Sportlov dag #1.2


Sportlov dag #1.1

shit shit fan helvete ångrar mig redan. nej fan fan nej helvete förlåt. paniken, helvete

Sportlov dag #1

Var kanske vaken lite onödigt sent igår, för nu när väckarklockan ringde halv elva är det som att gå upp halv sju vilken annan morgon som helst. Sitter och försöker öppna ögonen lite större än 5mm medans jag kisar mot skärmen och läser igrnom lite bloggar, som en morgontidning. Åh vad jag önskar att vi hade vlt hemma. 

Nu ska jag gå och ta en dusch och sedan äta frukost. Jag är sugen på massa idag, och det hör inte till det vanligaste.

Nu är det lov hörrni.

Skärpning, tack

Skulle vilja förtydliga en liten sak som kanske (...) kan ha misstolkats.

I inlägget där jag skrev att jag inte gillade innebandy stod det såhär:


"Har en tröja på mig som man fått köpa av dansskolan. 
De är en såndär som alla som spelar innebandy har. Hög krage men utan luva, ni vet?
Just denna är svart och har tre vita ränder på höger arm och adidasmärke och sen massa rosa tryck med dansskolans logga och namn etc etc etc.
Så nu sitter jag här och känner mig som en jävla innebandytjej. Jag HATAR innebandy, vill verkligen verkligen inte känna mig som en såndär ful innebandytjej. Känner mig uppriktigt ful hahaha, men den är skön. Så de får väl gå för den här gången då. Men ingen bild."


Det jag skrev om tjejer som spelar innebandy var alltså att det finns fula tjejer som spelar innebandy.
Om någon (...) misstolkade det som att jag menat att alla innebandytjejer är fula eller hackar på dem på något annat sätt ber jag denna någon (...) att läsa det inlägget igen. Så har jag fan heller skrivit.

Om det fortfarande är ett problem så skulle jag vilja få höra det, tack. För något jävla omoget kasta-skit-beteende vill jag fan inte ha. 


"Jag ska aldrig göra mig beroende av någonting."

Så skrev Jonna (jonnahurtig.blogspot.com). Fyfan va sant tänkte jag, så jävla sant. Då skulle man aldrig behöva bli ledsen för någonting.

Sen kom det ett pirr i magen på mig och jag med ett litet leende tänkte vilket dubbelmoral-skämt jag är. Jag är helt fast och kan inte gå ifrån, även om jag skulle vilja. Inte med starkaste starka viljan i världen skulle jag kunna. Men de är ju charmen med det.
Lite som när man är på Grönan och har haft ångest hela dagen för om man ska åka den skitläskiga karusellen eller inte, men sen bestämmer sig för att göra det. När man väl sitter där finns det ingen återvändo och man skriker och skrattar och i de läskigaste partierna tänker man skit samma, släpper räcket med händerna och kastar upp dem i luften, och så mår man bara jävligt bra.
När man kommer ur karusellen måste man bara åka igen, man är fast.Nu vet jag ju såklart inte vad det var Jonna skrev om, men jag vet vad jag menade i alla fall. Och hoppas du inte hade något emot att jag byggde vidre på ditt inlägg Jonna, men jag var tvungen. Det var ju så bra!

Men jag bryr mig fan inte


Har skrivit svenskauppsats och klarat g, lätt. Fick reda på mitt mest lyckade ämne i skolan och nu har jag bara en enda jävla innehållsförteckning att skriva sen kan jag skicka in Jonas helvetesarbete och sen ta lov. 
Min minidator går inte att starta och måste antagligen lämnas in efter lovet men jag bryr mig fan inte. Nu ska jag ha lov, och jag har ju min fina fina fina bästa dator ändå.

Livet i detta nu känns underbart.

Mhm i know right

Vilken jävla skitdålig dag det har varit idag. Det enda bra var att jag fick ett kakfat av mamam att ha smycken på. Det.Enda.Bra.Alltså. Hela dagen var slag efter slag på mina tårkanaler, men idag var muren fet, i alla fall tills jag kom hem (20.00, mhm i know right). Thank God.

Går och lägger mig i sängen nu innan jag börjar grina. Helvete helvete helvete. Känner mig så dålig och o-bry och elak, men kan verkligen inte förmå mig. Vill bara det bästa.

Shit talkin' up all night


Joakim köpte mig lite tid denna morgon så jag fick tid för frukost, men frukost förstör alltid. 
Nu har jag tryckt mina två mackor med ost på och väntar på att mitt te ska svalna, vaniljte. Efter skolan ska jag gå själv på stan, för det är det skönaste som finns. Sen ska jag till Annica och gratta Teddo som har fyllt många år, så många att jag inte vet exakt, men det kan vara sju, eller åtta. Helt säkert sju eller åtta.

