Vi har det kult på naturkunskapen


Besviken är värst

Försöka ger pretty much ingenting längre, tydligen? Här försöker man vara skitgullig och snäll och göra något åt saken, men nej. Dissigaste dissen på länge. Åh, inte ens arg. Bara besviken. lite. Besviken är så mycket värre än arg. Värst av allt äre.

Hanin är världens bästa telefonpratare. Där blir man inte besviken inte! Tycker egentligen inte om att prata i telefon, det är stelt. Men Hanin, shit <3 Kan prata om allt allt allt och bara skratta. Ligga på golvet med telefonen mot örat och vrida mig i skrattanfall. Hanin är bäst <3


luffade för några höstar sen med Hanin och Saba, skitmysigt vare!

Döda mig

Kul. Skitroligt. Travis Mccoy kommer till Sverige i Oktober. De är 18års åldersgräns. Jävla fan.


Jobbig lunch

Jocke skrev och frågade om jag ville hänga med och käka lunch på Burger King. Varför inte tänkte jag, ledig idag plus att de inte ens är långt att gå.
Killen i kassan verkade skitdryg och jag kanske va lite överdrivet bitchig. Min hamburgare skulle dröja 2 min. "Aja".
När killen kom ut med hamburgaren och jag slet upp kartongen och skulle kasta mig i hela hade han skrivit i locket. Jag rodnar och börjar skratta, och jocke asgarvar.
Sen blev de skitjobbigt och jag kunde inte äta ordentligt. Kul om han glodde liksom. Haha i-landsproblem.

Kul, skrattar så jag dör. Verkligen.

Håller på o bli sjuk. Känns som nån har sprängt något i mitt huvud och jag fryser/svettas varannan minut typ (mysig!) Och jag är lite arg och lite deppig och lite besviken och yaa di da men de ordnar sig. Det enda som suger _hårt_ är att är jag sjuk på lördag blir allt bajs. Händer ju grejer på lördag ju :$$

Men jag är ledig imorgon, ska vila upp mig då. Bada skitmycket och kanske anstränga mitt överbelastade lilla huvud med lite läxor. Får inte huvudvärken mitt huvud att sprängas gör psykologiläxorna definitivt det.

Nu ska jag kolla på en liten film och sen försöka sova! Tror jag i alla fall. Kanske blir jättepigg igen, vem vet.


As we escape through the windows

Kom hem. Va tjock. Kvällsmat, vid 5? Haha sen skulle jag och pappa köra bil. Lika tjuriga och envisa båda två så till slut körde jag hem helt enkelt. Så jävla meningslöst att sitta i bilen och skrika över småsaker.

Lyssnar på en salig blandning men just nu at this very moment äre Lasse Lindh. Och nu blev de Soulja Boy, blandning vare ja.
Ska skynda mig att svida om nu och dra på mig mina nya knäskydd och sen promenera till dansskolan. Får skjuts hem idag, lätt värt att gå då!

Imorgon hänger jag med Viola, woho!


Bild från Tumblr. Jättefin tycker jag. Synd att de inte är min bild bara. Känner mig jättedum när jag tar bilder från andra sidor. Dumma dumma. Fy fy.

Tji fick han

fick inte lägga upp domhär bilderna. Men spelar man töntspel istället för o göra nått kul får man skylla sig själv lite faktiskt :( Jag tycker iaf dom är skiiitsöta!

Yes

Åkte hem till Matte och tänkte ha en mysig söndag. De tänkte han också, så nu sitter han och spelar nått skiiittråkigt spel på datorn och jag hänger på facebook. Yes.

Light the torches

Fredag va fint ooch lördag va fint. Ska snart snubbla upp ur sängen och försöka få söndagen likadan.
Vi va hos Jocke igår, jag o my crue alltså ;$$, och brydarna hade med sig kameran. Har jag tur är dom gulliga och vill skicka lite bilder!


justja! jag ska köpa Jockes mössa. Snodde med mig den igår så får han pengar på måndag. Den ser lite ut som denhär :$$$


Snabb fråga!

Kan jingelmannen gifta sig med mig typ, nu elr?

Monster fast nä

Körde bil igår, gick skitbra. Kom hem och va lite småsur, de övergick i skitledsen och arg och besviken. Sa pass när dom skulle äta och sa att "jag äter sen". Sen blev de inte, jag somnade. Och gissa när jag vaknar. Nu ?!

Klockan är fucking halv 4 på morgonen, tror ni jag kan somna om? Nä. Vill inte heller för den delen. Drömde äckligast läskigaste hemskaste sjukaste mardrömmen någonsin. De är fullmåne tror jag, kan bero på de? Tänker inte sova på flera veckor, så jävla rädd haha. Är jääättekissnödig men vågar inte gå utanför mitt rum. Fan.

