stresssssss

Springer runt o packar som en galning. Efter dansen idag åker jag svettig och mysig till stockholm och har de najs! pepp till tuuuuuuuuuuusen miljarder haha. Smsa mig, mobilen hänger med, såklart lololol.

pussbästa :*

great, just great

Åh va allt blev jobbigt helt plötsligt. Igår känner jag att jag bara skulle ha setat hemma istället, hade vart lugnast så tror jag. Hade planerat in huvudstaden på fredag, men nnu blir nog inte det av. Och vissa tålde tydligen inte skämt igår, verkligen inte. Så nu är allt upp och ner och jag känner mig bara deppig. hade föredragit en dag bara hemma i sängen, men nejdå. Haha jag Mickan och Amanda ska till vgf och träna gymnastik med dansen? O K ! Lite pepp på de iaf, kul o träffa dom, de va längesen.

MCÖOIHNMN HFFÖONUBHUHÖEUBHUTÖO
glad jag är

puss

lovdag nr 2

Robin kom hit och jag färgade hans hår, fan va bra jag är asså :)))))
Sen drack vi kaffe och fixade oss. Nu väntar vi bara på Tübbe sen ska jag ner på stan och fika med fint folk.

Robin sitter och testar mina reflexer i benen, ni vet när man slår under knät.. HAHA dom bara flyger :(

Jag har superfint halsband på mig, omg så fint hahaahh, bild sen kanske, aa, kanske.

pussnu


Haha sorry guys..

Nu gick de sådär jättelänge igen. De va inte meningen, nästan.. puss
Nejmenne.. jag spenderade helgen hos Matte, n a j s . Har ändå inte haft något värt o skriva såatte.. a de är lugnt haha. Idag åkte jag därifrån vid två och träffade Annica. Jag fick en tidig julklapp. Åhh annica är så bra. Sen gick vi och hämtade Elin och Ted från dagis. Jag behövde en kusindag, de va längesen nu. När jag skulle åka hem på kvällen gömde Elin mina skor för jag inte skulle åka. Kul att nån tkr om mig iaf (L)

Jag orkar inte skriva. Är inte på humör och har viktigare saker för mig. Som att.. äta. Och, a

pusspusspuss

btw så äre lov. för den som hade missat de
Jag ska träna och bli biffig. YEA

bada

Jag tog ett bad, sick va mysigt de är ibland. Köre på hela kittet när jag ändå höll på. Badbomb, badkulor, hårinpackning etc etc. Lite jobbigt blev de när jag körde ner badbomben i vattnet och det tydligen var rosblad i den? Såååatte.. de tog ett tag att skölja ur badkaret sen. Men de vare värt, jag luktar rosor haha. 


Bombjävel

Nu ska jag snart sova, puss!

now this whole world has no clue what to do with us


Kul att alla vill vara med på bild lite då och då!


Robin va scarface idag. Han hade brottats med en björn......... katt.





chokladpudding [hjärta]


donnerstag

= torsdag på tyska. Det är nog det enda jag kommer få rätt på på mitt tyskaprov idag, men åh va rätt de kommer att vara! För övrigt idag har jag gått hem med Jocke och Robin och min kamera i fina höstvädret, ätit chokladpudding med Jocke och sen målade han sleeves på min arm. HAHAH coolt.

Kameran har vart med mycket idag så jag slänger upp bilder istället för att skriva. Har inte så mycket att säga idag känner jag. Hm, mysko. 




Nej, jag tänker inte börja lägga ut vad jag har haft på mig varje dag, absolut inte. Men jag känner att jag ska försöka satsa på att få joina LB, så jag gör såhär lite till och från nu, okej? :)

i have been thinking!

Är det för kallt att bara ha knästrumpor på benen utan leggings/strumpbyxor/whatever? Jag tycker fan inte de, inte om man har värsta söta outfitten och så hindras man bara för att de ska vara lite kallt! Så onödigt :(
Jag har sprungit runt hemma som en idiot och letat efter genomskinliga strumpbyxor, men nej. Hemma hos Lina finns inte ett enda par genomskinliga strumpbyxor så långt ögat når. Men det var väl nästan väntat? jag menar.. när använder man det förutom när man ska ha knästrumpor? Aldrig vad jag vet.

