men det får duga. Frukost har aldrig varit min starka sida. Te ur stora koppen och mina sista timmar spotify i högtalarna. 

Och Anna fyller år idag, hela 18. Nu kommer gänget ikapp!

Tankar i mitt huvud


gammal bild, utanför tim tror jag. litet klädjeskutt med tobbe haha

Alltså idag är en såndär dag när jag känner att om ingen helt ok najs tidning hör av sig och vill att jag ska skriva för dem kommer jag hoppa från relativt högt ställe snarast. Men det är så svårt, att veta vad man vill liksom. Idag älskar jag att uttrycka mina känslor och tankar i text och imorgon kanske är en såndär dag jag känner att jag vill plugga gärnet i 4 år till för att sen bli bästa sjukgymnsaten någonsin och tjäna FETT med stålar. Tisdag kanske är en sån dag jag vill jobba i någon hipp klädaffär med lite överdrivt höga priser och extraknäcka på hemtjänsten, vem fa-an vet liksom?

Jag vet fan inte. Vet ingenting. Vet att jag har fet beslutsångest, men det är det enda. 

Nu ska jag make some money så jag kan lämna tillbaka allt jag stulit från mitt lilla sparkonto. Det om något är ångest. Att stjäla från sig själv. Hur dum?


Idag börjar spotify kosta hörrenini. Tycker dock som Anna sa att musik är värt att betala för. I alla fall när det är en sådan simpel summa som 99 riksdler i månaden. De har man fan råd med, och om inte kan man lyssna webbradio. Inte fy skam det heller liksom.

ChingNu äre Maj fan

Äter raviolin som fick agera frukost för långsamt, den hinner kallna. Lika med kaffet, fast det kan bero på den stora mängden mjölk också. Diggilistan går på webbradion och jag irriterar mig på all dålig musik, har jag blivit en sån som föredrar pratradio? En lugn och bitter människa? Vet inte. 

Inga överraskningar igår, exakt som jag hoppades. Snart är ångestkällan över, ska bara knyta ihop säcken, så att säga..?

Det kramades igår och mina fina fina fina vänner är dom finaste fina på jorden. Dansade gjorde vi också till fina låtar men mest till b låtar man lyssnade på i trean, och ängen utanför Jennifers hus var den mjukaste någonsin. Nästan bättre än mitt täcke. 
Önskar lite lite att jag hade sovit kvar så jag fick morgonmysa i den gigantiska provisoriska sängen Jennifer hade skapat utav jag vet inte vad. Men det visste jag ju att jag skulle. Fast en mysig busstur med fina Hanin och kramar var inte fy skam det heller, likaså promenaden hem från stan runt 2 med Joakim och Sophie. 

Låt oss säga att valborg blev lyckat bara, hur jobbig veckan innan än var.

Oturligt nog tänkte alla "jag tar inte med mig kameran, alla andra gör säkert det" så det finns nog bara några få bilder från Jennifers lilla digitalkamera, och de flesta är nog suddiga motiv där man har försökt ta en fin kompisbild på sig sjävla. RSS 2.0