lastbilsfetto

Jocke och jag gick hem till mig och åt McD och sen satt vi här med våra små datorer tills han gick hem, vilket liv vi har. Skriva halvtaskiga saker till folk på bilddagboken, småmobba folk över msn och camma med varandra, fast vi sitter inte ens 30 cm ifrån varandra. Dagens ungdomar alltså.. ! Hah


Jag har börjat äta som en fet lastbilssnubbe, verkligen. De är ett stort problem faktiskt haha! Jag vill inte bli tjock. Idag kommer jag inte ens ihåg vad jag har ätit faktiskt, men jag vet att de va en Big Mac med pommes och mycket mer som gjorde så jag känner mig tjock. Skärpning bruden!


Jag ska sova snart. Så trött på i stort sätt allt, yea!

puss snyggjävlar

lan@jocke

Jocke och jag sitter i Jockes källare för hans internet är så grymt. Lite kallt äre :( Idag sprang jag cplångt och nu är jag död så vi åt nachos med ost för o få lite balans i kroppen liksom. Kan ju inte vara för lite heller..

fika, fika, fika !

Hej! Nu är jag hemma. Ligger i sängen insvept i täcket och undrar om mina fötter sitter kvar.. kan inte känna dom riktigt.
Träningen va sjukt kul, fika med Mickan utomhus på stugan i 6 grader var mysigt men kallt. Maten jag lagade nyss va asgod, och boken jag måste läsa ut tills imorgon är tråkig och kommer INTE att bli utläst tills imorgon.

pigg chey :(

Haha jag somnade bredvid datorn dirr när jag la mig i sängen, sliten chey asså!Nu ska jag svepa kaffe eller nått och byta om och sen dra iväg till träningen och träffa Mickan. Tare lugnt


HPmini

YEAH nu har jag fått min dator¨. Så otroligt söt och fin och bra. Jag vet en som tänker sitta uppe inatt iaf! Sitter och äter nudlar och installerar nödvändiga program (spotify och msn)
Sen träning! puss

plusminusnollHEHE

Det är 1 grad ute.
Jag tänker snooza tills världen blir ett bättre ställe att leva på, och växhuseffekten har påverkat sverige till medelhavsklimat.

liv1

Jag vill gå och lägga mig.
Men jag pratar 'viktiga' saker
med viktiga människor

tydligen.
jag vill inte gå i skolan.
jag vill sova länge varje dag
få en miljon på mitt bankkonto varje dag
och äta så mkt jag kan varje dag utan att bli fet
vilket liv asså <3


tja hösten du äger

Saker är väl inte direkt som de borde vara, men man får ta och göra det bästa med de man har för tillfället.
Min biologilärare (Bullfi/Birgitta) kommer att bli min död. Varje måndageftermiddag sitter jag och lyssnar på henne prata på om allt mellan himmel och jord i 2.5 timmar när det borde vara BARA biologi. Då mår man great!

Efter skolan åkte jag till fia och hade de mysigt <3
Sen åkte jag hem och sen direkt till träningen. Ragga idag, trevligt! När jag skulle hem var det mindre trevligt. Spöregn är, hur mysigt de än låter, inte så fint när man ska cykla hem. Nej tack.

Nu sitter jag i soffan med den nya bärbara datorn min mor köpte på impuls idag efter jobbet.. OKEJ?! Jag fick minsann ingen, men när jag ska få en från skolan nästa dag så går de helt klart att köpa en lite random. (JA, JAG SKA FÅ DATORN IMORRN) :DDDDDDDDDDDDDD

gonatt eller nått


@ fiä!


Jag sitter hemma hos Fia. Vi leker med kameror, lyssnar på musik och så sminkar hon mig. Bruden går ju inte stil och trend för inget liksom!Vi har vart på staden med IcaErica, fikat och uppdaterat garderoben :) GREAT!

Sen nu blev ju dagen lite mer.. åt heövete om man säger. Skabb skabb skabb hatar nästan allt atm. Kul liv nej nej nej

puss n' all










ojojoj

Idag kommer att bli en udda dag. Snacka om störd helg. Känner att mitt känslomönster inte är som det ska, men hurfan äre då? Alltså livet :(

blondie calling

Eller ah.. sådär otroligt stor skillnad blev det ju inte. Men det syns iallafall och de är ju bra. Dessutom tycker jag de ser mindre skabbigt ut när de inte är sådär grå/brun/blont!
Åt nyss av kakan oxå. OMG! Så bra har jag aldrig gjort något förut haha! Riktigt stolt över migsjälv, nu kan jag dö lycklig ;)

Ska koka te och ta en till bit nu, sen sätta mig i min säng och kolla på tv.

