Söndag

Vaknade av att Matte lyfte på min kudde och letade efter sin mössa................... hahaha
Förvirrad av tidbyte och massa skit och jätte jättetrött. Saknar min dator men tröstar mig med bf's Mac. Helt okej den också faktiskt! Ska duscha om ett tag och sen blir jag hämtad för att fira lilla morfar :) Sen åker jag tillbaka hit, lillasyster har bestämt sig för att ha halloweenfest, hos mig :( Och 7 stycken fjortisar är inget jag väljer över någonting hoh.
Dusch nu, sen ska jag tigga frukost på sängen :$$$
Trevlig söndag hörninini!
Sa jag förresten att jag såg Ola Svensson på Mediamarkt med Matte och Jimmy här om dagen? Inte? Ah men nu vet ni i alla fall, hahaa.. Dom ville se "auktionen" suuuuuure

lördag

Ligger i Mattes säng och kollar på YouTube-klipp han visar haha. Har kollat när han har spelat idag och försökte lite själv men de gick inte så bra.. men de tar sig nog! Försökte få honom att kolla igenom min bloglovin med mig men de gick tydligen inte.. Kollade på Get him to the greeks också! Jag skrattade så jag nästan dog haha :D

Har beställt nya smycken till öronen också, åhh finisar <3 4 par för 300, EH VÄRT EH YES?

Pizza snart omnomnom, ska kriga ut på Råby centrum och hoppas att jag kommer levande hem haha.

Mina bilder. Mina färger och ljus.

Sprang på snällisJan som fixar datorer i skolan idag (okej jag sprang efter honom). Han kände igen mig och fattade direkt att jag ville ha besked om min dator, (SNÄLLIS).
Hans exakta ord; Ja.. dom ringde och sa att dom inte var säkra men att det såg ut som att hela hårddisken var kraschad och du ska nog inte vänta dej att du får tillbaka något..
Mina exakta tankar; Gråt inte. Gråt förfan inte. 

Matteprovet gick åt helvete och den dystra sinnesstämningen fortsatte hela dagen med inslag av nervösa desperata skrattattacker. När jag kom hem brast det och jag grät medans pappa kramade.

Det är så jävla patetiskt men det känns fan som om nån har dött. Flera år av minnen är ju liksom bara borta åt hlevete. De känns fan som att lite av mej försvann med hårddisken. JAG ÄR SÅ PATETISK, GAH! Vet inte vart jag ska ta vägen. Första tanken var att sälja kameran. Ville fan inte anstränga mig så igen när allt bara gick åt helvete. Andra tanken var att börja om helt nytt, och så blev det väl. Kameran ska med överallt och varje jävla bild jag tar ska sparas på minst femton ställen. Typ.

Jag och Alva bakade egna Oreokakor och de kändes lite bättre. Sen fick jag återfall och grinade lite till. Nu mår jag illa och Tove leker med mitt hår. Imorgon ska jag vara glad. Det blir lov, Robin och jag ska köpa ansiktsfärg och jag ska antagligen till matte. Yes, och kameran ska med.

fred ut vänner och rip mina bilder

PEACE EH YES?

Sitter hos Viola och vaktar barn på Bäckby. Är man lite rätt eller? Vågar inte kolla ut genom fönstrena haha.. Elli's facebook update gjorde iaf min vecka, mitt år?

"Ellinor Olsson: är man nå taggad eller, shiit?! Kapten Röd, The Sounds, Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray till peace, HERRÅH..."

Jag dog. Är minst lika taggad som henne, jag verkligen döööör.
Ska kolla på halv 8 med kidsen om några minuter och sen ska dom sova. Kul o va vaken själv då haha :c ska väl ägna mig åt matteboken i guess..

måste_sluta_spy_ord

Tog ett bad istället för att plugga. Det verkar vara omöjligt att slå upp boken. Sitter i handduk och lyssnar på musik så högt att jag inte hör vad jag tänker. Så skönt att slippa mitt huvud ett tag haha. Festivalarmbanden är fortfarande blöta och det svider runt handleden. Haha eksemen blir som röda armband, mhh så mysigt och fint. Musmattan är blöt nu också. Åhhh jag vet fan inte. Det verkar inte finnas nått att skriva om men ni skulle bara veta hur skrivsugen jag är. Hur många synonymer jag har i huvudet och hur många olika fraser som ligger där. Jävla fan. Matteboken nu, skiter it.