Så nej, jag får stå ut med kylan och blickar från folk som tycker man är dum i huvet för att man går ut i sommarkläder mitt i hösten. Men de kan jag ta, så snyggt tkr jag det är med knästrumpor! :)

Note to self -

mitt rum är för litet för att dansa i.

hoppade nyss runt på mitt (lilla) rum och tränade koreografier. Dålig idé. Provade på ett litet hopp och slog in handen i min dörr. Tror den är bruten, kanske. liite, ytterst lite. Okej kanske inte men den gör ont. så atte... Jag behöver större rum!

Damn..

.. jag är snabb!
Sporty spice cyklade till Hemköp och tillbaka på 15 min OCH köpte två rör Pringles, gröna. Är man sjuk så är man! Dock så var bara ett rör till mig. Det andra var till min lillasyster som oxå är hemma och är sjuk.





haha i guess i'll have to face the truth, vi är rätt lika :)

klart jag kan

Min lilla mamma ringde nyss och frågade om jag kunde gå till Hemköp och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Jag är snäll, så de är klart jag kan. Sen sa min kära lilla mamma 'om du vill köpa något kan du ta 5oo-lappen på bänken, jag vill inte släppa iväg alva med så mkt pengar till dansen sen.'
Jag älskar dig mamma <3

onajs morgon

God ogod morgon!
Vaknade kl 6 som planerat, då jag skulle duscha osv. Men hell no. Fan va dåligt jag mådde. Kändes som om att alla problem på jorden låg i mitt huvud. Fan va deppig jag va och HELVETE va ont jag hade i huvet. Hade inte förvånat mig om jag såg ut som han den elaka i Kenny starfighter..  'Men jag försöker väl ändå' tänkte jag, och gick in i badrummet där mamma va. Kramade henne och sa godmorgon men då brast de. Fan va de brast. Bara grät, illa. Fick gå och lägga mig igen. Sov till typ tio, och nu sitter jag och känner mig hög på alvedon, nästan.

Så atte aa.. Skriver mer sen :)
Hoppas er dag är bra! puss

lipsill

Nu är filmen slut och jag har grinat färdigt. Tror jag, kanske, inte. nää, lite till

jävligt sorglig varen iaf, i taket lyser stjärnorna, mhm, tjejfilm it is!

Nu ska jag vara lite deppig till och sen sova. de är bra o så. a,

this is the new shit

Ih! Jocke hjälpte mig. Jag tycker de blev dampsnyggt iallafall! :D

At the moment kollar jag på film. Grät redan i introt för jag visste att jag skulle gråta till filmen. Eller va? aa.
Sliten chey dehär, känns helt tom på nått sätt. Hoppas sömn fyller upp de, lol.

puz n all

fucked up and sold

och så var ännu ett försök till att vara trevlig och snäll och äta tsm med resten avklarat. försöka går, men fan inget annat

HATAR NÄR DE BLIR SÅHÄR :@ <////////3

glad jag blev

nu blev jag bloggpepp

Tror jag undermedvetet har saknat att skriva här, dvs de 2 dagar jag lät bli, lol. Nu blev jag plötsligt väldigt bloggpepp.

lite funderingar!

Fredagsmysreklamen va på tv nyss. 'Nu äre ferdagsmyyyys' + chips och mys i soffan. Varför nu? På en tisdag? Mitt i veckan och inte ens nära fredag. that's sad :(

och och och..!
tvättmedelreklam på tv oxå. 'men ibland räcker det inte med vanligt tvättmedel när man vill tvätta i lägre grader'. Varför skulle man vilja tvätta i kallt vatten? Är det dåligt för miljön elr nått att tvätta med varmvatten? annars, what's the point liksom?

hah värda grejer jag skriver om.

jag äter nudlar och dricker te. Skulle lätt passa som kines!
och haahh aa, jag har fördomar. man får ha de här, ok! 


long time no see!

