Making up for teenage crime

Jennifer kom och satte guldkant på min morgon, min morgon som började klockan 04.
Jag spelade otroligt dålig rundpingis på idrotten och skrev matteprov med en tjock dimma i huvudet. Svenskan gjorde dimman mer tät med tankar på 100p projektarbete och egna företag. Innan jag kunde förmå mig att gå och plocka upp barn på dagis gick jag till Annica och sov en timme. Dimman blev till en mer frånvarande känsla och på vägen hem var jag och Elin lika tysta, skönt.
Sen slumrade jag i soffan mellan småkids till barnkanalen och vaknade med jämna mellanrum för att få tillbaka andan. Väl hemkommen vid nio googlade jag adressen jag ska infinna mig på klockan 15:00 prick imorgon för en arbetsintervju och så skrev jag ut dubbla kopior av cv och meriter.

Nu ska jag låta dimman skingra sig lite (eller äre in i dimman jag ska?)och somna redan innan 11. Förhoppningsvis kan jag ta igen alla timmarna jag förlorade natten till idag. 
Håll tummarna för mig kompisar, på alla plan.

söt bild sådära på morgonen/lunchen?



Hade glömt bort att jag redan skrivit ett inlägg. De va så dåligt, ska fan ta bort det. Skäms. 

Sen jag vaknade har jag skrivit ett personligt brev, CV och referenser. Känner mig duktig. På fredag ska jag på intervju, är sjukt nervös haha. Men de går nog bra, ha så fina referenser :$$
Nu ska jag slänga i mig något och sen byta kläder, sen ger jag mig iväg en timme för att få rensa huvudet. Och kanske få en någorlunda bra bild av hur mitt huvud ser ut inuti. 

Sen ska jag plugga så hårt jag kan tills mamma komemr och hämtar mig och Tove, vi ska titta på när fina fina Emma sjunger på sin skola. Så fin tjej. 

På tal om Tove så har jag inte pratat med henne på säkert en vecka. Vi har bråkat men inte mer än så, alla ord vi har bytt med varandra skulle beskrivas i caps och med minst fem utropstecken efter varandra. 
Jag vill inte ha det så, jag vill att vi ska kunna prata med varandra och vara i samma rum utan att någon av oss fnyser och kommer med spydiga kommentarer. 
Det är synd. Jag får anstränga mig mera och hoppas på liknande resultat från henne.
Vi är ju ändå systrar..

Du kommer bli så stolt över mig.. not

i taklampan och nyser upprepade gånger, har det där fula frågande ansiktsuttrycket men just idag kan jag i min ensamhet tycka att det ser lite gulligt ut i spegeln. 
Lyssnar på musik med lite lite för mycket bas men det göringet, jag blir pepp.
Idag har jag fått mycket väl godkänt på ett psykologiprov och jag känner mig smart. Tänkte att jag skulle förstöra det med lite plugg i matematikboken, provet jag jävligt jävla gärna får godkänt på är ju ändå på torsdag. Har nästan hela dagen på mig imorgon också, men ändå, varför inte småstarta?

Ska ta mig ett bad innan jag hoppar ner i sängen också, bada badkar har blivit min grej. Älskar det. Har du tråkigt? Ta ett bad vafan.

Jag och mina fina fina vänner planerar festivaler och utekvällar och skriver med caps för DÅ ÄR MAN FAN PEPPAD! Saknar fina Matte men längtar till helgen, lite i alla fall. Då ska jag göra högskoleprovet. Herre gud, varför ska jag göra det? 

Mvg i psykologi betyder mvg i ordbajsning. Så där fick ni, fet text om allt och inget. 
jag har föresten skaffat en kalender på internet, kände att det var många datum att hålla reda på, fint nu. 
Shit, tyst nu bara. Vill ni se lite fina bilder? Som jag har snott från Tumblr? 
Aja okeeeeeeeeeej då ni får väl derå..