At every occasion I'll be ready for a funeral

Varken soul elr body vill plugga matte idag känns de som. Istället har jag lagat mat, diskat och sorterat tvätt. Andra viktiga saker, saker som ger pengar. Maten blev konstig, nu mår jag illa. Ew, jag kan fan inte laga mat.

Ska ta tag i mitt yttre nu och sen klistra matteboken i ansiktet tills jag kan hela förbaskade kapitlet. Ska sluta tänka på att folk aldrig förstår. Och sluta störa mig på att dom tror att dom förstår. Åh, jag är inte gjord för att vistas med människor.

Tycka om-fält

De är konstigt att en enda människa kan ha den här effekten på andra. Hur du kan få mig att känna medlidande för någon jag så tydligt skjutit bort från mitt "tycka om-fält". Det är konstigt hur du inte ser vad du själv håller på med, för det är så tydligt att ingen annan missar det. Och det är inte som om att det är första gången. Jag har själv vart den som fått medlidande av mindre omtyckta på grund av dej. Det gör mig absolut ingenting längre, det rör mig inte i ryggen. Men det gjorde det då. Tänka efter lite hur du framstår för andra kanske..


Jävla fan

Suget i magen vittnar väl om att jag är hungrig, i guess. Men nä, ett tag till ska jag sitta och tänka på mina frusna tår. Sen kan magen få en tanke. De är så jobbigt att laga mat. Jag ska diska också, och sortera tvätt.. Och plugga matte. Åhh för mycket saker att göra. Dålig på att göra saker. De går aldrig att göra nått när de är kallt. De är sjukt kallt inne och då har man massa kläder på sig och då är de jobbigt att röra sig. Låter som jag har en fettokostym på mig, som Jennie Widegren i Caution.. waow. Den tjejen.


Sen kommer viola och hämtar mig i alla fall. Då blir det bra.

VART DU VILL SÅ FORT DU KAN. VART DU VILL SÅ FORT DU KAN

Mister, visa mig den maximala hastigheten!
Vart du vill, så fort du kan
Ja, vart du vill, så fort du kan
Vart du vill så fort du kan

Waah jag vet inte. Tänker en miljon grejer och vet inte vad som är upp och ner. Allt är bak och fram fast på ett bra sätt. Min dator saknas mig och jag känner mig sämst i världen för att jag inte har kvar mina fina bilder, men sen tänker jag att det inte gör något. Att jag kan ta nya och att ingenting spelar någon roll. Det var ju ändå bara olika starka färger. Ljus?

Dom visar en film från Way out West i somras på tv. Fick rysningar när Håkan sjöng och gissa om jag längtar till nästa festivalsommar. Längtar så jag får rysningar och vill springa ut och springa runt nån gatlyckta.

Dehär inlägget hade vart ett bra inlägg att ha bilder från Peace i sommar, men nej justja. Ljusfärgerna försvann. Alltså vafan? Gå om lägg dej och ta en ipren. Bli som folk. Ta två om det blir bättre. 

Bitch please?!

Hem från skolan - in på facebook. Får se _jordens_töntigaste_grupp. "ät inte maten i skolan-dagen" Hahaa.. Är de inte en liten pojke 98 (mest troligt) som har startat sig en grupp?
Han skriver att alla ska gå med och inte äta skolmaten den dagen för då ska den tydligen bli bättre och inte "skitdålig och oätbar".
Jag tycker maten i min skola är bra? Den är fan så mycket bättre än den skulle kunna vara. Sallad i mängder och olika grejer att äta varje dag. Och att maten skulle göras bättre/godare whatever bara för att ingen äter en dag? Bitch please?

Tänk på barnen i fucking afrika.


Söndagsångest

De har varit helg. En jättefin helg och som vanligt HAHA blir de lite mindre häng framför datorn. FinisMatte tog fram mina lite mer töntiga och nördiga sidor och tro det eller ej, men jag gillade dom. Jag körde bil hem från Råby (skiiitlångt nästan) och sen skulle hela happy family hyra film. Tove och jag funkar ju inte så bra i vår happy family och det slutade med att jag inte fick va med och välja någon utav filmerna, jag valde i stället godis sen, HELT själv. Tji fick dom.