Sist jag skrev va i lördags. Nu äre tisdag.. hoppsan. Men jag har en förklaring - jag orkade inte, hade ingen lust och inget att skriva om. Och dessutom hade jag ingen tid heller. Pluggat somfan har jag gjort, sådeså. Eller ah, nästan iaf. Stressläsa på nätterna innan prov, de räknas oxå som att plugga faktiskt.

Idag i skolan skrev jag en novell på svenskan. Det blev en djup sliskig kärleksgrej och hade jag fjäskat mer när jag skrev hade jag fått skrubba vår lärare mellan valkarna. Sen hade vi ITprov och jag tror jag råkade säga att de gick rätt bra för mig. Jag tror inte de gjorde de HAH!

Sen åkte jag och jocke och robin till stan och köpte kaffe. Robin dissade oss och jag följde med och kollade när jocke klippte sig. Dom klippte hans hår när det var torrt, jag som hade hoppas dom skulle blöta ner de, det ser så roligt ut.

Nu sitter jag och läser bloggar, så jävla kul haha ily människor med bra bloggar asså.
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen kanske äta något, om jag orkar. Träna sen, utan mickan igen. Hon kommer hem idag iaf, bäst för henne!

OCH JUSTJA!
På lovet när de är formationsgrej med oskar får amanda vara med! IIIIHHHH, har saknat. fyfan va jag har saknat henne :(

men aja, puss bäjbz

tillit är inget du kan stjäla

Lyckades bli riktigt jävla deppig/tjurig/arg/ledsen w/e. Gick ner på mitt rum och åt chips och tyckte synd om migsjälv. Började prata med Tobbe över msn och sen blev jag glad igen. Tänk va bra han kan ibland :)


lina säger:
haha skaffa körkort
Andersson' säger: ok brb
lina säger: : D
klar snart elr? ._.
Andersson' säger: DONE
lina säger: ska vi dra då, elr?

Vi ska åka och stänka ner barn som går vid vägen när det regnar. Som här typ - 
http://www.youtube.com/watch?v=On1drhgxGWU&feature=player_embedded

Och så var de ju lite Singingbee celeb's förtjänst. Jävlar vad jag garvar. Peter Walbeck är så sjukt skön. Synd att han inte vann bara, hade blivit ännu gladare då ju :)



______________________________________________________

På tal om att vinna, jag hoppas somfan på att Foki vinner årets blogg, och de är jag nog inte ensam om :)


i hope you let me use it

Jag åkte och handlade med mamma, och så fick jag tre bh'ar och finfina knästrumpor. Åhh, längtar tills imorrn så jag kan använda dom. Hämtade även vaccin på apoteket så nu ska jag bara beställa tid på UM, men det är så jobbigt o ringa.. får lov o ta tag i de snart då.

Dennis ringde mig idag oxå. Så längesen, åh vad jag saknar honom och Bella. Får se till och våldgästa dom eller nått snart, haha.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Har otroligt tråkigt och har inget planerat heller. Eller ah, jag kanske kanske kanske skulel träffa Matte, men ahn är svår att få tag på idag. Synd :/

Nu ska jag förklara för min kära farfar hur busskort fungerar. Han är världens bästa och ska betala buss för mig i vinter. Aw :') <3

puss!

pepp på livet

Badass kickerbabe har nu suttit alltför länge i sin alltför lilla säng och varit alltför pepp på livet för att bara sitta här. Klickat runt på olika bloggar, klickat länkar och klickat flera länkar. Fan va många fina bilder de finns och fan va sugen jag lyckades bli på att tatuera mig. Jag som inte tänkte skaffa sug på de. Inte innan 18 iallafall. Menne aa, 1 år, lite mer.. De klarar badass kickerbabe lätt, right guys?

Jag ska svepa mitt nästan varma te nu (eftersom att jag glömde bort de i mitt tatueringstänkande) och sen göra något vettigt. Typ, riva ner allt på mina väggar och göra om. Jaaaa, SÅ BRA IDÉ! Verkligen trött på mitt rum nu, igen.

P to the EACE

badass kickerbabe

Heyy!
Jag va nyss upp och gjorde lite frukost. Ingen va vaken än så jag va så snabb och tyst jag kunde för att let's face it, de verkligen suger att göra frukost till någon annan än sigsjälv när man är riktigt hungrig. Jag lyckades iallafall inte väcka någon och nu sitter jag i min säng och myser med mitt te och mina mackor haha?

