hemma -

- mkt tidigare än de va tänkt. men lite skönt också. allt blev jobbigt som de alltid blir. ska sova nu fan så jag kan ha highlife imorrn. yes.

godnatt. valborg är fortfarande bara ett värdelöst datum.

I'll be standing still

jag vakna nyss. och känner mig inte så peppad på något i världen. men hemma är de ju inge kul o vara så ja fixar mig lite och möter bella o tim o madde.

sen hem skapligt ok tid o sen sova. i nån timme. sen upp och till örebro. amanda har lovat att vi ska ses.

vill inte ens fixa mig. vill ligga hemma i min säng. bajs på allt. bajsbajsbajs. vill att nån ska bry sig också haha


freakshow

jag går så jävla fult.
de finns en karaktär i en film som går exakt som jag. men kommer inte ihåg vem de är. de är ett freak, typ som frankenstein. betjänt åt nån badass vampyr elr bad guy iaf. släpar foten efter sig liksom. åhh missfoster haha, imorrn ska jag anstränga mig. ska till och med ha mina sailorskor, då kanske de ser bättre ut.. i wish

nu ska jag sova. så jag slipper gå haha

Drops of Jupiter

stör mig så jävla mkt på alla idioter som skriver 'imorrn smäller det! <3' och 'peppa imorrn nurå för faaan!' på facebook etc etc. de är valborg för helvete, inte frikkin' nyår. så jävla skämmiga som bestämmer sig för att dom ska va helt wild n' crazy för "de är ju trots allt bara valborg en gång om året!" precis som sista februari och 13 augusti och massa andra värdelösa datum.

vet inte vad jag ska göra än och de kommer fan inte bli så mkt, jag tänker dock inte bara vara hemma. ska alla andra också t ska jag också med. men hem rätt ok tid sen. upp runt 7 på lördag. herregud..

nu ska jag gå och färga mitt hår. jeeeesus, att jag vågar asså. men nä, ingen annan verkade ju vilja. blir det inge bra tänker jag skylla på min brist på vänner, inte min okunnighet angående hårfärgning.


fortfarande inte så glad alls, och min tå/fot är mer blå än någonsin. tycker nog ändå inte att det är värt att hoppa på kryckor. fan va allt ska vara jobbigt.

<-- så äre

JAG ORKAR FÖR FAN INTE

.

jag vill inte

gå till skolan
klä på mig
äta frukost
ha tyska
göra fåniga dansgrejer
färga mitt hår själv
vara hemma imorgon
hata att vara hemma
tänka hela tiden
vara deppig

Jag pratar med amandaG om min brutna tå. hon är den enda som tkr synd om mig för hon är mästare på att bryta tårna. alla bara skrattar när man berättar.. så kul äre faktiskt inte.

HLR

gjorde engelska nationella och de va väl inge spec med de. de va som de alltid är 'skriv ett brev..' sen tyska, sen HLR och min docka hade nog dött. stackarn

hej

jag har brutit min tå

(Y)

idag vare nästan 20 grader. då äre sommar aa ok. och eh. ja har vart duktig idag också. så ja ska få pengar. känner mig fan rik. har inte haft pengar såhär sent på månaden sen.. aldrig.

running up that hill

i denhär äckligt deppiga och låga sinnesstämningen så skulle livet just nu kunna vara sämre. alla har gått o lagt sig så jag får vara ensam. äter glass och hallon, dricker te, slöpluggar matte och lyssnar på random ok musik på spotify. haha när jag inte pratar med någon är livet najs, jävla sugigt liv man har då lol.

lite rädd för hur morgonen kmr bli. orkar inte med ett ww3 men rätt säker på att det är så fallet kommer att bli.

bajsliv, jag vill vara stor :( alla åldrar innan 18 är sämst. förstör bara

make your planets collide

känner att ja nog bitchar lite väl mkt mot alla möjliga ja stöter på och pratar med nu på eftermiddagen. fast tycker inte de gör så mkt. dom förtjänar de. inte alls arg.