Sörjer fortfarande min dators möjliga död. Tänker tälta utanför Datakillens (hette han Jan eller? kommer fan inte ihåg haha :c ) och kasta mig över honom varje gång han visar sig utanför sitt klassrum. Jag är en såndär som tar ut saker i förskott. Har redan fällt några tårar över mina möjligen förlorade bilder, men så gör jag alltid haha.

Ska försöka leta fram en rolig bild från den stationära datorn nu. Ni får fan nöja er med det ni får.

Ni fick nöja er med, eh .. denhär? Jag har en yngre syster som är soon to be emo/wemo/sceene. Just so you know..

Barnvaktardag


Hittade 2 kids i en lövhög på stan igår, soeta va dom också.


Elin blev mycket insatt i Mc Donalds juice.


Lilla tjejen hade bakat också. Mumin hade hon bakat och vi fick smaka. Svårt att hitta stoltare brud.

Hej pappa!

Gulligt att du läser också, hade ingen aning. Alva skvallrade :D


Hade väääärldens finaste bild på pappa som jag skulle lägg upp i dehär inlägget, men nej just ja. Min dator är ju sabb. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Blev en bild på min lillasyster och honom från sommaren. Finisar :)

Muminkaka

Hanin har rätt, snällis datakillen heter Jan, inte Dan. Dan är min pappa, han är en snällis han också!

Elin hade bakat sockerkaka (hon är 3 år, då är det en STOR grej). Hon satt på köksbänken och skar upp kakan med muminform i stora / små bitar. Stolt som tuppen (Stolt som TOPPEN, Tzatziki, morsan och polisen?) var hon, och sken som en sol. Jag har bilder, men dom får komma lite senare. Kakan var god i alla fall.

Nu dricker jag te. Imorgon ska vi upp 06.20. shiiit! Ska väl sova snart, peace, over and out, typ.

Blogg.se är drygt och jag blir utkastad från mitt konto hela tiden, vad är grejen?

_ALLA_ filer _MÅSTE_ sparas !!!!!

Idag har jag varit skitdryg och bara deppig. Förlåt alla? :c

Efter falska förhoppningar av snällis-Dan (datakillen på min skola) så fick jag fylla i en lapp och skicka iväg min baby på operation. Kändes som att jag utvecklade magsår på tre sekunder typ. Han skrev att jag skulle skriva på min lapp att jag ville att dom skulle rädda alla filer som gick, och tro mig, det gjorde jag. Som rubriken skrev jag, jättetydligt. Får jag tillbaka datorn utan bilder vet jag inte vad jag gör.

Nu sitter jag hemma hos Annica. Elin sitter i soffan och dricker sin fjärde mugg vatten och Ted sitter i den andra soffan och är sur på mig, tror jag? Han är dissig i alla fall, hur nu en 6åring kan vara de.
Annica kommer snart med Mc Donalds till mig och kidsen, då blir jag lite glad(are?)

fanfanfan

Jag har ett breakdown, fortfarande.
Det blev bättre igår när jag fick nya skor, pizza och köra hem från pizzerian. Men nån ville inte att det skulle vara bättre.
När jag kom hem råkade jag kliva på högtalarsladden till min dator och den flög såklart i golvet. Efter desperata återupplivningsförsök fick jag fram att hårddisken är sabb. Jag ingen teknisk tjej, men är de inte där alla bilder ligger? ALLA mina fucking bilder jag älskar så mycket.
Nej, det är jag som går till datakillarna det första jag gör när jag kommer till skolan idag. Tänker inte släppa den ur sikte förens jag har fått lovat att mina bilder kommer att finnas kvar.
Ni kanske inte förstår min ångest, men jo, jag vill typ grina haha.

Ikväll hämtar jag Ted och Elin sen sover jag där. Lite barnvaktning sådär mitt i veckan skadar ju inte.

dumma du

De fick bli en deprimerad dag, om ens det. Skulle nog kunna kalla det för "breakdown dagen" om man skulle vilja. Fast det är ju ingenting man vill.. Det spelar dock ingen roll. Det blir ju aldrig som man vill ändå.

Jag skäms så jag kan inte förmå mig att kolla i spegeln.