PUSS! 

carrotcake? HAHA

Att äta smeten från morotskaka utan att behöva duscha sen är en talang.

Väntar på att kakan ska bli klar nu. Den står i kylen så kladdet ovanpå ska stelna och så, HIHI!
Skulle äta pizza till mat men när Tove gick och hämtade den kom jag på varför vi inte brukar handla på 55:an - bara skabbig mat. EUW :( SÅ aja, får äta morotskaka istället. De duger bra de oxå!

At the moment sitter jag med hårfärg i. Blonda slingor somfan siktar jag på, blir nog nice! 30 minuter till, sen jävlar :D


asså lördag
Min syster va bitchig somfan, sen kom hon på att hon ville låna kläder. Dumt gjort. Hon fick åka och handla grejer till morotskaka åt mig. GOOD DEAL! Nu ska jag baka och ikv färga håret.
PEACE


06.00 äre fortfarande mörkt

05.50 vaknade jag utav migsjälv, då äre nått som är fel. Tänkte igenoma llt jag drömt och kom fram till att det inte är så värst vanligt att drömma värsta detaljerade otrohetshistorian där jagsjälv slutar som den ledsna. Hej mitt undermedvetna, hur mår du egentligen? Kastar mig upp för att leta reda på mobilen som alltid lyckas försvinna när jag sover. Efter 5 minuters letande under sängen hittar jag den, dock under kudden. Så passande.

Idag tänker jag itne göra nånting tror jag. Vårda mitt undermedvetna eller nått annat lika fånigt.
Peace

hemma

Efter att vi hade kollat på Hitta Nemo skjutsade Micke hem mig hem runt 10.30. Då tog jag på mig sovkläder och gjorde mig lite i ordning så, och sen gjorde jag klart matteläxan. Överslagsräkning är rätt enkelt, ellerhur? :)
Nu dricker jag vaniljte med lite för mycket socker i och kollar igenom facebook/bilddagboken. Ska snart gå och lägga mig i sängen, jättetrött chey idag asså :(

sov gott!

bäckby bby

Hej alla! Jag sitter i Violas och Mickes soffa med datorn i knät och kollar på Bobster(?) på barnkanalen med Emma och Mattias. Haha de är några idioter från Malmö som rappar eller nått..? Något bättre lär det ju finnas för barn att kolla på?
Haha, Vi har käkat spicy och vart och handlat och nu sitter vi och har fredagsmys med chips och te, såklart! :)

Dom har aaassöta .. gerbiler(?) kanske, haha råttliknande små söta grejer, SÅ mysiga! Skulle oxå vilja ha husdjur :C Typ katt, fan va fint <3

Nu ska jag vara lite social och visa Viola vem krillebooi är. Haha hon visste ju inte, och de hör ju till allmänbildningen att veta de. :)

hare najs ikv! :*

.

Jag tror att jag skulle jämföra det med att slita av hälsenan. Fast det kanske är en liten annan känsla.. Hälsenan kanske är mer 'fyskiskt ont' och dethär lite mer 'psykiskt ont', men de är fortfarande 'ont' ju..? Nu vet jag ju inte riktigt, eftersom jag aldrig har fått min hälsena avsliten, men jag skulle tro att det är något liknande iallafall. And that kind of sucks..

onsdagen




pancake syrup

För de första hade vi inget socker, så det blev inga muffins. Vilket hushåll i hela sverige har inte socker hemma? Mitt tydligen :( Aja, så inga muffins alltså. Jag gjorde pannkakor, amerikanska. Mycket godare :) Men tror ni jag gjorde en portion som hade räckt gott och väl till lilla mig? Neeej, jag gjorde receptet rakt av och när jag va klar hade jag pannkakor åt 4 pers. Haha, så nu har jag ätit så mkt jag orkar och de är fortfarande mängder kvar. Har pluggat lite också, varför inte när man är på humör liksom?


god morgon!