Nu twittrade Anna om Björn Gustavsson, fan. Matten får vänta ett tag till, jag mååste ju bara se lite grejer med honom. Så längesen! (tack anna <3
)

En tisdag

Äter kalaspuffar utan varken fil eller mjölk för så blir de mjuka och äckliga. Här om dagen fick jag en kram av Jonna och igår var min mobil på utflyckt.

Nu ska jag dricka upp mitt te och försöka få mitt hår att se snyggt oborstat ut, inte nyvaket alltså.

Indestructible

Den här helgen har jag blivit påmind om hur bra val jag gjort, och hur nöjd jag är med dem. Fick saker överstökade och nu får ja känna på hur utmattad man kan bli av lättnad. Därför går jag och lägger mig nu, och hoppas på att veckan som börjar om en halvtimme inte blir lika sjukt as-sugig som den förra.



Livsfarligt

Farbror doktorn.
Mår inte så underbart, jaha ja. 
Tröja av. Känna och lyssna och shit va kall metallplattan är. 
Varför pratar du om dedär? Vad har det med min hälsa att göra? Jo jag tycker om att skriva, jo ja. Mer? Dansa kanske? Jo det är väl kul det också. Om jag är duktig? Jo kanske lite, jag vill ju tycka det i alla fall. 
Varför måste jag ligga ner när du pratar om det här?
Söndag? Jaae näe då ska jag hjälpa till med det här. Nej kul ska de väl inte bli men jag är så illa tvungen. Strunta i det? Jo om jag hade hjärta till det skulle jag faktiskt säga ifrån. 
Ja men jaha. Du skulle kolla mitt blodtryck, och därför allt onödigt vetande? I see, smart.

När man hör ordet blåsljud stannar ens hjärta ett litet litet tag, av rädsla för att just hjärta ska vara ordet som följer. 
När den roliga men ändå snälla och proffsiga doktorn väljer att lägga halsen efter blåsljud skrattar man till av lättnad. Blåsljud i halsen, inget allvarligt då alltså. 
Faktiskt bara kedjerökare 65+ och människor med starkt hjärta som har så och eftersom min ålder inte är hög nog att sätta ett "+" efter så har jag ett starkt hjärta. 


Inget farligt alls alltså, utan bara en bra sak.
För starkt hjärta är bra, det är det.

stressssssss

Rätt ok nöjd med mitt hår för tillfället, det börjar få slingor av sig självt nu. Yesssssssss. Plus ja vill klippa mig men ändå inte. Najs, långt hår. Bajs, så slitna toppar att man ser ut som en diskborste.
Nu ska jag i alla fall ta bussen till stan och möta Mikan. VI ska fika lite så att vi har något att bränna bort på raggaträningen ikväll. Eh ahjo men ni vet.. eh.
Har testat kläder i en halvtimme för att få till perfekta "fika innan träning på kvällen helt ofixad bara mysig men snygg". Damn, men jag lyckades, tror jag? Hoppas.
nä vafan. springer nu

de små sakerna

Lycka är att inte ha kollat av bloglovin på hela helgen så att man har 100 inlägg att läsa på lektionen FAST de ser ut som man jobbar.

helg <3 måndag
Min helg va underbar, sjukt fin <3

Men idag, skjut mig. Jag är hungrig och trött och Beatrice är inte nådig idag, inte någon dag faktiskt. Jag vill bara hem till min varma säng igen och krama på Matte.
DAMPKÄRRING HON ÄR

god morgon

Att vakna upp till detta väder efter morgondagens snöstorm fick mig att le som en femåring på julafton. Matte sover och kommer göra det länge så jag får skriva en lapp så han inte bli orolig. 