Men hörrni, idag är jag ledig så de gör inget att jag vaknar nu. Kanske ska gå och göra morgon helt enkelt? Sätta på katte åt far så han hinner innan han går till jobbet och vara allmänt snäll osv?
Låter bra. Enda dilemmat är nu att gå utanför mitt rum. Får peppa ett tag!

Chock

när jag kom in i mitt rum när jag kom hem fick jag en chock. Hade tydligen bäddat sängen innan jag åkte till skolan? shit.


I FEEL TOO MUCH SHIT, TOO OFTEN AND TOO INTENSELY and i'm so sorry it hurts you

bitch ain't so bitchy now

jag - Vad vill du göra helst? Hjälpa mig med tvätten eller läxor?
matte - Varför inte båda?
j - för ja tänkde göra de du ville göra minst nu... :$$

jag tkr de va jätteotroooligt assnällt av mig, eftersom han erbjöd sig liksom. Men han ligger ändå högre än mig i poäng.. for now! Tänkte baka ett par muffins om jag får tid innan han kommer hit. Då blir de mer jämnt.

Bitch go shopping

Sitter och är en bitch till flickvän.. Är rena rama Hitler-bruden när jag och min bästa sitter och planerar eftermiddagen/kvällens shoppingrunda. Och han finner sig i de, och bara håller med. "Jag ska kolla på dehär och detdär, ska leta skor i alla affärer som finns, du får inte klaga en enda gång, tänker hålla på så länge jag vill.." Kanske han förtjänat de lite kanske men inte aaalls på denhär nivån. Stackars, ska vara snäll från och med nu tror jag.

Gallerian Igor öppnar ikväll och vi ska smyga dit också och kolla in lite grejer.. Monki monki monki :$$


kryssning för tusen år sen. elr njaa.. ett kanske

Bed on fire

Igår kväll:
Ja men jag har ju sovmorgon, jag kan vara vaken hur länge jag vill!
Somnade klockan halv tre

Idag:
Vaknar klockan halv nio och kan inte somna om.

sovmorgon my ass

toast

Halvligger i sängen
äter rostat bröd
reser mig upp
=
allt rasar ner under tröjan
..
helvete

kommer bli tvungen att byta lakan innan jag går och lägger mig också.. åhhh

men de va värt de. skiitgott (L)(L)

Never one without the other, we made a pact

Kollade klart på första season 1 av skins. Ska gå och borsta tänderna och sen försöka sova. Kan bli tufft men får väl göra ett försök i alla fall.

fred och så vidare


The one that got away

Kom hem från dansen för cirkus en timme sen. Lyckades slockna när jag kom hem efter skolan och sov 3-4 timmar (?!?!?) vaknade en halvtimma innan träningen började, haha woh!

Nu ska jag gå och duscha, och är inte vädret äckligt imorrn ska jag cykla, ska bli duktig. yes.

bloglovin hjarta hjarta

Jag sitter i skolan och för första gången sen innan sommarlovet har jag internet, helvete va skönt! Har samhälle men orkar_inte skriva om vad folkpartiet tänker göra åt barnomsorgen. Känns lite sent nu när valet va igår haha.

anyhow

i fredags åkte jag till Matte efter skolan. På kvällen gick vi på premiären av Resident evil, afterlife 3D. Trodde den skulle vara dplig. Hade fel, älskade den. Och och och, Wentworth Miller va med, något jag helt hade missat. Shit vilken lycka när han va kom med där! Iaf, sen gick vi hem till mig och bara tog de lugnt. Vi kollade på Twilight, (de va mitt villkor för att vara vaken) men somnade ändå efter typ tio minuter. Så han fick kolla på den själv, stackars haha.

Nuu ska jag fortsätta läsa folkpartiets hemsida fast jag läser bloggar, so long!

Highlife

Highlife hela helgen och den kunde inte ha blivit bättre. Så sjukt fina människor jag umgås med och fan va jag är kär i min Matte (L)
Nyss hemkommen från Bäckby där lilla stora kusin firades och nu ska jag sitta och bara stirra i väggen ett tag.
Har tänkt att jag ska plocka ner alla onödiga saker från väggar och hyllor på mitt rum om ett tag. Jag vill vara en sån som har allt stilrent, snyggt och städat men är en sån som har tusen prylar, stökigt och rörigt. Skärpning, ska försöka mig på de.

Tror jag drar hela helgen i korta delar under kvällen/morgondagen/veckan. Fortfarande för uppe i varv, måste lugna ner mig lite.