Igår somnade jag runt tio och sen vaknade jag halv 3 på natten, kul. Men efter lite om och men somnade jag om igen och sen vaknade jag halv 8 igen. Så nu är jag nog utvilad och lite pepp på dagen tror jag till och med.

Haha jag kollade mig i spegeln nyss, och dog lite inombords. Jag vet inte vad som har hänt, men mitt högra ögonlock är helt svullet?! De ser ut som att jag har en blåtira, fast utan färgen dårå.
De ser så brutalt ut :( Värsta kickerbruden typ. Bad kickerbrud, badass kickerbrud, badass kickerbabe? Badass kickerbabe lyckades iallafall få en "blåtira" en fredagskväll utan att ens vara ute. Då är man skicklig.

såatte aa, passa er!

tar tillbaka

Jag kunde inte hålla fast vid min åsikt. Nu ändrar jag mig. Kent är inte dåliga. Dom är bra. Så, förlåt Robin haha.


Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
Vilken färg har själen?
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång

fredagsmys solo

Ligger och försöker vara lite aktiv på Myspace. Nu kom det upp någon 'du har 1 miljard virus-skylt' .. Tror jag lägger ner Myspace för idag, jag försökte ju iallafall! Finns det virus som ser ut som (är utklädda till?!) vanliga Windowsprogram som ser ut att varna för virus? Nästan 100 på att det var ett sånt i så fall!

Har lagt mig i sängen med en kopp te och ett glas cola och datorn och tänkte ha fredagsmys för mig själv idag! Först hade jag planerat att åka till Hanin men jag mådde inge bra och lilla mamma tyckte att jag hade vart hemma för lite i veckan.
Nu ska jag ligga här hela kvällen och göra ingenting tills jag somnar. Mår riktigt illa och så har jag inte sovit så mycket i veckan.. Samband? - Kanske!

Imorrn ska jag minsann vara duktig och åka med mamma och pappa och handla en massa, OM det blir av dvs. Jag måste ha ett nytt däck till min cykel, och jag kan ju inte direkt åka och inhandla det själv. Kan bli svårt!


tja nu äre vinter

De blev så kallt att jag fick tända i öppna spisen, M Y S I G T !
Nu är det på väg o bli vinter, på riktigt! Blir att sitta hemma ikväll, orkar inte göra något alls och sen är vädret inte så pepp heller. Nu ställde dom fram en godisskål framför näsan på mig och snart är dom klara med maten, jag klarar mig nog här hemma ikväll!


min fina fina fina brasa :D som dock slocknade nu, såå bra är jag inte haha


Blev tvungen att lägga upp en bild på min "burka" oxå, OCH på bilden jag råkade få med i kameran nyss! Det ser uts om om någon har gått på händerna i smör och sen på spegeln. Fokus på fettfläckar, YEA!


Nu ska jag äta, PUSS

burka

Jag sitter med min halsduk/krage - grej (?) på huvet och pratar med mor min. Jag tycker det är mysigt med dendär grejen, men jag vet inte om det verkligen är så sött som jag tycker det är haha..

Min syster: Vad har du på huvudet?
Jag: Vad ser det ut som?
Syster: En såndär som dom som inte får visa håret har.

Kul. Nu är jag Muslim. MEN AJA! Jag tycker de är fint iallafall! Och de är ju det som räknas haha. Skulle fan kunna tänka mig att ha burka (eller burka kanske är när det täcker hela kroppen..?)på huvudet, om jag kunde få visa håret lite bara. Sött faktiskt! :)


Idag var jag på UM och beställde vaccin till mig och min syster! Livmoderhalscancer.. ahaja.. vart fan sitter livmoderhalsen? 

yea yea

Highlife at home when you are alone

alla står på bordet yea yea


kul

Nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva mer. Va kul att jag har minne som en guldfisk eller nått. Menne AJA! Ska snart sova nu.

tare lugnt, P U S S

sjuk träning

I tisdags åkte jag till träningen som planerat. (Jag tränar dans för dom som inte visste.. dah?) Det enda som inte var som det skulle var att Mickan var utomlands så jag skulle få träna själv, men det hör inte till saken haha.