"Det är dampfint väder ute, så jag sitter i trädgården ett tag. Smsa om du vaknar haha <3"

fml osv

Kommer ni ihåg förra våren när ja hade myror i hela mitt rum och jag hade en handduk som jag kastade över dom och sedan hoppade länge och hårt på?
well, THEY ARE BACK
DOM DOM DOOOOOOOOOOOOOM

Why so fragile, Bambi?


finfint

Kladdade på en liten ansiktsmask med temat choklad som Jullebulle tipsade om. Jesus christ va jag suktar efter en chokladshake nu alltså, det är inte nådigt! Och lite snyggare blev jag iaf!
Gick och väckte söta mor och far som låg och sov på soffan framför CSI. Dom luktade på min ansiktsmask och blev också sugna på milkshake, hm. Båda va i alla fall superglada och vi småpratade lite innan de gick och la sig. Älskar när det är så, när alla är glada och vi kan prata om onödiga men fina saker. Finisar <3

ily hanin



Jag va hemma hos Hanin och Saba i onsdags. Och jäklar va Sabas rum va fint, solljus och grejer. Och jäklar vilken fin "gå på bal på 1800talet-mask" dom hade. Jag lånade den, och Sabas rum. Hoppas de va ok Saba? :*

Story of my life, everyday.

Vaknar upp ur en timmes powernap vid typ halv 8. Men braaaaaaaaaaaaaaaaaa jobbat, miffo.


Sitter och är arg som fa-an på Swedbank. Skulle beställa lite grejer igår över the big Net genom internetbanken. Funkade det? Nej.

Och jag orkar bara inte ta tag i det. Jag skulle behöva ringa eller gå dit och förklara för dem tusen gånger på exakt vilket vis dosahelvetet inte fungerar som den ska på. Men jag blir gråtfärdig av  bara tanken. Jag orkar inte. 
Jag vill skicka världens mest arga och desperata hatmejl och bifoga en video på mig när jag ligger på mitt golv och skriker och gråter för att det inte fungerar. Då ska det komma hem en supersmart kille som inte behöver fråga någonting och bara fixar det.

Men nu går ju inte det riktigt. Jag hatar att vara vuxen. Fan va jag hatar det.

apple of my eye

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night
Nothin’ new is sweeter than with you

And in the sticks we’re running free like it’s only you and me
Geez, you’re something to see.

How fragile we are

Villa skriva alla tusen miljarder tankar i huvudet men kan inte omvandla dem till ord.

vill inget av dehär

Lite arg nu, men de är väl skitsamma. Jag visstere ju hela tiden

Fina tisdag

bildtumblr

Idag var en oväntat bra dag. Lite panikångest innan promenad till bussen och starten på dgen men jag klarade mig bra. Jag hittade min efterlängtade (driver inte när jag säger att jag ahr varit i varje bytik i västerås och letat, har varit helt besatt) spets-body, och nu gör 60 spänn. Om jag är nöjd? ...........

Hittade också en eh, bandeoueh? Ni vet, tygstycke som funkar som bh, i min storlek. Sick, äntligen. Thank God for Lindex. X antal ful/snygga trosor också, ännu en gång, Lindex.. <3
Fika med faster och tupplur på soffan. God mat och fin dag. 
Jag ger denna dag 5 av 5 stjärnor.

Karlavagnen

På väg hemifrån tog jag cykeln, det var 5+ och vår. 
På vägen hem ledde jag cykeln bredvid mig, det var -1 och vinter fortfarande.
Jag gick på de snöigaste ställena som knastrade högst under cykelhjulet och fötterna. Så högt att det överröstade min mp3spelare till och med, knastret överröstade The Smiths. Jag lade märket till hur stjärnklart det var och ställde mig på gräsmattan ett bra tag och tittade. Jag hittade karlavagnen, det gör jag aldrig annars. 
När jag gick in igen lade jag märket till tusen miljarder snödroppar i rabatten, med frost på.
Det är +1 och vår.

måndag

vakna lite
förvirrad
duscha
duscha länge
starta datorn
jag orkar faaan inte
orkar inte göra något åt det

fyfan va jag är hungrig

and your head down low

blaha blaha
vet inte orkar inte
fyfan

har bytt ut spotify så jag slipper höra folk prata mitt i
vill inte bli sådär, så som ni. 
vill inte gå in på dendär vissna stigen som ni tycker ser så rolig ut.  låt mig  vara
åhhhhhhh spräng mitt huvud
spräng mitt rum

<3

du hjärta jag

vet inget mer, vill inget mer. 
det räcker såhär

Hej Jennifer!