Tänker på mina favoriter och håller tummarna för de bästa <3

Btw så blev jag helt otippat helt inne i valet och tänker nog sitta uppe tills man får veta vilka som vinner. Klart jag hoppas på en sida men har nog ingen aning om vad skillnaden är, ingen stor aning ialla fall.

såntdär som stör

Besviken tror jag. De känns så i magen. Och deppig, går inte o låta bli. Vill ju påpeka och berätta men vemfan är jag att göra de? De blir så svårt när man inte får, fast man vill. Fast man vet att de ändå skulle göra saker värre. Man undrar ju om de är värt de liksom.


bild från explodingdog.tumblr.com, cool kille. Lite sanning.

Sova nu. Ger upp efter att ha somnat för tredje gången under Resident Evil. Denhär gången vare trean dock. Bara en halv film kvar alltså.

De bästa som jag vet och allt dedär

Gick en promenad med skolan imorse (inte för att ja ville, de va obligatoriskt) sen åkte jag hem till Matte. Älskar onsdagar, jag är ledig och han slutar skittidigt, wooh! Va där hela dagen och myste, kollade på film som va sorglig och tog skitöntiga bilder med hans dator haha, skönt att de finns nån som kan mäta sig med min o-coolhet :$$

Kom hem hem och ät lite smått, drack te och nu ska jag kolla första resident evil-filmen. Måste tagga fredag ju, plus att jag inte kommer ihåg filmerna..

Fick mitt skolfoto idag också, riktigt nöjd skulle man kunna säga! Kanske skannar de nån dag och slänger upp de. Den som lever får se.. Film vare nu ja!

Clawnmania

Grät när min lilla lillasyster började plocka in kläderna i garderoberna (=pengar) fast jag skulle göra de. Hon trodde jag va dum i huvudet och blev rädd så hon slutade och lät mig fortsätta haha psykosyrran. Börjar tro att jag sover för lite när de blir sådär hahahaha?

Mamma kom med kebabtallrik, jag åt nästan hela och sen somnade jag. Inte en aning om hur länge jag sov men de gör inget för jag är fortfarande trött. Har planerat med Hanin och hon kommer hit vid 8. Nu trashtalkar vi folk vi inte gillar och skrattar. Bästa bästa Hanin <3
Imorgon ska jag bara gå en halvmil på morgonen sen är jag ledig (= egentligen plugga men vafan..) så jag ska hem till Matte som slutar tidigt. Kompensation för tidigare idag :D

nu ska jag göra mig i ordning och sova. Måste vara pigg imorgon ju!

elr juste!
Jag va snäll_storasyster för ett tag sen. Alva började kolla på The mentalist men sen skulle hon gå och lägga sig. Hon hade då redan hunnit se clownmördaren och va bombsäker på att de fanns en på övervåningen. Så jag gick på clownjackt med henne. De kompenserar ju för tvätthysterin? Visst gör de?


lillasyster in action

Something you'll be missing

Var tänkt att jag skulle hem till min matte men de blev andra planer :( Fick hämta biobiljetter istället och sen stadium ett tag med Jennifer. Kollade ett par skiitsnygga skor och så provade jag dom man får snygg rumpa av, julklapp haha?

Har vart hemma ett tag nu och checkat av facebook etc och nu tänkte jag göra lite nytta. De regnar skitmycke så jag ska tända en brasa i kakelugnen så de blir lite mysigt också, lovely!


bild tagen på ett foto i ett album hos min gammelfarmor, så fint

powerwalk minus power

Provet gick kalasbra och dagen flöt på rätt okej kan jag nog påstå. Jag gav upp allergitabletterna och shit va jag blev pigg, ville inte sova en enda lektion.
Kom hem och kollade lite på tv, gjorde lite nytta etc. Åt och sen tog jag en powerwalk med min mamma, haha söt, jag gick normaltakt, hon powerwalkade iaf.

Ska snart dra mig iväg på dansträning men ska ta med kameran och sticka lite tidigare. Fint när man åker dit, vid skrapan osv!

Imorgon ska jag och Matte hämta ut biljetter till Resident Evil Afterlife? Haha, världens bästa flickvän är jag som hänger med. Inte sett filmerna innan, och jag misstänker att den är rättså jävla läskig. Plus 3D. Shit asså, så jävla snäll jag är!


Geografi med fusklapp

Hade nyss en "aha-upplevelse" ang. pluggandet för geografiprovet imorrn. Kommer ju gå finfint dehära. Känner mig liite töntig som tycker de är skitkul men samtidigt jätteduktig och vuxen.

