you are so last summer

inte alls skittråkigt att blogga nu. fan va ja har bättre saker för mig, och fan va ja är glad för de. atm så pluggar jag matte och ska snart börja på kemin, inte så peppad kanske, men spotify tonar ju ner det mesta, så de ska nog funka.
vände på dygnet igår helt plötsligt och oväntat så jag va uppe hela natten. sov några timmar vid 12 och tror jag lyckades vända tillbaka. får väl se hur de blir ikväll, om jag somnar med ansiktet i en bok eller så. spännande..

sista hela veckan nurå, och de kunde inte kännas bättre. bara jag fixar dendär jävla äckliga matte B så blir allt skitbra. blir inte så mycke lektioner nu i slutet, inte för att jag hade så mycke lektioner innan men ändå, nu blir de liksom hela lediga dagar. och vädret blir bara bättre. och jag blir mer o mer pepp på P&L. ohhhh my god va denhär sommaren kommer va bra.


MVG i musik

hur i hela helvete? ingen aning. de känns ännu mer konstigt när ja sitter o lyssnar på jocke som fick vg när han spelar Dez Moines på trummor helt cpbra. sjukt. de enda ja gjorde va o sjunga lite på rockstar, HAHA

finaste fina du <3

fick ur mig lite saker igår som jag har gått och ältat länge länge nu. de är så skönt att ha det gjort och det är ännu skönare att du lyssnade och förstog och tröstade. bästaste bästa du <3

Travie Mccoy (hjärta hjärta hjärta)



ledig idag så jag sov hos matte, mysig o sådära :) kom hem från körskolan för nån timme sen, nu väntar ja bara på alla papper sen jävla ska jag köra sönder bilden hade jag tänkt, yes. imorgon har vi betygsnack halv tio sen drar vi några och käkar på stan. i helgen ska jag mest ta de lugnt och sen måste jag plugga järnet också. får jag inte g i matte på måndag får jag inte g på kursen och måste göra prövningar i tvåan, och vemfan orkar dra dedär efter sig hela sommaren? inte jag iallafall.. naturprov på måndag ocskå, men de tror jag att ja tänker ta rätt lätt på, vägrar kugga matte för ett jävla naturprov, göre ba inte.

nu ska ja svepa mitt te, duscha och sen kolla the hills, hoho!

I love you like the stars above, I'll love you till I die

alltså.

allt är så jävla jävla jävla rörigt. jag har ingen aning om hur något är. alls. de suger


och.
jag gjorde nyss klart träningsdagboken. pressen har fan vart där i ett halvår nu, och sen ba "swoosh" så försvann de. ska fan gå och väga mig, minst tre kilo från mina axlar.

Billionare

har matte. de borde va olagligt o börja 8. huvet dunkar och snart får man veta nationella-resultatet. herregud

FUUUUUUUUUUUU

men de väl själva fan va svårt de ska vara att koncentrera sig på matten. helvete

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

mår illa. vill spy.
orkar inte skriva arbete. orkar inte plugga.
så jävla mkt o fråga men så jävla feg.
orkar inte. vill inte

Like glue

sean paul och jag sitter och äter frukost och har det asbra. om ett tag åker jag med annica och alla och puttar deras båt i vattnet. sen åker vi en bit gissar jag :D



"If you're a friend of Yoggi yalla! then you're also a friend of local farmers in Mozambique"


mamma - du kan ju bli deras vän på facebook


Facebook celebrity

lillasyster: du är typ känd på facebook ju!
jag: eh, nej haha, dårå?
lillasyster: i chatten måste du ju rulla ner för du har så många!

euw fötter


har samhälle. vi ska skriva om nått parti men de är så jääävla tråkigt. fast imorgon och på fredag är vi lediga, fyfan va skönt. jag ska hänga med annica o co och lägga i båten i sjön, wooh!

ehh.. på måndag har jag omprov i matte. taggar inte. kommer få ig i kursen. älskar livet då. fast de kunde ju ha vart värre, typ. jag mår illa och vill åka hem och sova. de va fan ett helvete o komma upp ur sängen imorse.

deja vu

Deja vu, de känns som dehär har hänt förut. Nej vänta, de har de ju.

kommer inte orka, vill inte.