Först och främst. Här är alla bilder jag har på katter, alla är från Tumblr eller We heart it. Jag har en till men den är läskig med ett upp och ner kors på, så aa, den är läskig. Det här är bara söta katter. Och en grej till, den lilla bilden på den svarta katten - den katten ska jag ha när jag blir stor, så typ, pax.. eller nått.



<-- PAX


Hade du en bra morgon? Om man suddar ut att du måste vänta i två timmar på din bänk innan vi har idrott.. Är den hård, bänken? Tycker synd om dig, på din bänk. Och när du sitter på din buss. Föreställer mig att den är kall. Och att alla på bussen är lite som dom på banken - man inbillar sig att de har hiv eller nån läskig skitsmittsam sjukdom så man vill inte andas in om dom hostar, är det så? Kurar du ihop dig i din tjocka dunjacka i hörnet fönstret/ryggstödet i ditt säte och värmer dig där? Jag hade gjort så, och jag hade lyssnat på musik också. Gör du det?

Hur gick det att platta håret med den lilla plattången? Gick det bra? Jag hade nog satt upp håret i en slarvig snygg knut om jag var du, tror jag. Åkte du med Jacob till skolan föresten? Är det skönare att ha någon att åka med eller är det skönare att kunna vara helt morgontrött-arg och inte säga ett ord? Beundrar dig lite för att du hinner med bussen varje morgon (förutom den där enda fredagen du försov dig skitmkt). Jag hade aldrig kunnat komma upp och vara klar en exakt tid. Cred till dig.

Va roligt vi hade idag, visst hade vi? Va rockiga vi va, och ändå snygga liksom. Och du va duktig som åt upp all din efterrätt. Jag ångrar lite att jag inte va mer försiktig om mina strumpbyxor, ville ju ha ett par hela :( Dina var inte hela alls, men snygga ändå ju och framför allt rockiga. 
Och tack för kramen föresten. Den hårda långa när vi gjorde oss i ordning. Behövde den, laddade mig lite. Och peppade. 

På fredag får vi peppa igen hörru, jag längtar. Fast jag är lite orolig ändå. Shiit jag tror jag är lika nervös som Bella skulle vart, lilla Bella. Du får hålla koll då, lite i alla fall? Och följa med mig när jag måste kissa, okej? Lova?
Och P&L måste vi peppa ju också. Inte för att vi inte gör det varje dag men ändå.. Tält är så mysigt. Och att va varm på kvällen fast de är lite kyligt, bara man har varma kläder på sig. Åh. 

Nu ska jag läsa lite i min bok som jag gråter när jag läser, och sen ska jag sova tror jag. Hoppas du inte fick fullt så tråkigt nu, och att om du var på ett dåligt humör kanske det humöret blev lite mindre dåligt i alla fall? Och när jag kommer vill jag ha en jättekram. En lika stor och varm och hård som jag fick idag, okej? Snälla?

Du är riktigt riktigt bra tjejen, ily och god natt <3

Skynda att älska

God morgon. Mår lite sisådär idag men får helt enkelt lov att rycka upp mig. Halv 8 hos Joakim ikväll ju.

Igår kvälllllll, började jag läsa Alex Schulmans bok Skynda att älska. Alltså, amazing. Det kändes inte som att det var en bok ens. Började läsa och sedan efter 20 sidor kom jag på mig själv med att inte ha tänkt en enda tanke förutom bokens ord sen jag började. Det va som att någon spelade upp en film i mitt huvud, som att det var jag som hade varit med om händelserna i boken. Efter 20 sidor till blev jag tvungen att slita mig för att sova, men jag lovar att jag skulle kunnat förtsätta till bokens sista sida. Jag hade tårar i ögonen hela tiden jag läste, åhh.
En dusch nu sen tillbaka till boken, har längtat sen jag somnade igår.