Nu är jag vaken, helt ensam och glad! Vaknade intet sådär sjukt sent som jag hade tänkt mig men de duger bra ändå.
Jag sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost. Står och kollar på ett flingpaket som jag antar innehåller grus, men mina systrar verkar inte bry sig? Och min kära mor tycker att jag borde äta dom, de vet jag. Men medans jag funderar på om de är värt och äta lite hälsosamt grus till frukost kollar jag igenom random bilddagbok och ser bild på chokladmuffins. Fan va gott :( Men vet ni, jag är hemma själv. Så jag säger fuck grus och jatack till chokladmuffins!


tare lugnt! PUSS

sött!

Jag kan inte sova, har tårkigt och så har jag växtvärk, eller liknande(?!) i armarna och benen :( Tänker då fan inte bli längre, de räcker som de är. Jag tycker jag är för lång för att vara tjej, 1,72, långt/kort? Jag tkr iaf de är för mkt. 1,65 skulle vara nice! Får väl typ, fixa dålig hållning eller nått.. :)

MEN, de va inte de jag skulle skriva om haha. Nu när jag sitter här och har tråkigt så har jag hittat ett jättegulligt spel på internet! De går typ ut på att du är en söt liten chey som blåser tuggummibubblor och ska akta dig så att inte bubblan nuddar någon av dom söta(? o= ) insekterna smäller bubblan haha? MOGEN CHEY etc etc, men aja, de är najs ändå!


http://www.ferryhalim.com/orisinal/g3/bugs.htm

där har ni de haha, visst äre lite sött ändå?

phn

Riktigt trött men tänker inte gå och lägga mig riktigt än, ledig imorrn ju! Pratar i telefon med matte och dricker te, surprise surprise! Haha jag riktigt längtar tills jag vaknar imorgon och ska vara ensam hela morgonen/förmiddagen, längtar näästan lika mycket till de som till julafton, men bara nästan!
Jag tänker äta typ, pannkakor eller nått till frukost, lyxigt och så liksom! :)))

Aja, hoppaas eran morgon blir bra, peace and so on!


Milkshakeman!

Sov 1.5 timmar mer än jag hade tänkt, men behönde ändå inte stressa imorse. Jocke va sjuk, lite trist.. Jag och Robin tog iaf cykeln till skolan och matteprovet, Usch :( Men jag tror de gick rätt okej/bra/skapligt ändå, hade ju ändå VG i nian.. haha.
Men ah, skoldagen flöt väl på som den skulle, halv tre slutade vi och då cyklade vi samma jävla väg med en miljard backar och rödlysen hem. Satte mig vid datorn och slog på musik på högsta volym, älskar att va hemma själv!

Imorgon är jag ledig, tre dagar helg, jatack! Komptid estetlektionen, inställd matte OCH samhälle. Jag ska spendera min dag på Bäckby med Viola, Micke, Emma och Mattias, småkusiner! God mat och fredagsmys, luv it!



Emma och Mattias på johannesberg i sommras :) <3


ha de fint etc! puss

k0

Jag Jocke och Robin drog hem till Jocke och spelade TDWP på gh i typ 2 timmar, sen åkte vi ner på stan. Åt pizza på en pizzeria på sturegatan typ, ahaha? Nytt ställe för mig, men de va najs. Sen köpte vi tuggummi för Robin hade vitsås på sin pizza ;D och efter de satte vi oss utanför konserthuset och väntade på att resten av klassen skulle komma dit. Medans vi väntade kom Jockes fanboy och pratade med oss, hahah fett fint o ha fans, Jocke är bdbkändiz!
I ALLA FALL, så kom alla andra till slut, vi fick en uppgift och satte oss i domdär obekväma stolarna :( Asså.. jag kan ju inte säga att de va asbra, men de dög? De va kul med människorna som va med iaf :) I pausen åkte jag på Marcus longboard och jag va bäst etc etc.. HAHA omg. Eh.. Efter allt gick vi till Mc Donalds och köpte kaffe och glass :))) Haha fan va b med donken, men ingen annan ville gå någon annanstans ._.
Sen hämtade Robins mamma oss, hon heter Lena om alla ville veta de. Fan va skönt o slippa 92:an runt nio haha!

Ehh.. kom hem, städade köket, låtsades plugga lite, satte mig vid datorn, och nu sitter jag här. Ouff jag måste plugga matte tills imorrn, första provet OCH så måste jag göra en matteläxa haha? OCH så måste jag lära mig räkna på tyska? (nybörjartyska är grejen!)
Får lov att börja nurå, kommer somna runt 2 i guess haha :(

Aja, hoppas alla andra får en bra kväll/natt iaf, puss och sådära :)

Per gessle <3

Idag har jag :
klättrat back med Robin och Jocke
tappat bort mig i en skog
försökt skjutsa Jocke, men de gick inte. Jocke säger att jag är tönt, fast de äre han som är :(

Nu sitter vi hemma hos mig, jag har nyss bytt om.
Vi lyssnar på Jockes mammas spotifylista, Per gessle asså haha <3

ah tja osv! :D


Men vafan..?