Ikväll (senare iaf) när mina röda ögon har tagit tillbaka sin vanliga färg kanske jag går ner på stan och försöker hitta ett par skor. Känns som en promenad skulle vara skönt i dehär läget.

Hanooz

Och så blev det dendär dagen man trodde skulle vara helt vanlig och lika dryg och meningslös som alla andra dagar. Men som sen blev dagen man står i fönstret och småler för att det snöar, i Oktober. På min bästa Hanins födelsedag. De känns som de blev en speciell dag ändå, på något litet sätt.

Jag tänker. Antingen tänder jag lite fler ljus och ligger i min säng och ser deprimerad ut tills någon kommer hem och kramar på mig. Eller så drar jag på peppigaste låten på spotify och slänger på mig lite kläder och börjar leta company till stadsbesök och skojakt.

Vi får se hur det känns efter ett skinsavsnitt till.


Anyhow, grattis Hanin. Du är min bästa vän och har vart de sen vi va små skitungar på Malmaberg. Älskar dej högt <3




Funny little feeling

Allergitablett imorse. Godis i skolan och avslutat sockerkick resulterade i att jag kom hem och sov i 4 timmar, shit.



jag blir så trött. så trött så trött så trött

Swenglish

Bella och jag her en affärsidé, kommer att bli miljonärer, minst.

Sitter i underkläder i min säng och bara stirrar, de är så skönt att bara stirra har jag kommit på. You guys have to try it out sometime, mkay?
Mina läppar svider och det känns som nån har duttat syra på dom, något som skvallrar om att jag använder mitt lypsyl med uttrycket too little too late. Synd de, skulle vara så mycket skönare om jag använde det too much too often. Dock kanske inte så snyggt..

Well well, ska hoppa in i duschen nu och sen kasta ner allt från min säng och stirra lite till, min grej dedär. Att stirra.

Peace out homeboys, sov gott.

Lite engelskainspirerat inlägg känner jag. Woaw woaw, kanske saknar engelskalektionerna lite, eller inte. Kanske skulle vilja bo i England där dom i Skins bor, kanske de ja.


här är jag för tusen år sen. fina ögonbryn hade jag i alla fall :$$ hahaaa...


For those who have a heart

Pasta, tonfisk och pesto fick de bli till kvällsmat idag. Otroligt gott för att vara så simpelt, blir nog en basrätt när jag flyttar hemifrån. Nu ska jagf gå och svida om och sen dra mig mot dansskolan. Känns braaa men lite trött är jag nog, lite tröttare än vanligt till och med. Kanske skulle ha tagit dendär tuppluren efter skolan trots allt? Det är i vilket fall för sent nu. EN kopp te sen är jag på g igen. Yes!


Hoppar över te och går på varm choklad istället. Lite mer mys, lite mindre koffein.

I belong to the skies

Att vara orolig betyder ju att vara nervös, typ? Varför heter de orolig då? O-rolig = inte kul. Sluta vara så inte kul? De funkar inte, inte i min hjärna i alla fall. Inte i mitt ordförråd heller. Värsta problemet ju? Åhh

Nu ska jag försöka skriva mer om min "filosofiska fråga", haha o-skämmigaste ämnet också, fast nä.



Från en sak till en annan. Här är min lillasyster. Hon är söt, även när hon är lite ledsen! That's pretty much it. Filosofisk fråga va det ja.

Tidsfördriv


Jag är antingen bäst i världens på att skjuta upp läxor, barnsligaste 17åringen i Västerås eller både och. Själv tror vet jag att det är det första.

Tror att grejen är att de är exakt så


NGIHVMMMBHGHDFBVGFSVJL

Just i dehär ögonblicket skulle jag vilja ha diagnosen damp. Förstår att för dem som har det på riktigt har de jobbigt och inte tkr de är kul alls att skämta om det, men seriöst - de skulle känns så jävla mycket bättre och ha en anledning att vara så jävla arg.
Jag är så arg. Vet inte ens varför. Min mobil hade nyss en dejt med väggen, en jävligt hård dejt. Disken hade tur som höll under operation "plocka in disken i diskmaskinen" och min tröja kan tacka gud för att jag inte rev sönder den när den gled ner över händerna när jag diskade så den blev blöt. Det hela slutade med att jag slet av mig tröjan och kastade den på golvet. På golvet fick den ligga och jag fick diska i bh.