pluggar matte för övrigt och de går skapligt bra känns de som. jag tänker inte ta ett till ig. de funkar inte så.

sry


du är alltid suverän

allt va bajs. sen åkte jag till sthlm och allt ägde och när jag kom hem va allt ok igen. åkte till matte sov där och hade de bra. nu ska jag plugga men kan inte förmå mig att sätta mig och plugga matte. kan bra inte. kommer få ig här också, ingen idé att försöka känns de som. åhh omöjligt och onödigt :(

men aja. nu jävlar

ett år för lite

I watched in fear and doubt
It gotten to be that way
(going going gone)

helvete
fanfanfanfanfanfanfan
sämst
dålig
ovärd

idag blev värre än igår.
nu ska jag "peppa" till sthlm. måste fixa mig.
bajs

vill ba typ lägga mig under sängen med huvet i kudden och ligga där i ett år.
ett år för lite atm

men ja vet inte. nu är de ju redan gjort
helvete

(going, going, gone.)

åhhh allt va bajs. sen blev allt ok en stund och sen kom jag hem och allt blev bajs igen.

allt känns rätt värdelöst och och där med jag. typ i vägen bara, störigt objekt. orkar inteeeee vara så. blablabla ovärda ordspyor. haha spyor.......

jag ska sova eller nått. imorrn äre bounce. imorrn ska jag va glad har jag bestämt. it's a deal.

i'm not the one who'd jump the gun

30 min. musik till 8.30 på wenströmska. de kändes rätt värt. va där ett tag och sen åkte vi till staaan yes. sen bild och sen engelska. fast vi hade inget o göra för internet låg nere och hon skulle bara hinna halva gruppen på muntliga nationella. så vi fick sluta. fyfan vilken slapp linje jag går <3

jag jenk och bella gick och solade och nu känner jag mig helt död. tror fan de va nått supersolarie. verkligen _död_

ska peppa och fixa klart allt för imorgon och sen bara ta de skitlugnt ikv. så jävla slut. kommer dö haha. men peppar sönder imorrn. fast just nu äre bilresan som kommer bli bäst. så skööönt o åka bil långt!

vill börja övningsköra btw. avis på jenk och jocke </3


känner mig lite nere och kom på hundra miljarder bra sätt o förklara de på för nån timme sen. men sen försvann de. känns ba rätt grått och tomt, och de beror fan inte på vädret. lite ledsamt :(


kan ju inte direkt säga att de skulle va jobbigt o va sådär glad_chey igen :c

ångest

mitt huvud kommer fan explodera. jag kan inte sluta tänka och inget är rätt men vet inte om de är fel heller. omg jag orkar inte. kommer dö. bryta ihop haha.

jag vill gå ut o springa. verkligen peppad. tror de blir så. ochimorgon ska ja soola. kommer va bryyn tills på lördag och bounce. yeeeeees <3

Vilket jävla skämtland

tror alla som bor i sverige är med i typ Blåsningen eller nått. Seriöst. eller så kanske de bara är jag. som true-man show typ. för nått jävla fel måste de ju a.
Ja menar, snö, nu igen?

I place no one above you

jag blir lite ledsen. och så tänker jag lite och sen går de inte att sluta o tänka. lite sårad kanske också. ja vet inte riktigt. jag orkar inte tänka mer haha, går och lägger mig.
imorgon ska va en glad dag med 15 plus och sol. och så ska nån snäll jävel ha satt in 500 spänn på mitt konto. I wish

I'll have to face the truth

jag ÄR ingen blattigirl, ja ÄR skitsvenk. och jag HAR platt tunt och tråkigt hår ):

sitter och försöker fixa de så de inte ser ut som nån hällt en hink vatten över huvet på mig nyss. just just just nu ser de helt okej ut och om jag fick välja på tråkplatt hela livet och dehär skulle jag UTAN TVEKAN välja dehär.

har invigt mitt hår för nått som kommer döda de på lång sikt men tror fan de är värt de. yesyesyes imorrn har jag sovmorgon. åhh <3 då kan man fixa sig!

update
kom på nyss att en gång för längelängesen hade jag tigerstripes. . . . . . HAHAHA thank god  att dom försvann

snö/hagel/regn/vafan?