Ingen dator idag heller. Vafan håller dom på med? :( big 'facepalm' på snubben som är dataansvarig på min skola.. HAH ah. Efter skolan kom Amanda och Mickan och mötte upp mig, sen va vi på stan tills Mickans och min träning började, HAHA typ 5 timmar.. Gissa om vi va trötta på att gå då. Men iaf så körde vi ett pass, och de va najs som vanligt, känner sig nyttig osv osv! :)

Eftersom jag inte hade någon cykel, för den lånade Jocke idag, så gick jag hem efter träningen. Inte för varmt, inte för kallt så de va skönt faktiskt. Tänka lite, få litet lugn och ro. De känns som allt går i 120km/h just nu. Allt händer på samma gång, svårt o hålla reda på allt :( Får försöka planera lite bättre kanske..

Imorrn ska jag iallafall träffa Jocke och Robin, och på kvällen ska vi till konserthuset och kolla på nån grej vi ska gå på med klassen, estetgrej.. :) Men de är helt lugnt eftersom jag troor att de kan bli riktigt fint, OCH vi får komptid 2 lektioner = sluta tidigare torsdag och sjuk sovmorgon fredag, yes please <3

NU ska jag ta mig i kragen (HAH!) och plugga lite, eller ah.. läsa engelskabok.. *suck* Tror inte jag tänker anstränga mig så mkt för att bli klar idag, somnar jag så somnar jag och då kan man ju hitta på någon fin ursäkt tills imorrn.. eller? TE ÄR IALLAFALL ETT MÅSTE, så jag ska koka vatten innan.
Sov gott nu :)

hallonte<3

Sitter här med mitt te, hallonte äre idag faktiskt, Mycket gott.. Men eh ah, igår va jag med Hanooz ett tag efter skolan, Najs! Sen pluggade jag lite och sen drog jag och tränade. Inte så händelserik dag, typ?
Aja, idag KANSKE vi får datorerna, och får vi dom intet vet jag inte vad jag tar mig till, jag klarar verkligen inte att slåss med alla i familjen varje dag för o få sitta här ett tag. De gör så att jag hatar dom haha.. :(

Aja, hoppas på bättre dag idag, puss!

fuckno!

Oj.. haha. Förlåt för två extremaggro inlägg igår då. Men de va ingen bra dag alls, heh. Får hoppas på ett lite gladare inlägg idag då! :) Here we go..

Nu sitter jag här med håret i en handduk och dricker te, väntar på bättre tider eller nått (skulle inte göra saker och ting värre direkt)! Ska väl snart gå ner och börja slita i vartenda plagg i min rättså tråkiga garderob i jakt på något värt att ha på sig.. De är de värsta och bästa på hela morgonen.  De bästa för att jag älskar att kolla och prova alla plagg minst tre gånger varje morgon, och de värsta för att de tar alltid för lång tid så jag får alltid stressa och ändå kasta på mig de som ligger närmast när jag ligger 5 min back ._. Lol I say!

Idag ska jag träffa Hanooz en stund efter skolan, awesome! Sen plugga och sen träning, kan nog bli en rätt så okej dag ändå. Får väl hoppas!
tare lugnt etc etc!


bilden är helt oredigerad, så jag undrar -
vafan hände med mina gråa ögon?


nej.

idag har vart en så troligt dåligt dag och det är den fortfarande. Jag orkar verkligen inte med allt. Fyfan vilket äckligt liv, inte idag. inte okej. Fyfan jag vill inte. Jag hatar allt och alla som mår bättre än jag just nu.

hmpf

Ah de va väl najs. Väldigt mycke nya människor och de är ju alltid najs. Men ah, idag är jag trött. Ser inte ut som jag har något att göra, så de blir väl att sitta hemma.. aja, whatever. Bra humör jag är på.

i'm clean

Hjälpte mamma med tvätten, det var ju trots allt jag som hade laddat maskinen.. med bara mina kläder! Tänk så bra, nu kommer jag ha massor att välja på ikväll :D
Bakade även scones, fanns inget bröd som gick att äta hemma, haha