Jag är kär i Matte, och så. Så ni vet. Fast det var väl inget nytt antar jag. Finaste fina.

Ni märkte att jag försökte va?


Hittade en hög bloggar som jag genast började följa, såklart. Glad som få men ack så avundsuk. Fan, jag vill också vara sådär lugn och sansad som folk kan vara. När jag är glad och visar det blir det bara en stor explotion av gladhet och capslock och stora bokstäver och uttragna ord som shiiiiiiiiiiiiiiiit och döööööör.
jag vill inte vara så. Jag vill kunna få ur mig hur glad jag är fast på ett lugnt sätt. Inte behöva använda sånt, bara en ren text.

Jag ska banne mig försöka mig på det. Känner att det är lite skabbigt att få ett ad/hdutbrott på tangentbordet för att jag inte kan uttrycka mig själv.


Living the dreeeeeeeeam

Den här bilden eh, kommer inte ihåg va de heter, men jag lägger upp den TILLÄGNAR HETER DE. Den här bilden tillägnar jag Jennifer och Robin. Jennifer för de är en katt och Robin för att han skulle kunna va den katten och säga exakt sådär.


Jag kanske ska be ångesten att bara inte infinna sig varje dag, för sen jag gjorde det igår (idag?) så har det inte funnits en sekund med ångest i min bröstkorg/hjärna/hjärta. 

Vet itne hur jag ska förklara det, men jag känner mig så lätt, hälsosam och glad. Livet är så bra idag. Har inte en susning om vad som hänt men jag hoppas att det händer varje dag framöver.

Skriver på mitt samhällsarbete som är så jävla kickass bra att få rjag inte mvg tänker jag ta tag i den där lilla skånska smurfen och skaka honom upp och ner över trapphuset i skolan tills han sätter ett stort FETT mvg på mitt arbete.

Jag har skapat en belöning till mig själv också.
När jag är klar ska jag tillåta mig själv att ladda ner (skitlagligt såklart) Gossip Girl season 2 OCH så kanske jag lyxar till det med en P&Lbiljett.
Damn, jag är generös idag.

There goes the fearVarför är jag såhär varför gör jag sådär hela jävla tiden. Hur kan det vara så svårt att inte sabba allt som funkar någorlunda bra utan nej nej jag måste självklart hälla bensin och erbjuda tändare. Allt on my mind skulle må så jävla mycket bättre om det stannade där. Det skulle göra allt så mycket lättare.

Ännu en ensam onsdag. Råkar veta att just onsdagar när jag är ledig hela dagen och hemma själv inte brukar sluta så bra. Idag måste jag skriva ett helt jävla arbete så hoppas onsdag/ensam-ångesten kan vänta lite tills jag är klar, det skulle uppskattas.

Det kanske är dags för en paus?

Sitter framför datorskärmen och gråter i kapp med Serena medans Blair försöker trösta, men det hjälper inte. Dan är ju en idiot som går på Georginas jävla teater. Pausar snyftandet ett ögonblick för att tänka efter hur jag ställer mig till att Serena dödat någon, men kommer snabbt på att de är skit samma för Dan ska fortfarande lita mest på henne.
Fortsätter störtgrina.


XOXO 
lina

(om detta hade vart twitter:) #Gossip Girl

Innebandytjejen (NAT)

Har en tröja på mig som man fått köpa av dansskolan.
De är en såndär som alla som spelar innebandy har. Hög krage men utan luva, ni vet?
Just denna är svart och har tre vita ränder på höger arm och adidasmärke och sen massa rosa tryck med dansskolans logga och namn etc etc etc.
Så nu sitter jag här och känner mig som en jävla innebandytjej. Jag HATAR innebandy, vill verkligen verkligen inte känna mig som en såndär ful innebandytjej. Känner mig uppriktigt ful hahaha, men den är skön. Så de får väl gå för den här gången då. Men ingen bild.
Absolut ingen jävla bild.

bildlöst

Glömde skicka in geografin igår och fick FET ångest. Väntade med att skriva klart den (jag va inte ens klar) för jag kände mig arg och rebellisk och ville tänka "och? jag skiter väl skolan, hatar skolan, jag är cool, gör inte sånt skit" men det funkade i tre sekunder, sen skrev jag klart allt och bifogade arbetet med en FET ursäkt och en osynlig vädjan att WordPad ska gå att öppna i något annat.