åhhhh har ni sett hockeyreklamen med Petter? åhhh den är så braa <3 nån som vet vad låten heter? åhh craving på spotifylistan!

sitter och har nyss kollat på Tyra Bank's show och nu äre Top Model. verkligen blattishvecka! kan inte lägga av haha :D
cyklade hem i spöregnet, skiiiiiitasakta för att jocke inte skulle få gegga på sin nya jacka (han har ingen stänkskärm på sin cykel) nu har jag setat och ätit allt jag hittade typ och mår illa. åhh åt för mkt. dricka te också. de får bli de resten av dagen (Y) skitbra

imorgon
vill jag att de ska va fint väder. man blir glaaad. idag sög haha. förutom gympan. de va kul. min basgrupp är så jävla värd, sarwar bar sirin och jag o larran sprang efter hahahahahah aldrig garvat så mkt. omg

ordspyaaaa ska sluta nu puss

jag vet inte

ingen jävla aning faktiskt

coola_cocacolabruden_trummisen_93


Olagligt peppad

BouncE-Filles blogg :

Hej Lina, hoppas du läser dehär. På lördag skulle vi i Bounce vilja att du står bakom scenen och ger oss nervstillande, svettiga och hårda kramar varje gång vi går bakom kulisserna för att byta om och dricka vatten och ha paus etc. Hoppas det går bra. Fille

Hahahahahahahah i wish!
nä men seriöst. nä, de va inte så seriöst. men TÄNK om de va de! Helvete va jag vill att de ska va seriöst haha.
åhhh är så pepp. kan inte tänka på annat. går bara inte.
vet vad jag ska ha på mig iaf. ett steg närmare. hohoho kommer inte kunna sova! 5 dagar!

med flätor o allt



kom hem från träningen nyyyss. skämmigt hur pepp man blir att ta hem alla beenies album direkt haha. verkligen pepp på affromusiken assoo!

vart riktig blattishgirl idag. inbakade flätor hade ja ett tag och sa dansa ja lite ragga, woho. min dolda blattishsida hanin, den har du längtat efter va?
imorrn kmr hom hit och jag kommer säkert fortsätta va såhär. hahaha gör inge, gillare!

örebro äru bror?

örebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebroörebro ärubror?ärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubrorärubror

eheh peppar alla helger på jorden typ

sthlm på lördag och örebro nästa lördag! fyfan va skitbkul de ska bli. woh

väntar på fia. ska duscha henne, HAHA. tvätta hennes hår. hon är too ooold för o göre själv. måste hjälpa henne. som på ålderdomshem ni vet.
yees..

May Your Organs Fail You Before Your Dreams Do

sitter och lyssnar på petter, eh? bara de är ju galet. sen är jag skitglad och pepp på skola imorrn. saknar folk haha. men vafan, de är ju söndag. då ska man va skitsur och vilja dö typ.

tror jag kan frambringa den känslan snart när jag börjar på min artikel om kloning.
fuck you birgitta, fuck you.

koffein nu tack,

dehär går ju fan inte.


haha inte alls skabbig. FAST COOL ÄNDÅ

dubbelskorpa!

vet fan inte hur de gick till men har fått hangup på skorpor. så jävla goda. fick nyss en dubbelskorpa, de va två som va ihopbakade eller nått. blev patetiskt glad, tänka ta en bild men sen kom ja på att ja hatar webcam bilder över allt på jorden och orkade inte hämta kameran. men ni kan ju föreställa er!