älskar BouncE caution tröjan! :)))

omg

Såg bilderna från nollningen för en stund sen. HERREGUD va skämmigt :((((

Make me a deal and make it good for me

God morgon! Idag vaknade jag o va jätteglad, konstig nog haha. Har druckit te, kollat på antagligen den hundrade reprisen av VMA på mtv. Men de är bra, väldigt tufft vare! Nu har jag setat vid datorn ett tag och troooooooor att jag ska klippa gräset snart.. väldigt tråkigt men asså.. pengar är pengar ;)

Sen ska jag fixa i ordning mig och sen träffa fia och sen ikv drar vi till kulturnatten, de blir nog mysigt :)

riktigt kär i denhär låten!
http://www.youtube.com/watch?v=x19NZlo9Qr4

But baby, money can't dance!

Sitter och gör ingenting, inte väldigt roligt kan jag påstå. Jag borde verkligen städa mitt rum. Hela grejen, dammsuga/byta lakan/våttorka ytor/rensa allt liksom.. Men de är ju SÅ tråkigt :( Kanske tar mig en promenad till hemköp och köper grerjer så jag kan baka muffins, lite pepp sådär. SEN kanske jag kan städa rummet, fast bara kanske :)
Imorgon ska jag träffa fia på dagen, och senare ska vi träffa flera och dra och kolla kulturnatten! De är alltid mysigt. Och man träffar alltid mycket folk, ännu mer mysigt!

Ska ta mig samman och göra fint på mitt rum nu tror jag!
Alla som har mer liv än jag får väl ha en kul fredagkväll osv :)


smygfotarN!




ahaaja

NU HAR JAG KÖPT MINA SKOR och mina jeans. Dagen är räddad, får se vad jag hittar på :)

kallt etc etc

Så jävla kallt när man vaknar, euw. Ska sätta mig framför tvn och kolla på The voice eller nått, sen duscha och göra mig i ordning. Älskar när man inte behöver stressa <3

- hell no

Aldrig i livet att du skulle klaga hälften så mycket om du visste att det var ditt fel.

varning på stan

Rätt okej i skolan, VI DANSADE! Älskar när hela klassen dansar, alla är så fina! Hahah sen åkte jag med Fia till stan. Kollade på skor, jeans, köpte ansiktsrengöring och fikade. Satt på Stugan utomhus och åt kladdkaka och drack te. Mysigt somfan. På hemvägen pumpade jag våra cykeldäck oxå, händig tjej! Tog ju ett tag innan jag kom på hur man gjorde, men tillslut så..!

Imorrn börjar jag 10.40, SÅ NAJS! Sen har jag matte - lunch - samhäll och sen slutar jag 2. DÅ ska jag och iaf Jocke dra ner på stan och köpa skor och byxor till mig, och sen ska jag hämta Fia. Siktar på myskväll hon och jag haha!

Nu ska jag kolla på webbtv när dom dissade sönder Björn Gustafsson och äta chips, haha fetto! Så skön kväll asså! :)

god morgon eller nått

Sov en timme längre än jag borde ha gjort idag men aja, skitsamma, de är skönt. Idag har jag inget planerat efter skolan, rätt skönt. Men om nått kommer upp tror jag inte jag tacker nej.. Beror på vad de är haha. Justja, jag har blivit sjuk också. Otroligt ont i halsen och huvet och hostar 24/7, inte okej :(
Mhhhja! ha en najs dag

a

Asså vilken jävla dag, orkar inte ens berätta. Fan va jobbigt allt ska vara. Skulle inte säga nej till en femårings bekymmerlösa liv just nu. Nu ska jag sova, sen gå upp imorgon och inte stressa. Lycka till!

oh you dance like it's your job

De blev inte att läsa så mycket ändå, de går bara inte att plugga utan deadline. Jag lagade till lite mat i lugn och ro och sen åkte jag till dansskolan och träffade Mickan. Efteråt åkte vi till stan (lagom skämmigt i träningskläder och liiite för svettig) och tog ut pengar och kollade påå skolfotona som sitter uppe. När brudens buss komo tog jag min cykel och trampade hem, backjävel </3
Duschade, fixade te och nu sitter jag med boken igen. Men nu är det bara 40 sidor kvar, de kan funka! Håll tummarna eller nått, puss!