Hett tips alltså!

Att inte utesluta

Lika trött idag men trevligt hade vi. Köpte ett par skor och bokade helgen, sola hann jag med också.
Nu pratar jag viktiga saker om prio med nära vän, så det kan bli egentligen. Utan att det märks. Tur att vi är så skärpta.
Saknar Viola och Matte, och min säng.
Lite arg också, men det tänker jag bort. Syns det inte finns det inte.

utmattad

Jag är en såndär som aldrig har problem med att vara arg och uttrycka vad jag vill/inte vill. Men idag, idag tog det stopp. Jag hatar att rita, det blir verkligen då och man ser det så klart och tydligt på något sätt. Men sa jag npgot om det? Nope. Jag sa inte ett ord. Uttryckte ingenting, bara satt där ovh ritade vad jag blev tillsagd. Utmattad och lite överkörd.

Den här dagen var inte i topp tio, nu är jag så trött att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag redde ut lite till i allt. Fick nog kanske tag i de trådar som startar allt. 
Jag går och lägger mig snart, god natt.

ALLTSÅ NOTE TO SELF (den viktigaste någonsin)

JENNIFERS HÄNDER PÅ ONSDAG: ROCK ROCK
HAHAHAHAH
jag dör
har saknat alla cpn i min klass





plus, jag brilljerar på geografilektionen. (brilljerar? HAHA?)

alltså den här morgonen <3 <3 <3 <3 <3


Först den här bilden, hur bra liksom? För vem har inte hahaaaa? Jag, varje gång. 


Och eh, så vare ju de andra. 
Calle Schulman i Vakna med the voice. Seriöst. Jag. Dör. Kan dom bara byta ut Jacob eller? Asså HAHA jag dööööööööör. Fyfan va bra han är. Damn.

Nu har jag tio min på mig att klä mig, fixa håret och sminka mig. Lycka tilllllllllll

Frukost

Alltså.. Jag äter överbliven kebabpizza till frukost idag. Tänker "bara två bitar, inte ens hungrig" men när jag börjar äta känner jag den sjukaste hungern någonsin stiga ur min mage. Fast det gör inget, pizzan va så jävla god. Seriöst det bland det godaste jag ätit i pizzaväg. 

Jag kör på cocoste till pizzan, skitgott. Passar asbra.

So let the love tear us apart, I've found the cure for a broken heart




Det är fel högst upp. Det skulle inte vara såhär hemskt annars.>






What to wear

Har en helt ok bild (faktiskt) från en fotoupg i skolan som skulle passa så bra här, men icke. Blogg.se är den bitch jag lämnade hemma idag.


Sitter och lyssnar på lite musik och funderar på imorgon. Första dagen efter lovet, hm. Tänker att jag ska gå upp tidigt och välja kläder nu ikväll, så att jag slipper stressa. 
Tänker att jag nog också ska testa kläder till på onsdag. Min nära vän Joakim har sin halv 8 den kvällen och temat skuell visst vara rock/HC-ish.. Hm, tänker att jag ska nog fan gå all in och tänker nog peppa Jennifer på det också, så jag inte kommer och skäms haha, deal Jennifer? :D
Nä men det här går ju inte, in i garderoben med mig.

#söndagsångest

hittade jag hos Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!
Dagens humör:
Dagens mående:
Dagens borde
Dagens frisyr:
Dagens klädsel:
Dagens planer:
Dagens vill ha:
Dagens längtan:
Dagens fundering:
Dagens beroende:
Dagens tråkigaste:
Dagens tidning:
Dagens låt:Vakva
vakna

vakna
sova mer
vakna
ångest
varma kramar
sova
vakna
varma kramar
småprat
hålla om
sova
vakna
ångest
åka iväg

Otrivin Menthol, _vuxen_

Igår kväll badade jag och Matte bubbelpool och bastade, hur mysigt? Väldigt. 
När jag runt 4 skulle gå och lägga mig var jag så förkyld och hade sådan nästäppa att jag inte kunde andas gnom näsan, och jag har ett psykiskt problem i mitt lilla huvud som gör att jag inte kan förmå mig att andas med munnen så ja, det blev ett dilemma. 