Lite torsdagsångest, lite oskönt med torsdag imorgon, NEJ MEN JUST DET de är ju förfan onsdag imorgon. Ledig en dag till alltså. Fan va FETT!
(jag visste hela tiden att de va onsdag imorgon, ville bara gnida det lite i alla som inte är ledigas ansikten, elakt - men lätt värt det)

Idag gick jag till Hanin och kollade på film och åt. Och snackade skit och pratade med Saba och Ayeh också. Bästa sättet att spendera ledig dag.

Imorgon då? Bubbe gjorde det helt möjligt för mig att skriva klart samhällsarbetet (snällt men lite jobbigt haha) så that's what i'll be doing tomarraaahhhhhhw. Kanske börjar ikväll om inte något helt oväntat kommer och stör (typ facebook) 

Nu ska jag stänga av Cimon live på sin blogg och gå och äta. Ska äta tills jag dör. Nice

OCH NU GÅR DE INTE ENS ATT FIXA EN BILDJÄVEL?Live from the white fåtölj (stavas det verkligen med å? )

Idag ropade Jonna på mig på stan :D Då blev jag glader!

Och så ni vet, så försökte jag nyss äta en blodapelsin men när den va lite för mogen och fick sönder och blev kladdig när jag skalade den så började jag nästan gråta av frustration så jag slängde hela helvetet och nu ska jag äta chips i stället. SÅ GÅR DET!
OOOOOOOOCH
så är jag ledig tisdag och onsdag. För mitt program är FETT med FETT bra lärare och FETA halvstudiedagar. Så imorgon ska jag ha en FET mysdag med Hanin för hon är FETT bra.

Nu, nu äre lugnt. Nu kan jag återgå till mitt liv. men nu vet ni.

Eller väta.
Har kommit på att de är skitskönt att tvätta av sminket när man kommer hem även fast man ska iväg igen. Känner sig hälsosam och nyttig typ, och inte så äcklig.

De va allt.
Återgå.

Måndag

Gör mig i ordning lite lite tidigare än jag egentligen är tvungen. Geografilektionen är frivillig för de som skrivit klart sitt arbete men jag och Hanin åker dit fast vi är så gott som klara, lite småfix som behövs bara. Tänker mig en mysig morgon med lite skrivande om Hawaii en kopp te och lite frukost med Hanin. 
Fin start på veckan, hoppas de håller i sig!

Här är fina HaninFiskade till mig skjuts också, underbaaaaara mamma <3Känner mig fin

Elin (3 år, men det spelar ingen roll) : varör har du prickat dig i ansiktet?
Jag : *känner vreden bubbla och kanske kanske en bitchslap som jag självklart inte kan ge henne men antagligen måste ta up på någon annan sen* FÖR DE ÄR FINT?!
Elin: Varför tycker du de?

Det går inte att fighta. Det är sant att det inte är fint, jag kan omöjligt tycka det är fint. Och nu komemr jag känna mig ful hela dagen. ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Hej mamma och pappa <3

Prasslar med brödpåsen något otroligt högt och får den _värsta_ blicken någonsin utav Matte, det är visst inte det trevligaste ljudet att vakna till. Nu försöker jag äta en vitlöksbaugett(!?!?) utan att låta alls, inte det enklaste.

Tog mig en tripp till Råby Centrum och köpte allt gott som finns i världen, då Matte kommer att sova till typ 9 ikväll och jag kommer ha _inget_ att göra. Så idag ska jag bara äta. 

Älskar stämningen en lördagsmorgon i kassan på Ica btw. Alla pratar med alla och gamla tanter får hjälp av trevliga ungdomar (mig). 
Skön dag, lite kallt dock.

P.S.
Brödet smular något otroligt och sen trillar det ner på soffan och sen fastnar de på mina lår. Inte det behagligaste.
Just wanted you to know. 
D.S.

för mycket vatten ska rinna under många broar

Now you know me I'm a woman of peace
I don't never take nothin' don't belong to me
I throw down and say "Whatever's gonna be, gonna be"
The whole industry knows not to fuck with me


laaaa di da vilken dag/natt. upp och ner och bak och fram och fan jennifer, största kramen i världshistorien <3

Låtsas bry dig

no more, i see

Och ingen lyfta ens ett ögonbryn, alla hade sett det förut
Har varit vaken i 5 minuter och känner redan hur illa den här dagen kommer att sluta. En sjuk värk i magen och en klump bakom revbenen någonstans som jag känner på mig inte kommer lösas upp i första taget. 

Tycker inte riktigt jag har tjänat ihop till det här.

en onsdag lik alla andra


Kastar planerna på plugg åt helvete idag, liksom allt annat, som mat, riktiga kläder, dusch, mobilen och ett ok humör.