break from the hard work

Haha jag kunde inte plugga. Jag fastnade på en klädsida och sen blev jag helt enkelt tvungen o gå ner till min garderob och riva ut varje plagg som fanns och prova det med alla andra plagg. Typ en timme åt ingenting, men de är okej, sjukt kul ju! Nu ska jag iaf ta tag i mitt slappa liv och läsa bokjäveln jag måste läsa, det är ju inte direkt något jag hade valt själv.. Har gjort en kopp te så nu är de bara o köra igång.

fred, eller nått!

sverige suxx

Idag när ja vaknade vare 4 grader ute. FYRA GRADER! De är fan September, hatar Sveriges väder :( Aja, letade på ett par fula vantar och använde liite extra hårspray så jag kunde ha luva utan o se ut som ett monster efteråt och sedan cyklade jag till skolan, i kylan.. Hade bara en lektion och sen ett IT-prov som nog gick rätt så okej tror jag? Ialla fall är jag hemma nu och ska sätta mig och läsa en engelskabok tills imorrn.. Senare äre träning igen, NAJS! Och jag måste skriva nån samhällsgrej oxå tror jag... eller så gör jag de lite snabbt imorrn när jag kommer hem.. Får se hur det blir med den saken! Nu ska jag vara duktigt o plugga osv osv..

tare lugnt o allt sånt :)


fjortispose litesådär i snabbaste laget och min gigantiska klädhög <3

skabb

Asså rätt okej dag, fast ändå riktigt trött och mår sjukt dåligt. Måste plugga men ska gå och lägga mig en stund innan, blir de lite bättre äre lätt värt de. Sen ikv äre träning, åhja, de är fint iaf. Robin va i skolan idag, najs. Saknat honom, orka influensa o grejer :C

"alive"

Har repat på mig lite nu känner jag. Lite piggare och lite mer pepp på, allt.. Nästan iaf! Har pluggat matte och IT-kunskap nu, dataprov tisdag.. herregud! Hurfan ska de gå? Haha, aja imorrn äre skola som gäller. Sen råplugga lite och sen träning = N A J S !

Nu ska jag sitta här och stirra på skärmen ett tag och sen hoppa ner i sängen,
sov gott!

sunday sucks

Asså jag mår fortfarande inte bra. Lika sliten som igår och nu mår jag illa oxå. När ska dehär gå över då? Tänker fan inte sitta hemma före! Anyhow, idag fyllde kusin år, så jag tog bussen dit o firade lite smått! Glass och bullar, ja tack! Efter några timmar skulle vi dra oss hem, och svängde förbi Spicy på vägen, kan inte bli bättre mat på en söndag.. De är iaf väldigt svårt o överklassa.
Nu sitter jag och laddar för att börja mina två närmaste dagar på vilka jag bara ska plugga datorkunskap.. EUW! Mår lite mer illa när jag tänker påre.. bli o ladda med mycke te och bädda ner mig i sängen.
Justja! Lämnade min dator hos Micke idag, så vi får se när den kommer tillbaka. Kanske inte spelar någon större roll eftersom jag HOPPAS på att få datorn från skolan väldigt snart.. :)))

Nu ska jag börja iaf.. Hare najs etc etc..


spicy nr 14 (hjärta)


powerpuffbruden


annica hittade en såndär powerbrud till mig :')

min vän har ingen bil, hur gör jag då?

Otroligt sliten chey. Snacka om helg, och då är de bara lördag kväll än. Har inte orkat lyfta mer än ett finger och kanske nacken några gånger för att få med Ted eller Elin på kort. Dom kom hit och rensade vinden. Jävlar va mkt skit de va där!
Imorn drar jag med datorn till Bäckby och firar Matias! Stora killen ju. Micke ska kolla min dator då, D E  T  B E H Ö V S !
Men jag tror dehär sega/slitna/deppiga humöret kommer att hålla i sig ett tag. I alla fall resten av helgen. Men vafan, man kan ju inte alltid va på topp? Jag försöker ju iallafall.




fråga är om det är värt de, vännen

14.02

Frukost! Eller för sent ute? :(

wooh

I know you want to be here so you just let go,
And no one's ever gonna tell you no.
But I want to 'cause I know you,
I know you.