tove sitter i soffan i vardagsrummet och kollar på tv. jag sitter i matrummet? matsalen? eh, där vi äter iaf. hon tror att alva sitter här med mig och nyss skrek hon; faan va sur charlotte va!
antar att hon syftar på nån på tv. men, alva är ju inte här. så de blev aasskämmigt för henne för hon pratade med sigsjälv hahahahahah. hade ju kunnat räddat henne lite där och frågat vem charlotte va, men de är ju inte lika kul. hahah så jävla lättroad. men hon blev så ägd.
lite iaf

mer skorpor nu. de här duger inte

Huvudet i tegelväggen, hårt somfan.

har vart hos matte hela helgen och tror aldrig jag har sovit så mkt. behövde de tror jag, skönt.
va på maxi med mor och far. fick sushi (från maxi, ja vet.) och nu har jag petat i mig de och sitter här och planerar och tänker lite.

de går inte fullt så bra. blir så arg på tove och alva. dom kan fan aldrig hålla käften. speciellt alva, jävla dryga unge. dom skrattar hysteriskt över ingenting och skriker när dom pratar. känner att hade jag haft något litet fel i huvet (hahaha.....) så hade jag blivit brutal.

iaf.
jag har beställt bring the noise-biljetter nu. hämtar dom efter skolan imorrn. skitbraa och peppad, yes.
planerat med viola och annica om lördag. Last Bounce i sthlm, åhh fyfan. peppar de så jag dör.

eh.. börjar bli lite orolig över sommarjobbet också. vekar inte få nått? ): vägrar va hemma och fattig i sommar, de går bara inte.
måste färga utväxten
måste skriva uppsatsen om projektarbetet tills imorgon
måste skriva träningsdagboken
måste plugga till omprovet i matte
måste fixa grejer till körlektioner

fyfaaaaaaaaaaaaaaaaan kommer gå in i väggen. haha gymnasiet suger atm.
eh. nu ska jag äta nått. igen.

slutade med järntabletterna bth. jävla fettotabletter LOL

eh fick en träningsoverall från dansskolan oxå. lina ståre. och massa reklam haha. den är svart med vita ränder och rosa text. njaaaaa så snygg vet jag inte om den är men looord va skön och mjuk. dör haha.



dödamig

mitt huvud kommer att explodera. läsa ut resten av boken som ska va klar imorgon? jo tjena!

The Voice

han dendär djurkillen från skansen va på the voice, han hade med sig asmånga spindlar. en va typ lika stor som min dator. fyfan. jag vågar inte kliva ner från sängen, sitter med benen uppdragna och inbillar mig att de killar på min rygg. fyfan

inatt drömde jag så jävla mkt skit. min gympalärare va typ psyko i Hostel-liknande scen och jag skolkade gympan hela gymnasietiden medans mina kompizar blev mördade. lånade jessicas mobil också haha, de va en jävla med touchknappar. tog mig tre timmar att ringa min mamma. HAHA paniken när jag vaknade av de asså.

sen drömde att ja överdoserade nå jävla tabletter, fast de va inga farliga? slutade med att ja stoppade fingrarna i halsen och fick upp en av tabletterna haha?

omg, jag sover för mkt

orkar inteee

hahaha vilket ansikte du är. fuck you

måste fan gå upp snart. men jag orkar inte. funderar på att GÅ till skolan idag. men de är lite ovärt att gå själv, plus att de är rätt långt?

åhh bajs. har ont i huvet. sov 8 timmar. alltså 6 timmar för mkt enligt mitt huve, 2 timmar har det ju vart senaste dagarna (Y)

Why can't we be friends?

du är min bästa, hoppas du vet de. fast ja vill att du ska va min bästa vän också. hoppas du vet de, nu iaf? trodde de ingick men så kanske de inte är, fast jag är inte förvånad. de vore inte första gången jag antar fel saker.
snälla göm mig inte?