Nu ska jag lyssna på afta och ligga på mitt golv utom räckhåll för något kastobjekt what so ever och bara ligga där tills mina oförklarliga aggressioner har gått hem.

Lördag

Senaste timmen har jag legat på mage i mattes säng och kollat andra säsongen av Skins. Borde väl inte egentligen men gillar livsstilen dom har, hahaaa..

Tror inte det blir så mycket mer gjort idag. Kanske att jag på sin höjd gör klart sista två historiefrågorna, dom som lika gärna skulle kunna vara psykologifrågor.. Får väl se.
Imorgon blir jag upplockad tidigt och sen åker jag till Katrineholm. 95år-partaj är de inte varje dag man har chansen att trilla in på.

minichey

We are so fragile, and easily broken, but I'll try my hardest to put you back together if you do the same for me.

Har geografi och de går sämst. "Hur påverkar regnet landskapen?" Inte fan vet jag? Åhhh vill hem och packa grejer och sen ner på stan med Amanda och Mikan, FInisar! Sen ska jag var hela helgen hos Matte, mysit värre asså!


HAHA va liteeeeeeeeen ;$$

HUR GLAD?!


Sitter och tänker på hur sjukt sugen jag är på choklad. Sträcker mig efter tekoppen och blicken hamnar på EN HELT o-öppnad toblerone?! Lyckan är stor kan jag tala om.


"hej fin blogg hur har din dag varit - kommentarer" = killing time

Sitter och är skitdryg på msn igen. Damn, vilken dag. Kommer inte kunna somna på ett tag nu, dels för att jag sov och dels för att jag har druckit så mycket te att jag mår illa nu. Och inte sådär, oj jag mår lite illa. Nej. De är mer "shit rör jag mig mer nu spyr jag" inte så bra kanske men gott.

Förresten har jag fått tre "hej fin blogg hur har din dag varit - kommentarer" på mitt senaste inlägg. HATAR SÅNA?! Får hellre inga alls än såna. Jävla osnälla människor som låtsas bry sig fast dom säkert inte ens har läst vad jag har fucking skrivit, bara för att jag ska kolla på deras blogg och så att dom kan få fler besökare. Men HA! Tänker inte ens vara nära att klicka på deras blogg. Så tji fick dom. Jag fick en mer besökare och dom fick ingen. Inte mig i alla fall.

Imorgon ska jag till mormor och äta frukost på min superlånga sovmorgon. Yes yes yes, morfars frukost <3333

Vad vill mitt liv mig?

Inte vill de att jag ska plugga i alla fall.
Somnade när lilla mormor hade gått till jobbet igen, fyra timmar som jag faktiskt. Vaknade och hällde i mig lite koffein i hopp om att få igång hjärnan och i sin tur läxorna.
Mamma frågade och jag villa make some money och sortera tvätten. Dum fråga till mig som lever på mitt simpla studiebidrag.
Sen va de mat och nu sitter jag och verkligen försöker fokusera, men nej. Omöjligt.

Mitt liv vill helt enkelt inte att jag ska bli framgångsrik i skolan. Där emot vill den att jag ska tjäna pengar på coolare sätt, och att jag ska ta de chill hela livet. De verkar ju så just idag i alla fall..?


Buddha?

Asså är på värsta dryghumöret någonsin! Tur att jag är hemma och inte i skolan, hade fått spö av alla.. Nu kan jag sitta och vara dryg mot folk på internet och dom kan inte bli arga på mig. I alla fall inte så jag märker de haha. Just nu är det Jennifer som blir utsatt, hon är mitt första offer haha. Stackars brud, får make it up to her imorn eller så. Har fan vart skitsnäll mot (nästan) alla i min klass heela veckan! Har vart som Buddha typ, fast smal. Allt har liksom bara fått åka in genom ett öra och ut genom ett annat, har inte blivit irriterad på något, i alla fall inte visat de. Skitduktig har jag varit. Buddha kanske va smal förresten? Är inte säker? ThaiBuddha är väl smal? Äre inte så?

Har jättemycke chips i skåpet här hemma i alla fall, måste nog göra nånting åt de. Såhär kan det ju liksom inte vara, tok heller. Slutar nog med att jag är tjocka Buddha ändå, damn.