Sen jag vaknade klockan nio har jag rört mig från sängen till fåtöljen fram och tillbaka och någon enstaka gång till köket med tårar i ögonen och klump i halsen.

Imorgon ska jag få en liten dos av det enda som hjälper, synd att även det är så jobbigt.
Skitliv.bild tumblr

Fire on your bathroom floor when i'm done

Skämtar inte, vad vill dehär livet mig?

Oh my.
Hector was the first of the gang
with a gun in his hand 
and the first to do time
the first of the gang to die. 
Oh my.

You have never been in love,
Until you've seen the sunlight thrown over smashed human bones

(hjärta)


Allt är som vanligt och som det brukar vara. Jag är lika sjukt fäst vid dig som jag alltid har varit, men just nu, idag, asså fan. Jag är inte ens arg på dig men jag kan inte förlåta. Inte än och inte nu. Ledsen och besviken, inte ens över en stor grej, men det räcker för att jag ska känna mig sårad.
Jag vill ha ett ärligt och uppriktigt förlåt och en ansträgning från din sida. 

Idag fick jag i alla fall ett litet försenat alla hjärtans dag-hjärta från mamma. Då blev jag lite glad i alla fall.

FANK YO SPICY FOR THE FOOD, now i'm more hungry

1/3 kartong spicy till frukost, men de räckte inte. Men orken att gå upp till köket och göra något mer är obefintligt. Jag har ju te här, allt blir bra med te.

En dusch på det här så, då kanske alla hjärtans cpdag försvinner från  min näthinna. Let's fucking hope.

19 stycken

Jag fick mig en alla <3 dag ändå. Packeterade cupcakes i fina paket och gick till farmor och fina bästa Viola och kastade förhoppningsvis lite mer love över deras dag. 
Blev kvar på Violas jobb någon timme men nu är jag hemma. 
Sitter halvt påklädd träningskläder med alla ljus i mitt rum tända, de är 19 stycken. Alla <3-mys för mig själv. De är mysigt det också. Kanske en ny favorit i högtalarna också, får väl se. 

Om en timme ska jag promenera ner till pilgatan och ta en raggalektion. De blir ett bra avslut, väl?

Några pärlor i ögonen när jag läser vad fina Bellis skriver och jag tänker att hon har nog kanske rätt. Kanske är det inte så bra att fokusera all love på en dag, ska nog lära mig att sprida ut det lite.
Men ändå, dagens ledord är Besviken.

Så som det blev

Vakna. Gå upp, alla hjärtans dag, mysigt. Välja finaste kläderna, klä sig. Sminka, 5 extra minuter, noga. Håret, borsta platta hårspray. Göra om, bandana, spraya igen. 
In i köket, kylskåpet. Ställa fram fatet. Fin låda, check! Packa fint, inget får gå sönder. Iväg till bussen. Robin får smaka en cupcake. Berätta om hur mysigt det ska bli. 
I skolan, berätta för Jennifer också, visa cupcakes. Mallig. Visa för Bella och Jocke, malligare.
Anna får rosor, fina. Ännu mer peppad. Längtar, tänker på allt mys och hur bra allt är. 

Missberäkning.

Hemma, i fåtöljen. Hakan på knäna, strumpbyxorna med hjärtan på hånar. Lite kladdigt smink och bandanan argt på golvet. Fina lådan framför, helt full, ingen har rört den ens.


Det blev inte riktigt som jag hade väntat mig och hoppats på. Det blev helt annorlunda. Ska inte deppa ihop för de, men jag hade hoppats så mycket på en lyckad alla hjärtans dag i år.

alla <3 dag

Fin dag och finare ska den bli. Sitter i klassrummet och jennifer är en BITCH som inte hjälper mig, plus hon har inte muskler i armarna.

De är skitfint väder men cpkallt, och det ser ut som de snöar glitter, ihh. 
Och jag slutar halv 1 och de är brabrabra.

At the same time it's kind of a bitter jävla dag. Kunde vart litelite mysigare MEN ja klagar inte. alla <3 dag är fint.

Bekräftelsejunkie

Alltså de kvällarna jag sitter och inte ens orkar hålla upp huvudet och tänker "jag svara på smset när jag lägger mig ner" är sjuka. Ska man vara såhär trött? Får man ens? 

Har man haft en så bra helg som jag så får man va så trött, men bara om helgen har varit exakt så bra.

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag har bakat de finaste cup cake..sena? - ni fattar - som finns. Så fina så jag vet inte vad. Längtar tills ja får visa Matte :DD Bekräftelsejunkie vare här ja hah.