sitter och tänker lite. hahah fyfan
borde skämmas.
de är lite för sent,
ja är lite för deppig
skriver lite för skämmigt

kanske tar bort dehär imorgon
mhjo antagligen.
när jag vet bättre, tänker klarare liksom

frågade hemma idag om jag skulle va tvungen o betala dom nått när ja fyller 18 för o bo hemma. nej, de va jag absolut inte tvungen att göra. tydligen? hade för mig att dom hade sagt de. kanske ett svagt ögonblick. men jävlar va dom blev förvånade, och fett oroliga. har börjat dra igång körkortsgrejen också.
jag blir stor - dom blir nervösa. de känns rätt bra. att dom vet jag tänker påre liksom. för de gör jag ju, fast dom tror att ja inte göre.
nu blev jag orolig också. kanske är lite för tidigt att bli stor. fast de är ju inte ens ett år kvar hallå? lite ångest får man väl ha? åhhhhhhh fyfan. tänker för mkt.


ja, de är en assnygg skitcool hypertuff drake på spegeln i badrummet.

jag hatar att jag blir såhär

):

Never frikkin' mind

åhhh. jag vet inte. helvete
är typ arg och ledsen
fast glad samtidigt
och vet inte ens varför.

tänker för mkt. går bara inte.
fet ångest för typ allt på jorden jag någonsin haft i huvudet.

och jag blir hungrig, heela tiden. åhhhh orkar inte.
äckelliv

och birgitta kan fan dra åt helvete. dummare lärare har jag aldrig träffat. helt jävla körd. SÅ ARG

hetsäta. en på csi dog av de förut. hahahahah


denhär ungen är den sötaste jag har sett. kanske beror lite på skylten också. men ändå hallå. man ba; shit

solbrilleväder

god morgooooon. jävlar va morgon de är. vet inte om jag är riktigt vaken än. sitter skräddare i min säng och äter macka och dricker te och kollar på the voice, hoho. de är fan bara gott med frukost när man är sjuuukt trött när man vaknar? är man pigg är de överskattat.

eh, jag satte upp mitt hår och försökte få de lite lockigt medans jag sov..... de funkde. jävlar va de funkade. haha affro.
menne eh aa.
Jaaa jo solen skiner idag! och då när man cyklar till skolan kan man ha solglasögon. man kan de. lovar. yeees!

nu ska jag... försöka fixa mitt affro :D

trodde aldrig att ja skulle va såhär glad denhär morgonen. upp halv 7 efter tre timmar sömn? jävlar



wolverine motherfucker

robin och jag våldgästade jocke. nu sitter vi i jockes rum och kastar gifflar i hans mun när han spelar trummor. haha dör av skratt. bästa vänner hahahah <3 ahahahahah robin moshar. ascoola

hahah dör

How fragile we are

jag va riktigt deppig ett tag för en stund sen. jävlar vilket emoinlägg de va haha. men eftersom jag är den enda på jorden som är vaken nu (tydligen) så hann jag ta bort det inann någon såg de. hohoho

nu äter jag glass med hallon. glassen är smällt och typ varm. de va godare för en liten stund sen.

kan leta efter lite bilder. jaa



soeta (L)

jag sitter i min säng och myser med tre täcken lol. har inte plockat unden sen banana o jenk sov här. haha de är så jävla värt med många täcken. blir så mysigt :$

imorrn kmr viola o co. vi ska grilla. och få påskägg. hahahah mer godis, gr8. nääämenne de är ju gott ju :D

we'll all stay skinny as we just won't eat

ska snart sova, om ett tag. någon timme.. eller får se. ska inta lite koffein nu. men poss kompizar!
och hallå! -----> http://howfragileweare.tumblr.com/

bajs, snopp etc etc

Jag har suttit och tänkt på jättemånga asroliga och sjukt omogna svärord och förolämpigar. lite synd, hade jag tänkt ut dom för några år sen hade jag varit jättecool om jag använde dom, asså seriöst haha. skulle jag använda dom nu i skolan eller nått annat ställe med likasinnade och jämngamla människor skulle dom skratta mig rakt i ansiktet och fråga mig om jag va seriös. sen skulle jag få töntstämpel dirr.

har funderat på att skaffa mig lite mer omogna vänner. kanske ska börja hänga med min lillasyster och hennes astuffa kompisar.