Jag vill att han ska se ut såhär. Mycket mysigare och snällare än den smala. Den smala är säkert bitchig..


Ledighetsmys

Kom hem för typ en halvtimme sen, smått nyvaken och lite förvirrad. Sov hos Matte fast han hade skola idag så jag fick ta mina saker och springa till bussen lika tidigt som han gjorde, hur trött jag än var. Hade i alla fall mysigt, de som räknas!
Om ett tag kommer lilla mormor hit, hon ska sova middag hos oss haha, sen ska hon tillbaka till nått möte.
Ska försöka plugga lite nu medans jag är vaken, kanske jag passar på att sova lite till senare. Låter som en plan!


EH hej travie va fin du äääär

world war seven

Åh vilken jobbig kväll. Eller ja, dansen va lika bra som vanligt. Men lyckoruset jag vanligtvis får efteråt ville liksom inte tränga igenom idag. När jag kom hem va alla sura och småbråkade med varandra och när de va min tur att säga förlåt till mamma gick hon och la sig, så jag missade mitt tillfälle. Så nu är jag arg för de också.

Och så är jag arg för att coopertestet är imorgon och min klass ska springa med massa andra klasser, sånt är jobbigt.
Ska hålla tummarna för att mamma har glömt att vi är lite arga på varandra imorgon så att jag kanske kan få sova hos Matte, så mysigt mitt i veckan ju :$$


För övrigt vet jag inte vad som är mest värt, att inte använda knäskydd och ha blå/lila knän dygnet runt, eller att använda knäskydd och se ut såhär efteråt?



Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.

Jobbade för första gången med ett arbete i skolan idag på lektionen och när jag kom hem satte jag mig i soffan och ät allt onyttigt jag fick tag i. Nu är jag nöjd och laddar inför bilåkning. Går de inte bra nu finns de en risk för att jag krockar med flit i nått, så ledsen kommer jag bli. Får väl holla tummarna för att de går bra alltså!


finisbild från våras?

Matte C for lajf

Sitter på en genomgång av Matte C, fyfan va jag inte kan fokusera. Lyssnar på töntiga Seconhand Serenade-låtar och tycker att dom är rätt bra i smyg. Marcus sover på bänken och får frågor han svarar helt sjukt fel på, till och med jag hänger med mer, haha sjukt kul. Nu slutar vi men tror ni Biggan bryr sig? Nej. Får se lite mer frånvarande ut så kanske hon fattar.

Ikväll ska jag köra och sen ska jag träna. Woho!


Tog en kula för dej

Småstädar mitt rum, känns som något man ska göra på söndagar. Och sen att det var vidrigt att komma ner på rummet efter en helg borta är en annan femma. Går och lägger mig om någon timma tror jag, brutaltrött efter superhelg. Imorgon ska jag försöka att inte vara lika mycket hater som jag brukar vara, börjar få dåligt samvete för alla i klassen jag snäser av och dissar. Kanske borde trycka bort min lättirriterade sida och försöka vara lite mer "cool" med grejer.
Vi får väl se.


blurry. dendär bron vid röda torget nästan osv etc ah ni vet

update:
struntar i att sova tidigt och hoppar ner i badkaret nån timme. Mysigt det också.

Söndagsmys


Sitter vid köksbordet och är lite halvsocial sådär. Viola o co. är här och vi har käkat tacos i mängder.
Började dagen hos Matte, fina fina Matte <3 Posade lite med hans finiskatt och åt glass och överbliven pizza, riktig söndagsfrukost hoh. Tog en dusch och snodde en mössa, jättefin mössa. Den på bilden faktiskt. Glömde nycklarna också, eller njaa, Matte glömde att lägga tillbaka dom. Så egentligen vare han som snodde dom, ligist. Får ta en snabbdejt på centralen imorgon haha..

Senare ska jag fixa lite med en ny blogg tror jag, får se hur det blir. Hoho, så sugen.

Change?

Sitter och funderar på om jag ska stoppa upp denhär gamla tråkiga bloggen någonstans och börja om på en ny? Och försöka inte vara så drama/dryg/elak/skabbig/tråkig/bildlös den gången. Devote, skulle det vara något? Gillar, precis som Hanin, att bilderna blir så extremstora bland annat.