Bageriiiiiiiiiiiiiii(y)

Är helt ensam hemma! Jag har ingen aning om vart alla är, och ingen har ringt heller. Fast de gör mig inget, så otroligt skönt att vara hemma själv. Jag och spotify, vi klarar oss själva. Soulmates (hjärta)

Är liiite hungrig, men de finns inget bra o äta ändå haha. Tror jag borde vara mer hungrig än jag faktiskt är, men jaja, bara bra. Då äre inte så brottom med mat. Idag ska jag bara vara hemma tror jag. Inte en chans att jag orkar göra mig i ordning så pass att jag kan gå ut. Möjligtvis till Hemköp o köpa ett paket glass, men inte längre!

Imorgon ska jag ta med mig min dator till Micke så ska han få fixa den åt mig. De är inte lika bekvämt o sitta uppe och skriva o fixa när man kan vara på sitt rum.. Men det är ju bara en tidsfråga innan vi får våra datorer (TROR JAG?!) och då får syster den stora och otroligt oldschooldatorn. Funkar för mig!


Tare lugnt


hahah så random bild, men den är skön!
Robin, Jag och Jocke några dagar innan skolavslutningen :)

0a nr1

Igår hämtade jag min väska,, nu är den min <3 Så fin så fin!
Anyhow, när jag hade fixat allt de så drog jag mig hem. Kastade mig in i duschen och sen iväg till Jocke. Vi tog cyklarna till Tim och sen drog vi till Löga där de va NOLLNING! Sååååååååå sjukt kul. Hahah, sjuka grejer vi fick göra. Och alla människor, riktigt mysiga dom oxå ;)
Ah, så nu är jag riktigt tvärare(?)! Svurit ed etc etc så nu äre på riktigt haha.
TV09A, ohyes it is!

This shit is bananas

Idag är Dagen! Jag ska hämta min väska, IHHHH! OCH inte nog med de, min klass ska bli nollade också. Och Tim följer med, Åh de kan ju inte bli bättre! Fan va kul vi ska ha haha :D Jag tror inte jag har vart mer pepp på något såhär mycket på evigheter. Kul att de dyker upp lite värda dagar i mitt annars rätt ovärda liv ;)
Nu sitter jag och väntar på att mina två systrar (som är de enda som är kvar hemma) ska kila till skolan så att jag kan påböja min sovmorgon utan att skrika på någon. Morgonhumör är grejen! Jag förstår verkligen inte, jag vet ingen som är så brutalt arg på morgonen som jag är. Orättvist :( Känner mig elak också för att Robin och Jocke får stå ut med de, varje morgon.. Aja, dom klarar sig :)

Ska dricka upp mitt te (mitt rätt äckliga te, har tröttnat på yellow label nu. Kul att min kära mor köper hem en hel jävla låda och säger 'Drick upp dedär innan jag köper något annat'.) och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning i lugn och ro, med musik så jag nääästan pajjar mina sopiga högtalare :)

ha d najs!


Put up or shut up

Skola idag, som vanligt. Neeeeeej justja, jag hade ju inga lektioner. Gick upp halv 7 för att sitta i skolan, käka lunch på stan och sen gå tillbaka till skolan igen och bara sitta där, igen. Roligt. Nu sitter jag och äter soppa som jag gjorde själv! Alltså jag är så duktig.  Och justja, bakslag nummer 2 idag. JAG KAN INTE HÄMTA MIN VÄSKA IDAG HELLER! Kul liv jag har, verkligen.

Jag ska baka något gott och sen bara äta smeten. De kallar jag tröst.

p to the eace

Turn off that frikkin' camera, mkay?


gräs




lite lost chey utomhus




och lilla lillasyster

I'm sorry Ms. Jackson

Cpmorgon, den skulle ju bli så bra men självklart blev de inte som jag ville, Surprise surprise liksom... Jag planerar alltid så otroligt bra men sen när andra förstör skulle jag kunna mörda. Jag tycker inte om att bo hemma, de är för mycket folk. Därför jag älskar o va hemma själv.. Men vemfan gör inte de?  Men idag ska jag hämta min väska, skiterit haha. SKA ha den till helgen!

ha d bra!

Haha här är väskan btw, älskaren <3

good old times, tobbe!

Haha jag va tvungen! Tobbe skrev på msn nyss och länkade bästa låten! Eller ah, den VA bäst för typ 8 är sen.. Men ah, allmänbildad som jag är så äre klart jag kunde hänga med i texten! Väldigt imponerande och dubbelt så skämmigt.


http://www.youtube.com/watch?v=oe4gCYIUGHc


Jag vet att ni kan, exakt lika bra som jag kunde.