Idag har jag inte haft så mycket att göra, som ni kanske hör.



typ såhär mogen kände jag mig när jag satt och skrattade för mig själv när jag övade tyst i mitt huvud hur coolt de skulle vara att kasta ur sig nån sånhär tuff förolämpnig när tove är här med sina kompisar. men hallå, de är ju inte mitt fel att jag är som jag är. alla mina kompisar är ju som dom är o ja ba; okej? men liksom, tillslut blir man ju smittad.

Tdwp

danger: wildman, ben has a kid och HTML rulez typ.

nä men på riktigt. filmen suger, den ger mig ångest. cp brud som är elak mot sin boy. jättesnygga boy. skitnygga jättesnälla boy. ihihi :$$ adrian grenier hoho

"lite" sliten kanske

sov några timmar. åt cpmkt frukost. promenad och sen åkte jenk o banana. jag är brutalt trött. ska fixa till lite bilder, sen kanske de kommer några här. yes. de va kul iaf, de vare.

blev typ vuxen inatt såatte.................

jag ska till banken och apoteket, lol.

it's all in my head

migräncpanfall, kuuul! fast, nä.
stängde av allt och la mig under täcket. varvade sömn med asmycke vatten och ipren, nu är de bättre. kan dock inte sova. men ingen är väl förvånad i guess.

pepp men lite orolig för imorrn. hoppas allt blir bra o kul osv osv.

lite sad också. saknar massa. inget är egentligen som de borde och de är obehagligt. tänkte försöka sova lite igen om ett tag. kanske ska gå ut och kasta lite sten mot plommonträdet innan? alltså jag är seriös. tänker äckelfåglarna låta massa idag också ska jag göra nått åt de.

om några timmar kommer anitcimex hit btw HAHA, myräcklena ska dö. dö.


ironpills please

ska leta fram mina järntabletter och börja ta dom igen. känner mig hängig och tråkig och idag sa annica att jag va jätteblek, man ba tack liksom.

har städat lite och plockat med kläder. måste fixa iordning för imorrn. jenk o banana kommer och vi ska ha highlife med massa folk, sen sover dom här. hoho, mys. tänker nog vara så snäll att dom kan få dela på sängen så kan jag sova på cpsäng på golvet. känns elakt o låta dom sova närmast myrorna liksom..

when we were young



lägg märke till att mig där i kanten, jag trillade..



hon ramlade i vattnet efter dedär. vi garvade jättemkt




The one last thing before I shuffle off the planet, and I will be the one to make you crawl

nån smart brud smög runt bland ppl i know och mass-kommenterade denhär frågan. jag fick den också. smar brud, dels för att, snap va många som kommer kolla hennes blogg, och dels för de va en jävla klurig fråga.

Så fint med urklipp! Men, jag undrar: vad gör dig lycklig? Och vad har du för drömmar, livsmål, liksom? Vore så fint att få veta! Och jag tror att om du vet vad som gör dig lycklig och vad du vill göra är det lättare att bli lycklig :) Puss, peace o veganlycka :D

what makes me happy? tror att om man inte är helt fullständigt lycklig så är de svårt att veta. de är liksom aldrig nått riktigt självklart som gör en lycklig. men de är nog inte så många som är helt lyckliga. men ja vet fan inte, att vara lycklig i guess! Det gör mig lycklig att vara lycklig.
framtidsdrömmar? livsmål? jag vill väl göra som alla andra haha. ha ett fett highlife tills mitten av 20? sen bli lite mogen ( ha ha sure) va kär. sen bli old och antagligen få kids och najs hus etc etc. bra jobb också. kul men välbetalt. yes.

antar att mitt livsmål är att bli lycklig?
snap, that's deep.

just nu äre väl folk som gör mig lycklig. folk och pengar haha. eller nej, folk och upplevelser. p&l kommer till exempel fylla på mitt lycko-förråd ett bra tag framåt.