När jag kom till dansskolan var det inte samma gamla vanliga Maria som vi alltid tränar för som skulle ha passet, utan idag var det Oscar. Oscar är en otroligt duktig, vig och hans kondition är.. sjuk. Oscar ser oxå rätt bra ut. Så när man kommer in i danssalen och ska ha oscar, har man inställningen 'fan va pepp jag är, de kommer bli otroligt kul och fan va pepp jag kommer vara, hela tiden!' Men nej. Så är det inte.

Oscar kör igång med en killer uppvärmning på en halvtimme. Splitt/spagat/brygga/osv, osv, o s v ! 
Efter "uppvärmningen" var jag yr. Så otroooligt trött, ni förstår inte haha! Lyckades också göra illa mitt ben, under uppvärmningen för att Oscar tror att alla kan göra spagat åt båda hållen. Jag kan inte :(

Sen själva dansen. Oscar hade gjort en slinga (otroligt cool slinga, seriöst nu) som vi ska kunna tills nästa vecka. De är ju najs o så. Men fan vilket tempo killen har! Hans kondition är bortom allt! SICK!
Åkte från dansskolan och trodde att jag skulle dö där på cykelbanan, jävlar va trött jag va.

Men kul vare i alla fall! Och nu har jag anmält mig till 5 timmar formation med honom som tränare på lovet. HAHA självmord <3


te&chips=nej

Jag sitter och dricker te och äter chips. fan va äckligt de blir, passar inte ihop alls. Tänk att två så goda kan förstöra varandra. Sick.

Iallafall
så har jag en jävla massa grejer jag har tänkt på hela dagen att jag ska skriva om. Så nu tänker jag skriva några inlägg, om jag kommer ihåg allt jag tänkte på det vill säga.


Idag hade jag knästrumpor och shorts på mig, trots de minus 1 graderna ute. Oj vad folk blev förvånade, så fel är det väl ändå inte? Efter skolan gick jag och några fler ner till staden och fixade lite smågrejer, sen åkte jag hem till Matte. Trevlig dag dehär :)

GH

Jocke har kastat bort båda trummpinnarna så nu spelar han med men träslev och ett grönt lasersvärd. Fan va bra haha <3

fel*

De kan inte bli några bilder för Jockes kamera har ett cpstort minneskort som inte går in i datorn såatte.. AA!
Nu ska jag gå ner och göra te :)

Frukost?

Tog bussen en timme tidigare idag på morgonen med Robin och Jocke för att vi skulle vara lite sådär tuffa sådär och äta frukost på Subway innan skolan. Men nej, Subway öppnade klockan nio. Det blev McD istället haha. En lektion och sen till stan igen. Denhär gången kaffe på Subway, som tröst liksom.

Nu sitter jag Isabelle, Jocke och Robin i Jockes soffa. Jag leker med datorn och dom spelar GH, tynga ärom!
kanske bilder sen om jag hittar Jockes kamera.

Ikväll ska jag träna, utan Mickan :( Hon åkte utomlands, utan mig. FY så elakt. Aja, får väl hämnas nån gång påná!

Nu ska jag på kamerajakt, POSS

Word Johannes

Jag skrev något på min bilddagbok i stil med 'Fan va jag hatar Sverige, äckligt och kallt och ovärt!'
Då skrev min vän Johannes 'Ja, Sverige är som att köra en massa skit i en mixer och sen kladda lite på jorden!'

Johannes är en vis kille, en mycket vis kille!


På tal om gud..

But God can be funny
At a cocktail party while listening to a good God-themed joke or...
Or when the crazies say he hates us
And they get so red in the head
You think that they're about to choke


http://www.youtube.com/watch?v=rov3pV9PsRI


Gud hatar dej

Idag har INGET blivit bra. Inget, what so ever. Hatar allt och alla just nu, syyynd. Cykeln är sönder, mobilen är sönder och inget är som de borde/brukade vara. Har så många fula ord jag vill kasta över folk att jag snart exploderar, men nej. De är elakt. Visst, dom har tjänat ihop till varje liten bokstav, men då får jag stämpel som psykobryden nr 1, och vem vill de liksom? Nu ligger jag hemma i min säng och äter chips och dricker te, FÖR ANDRA GÅNGEN idag. Ah så äre, jag tänker bli tjock nu. Enda vägen till lycka, de måste vara så. Nästan.