Frustrerad och ledsen

och har ingen aning om vad jag ska göra åt saken


weheartit

Don’t fix it if it hasn’t broken yet

de är typ som känslan man får när man sitter ute i duggregnet i någon timme, och när man ger upp och går in så lyser solen upp. de är samma känsla som att du skulle stå och skratta i mitt ansikte. de fattar du väl, idiot.

har fan inget o säga om nationella. har ingen aning om hur de gick.
nu har jag sovit utomhus ett tag och sen skrev jag eos-grejen. skönt o ha de klart iaf.

har sämsta känslan över mig idag och nu mår ja illa också, super! på de måste jag plugga tyska också, fast de går nog ok. sen har jag bara ett naturprov och 2 omprov i matte kvar. 2 omprov i matte, asså helvete va de gick dåligt denhär terminen då. bajjjjs orkar inte mer nu.

justjaaaa fick svar från da doktor idag. de va sprickor o massa skit, men de skulle gå över om typ 2 veckor, alltså slipper jag kryckor o annat jobbigt skit. woh
!
körsbär tack


spyyyyyyyyyyyyyr

men jaa du kan sluta överdriva och tycka synd om dig själv nu. ingen gillar mesar.

nationella matte B imorgon. fan va jävla asbra att jag verkligen inte kan någonting. skitbra. 4 timmar i streck också, kommer inte alls bli galen, närå.


upp till skolan om 4 timmar nurå

de fixar väll jag, sova är för töntar. eller?


Bottoms up for cutie


jag vill jag vill jag vill så jävla mkt men vågar verkligen verkligen inte. så jävla feg. och inget blir ju bättre direkt.

långhelgen va helt ok typ. lite glad, lite arg, lite ledsen ni vet hah. som vanligt i guess. folk kan verkligen va idioter, och jävlar va jag har ändrat uppfattning om folk i veckan. verkligen sjukt att folk inte fattar hur dom uppför sig och blir uppfattade av andra.

hoho, har typ hangup's på helt random grejer att äta hela tiden. atm äre naturella riskakor, förra veckan och veckan innan de vare skorpor. haha verkligen bara grejer man åt till mellanmål på dagis, doppat i mjölk eller nyponsoppa så de blev gegga typ. haha mhhmhm gegga (L)

supporta

igår på stan när min syster och ett gäng till gjorde reklam för discoSM i skrapan genom att dansa massa så ångrade jag brutaaalt att jag slutade, det gjorde verkligen ont i hjärtat. Men idag, när båda mina systrar gick upp klockan 4 på morgonen och åkte iväg på tävling i Mora så gick det över haha. Jag tror jag klarar mig rätt bra ändå.

men nästa helg tänker jag dra till sm och kolla när brudarna dansar. supporta lite liksom!

glad igen

jeansshortsen har blivit större i garderoben under vintern. fatta lyckan liksom?! :D

skabbliv

asså :@@@@@@@@@@@@@@ så arg o besviken och tjurig och, allt. orkar inteeeeeeee
bajsliv

måste skriva arbeten. har fortf inte gjort de. helvete.
helvete helvete helvete helvete helvete helvete helvete helvete helvete helvete helvete

suicidal haha

de är så jävla kvavt. vet inte vart jag ska ta vägen, får verkligen panikångest. kan inte sitta still och inte göra nått heller. verkligen ingenting går. ont i huvet somfan och de går inte att tänka heller. asså mår verkligen säämst när de är såhär. skulle ha skrivit träningsdagboken men de går inte att koncentrera sig på de. aså verkligen suicide typ. åhh fyfan ska sova, mera.

stan idag en snabbis, btw. jag köpte bikiniöverdel. när manändå hittar en som är ok äre ju lika bra liksom?

skrapa ansiktet i grus

.

bad ass bbq bby


eh.. taggar något. ser ut som jag bröt min armbåge. bad ass

riktiga män använder inte grillgaller, fan heller att dom gör.

"kul" o va ledig

åhh vilken jävla äcklig dag. mår inte så jävla bra, är inte sp jävla glad de blev fan inte bättre när vi beställde mat från asiahouse heller, även om man skulle kunna tro att det skulle bli de. mår så illa, önskar att ja inte hade ätit något alls idag, på sin höjd en gurka kanske.

har ångest, måste skriva två uppsatsgrejer men kan verkligen inte förmå mig att koncentrera mig. kanske måste spy först så att ja får nån plats i hjärnan, "ha ha" men de är verkligen så de känns.

tänker fan sova resten av dagen. bajs

jag o jenk igår, bästa fina du (L)(L)(L)

shiiit

bästa igår. seriöst sjukt. idag äre värre. va glad när jag vaknade men med dehär jävla äckelvädret kan ingen vara glad. lite deppig, lite trött. för mkt  att göra och för lite power hah.

ska flytta över några filmer hade jag tänkt och sen ska jag fixa och kolla på bilderna från igår. måste säga att det tar emot lite, verkligen störda haha. jag kommer skämmas när jag kollar på dom och klippa bort migsjälv, hoho. men helvete va jag ska tagga sen på facebook!