Kanske börjar på en ny och ser hur de känns, får se. Tror de blir så, en på prov alltså.

För övrigt skrev söta Jonna att hon såg mig på bussen, och jag såg ju henne också såklart ;$$ Vill skriva att jag också tycker att jag känner henne skitbra fast jag inte gör de egentligen, för ja läser hennes blogg som en slav haha. Men, nu kan jag inte skriva de till henne för jag verkar vara dum i huvet och förstår inte hur hennes kommentarfält funkar :(
Så nu skriver jag de här istället. För hon skrev ju i alla fall att hon läser min blogg, då får jag ju lita på att hon gör det haha. Jonna! Du känns som min bloggkompis, fniss :$


bmthfeber?

Skulle vilja fråga varför, men har varken tid eller ork att lyssna på svaret. Förlåt.

Ehh.. jag läser bloggar och lyssnar BMTH och läser om BMTH och facebookar och gör allt annat än att skriva samman min och marias texter tills imorgon så att jag kan ta bilder till fotpupg. som ska vara klar imorgon. Men det fixar sig nog.

Fikade i alla fall med Mikan idag, de va mysigt och jag fick höra hennes livshistoria snaste halvåret, finis <3

In with the new

Alla som tkr att BMTH's nya album är sämst kan ju bestämma träff och hoppa från allmänt hög bro ikväll, deal?
De är bäääääääääääääst <3



_god___ morgon

Hatar folk som ringer inte till lyckohjulet elr vare heter, vinner massa pengar och ba: jaha, ja men va kul..
Jag hade ba : OHH MAJ GAAAD DRIVER DUUU?!?!!?

Skitmysig morgon idag faktiskt! SKulle väcka alva klockan 6, klockan 7 kommer hon in till mig och väcker mig haha.. Bästa storasystern, ever!

Duschade, fixade och hade tid för frukost och nu äter jag lite morotskaka. Ska borsta tänderna och sen slänga på mig min pälsmössa och gå och möta Jocke och Robin.

Sen ska jag fika med Mikan, myys!

cpdag.

Jävla fan, kanske överdrev lite tidigare. Elr kanske inte, men sorry iaf. Never mind me, haaaaha.
Finisar ja har till kompisar iaf [hjärta] finis jag har till pojkvän också [hjärta] Allt känns lite bättre nu. Efter lite mat och efter lite kram.

Ikväll sover jag med mjukisar och långärman tshirt. Kallt som tusan alltså :(

If you don't say it, it's not real.

Vill inte ens tänka såhär. Vafan håller jag på med? Nej nej nej, slutar nu.


ingenting

Idag vill jag ingenting. Äcklig dag, äckligt humör. Jävlar va jag inte vill gå till skolan. Så kan de va ibland. En jävla kram skulle vara bra.

Gissa vad

Matte lämnade sitt Wii här <3333333333333333333333
Om något, så är det äkta kärlek. Ihihiih bästa bästa bästa <333333333333333

ses om nått dygn eller så.


blabla blabla blabla

Jag sitter i Mattes säng och väntar på kinamat, nomnomnom <3 Snällisar som bjuder liksom :D Letar som en galning efter ett program man kan ladda hem från piratebay som kan hantera bilder i RAWformat. Blir galen, kan inte se bilderna jag tar med min kamera på min egen dator och vågar inte ställa om inställningarna för måste ta bilderna till fotoupg. i RAW och vet inte hur man ställer tillbakaaa, haha livet </3

Matte har lovat att jags ka få ta bild på honom, ska tvinga om han vägrar.

EHHH (haha) har ångest över psykologi-upg. fattar NADA och kommer inte kunna göra dom :(
Är fortfarande sjuk, känns som mitt huvud blir krossat mellan två betongblock typ, SKÖNT, nä.

1 :$

Ett år idag. Daaamn. Känner mig som en fighter, skitbra! Matte sover fortfarande och jag sitter i fotänden och kollar på honom, så fin. Min bara <3 Min fina bästa sötaste. Ett år är skitlänge, dock äre lite längre. Men dehär känns bra. De är såhär de ska vara.

Riktigt riktigt kär. Kär kär kär <3



RSS 2.0