Men de är luuugnt, jag ska träna ikv, så de blir baland ändå. Kör bara riktigt hårt så blir de bra :)

;@

Jag satt och stirrade på skärmen i 5 minuter. Det finns inget att skriva. Ingen nytt har hänt sen igår. Eller jo! Jag kom på en ny frukost <3 Men ja tänker inte berätta för den är bara min nu. Min min min.

Ha en rolig och asskön måndag. Spec nu på morgonen såhär.

JY

Jag tror inte jag överlever hösten utan denhär 'så-snygg-att-den-nästan-är-ful' - jackan. Hoppas ansiktet på bruden kommer med jackan.. EHEHEH ;$$

JunkYard är bezt <3

Blekna

De har aldrig hänt mig, tror jag. Eller så kanske det var så längesen att jag inte kommer ihåg. De bleknade liksom. Det skulle dock inte förvåna mig, det är så mycket som har bleknat. Så lång tid, klart de är massor som försvinner. De man inte håller kvar glider ju ifrån. Visst?
Men nu, när det kommer tillbaka, eller nej. Inte tillbaka, upprepas? Så känns de så sjukt bra. Vad hände? Varför är det inte alltid sådär fint? Sjukt.
Solljus + gladaste känslan på länge + måbra-humöret + underbara = ett ögonblick som hamnar på näthinnan. Som om någon ristade in bilden i sten.
En sekund som en bild. Lika klar hela tiden.
Det kommer ta ett bra tag innan den bilden bleknar.
Bäst för den.

Sunday forever

Åhh, om varje söndag skulle vara som denhär så skulle varje dag få vara en söndag. Så skön dag. Jag åkte hem till Matte, där sov jag och åt glass. Fattar ni hur skönt de är att inte göra något vettigt alls haha? När jag gick till bussen regnade det, jättemycke. Och ja, de kändes väldigt mycke som höst. Deppig - yes! Men jaja, what to do? Får väl stå ut i Sverige tills jag är rik nog att flytta utomlands eller växhuseffekten slår till här. Då skulle ja bli glad_chey! :D

Jag öppnade Spotify och fick se att Beenieman har nytt album, så nu lyssnar jag igenom de lite smått. Inte så mycket att hänga upp direkt, men ja, de får väl duga just nu. I typ 2 minuter till, sen byter jag..

Orkar inte med skolan, kul med 3 prov (AA JAG SA 3!) verkan innan lovet, älskar skolan, verkligen!

Nu ska jag snart sova. Bästa helgen! puss på helger, dom äger <3

amanda levererar

Igår va najs, så najs, så asnajs! Gick/cyklade hemmåt med En massa folk, jag tror en av dom började blöda näsblod och hade en tampong i näsan? Älskar mina ppl asså! :D
När jag kom hem åt jag ostbågar och sen somnade jag och drömde jobbiga saker hela natten. Hatar att vakna och vara helt förtvivlad och ledsen för att man tror de är på riktigt. Sen när man kommer på att de bara va en dröm så känner man sig dum.

Nu ligger jag på mage i min säng och kollar runt lite på lika random grejer. Jag har lite delad uppfattning om söndagar. Ibland är dom så otroligt tråkiga att man vill hoppa över dom helt men ibland är dom så underbara så man skulle kunna ha söndag varje dag. Idag är en 'söndag varje dag - söndag'.

Är inte helt säker men det kan bli så att jag drar mig hem till Matte och sover bort denna underbara söndag där, de skulle inte vara fel alls! Det jobbiga blir att ta mig upp längre än till badrummet haha, sjukt sliten.
För jag menar - vem vill liksom lämna dedär för att gå ut i de äckliga sverige-vädret?
 