Körde bil idag också, på vägen, utan att grina av panik. Kommer ju gå bra dehär också.

Söndagsångesten har dock aldrig varit värre. De blir hemskt att gå till skolan imorgon.

A melody softly soaring through my atmosphere.

I do believe it's true,
That there are roads left in both of our shoes.
But if the silence takes you,
Then I hope it takes me too.



sitter på golvet och lyssnar på deathcab. fortfarande inte trött men de gör inget.
de är mysigare när ingen är vaken



04:10

vaken, fortfarande.
har tända ljus, olika doftljus. dom blandas och luktar cp.

venne

skithelg
fast fin helg också.
matte är fin <3

kommer inte kunna sova.
plugga imorrn. jävla leffe


bild från tumblr / weheartit / w.e / vem bryr sig

vill ha allt vitt. fint de skulle va. som på bilden. om allt va svartvitt. fintfintfint<3

straff1

South Park-filmen nu medans jag försöker bestämma mig vilket som är värst för mig. Att äta mina Flamin' hot cheez cruncherz, eller att inte äta dom. Tufft val, tufft.

No more no more

förlåååt. helvete

fult bort skabb

Är så trött på mitt rum. Vill slänga allt och inte ha ett skit framme. För mycke prylar, måste kasta. Ska göre i helgen tror jag. De känns så fult. Kan inte bo här längre haha, får epilepsi

Konsten gör oss två

Sitter hos Annica och väntar på att ta en sväng förbi dagis o hämta kusinerna. Dricker te och lyssnar Winnerbäck (Y) Har blåa märken efter jeansen och blåmärken, och röda prickar från alla myrbett :(
Går runt utan byxor här, hoppas inte nån kommer tidigare hahaha

Skolfoto idag, vi va snygga!
Gick och mötte Matte och följde med honom en sväng till pressbyrån sen gick jag hit. Längtar efter helg :$


Get yourself togheter, woman

Jag satte mig på golvet med datorn för ett tag sen för att jag skulle kunna sitta och skriva utan att högtalarsladden åkte ur. Nu kommer jag inte upp. Kan för allt i världen inte ta mig samman och resa mig upp. Får lov att sitta här ett tag då. Fjärren når jag inte heller, inte för jag vet vart den är, men gissar under alla kläder på sängen, den obäddade sängen.

Får se när jag komemr härifrån. SKulle behöva duscha innan imorgon, men så länge kan jag ju inte sitta här. Tok, eller..?

allt/inget 0/100

Allt blir så överdrivet. Man vet de inte innan men shit va fånig man känner sig efteråt. Som de igår. Jag överreagerar somvanligt på allt. Tar ut allt i förskott och kan inte hålla inne något. Är de något är de stort. Är de inget är de inget alls, finns inte ens på kartan. Nu är allt bra, ingen panik. Nej inte idag nej..

Har tränat så jag trodde jag skulle svimma. Nu kan jag inte sitta upprätt, mina magmuskler tillåter inte de än. Imorgon kanske, får hoppas. Rävnäs då. Vi har till och med planerat vad vi ska ha på oss, girly-girls!




Slag i magen

Stå helt stilla med öppen mun, för du vet inte vad du ska säga. Känn hur de känns som att allt du har inom dej blir luft och rinner ut ur munnen. Tom, helt tom. Nu svider ögonen, känn kugghjulen i hjärnan snurra. Slag i magen. Måste tänka, bearbeta.



fan

Moshpit Open 2010

Kom hem typ halv två igår och va helt slut. Krängde av mig alla kläder (4 t-shirts)och näst inpå däckade i sängen. Vaknade klockan nio, vilket inte var så uppskattat. Gick upp och satt och stirrade i soffan ett tag. Mitt huvud kändes som en sten fast en tom sten, och de gör de fortfarande btw..
Gjorde lite mannagröt (som jag kan görasjälv nu haha.. :$) och hoppades på att jag skulle bli lite mer, vaken. De funkade inte. Skitsamma, man får vara lite död dagen efter D-day.

Jag satte mig och skrev flexuppgiften jag egentligen skulle ha skrivit på onsdagen, men struntade i.. De tog typ 10 min och sen dess har jag klickat runt lite planlöst här för att samla energin att gå ner och duscha.

Men igår då?