åhh vilket jobbigt seriöst inlägg de blev. såna är aldrig roliga haha.

it's classy, not classic

tog sprutan. gjorde jätteont. jag grimaserade somFAN, och råkade skrämma nån liten söt tjej som sprang förbi, typ 4 år kanske. dåligt samvete, men för livet typ, hon kmr aldrig kunna se en spruta mer ):

haha eh, cyklade hem. fyfan jävla cp va skönt de är ute. hoh!
nu har jag setet och haft no life ett tag, slängde ihop en sallad som ja smällde i mig och nu har jag tråkigt. ska kanske lägga mig o sova, fast de kommer inte gå. men jag lär ju ändå somna innan tre, då sätter fågelhelvetena igång och har highlife.
ifs ska jag inte göra nått spec imorrn, (inget planerat iaf) så jag kan ju sova hur länge jag vill typ? kan ju hoppas haha.

lovet äger, hade jag fan inte väntat mig.

fåglarna blev tysta

somnade runt 06. vaknade 12. stan med bella. m y s i g t glömde "min" tröja i hennes påse också. HAHAH, ska ju ändå ses på fredag såatteeee. träffade alla jag någonsin har känt, i stort sätt. kevin christian tim rosol julia linda eh.. alice, nån mer. kommer inte ihåg. många. pratade med en tant på bussen hem. hon va snäll, hade gått upp 4 kg denhär vintern. hon älskade och äta, sa att ja va jättefin, och hade ett barnbarn som va som mig (12 år)

nu är ja hemme. känner att ja kanske måste sova lite. sen måste ja äta och sen ska jag vaccineras igennnnn. är aspeppad på livet. tänk så de kan bli. peppar tobbe o fixa nått kul o göra. han är inte riktigt lika pepp som jag är. lite syynd..

peppar fredag också. helt OK lov faktiskt.
ringde och frågade sommarjobb imorse på posten. dom skulle inte behöva nån. fan

nu
ska jag äta
fred kompisar

04:05 fågeljävlarna låter så in i helvete

så de går inte att sova.
och så tänker ja, för mkt. lite deppig. saker är så jobbiga. allt är lite jobbigt.

imorgon (om några timmar) ska ja träffa bella på stan. behöver lite nytt. fcik tillbaka lite pengar som dom hade dragit av min sommarjobbslön förra sommaren L O L ? så jag har råd o köpa lite.

nu ska ja försöka sova igen

och vara deppig. bra allt ä! :D

sms från tobbe

' Gick förbi Odensvi nyss, fan helt jävla trashat sen igår! :P:P:P:P:P:P:P:P '

hoppas alla fattar ironin. va längesen ja kände mig så patetisk som ja gjorde igår när vi stog, 8 st 93or på odensvi och hade ingenting , what so ever, att göra. vi stog där i mer än en halvtimme men ingenting hände ju så när bella o co. drog till stan gick jag hem.

inga fler sånadär highlifekvällar på ett tag nu asså, riktigt sliten!

ha ha ha ...


hur kan ja va så jävla dum i huvet. och hurfan kan du?

vet inte what's up with anything at all. men ja ska fan gå och lägga mig och sova nu. orkar inte va uppe. är så dum.

nicest thing


kul idaG.


älskar att bilderna är så skarpa

dutty wine dutty wine ma gal dutty wine

fia är på väg hit. jag ska egentligen vara klar nu, men......... jag har inte klätt mig, eller ens borstat tänderna. bara tvättat ansiktet lol. men hon har lovat (sagt ok) att hon ska plocka mina ögonbryn, de blir aldrig som man vill när man göre själv haha. SÅ ja behöver inte sminka mig än. kläderna är en annan femma. kanske ska börja leta lite i garderoben? de är ju så äckligt väder, jag vill ha mjukisar och mitt täcke på mig, äre ok?