Och yes! Där har ni anledningen till att jag kommer bli ett lastbilsfetto. Ett stolt lastbilsfetto!

Heyya!

Idag är jag trött och sliten chey känner jag. Skönt att jag kan vara på lite olika humör olika dagar, kanske inte lika skönt för alla som måste stå ut med de, dock. Haha tycker nästan synd om Robin och Jocke på morgonen när dom kommer hit, de måste ju vara som att öppna ett kinderägg typ, 'Ah, undrar vad hon är på för humör idag..'

Haha, jag sitter här i mjukbyxor och ska snaaart gå och göra mig i ordning, de känns så tungt :(

Sen skola sen får vi se vad jag hittar på efteråt :)


Och justja, idag fyller Amanda år!
Grattis till bästa bruden i stan o så ser vi fram emot lördag, yea! :D


Hahah, stor du va på dendär bilden gumman :*


Hare fint! :*


woah!

Hemm från skolan nu, yes! Dans sista lektionen och de är såååå kul! Alla är så söta när dom dansar :D

Iaf så sitter jag hemma i soffan med Viola och kusiner och är social och trevlig. Vi ska beställa pizza och hare fint! Och sen Matte kanske kommer oxå, fint :)

Tare lugnt! :*

åhw ._.

Jag har inget kul o skriva haha, o har man inget kul o skriva får man ingen lust o skriva heller :(
Så då blir det bara tråkiga inlägg om ingenting. Va kuuul!

Förlåt förlåt förlåt jag ska skriva bättre. Eh.. a.

Nu måste jag stressa bara för att jag skulle skriva dehär, älskar o stressa <3


cocopops

Jag är trött. Otroligt trött. Idag känns rörigt haha. Atm äter jag cocopops och dricker te, de är gott!
Måste snart klä på mig....... jag orkar inte :(

puss bra dag and so on


hugo

Jockes katt heter Hugo, den är fin

robin gör peacetecken, de är ju coolt

överskriftjävel

Skola i 2 timmar
äta kebab med robin o jocke
sen fikade vi, slutade med att jag åt jockes kaka, drack upp hans kaffe och robins hallonsgrej? OCH mitt eget te, otjock brud.

ligger i jockes soffa nu med datorn på magen HAHAHA fan va jag skulle passa o va fet <3

men jag ska träna sen, så de blir inte att bli fet denhär veckan heller :)

senil

Tove -  Lina kan du göra flätor på mig?
Lina - VAFAN HAR DU MIN TRÖJA PÅ DEJ FÖR?!
Tove - oooj.. asså..
Lina - Jävla cp kan du ta av dej min tröja eller?! Varför tog du den?
Tove - Förlåt! Man asså, jag typ såg en aaasfin tröja på stan och så tänkte jag köpa den men jag hade för lite pengar. O så nu när jag hittade denhär tröjan i den rena tvätten trodde jag att jag kanske hade köpt den ändå...

Kul att min syster är senil redan vid 13 :)

Hot fudge here comes the judge




FAN VA HÖGT TOBBE! jahejminmage hihihihieheihehi ;$$



fias hund har en grej för mig

plugghäst

Nu har jag pluggat matte iaf. Jag har pluggat FÖR MYCKET MATTE
pluggpluggplugg OJ dedär skulle jag ha gjort imorrn på lektionen. Kul att jag kan läsa planeringen. Vadfan ska jag fördriva tiden med imorgon i typ en timme? Blir nog kul..

Jag äter bullar, trots allt kanelbullens dag idag! (DUKTIG SVENSK)
Min syster bakade och jag får äta alla missbildade :)


Ja jag hade mousse i håret igår och nej jag har inte tvättat det sen dess hohoh
missbildad fast god bulle, jatack <3

nuså!

Hej, igen.
Nu känner jag mig inte (läs inte så väldigt) sliten längre. Plugga vare, jahaja. De blev ju som de blev. Men jag ska börja, snaaart. Matte och biologi, åh så kul!