Where the wild things are

åhh helvete va jag är bra på att skjuta upp grejer. har fan vart hemma 5 timmar nu men har jag läst igenom instuderingsfrågorna till provet imorgon en enda gång? nej. och nu äre lite sent. ska göra lite fint i köket och sen mot stan och träffa matte. får bli att sitta uppe inatt alltså. fine. men de duger bra, får skylla mig själv lite. men de är ju typ fredag imorrn såatte... !

Haha inte alls blek


jag slutade kvart över nio idag. de dög! nu har jag gjort ovärda saker så jag slipper plugga. inte så jättebra. har proov ju

And everyone at Tumbler was like 'omg Heyley Williams'

bara svenska idag så jag slutar elva, så jeavla brao. måste plugga till samhällsprovet dock, damn.

Ask me im fine, or i will be
I gotta bullet proof vest on and the cure for aids
and a pill that makes me happy



Lauren and Jason take two



måndagseftermiddagar suger verkligen brutalt hårt. jag jocke och robin satt och plockade med små plastbitar som skulle föreställa neutroner o skit och när robin klappade mig mentalt på huvet skrattade jag så jag grät. verkligen trött och så varvar man det med "lite" socker. we know how to do it! om man säger.

på andra bilden äre tyvärr inte jag som utvecklat en tredje hand utan jocke som mentalt klappar min skärm. hade vart coolt med en till hans typ, fast kanske inte.

snart kollat hela säsong 1 av the hills (aa agrva ni, gör de) och snart ska jag iväg och dansa. sista för terminen. fyfan va jag kommer ha ångest. kommer börja springa fan. på riktigt!

true to me
matteprovet blev inställt och jag pluggade matte när jag kunde ha pluggat annat. jättevärt.

drömmer massa sjuka grejer på nätterna hah, verkligen hemska. hur mysigt de än låter äre inte så gulligt o vakna av att man har gråtit och sen vara deppig resten av dagen för att känslan fortf sitter kvar, och bilderna hah. inte ens sova är värt längre, skönt.


nu ska vi kolla andra halvan av fourth kind, de är ok!

but you always keep breaking the rules, i'll break your legs

ja älskar helger. fast inte söndagskvällar när de blir lite sånadär mysiga familjefighter.

nu sitter ja o borde plugga matte för provet imorrn. men vafan, ett till ig kan ju inte skada. orkar inte. nationella den 18de. då jeavlar asso

cuz, OHHH MY GOD

"HA-HA" i ansiktet på spindeln jag nyss dödade med myrgiftet, yessssss!

"ha ha" i mitt eget ansikte då jag måste städa upp efter ww3, nej justja, de är mitt rum bara. surt.

fika med bellis va asmysigt iaf. hon är så bra, ger alltid bästa råden <3333333

get loose

jaaaaaaag vaknade vid 5 idag och har sovit typ tio min här och där sen dess haha. har en ny favoritgrej - att vakna astidigt och ha typ en hel dag innan skolan börjar. de_bästa_som_finns yes

eh. idag har jag samtal. och jag tänker försöka bryta mig därifrån efter typ en kvart. så mkt längre kan de ju inte ta.. eler jo justja jag har ju birgitta som  handledare, snap.

eheh kanske är lite övertrött redan, älskar dehär. waah yashin finns på spotify jag älskar mitt liv. "ha ha ha ha" nä men de är rätt skapligt OK atm faktiskt. typ. och idag ska jag träffa bellis, fikaa (L)

svårt

finns så mycke ja vill säga och prata om men de är så svårt och de blir så ofta fel. vill bara att du ska veta hur jag ser allt och vad jag tänker men de kan missuppfattas på så många sätt. nån dag ska jag fan försöka förklara.










har vart vaken i 20 timmar nu. kanske borde sova lite nurå.

sportgeek #1

"yes jag behöver inte springa coopertestet för ja har brutit min tå" sen kom dendär jävla sporttönten i mig fram och jag ville springa så snabbt jag kunde och varva alla, men nej. och dess utom kommer de bli hundra gånger svårare att skriva jävla träningsdagbokenäcklet.


ja är jättekär (L)


för tidigt
hej. när jag vaknade va klockan halv 4.

halv
4

vad fan äre som har hänt? sen när, vaknar jag innan någon annan, och är pigg?
nu kanske de beror på att jag kom hem vid sju och till och med hoppade över kvällsmat för ja va så trött och somnade typ halv 8. men ändå, ja menar, halv 4? for real liksom.
hoppas ja inte vänder på dygnet helt nu för de kan bli riktigt åt helvete. kan bli så att om vi har prov måste jag plugga, innan jag går till skolan, på morgonen. och vafan är de liksom.