När jag väl somnade vaknade jag med jämna mellanrum av att jag drog häftigt efter andan, hm. Höll på så till typ elva tror jag, sen fick det räcka.

Jag ringde och klagade hos pappa och berättade hur synd det var om mig och efter några timmar kom lilla mamma med nässpray haha, ända till Råby. Fina fina dom, gulle er.

Nu sitter jag och svettas ihjäl i min OnePiece på Mattes rum och han somnade nyss och sover jättegulligt. Ska gå och öppna fönstret och sedan kanske börja på min andra bok det här året, haha shit!

Livin' the dreeeeam

Har idag sovit till ett. Vaknade med ett sjukt sug att baka muffins med mer frosting än muffin. Handlade ingredienser och på vägen hem köpte jag och lillasyster thaimat. Vi åt det i underkläder och den outfit'en gällde även när jag bakade. Jag skulle vilja säga att det är för att jag bara ville det, men icke. Jag spillde soya på min OnePiece.
Ikväll åker jag till matte och är där resten av lovet.

Din prio ett


Försummad och lite bortglömd är känslorna i natt. Mitt te har svalnat och blivit kallt men jag dricker det ändå. Läser i min bok som är bra men aldrig vill ta slut och så lyssnar jag på musik som fångar en i stunden liksom. Tänker att jag är löjlig och att jag tänker för mycket, och att jag kanske bara är trött. Men kanske har jag också en liten poäng där. Hoppas på båda. Och hoppas imorgon inte innehåller samma tankar.
Litet hopp om att någon kommer ner och kramar hårt hårt hårt, men det hoppet är lika litet som hoppet om 20 grader och sol imorgon.

Ett steg närmare bokens slut nu, om jag fortsätter läsa det vill säga. Kanske går och lägger mig istället, vi får se.

Att tänka på

Anna Robin och Bella kom hit runt fem, Robin hade klippt sig, nästan som Dennis M, fint alltså. Vi gick till Hemköp och köpte allt vi var sugna på och två hyrda filmer fick vi med oss också. Vi åt mat som mamma lagade (som när man var liten och lekte hemma hos kompisar) och sen tryckte vi allt gott i samma takt som filmerna gick. Bella gjorde ett fint rutnät i mitt hår, det finaste Bella har gjort med mitt hår (sötafinadu<333).

Vid elva åkte alla och jag satte mig här. Nu dricker jag te som smakar cocos och vanilj. Fina fina kväll.

"Stark steroid"


Sitter med ljusen tända och river på mina armar. Såren sen innan går sönder och allt blir äckligt och det kliar mera. Kliar tillbaka och sen sträcker jag mig efter den starkaste kosrtisonsalvan. Den som är så bra att den är dålig också. Ett lager, klia lite till. Efter några minuter har armarna som är som tvättsvampar redan sugit upp salvan så det är nog lika bra med ett lager till, tänker jag. Det gör bra, men kanske lite mer skada än bra? Fast just nu för stunden är det bara bra, och det är ju stunden som räknas. Vem vill inte leva för stunden?

Lovdag #3

Sitter och tittar igenom min Twitter och helt plötsligt får jag ett mail om att BigBrother har börjat följa mig där. Ursäkta vad? Haha chock, varför i hela friden liksom? Tänker direkt ihop en skitbra tweet om det, men sen slår det mig - kan ju inte twittra om det om dem följer mig? ÅHH

Det börjar bli lite utav en trend att jag varje gång får något bra att skriva om som omväxling så glömmer jag bort det helt.
Kan nu berötta då att min OnePiece har kommit och den är lika underbar som jag hoppats på, och samma dag trillade min P&Lbiljett ned i brevlådan. Gårdagen var en bra dag och Matte är bra. Och Viola.

RSS 2.0