Hamnade framför 'Corpse bride', den dög, de gjorde den. Tove (min ena lillasyster) satt i soffan bredvid mig och gnällde på mig att jag skulle diska. 'Linaaaa, du måste diska nu. Jag ska baka bullaaaaar.' Så satt hon och sa, i ca en timme. Tillslut gick jag och plocka in disken i diskmaskinen och sen kunde jag börja gnälla på henne att baka bullar. Så nu håller hon på att baka bullar, som någon (jag) kommer äta upp innan onsdag, senast!

Bra dag, ohyes it is.

Idag vaknade jag bredvid Fia i hennes säng, hihi mysigt! Dock lite mindre mysigt när vi märkte att det var två äckliga getingar flög runt i hennes rum. Ska inte dom vara döda nu?
Anyhow, vi försökte kolla på 'Män som hatar kvinnor' för andra gången, men misslyckades igen. Ja, SÅ dålig var den! Åt lite chips till frukost (siktar på feta lastbilsbrudar) och sen åt vi riktig frukost (Oboy och macka).

Nu ska jag ladda lite för o plugga ahha, lär behövas! Men aja, de är väl de söndagar ska spenderas på?
vi hörs, puss!

gürka

Hemma nu. Sliten och trött chey. Bilder sen? a.

yea !

Sitter hemma hos Fiä och fixar mig. NAJZ

snygga brudar!

lördag

God morgon! De va längesen jag vaknade såhär tidigt av migsjälv haha. Somnade runt 2 med tvn på och sen vaknade jag runt 6(?) och då vare en Lilo & Stitch-film på femman haha, så den kollade jag på! Sen somnade jag om och vaknade tio. Rätt skönt att vakna tidigt, man blir liksom pigg på nått sätt..

Idag ska jag packa lite nödvändigt och sen ska jag till Fia och sova där. Får se vad vi hittar på, ska bli riktigt najs faktiskt!

Nu ska jag kolla på Miami Inc, PUSS


prettyfaces!

fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyys

Jag tog cykeln hem till Hanin och Saba! Vi käkade gott och sen begav vi oss till Maxi för att köpa godis haha. Satt framför idol och bara myste! SÅ värd kväll!

Men nu, hallå!? Hur i helvete kommer det sig att Jon inte gick vidare i Idol? Han va ju iallafall topp 3! Svenska folket kan ju verkligen ingenting. Schlagerbruden och han med Björnes röst kunde ha avstått, dom skulle ändå inte kunna vinna. Fan va sur jag blev! Jag hade lovat migsjälv att inte kolla på Idol och inte bry mig, men hur ska de gå till om alla andra sertill så att de blir såhär? Vad händer med killen nu?! Han har ju talang!


och lite gullig är han väl? :)

fredag!

Jag ligger ute i trädgården inlindad i en filt och dricker te med datorn i knät. HÖST ÄR MYSIGT! Har ingen aning what so ever om vad som händer ikv, men jag vill fan inte vara hemma. Jag hittar väl på något! Trevlig fredag, puss!

hey ya

Now what's cooler than being cool? ICE COLD!


workoutday

Idag vaknade jag och var arg på allt och alla. 'Aha, ovanligt?' tänker ni, men idag var det faktiskt extremt! Jag var pist på allt och alla. Och trotsig som jag oxå var, satte jag på mig tunna strumpbyxor med mönster i, trots de 0.4 graderna utomhus. Fan jag fick ångra de. Har verkligen inte frusit så mycket på länge, och de gjorde ju inte så att jag blev gladare direkt. Var sur hela dagen tills vi hade danslektion. Och efter det *poff*, glad somfan. De är sjukt, ALLTID lika glad efter en dansträning. Älskare verkligen!

Nu ligger jag hemma i sängen och har tråkigt. Fast de är skönt ändå o bara tare lugnt. Har haft saker på g hela veckan och idag planerade jag inte in något alls.
Jag satt och försökte göra ett 'schema' för ett arbete nyss, men word ville inte vara min vän, eller så kanske det var tvärt om. Men det är oviktigt! Grejen är att jag gav upp och körde igenom alla koreografier jag kör på träningar, och då blev jag lika glad igen, stört dedär.

Ikv ska jag bara tare lugnt och kanske städa rummet? Hha på nått sätt lät de bra.

puss fina!


RSS 2.0