Ska sova nu i alla fall, och svara på ett sms.

some sexy chick

Paus i Cluedospelandet medans mamma åkte och handlade grejer till mina SKITFINA muffins som jag ska baka, mest till Matte imorgon :$$

Underbar helg, underbaaaaaaaar.
Nu ska ja dra på mig mattes tröja och gå och spela igen.
Ja är den röda snygga tjejen i Cluedo med rygglös klänning btw, damn va hon verkar bitchig haha, fit's me perfect.

Min dator är fixad nu btw, love it.

And I'm down, but definitely not outwatch my back

Men de ska inte gå såhär snabbt vafan i helvete få det att sluta de är så fel


nån gång för längesen när allt va najs och vi målade sleeves på varandra med färgpennor

Torsdag eftermiddag (psykiskt krossad)

Hej jocke. Nu skriver ja lite här så du kan läsa.
Har typ inget att skriva.

Vill ha en onepiece.
Är kissnödig.
Längtar till P&L.
Själv i skolan atm (sorgligt).
Ska hämta elin och ted.
De snöar dampmkt.
Läser hårda sms och ryser, u go boii.
Arg.
Trött.
Mina skor kommer bli blöta.
Jag kommer frysa.
Ska dricka te när ja kommer till annica.
Nån jävel skrapar på väggen?
Matteprovet gick åt helvete.

Oj nu måste jag gå.

JONNA HURTIG ÄR SÖTARE

payback, jag har bloggkrig, typ? fast ett snällt :D med finis jonnis :D

matteprovet gick åt helveteeeeee, och de snöar. och jag har leggings och ska köra elin från dagis I SNÖN och ja har uggs och dom blir blöta på tre röda. och de kommer va kallt. ja, that's pretty much it. tror ja.den söta ska jag kämpa i snön med, lätt värt de!

Dasha Girinejaha ja, dehär är Dasha Girine. Vill se ut som henne, vill se exakt ut som henne på den här bilden. Så ni vet liksom, vad jag tänker spendera pengar på osv.

Finders keepers


fina finaste saker just nu, kär.


tisdag

Cpdag, redan förstörd. Ska iaf träffa Nathalie sen, kanske blir bättre då.

18 is the new black

Överlevde fredagen, en IKEA-byggsats, installation av min nya baby (dator, fyi) och kunde lugnt glida över barn/vuxen-linjen vid tolvslaget. 
Lördagen till ära kom det fina släktingar och firade, och p kvällen kom min finis. 
Undervar fördelsedag och idag har jag tillbringat framför new baby/bredvid original baby.
Curlingmama åkte och kopierade halva Hanins naturbok åt nig så jag inte skulle kugga prov imorgon. (TACK HANIN <3) och nu väntar jag på en egenkomponerad pizza, OMMNOM, hungern är så fet att man kan ta på den. Sen ska jag inte vila förens jag kan evolutioen och Martin Luther utantill, damn it!

mogen för min ålder, typ

Sånthär slutar aldrig bra

Har vaktat fina kusiner och gjort fotouppgiften, det var dagens "To do-list". Nu ska jag tvätta bort mitt smink och borsta mina tänder och sen lägga mig ner och tänka på ingenting, sen somna. 

Imorgon händer det mycket. Eller egentligen inte, men det känns som varje timme imorgon väger ca 100 kilo, och efter varje timme, kommer hundra kilo ramla av. Får hoppas att det känns så i alla fall.
Klump i magen och ett otroligt tryck bakom ögonen, vad är detta? Helt nytt för mig (fniss) inte alls. 

Imorgon är också min sista dag som barn, i alla fall om man tittar på ålder. Tänker inte hoppas på någon sjuk skillnad men lite ansvarstagande skulle det vara gulligt om man fick med.I've never made a bet

Lyssnar på atl's dvdinspelning och dansar runt själv här hemma. Lagar makaroner med tonfisk och pesto till frukost, mjölken var slut så scones var uteslutet. Är mkt gladare idag, men de kan ju vända lätt, har ju tydligt märkt att det brukar bli så.
Ska fixa lite, sen dansa och sen halv 8 hos robin. Måste testa klädernaaaaaaaaaaaaaa innan, åh

Sometimes I wonder when you will finally realize what we really have

mhm

Håll käften orkestern

Nyss hemkommen och nu ska jag spendera hela dagen idag med att tröstäta bullar och sen ska jag grina, som hela tiden. Ingen nytt. Imorgon ska jag göra samma sak, sen ska jag dansa och sen ska jag till Robin på halv 8. Då ska jag vara glad och tjock antagligen (bullarna)

Vilket jävla skitliv jag fick, fan va bra de blev.

RSS 2.0