I'm a dirty slut o:

S å  s k ö n  k v ä l l !
Älskar när man inte gör något alls, speciellt när man ligger på typ 110/h annars. Har setat framför datorn waaay too much, och så har jag druckit te. Lagade mat till alla gjorde jag oxå! Soppa av något slag, duktiga cheyen! Imorgon ska jag dra mig upp till skolan och sen antagligen(?) träffa matte och då ska jag hämta min väska. Åh, min fina fina väska <3 Vi ska dansa imorgon i skolan också, igen, awesome! Bara väldigt synd att Robin är så sjuk som han är, ja saknar honom mycke nu. Och nollningen missar han också, hösten är skabb.

Nu tänkte jag sitta här och vara allmänt tuff ett tag till, sen hoppa ner i sängen och somna tills minst dåliga komediserie. Mitt liv alltså!

aja, tare lugnt va!

Ditt liv buggar

Jag ska ut o fota.

OKEJ?!

It was kind of a 'hit and run' you know?

Idag har jag:

haft ont i magen [BASIC]
"sprungit 5 km med skolan" hahahah..
inte slagit Jocke
spelat fotboll och fällt Jocke minst 4 gånger

peppar fredag !



Tam (?) fluga och russin-face nummer ett

[asmånga cpäckliga svordommar]

Jag hatar mitt bredband. Död åt glocalnet. De är så jävla billigt att de inte ens funkar. Billigare än dom säger till och med. De går sååååååå långsamt :(
S K A B B !

herregud

Jag har försökt lösa ett tredimmetionellt pussel i snart en kvart nu. De slutade med att jag försökte dra bort delar från pusselbitarna för att dom skulle passa.
Tålamod - zero

....cunt

Färdigtränat! Mycket skönt. Nu har jag duschat och  tagit fram engelskaboken jag ska läsa 50 sidor i tills imorrn.. Haha kul. NEJ DE ÄRE INTE
Ska lägga mig i soffan med te och bokfan nu,  sen sova <3

Love softer, work harder!

Asså äckeldag! Och bara halva är klar.
Idag har jag vart på Rävnäs (?) med hela min linje typ. De va segt i början men sen blev de kul. Vi typ, hade femkamp? HAHAHA! Kul var iaf ;) Riktigt trött nu! Och ont i magen har jag haft hela dagen oxå, de går seriöst inte över heller :( Måste få de fixat, euw! ._.
Aja, cyklade hem snabbt, satte mig här en stund och nu drar jag igång andra halvan.

Ska klippa gräset, sen slänga i mig lite mat om jag hinner, sen åka och träna med Mickan, och sen när jag kommer hem ska jag läsa 50 sidor i en engelskabok som vi har i läxa? Haha inte okej :(

aja, blir nog rätt najs o träna iaf :)

JUSTJA!
På fredag ska alla ettor på Tvär ha 'blablabla-roligheter' ? Eller ah, nollning.. ;)
Ja längtar, känns som de kan bli askul, sköna människor ju :)

och idag kom min väska! Har beställt en aaaaaaaaaaaasfin adidasväska från junkyard, men jag kan inte hämta ut den för de är inte mitt konto som allt beställdes från? Kul liv, NEJ!

yea.. de va väl allt typ?

PEACE

:@

white trailertrash

Upp runt 06, ojojOJ så tidigt. Skolfoto vare oxå, så man försökte väl så gott de gick, hah! ._. Iaf så bytte jag och Jocke språk! Från spanska till tyska, SÅ värt de. Euw för spanska..
Sen på lunchen så åkte vi hem hela långa vägen till Jocke för han skulle platta håret ._. Fjolla ;)
Själva fotot blev nog sådär.. arg och stel tjej blev de.

iallafall ska jag lägga mig och kolla på tv ett tag nu, har haft ont i magen hela dagen, hoppas på att de kanske går över. Sn KANSKE jag klipper gräset, och sen åker o tränar. Åh, ska bli så skönt o träna!
Sen ska jag inhandla lite proviant till imorgon, när vi ska åka ut till ingenstans med skolan och göra nått 'kul' ..
Sen måste jag sova haha ._.

Inget personligt

De går inge bra o blogga för mig, haha. Orkar inte. De är så tråkig ibland. Inget o skriva, bara massa skit. Euw. Aja, ska väl försöka ta tag i de igen nu..

Håll tummarna (Y)

TROR att jag ska ner på stan en sväng. Verkar lite luddigt. Får se hur det blir.

RSS 2.0