soul meets body

inget kul blev gjort ikväll. jag låg hemma. läste en bok. sorglig. grät. mamman dog. illa.

nu vet jag inte vad jag ska göra. deppa lite? let's do it

tror jag fick en hjärtinfarkt nyss

aa, told you so. så går de när man äter för mkt skit.

i have no life , same as: i live in västerås

gick hem lite tidigare från farmor för ja skulle ut med tobbe och dennis, NEJ dennis kunde inte. och vafan ska jag och tobbe göra liksom? finns inget, what so ever, att göra i jävla cpvästerås. så ja sitter fortfarande inne och har tråkigt. lyssnar på afta och de hjärntvättar mig, kommer somna snart om ja inte får göra nått kul.

fick mer påskägg. nu kmr ja sitta inne och äta istället. kul , verkligen. NEJ

amanda made me do it

satt och tänkte igenom hela min garderob efter nått som är påskigt och fint och som man kan ha när ma äter med släkten o så, ni vet, lagom snyggt och sött. och kom och tänka på chinosarna amanda gav mig för nått halvår sen, OCH VET NI? JAG KUNDE HA DOM! så nu ska jag ha chinos på mig, fan va najs :D och min nya jy-tshirt, ily den, vacker<3 och så köpte jag ju perfekta chinos-skor idag, VILKET SAMMANTRÄFFANDE!

jag blev så glad att jag tog webcam pics, herregud vart ska denhär dagen sluta?


orkar inte stå upp och visa kläderna, så jävla ansträngande att få med allt på bild haha, men ni ser nästan?


mina brat-skor, fina.


passar på att skryta lite också. de var nödvändigt.
nu ska jag till farmor och bli tjockare. så de blir säkert första och sista gången jag har chinosarna på mig, synd ):
TACK AMANDA IAF :D POSS

war @ hälla

vaknade relativt tidigt och följde med hela högen till hälla. haha de roligaste som finns på hela hela jorden är att retas med tove. hon blir arg för allt så man kan till och med säga snälla saker så får hon damp. hahah fyfan va kul. jävlar va arg hon blev, verkligen krig typ. aja, jag köpte billiga fakeskor för 99 spänn, de duger!

snart ska jag svida om till nått lite mer 'påskigt' ? iaf nått som inte ser lika pundigt ut som de ja har nu hha, sen ska vi på påskmiddag hos farmor. åhh jag är inte ens hungrig. verkligen ångest varje påsk, alla äter ju som jävla grisar haha, verkligen mycke. plus allt jävla godis, omgggg... AJA får väl springa lite nån vecka så blire najs igen. let's do it.

asså, orkar inte lägga in bilder, alla är redan här typ haha?

ska leta lite


denhär är fin. jag och hanin mobbar saba, <33

torsdag fredag lördag

fina dagar, jättefina. jag är glad, lycklig, kär. fast trött, jättetrött. åhh sliten haha. måste sova, och tänka. och få vara lite arg. irriterad, lite deppig. sen blir de bra, asbra.

och jag har fått påskägg. två stycken, och pengar <3 jag behöverre! ett av äggen va från min granne? snacka om snäll liksom! och de är ingen dansträning på måndag. underbart. och jag gick inte på den förra. aoutch, i'll be doing situp's this week.

och hallå, glad påsk kompisar.

du vet att de är lov..

.. när du vaknar 11, kollar ett tag på biggest loooser, sen äter du lite chips till frukost och efter ett tag kommer mamma hem med lunch, cesarsallad från donken.

jävlar, de va dagens måltider då. kvällsmat - ett äpple. haha...............................

nu ska jag duschaa

HAHAHA

jag skrev ett tackmejl till min tyskalärare på typ 50+ för att vi fick slippa lektion imorgon, hälsade henne glad påsk när jag ändå va i farten.
tror domdär 2 powerkingen va lite överflödiga. inte alls skämmig jag är.
Frau Vestholm kommer iaf tycka om mig, och de är ju de som räknas, typ.

RSS 2.0