fortfarande rätt arg o less osv, men de får gå ändå. whatevvah liksom.

kul grej btw.
igår, tog jag bella o jocke bussen med jenk när hon skulle hem, för vi skulle leta efter lorenzo ? (asnajs pizzeria som alla verkar ha käkat på förutom jag med cpdyra pizzor fast de är tydligen värt de?) fast ingen vet vart den låg, "hammarby nånstans" haha. trodde vi skulle få gå runt i timmar och sen tappa bort oss. tre minuter efter att vi hade gått av bussen såg jag deras skylt och sen vare bara att åka tillbaka till stan. vi_har_ett_liv

är ni på riktigt?

vilka jävla fittor folk kan vara. några kanske ska ta o lära sig hur man uppför sig och vad som är ok att göra elr inte. verkligen ledsen arg och jävligt besviken. hur fan asså?

</3

äre så? så äre

jag är inte förvånad och jag gillar det inte

nationellaaaaa i engelska de va helt ok. nu har vi sam och efter de drar jag och jenk till stan. müs

26 skoldagar kvaar. untzuntz

hanin sitter bredvid och är söt o lyssnar musik medans jag "pluggar instuderingsfrågor" ha ha ha ha kul.


köpa se stol tio

hahaha


ett gräs

amazin'

i snart 2 år har ja önskat samma jävla grej varje gång ja har tappat en ögonfrans, kastat nått i en brunn elr blåst ut ljusen när ja fyllt år. hittills verkar de funka mer elr mindre. god damn it




jag känner nu i efterhand
att de kanske inte va en så bra idé som de verkade va från början
att ignorera min brutna tå och åka och dansa som vanligt.
jävlar va jag känner de.

allt går åt helveteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

skolan kan suga på nått

brün

jahaja vare genetik vi hade prov på? de är ju nästan kul, om man slipper ha fosilbirgitta som lärare. jag har inte fattat att de va de vi hade prov på, så bra hänger man med på lektionerna. men nu när jag läser om de själv är de fan helt ok. närden i mig tycker de är skitspännande.

drar runt här hemma i mina supersnygga intohimoshorts jag köpte igår och längtar till P&L så ja vet itne vart jag ska ta vägen, helt sjukt. och nu äre klart att fia hänger på också, underbart! har redan börjat planera och packa lite i huvet, de kommer bli så grymt.

mamma tappade nyss hakan när jag gick förbi och hon såg ut som om jag hade gjort chestpiece elr nått utan o snacka med henne först. men så illa vare inte haha, hon tyckte ba att ja va onormalt brun för o bo i sverige där de har vart minus tills typ, nu. haha mitt peppiga humör blev ju inte lägre direkt. åhhhhhhhh kan de bli 25 plus nu elr ja vill inte ha långbyxor på mig längre hahaha

waowao nu ska ja fortsätta med min genetik. jag känner itne för ett till prov att ta igen sen faktiskt.

INTOHIMO fangirl yeah

igår...
va sjukt. så otroligt bra och roligt och jävlar va jag peppade och intohimo har aldrig vart så bra och även fast de va typ jag och två till som lyssnade på paige va dom också så jävla asbra och allt va bara så sjukt.

och efter att jag och fia hade stått vid merchen med intohimo i säkert 20 min iaf så sa jocke till mig att jag aldrig mer skulle ha rätten att kalla honom fanboy. vilket kanske stämmer.

åhh, och intohimo gillar mig väldigt mycket iaf. de står de på planshen jag fick med mig hem iaf.

herregud va trött jag är nu. herregud va jag inte kan gå längre och herregud va värt de va igår.

och herregud va rädd jag blev när  intohimo-johan gjorde en stagedive och ingen tog emot honom. nära döden-upplevelse hahahaha

Bring the noise

hoppas alla hade skitkul inatt då. de hade inte jag. "jag ska sova asmkt så jag är pigg på lördag" har man vänner på valborg (nu ändrat till hordatum) kan man inte planera sin natt själv och inte heller hur mycket man vill sova.
ursäkter tas emot med pengar eller något man kan äta, på måndag. "haha"

nej men seriöst, jag sov kanske 3 timmar, vet att de inte riktigt va nåns fel men jag har morgonhumör of kill och spec när jag inte har sovit.

nu ska jag duscha och göra mig i ordning och sen drar vi oss mot örebro. de kommer bli fiiint och ju tidigare mitt humör går över desto bättre. laddar upp med socker så jag kan vara på toppen hela dagen hoppa över dalalrna lol.

RSS 2.0