De tog två timmar innan vi fick komma in. Tygband fick man, dom bästa <3 Jocke hittade sin look alike soulmate, de va lite sjukt. Jag och Fia föråt oss på langos. Jag köpte tre t-shirtar så jag inte skulle frysa ihjäl (de va verkligen så jävla cp-kallt.) Hade på mig alla mina nya tröjor, tubhalsdukgrej? lovikavantar jeans, ett linne och tjocktröja. 8 grader vare, shit. Kramades med Yashin's. Jag blec bästa mate med säkerhetskillen på Enter Shikari. Jag och Fia stog längst fram och hade catfight med ultrabitchen bakom oss. Vi blev alla starstruck once in a while.

Idag har jag ett huvud av sten, tre t-shirts mer, röda märken efter staketet på knäna och lock för öronen. Men de va lätt värt de.

Nu ska jag duscha och sen försöka väcka Matte <3 Om inte de går ska jag leta efter migsjälv i klipp på U-tube från igår. Alltid lika kul!

HI MOM!

De känns lite bättre nu, inte lika deppig utan mer peppad. Drog några sit up's (några = 130 i min värld faktiskt. skryter somfan nu. skryta skryta skryta) kändes som de behövdes.. :(
Har träningsvärk i min roompha sen idrotten btw hahaha, vill bli lite biffig känns de som. elr nej,! men, fin :$

Fryser som fa-an så ska krypa ihop under mina två täcken nu och kolla tv på mute tills jag somnar. Upp 7 imorrn, surt. Men hallå, ska ju se Yashin <3


haha jeesus, längesen. fast lika glad då som nu <3

idag liksom? imorrn liksom?

Asså, a. Vill inte säga att jag inte är pepp på moshpit imorgon, men fan, denhär helgen asså? Känner att jag vill vara hos Matte i helgen för jag har inte tränat bort min abstinens sen sommarlovet. Ligger i hans säng och halvkollar på tv medans han sitter vid datorn och allt är allmänt mysigt och jag somnar till ett tag. Kan inte beskriva hur fel de känns att bli tvungen att dra sig upp och gå till bussen, "mitt i" natten. Blir inte bättre av att jag missar bussen och mäste gå tillbaka och vänta en kvart innan jag får gör om samma prosess. Och de blir verkligen inte bättre av att finisbellis frågar om vi vill komma och kolla film hos henne med några andra. Fatta mysigaste freadgen på länge. Nu ska jag snart plocka ihop mina grejer igen, och försöka hinna med bussen, igen.

Önskar att alla skulle planera sina påhitt efter mitt schema och liv. underbart, skulle ordet vara.

bye bye fulbilen

De känns fortfarande som om att jag ska dö. Sveper mitt te nu och sen ska jag och pappa köra. Fula bilen, de kommer kännas mindre dåligt att ha sönder den.

Idag känns de som jag ska dö

Så jävla fakking cp skiit trött. Asdåligt humör också, vill slita av nån huvet typ. Men slipper iallafall cykla, vi _ska_ åka buss idag. Annars pajjar jag deras cyklar.

skriva av sig ni vet sådär man gör ibland ingen viktigt elr nått som spelar någon roll. värdelöst shit bara. ordspya i bloggform

Jag vill fan inte sova, jag har inte tid. Just nu vill jag typ gå upp på övervåningen och sitta och glo ut på malmabergsgatan och bara titta liksom. Tänka lite på allt, allt är så mycket. Så skönt att vara den enda vaken. Ingen som kan komma och försöka bry sig utan man får vara för sig själv och göra som man vill. Frustrerad och ledsen, lite så känns de. Om de inte va så skitdåligt ajabaja skulle jag vilja slänga ut allt som kan gå sönder på gatan och bara släppa ut allt. Skrika och kasta tallrikar i asfalten typ. Åhh fatta känslan.

Men så kan man inte göra hallå, crazy. Suck it up och se inte så jävla tjurig ut hela tiden. Va glad och fortsätt med de viktiga stressiga skittråkiga och jobbiga du höll på med innan de nådde max. Jag ska göra de iallafall.

Nu äre ju inte så att ja har de jobbigt. Jag har de skitbra. Lycklig och allt är bra och jag har mina små i-landsproblem. Men sånt man samlar på sig genom åren ni vet, sånt man aldrig släpper? Sånt ligger kvar. Har fortfarande problem med en unge som drog sönder mitt halsband på dagis. Väldigt långsint, har väldigt svårt att släppa greppet liksom.


where the wild things are

Stolt fanfar

Och om jag får skulle jag vilja bli något mer än bra att ha.

Superdag hos Hanin. Kollade på vidrigaste äckligaste filmen på jorden och åt som grisar (L)

Borde städa mitt rum nu. Lyssnar musik och har pluggat liite lite lite. Saknar Matte jättemkt och tänker att jag borde bli lite tuffare. Bara tre dagar sen. Men hallå, min ju (L)

RSS 2.0