alltså

jag blir glad av att dansa. that's it.

fem sex sju å ått å eeeeeeeeeeen tvååååååååååå treeeeeeeeeeee fyr fem sex sju å ått

de ska jag lära mig nu. sen är allt klart hihihi, duktiga cheyen asso!
nu ska jag sova NEJ JUSTJA jag ska skriva på arbetet. jävla skit. hora. bajs. moget

ska göra typ en koja och sitta där hela natten tills hela arbetet är asbra och alla i min grupp tycker jag är DAMPbra imorgon. WOHO jag slutar 11 imorgon. sen ska jag bara hem och sova, oh städa lite, kanske. jag får se. prioriterar sova i alla fall!
nu skriver jag för mkt. ska plugga, nej, kolla klart på rawr. SEN jeavlar


justja.
jag vet vad jag vill bli när jag blir stor nu.

miss nöjd | missnöjd

idag har bara vart jobbigt. träffade Fia en stund och de va det enda som va bra. annars har allt vart kaos och jag vill egentligen bara gå och lägga mig nu direkt, men de går inte. har fortfarande saker att göra. hatar måndagar.

har ångest över mitt hår. har fattat mitt beslut om hur jag tyckte det blev nu och det är waaaay too short. verkligen hemskt. Och med håret blev allt liksom fult på något sätt, fattar ni? asså jag tror aldrig jag har känt  mig så ful förut haha ): Vill bara gräva ner mig, omg verkligen skabbig. absolut A L L T känns fult. fyfan.

nu ska jag sitta och vara arg och ledsen och ha ångest ett tag till sen ska jag åka och träna, hoppas de blir kul iaf då..
Hor-dag.

hemma en stund

Hemma en stund nu. Sov hos Matte och sen va jag ner på stan och klippte mig. Kort och rakt typ.. kanske bild, sen :) Ska fira mamma lite n, snart kommer de folk osv o sen åker jag till matte igen :) Bra helg.
Imorgon äre genrep för dansgrejen, lite nervös haha :( aja  :)

Nu ska jag byta om sen hjälpa till typ..  puss


solo

Borsta tänderna och skriva samtidigt. Tänk va hon kan.
Drar mig snart till skolan, helt ensam. Robin och Jocke är jävla pussy's som inte tål lite vaccin. Mesar, töntar..
Aa, de va väl typ bara de jag vill säga :)

Jämställdhet

Sitter i skolan och ska skriva en text om jämställdhet i hemmet..? Går inte så bra som de kanske borde. Trött och lite sur typ. Lyssna musik istället duger bra. Mina hörlurar glappar och jag kommer snart strypa någon med dom, så jävla ovärt. Blir fan ledsen på riktigt när dom slutar funka..

Men aa, slutar lite innan 4 och då ska jag till Matte äre bestämt. Sen bara hem och sova, behöver de!
Nu ska jag engagera mig lite. Duktig chey.
puss

Dåligt samvete

Jag har dåligt samvete. Jättemycket dåligt samvete. Och så är jag arg. Och lite ledsen.

Jag är arg på min syster för att hon är dryg som få och det känns som jag har nästan abstinens från att klappa till henne. Inte för att jag har gjort de, många gånger alls, men det har hänt. Och de känns bra, iallafall ett tag. Jag är också arg på min pappa. Jag nämnde för min MAMMA att jag just nu, inte kände för att plugga vidare efter gymnasiet. Då lägger han sig i och blir typ arg på mig? De är typ 3 år kvar, snälla! Tar de när jag har slutat 3an eller nått, verkligen onödigt nu.
OCH så är jag arg för att det var JAG som fick lov att fixa allt tills idag, handla presenter etc etc etc.. Jag är fan fortfarande barn hemma? Äre verkligen jag som ska fixa allt då?

Dåigt samvete har jag för att jag är arg på Tove och pappa.
De är mammas födelsedag och jag har verkligen l o v a t att vara snäll och inte bråka med Tove etc etc.. Fast de är inte bara mitt fel att jag är osams med alla. De är ju inte bara en som bråkar? Så nu är mamma ledsen, på hennes födelsedag och allt ): Åh, ångest.

Haha och så va vi på en föreläsning idag med skolan. Nanny-Maja hette hon, hahaha? Men de va verkligen bra. Liten tjej som stog o pratade om hur vi suger på dehär med jorden och utsläpp osv.. DÅ fick man dåligt samvete kan jag säga. Åhhhh mer ångest ):

Ledsen är jag bara för att denhär dagen va jobbig. Ledsen över att jag är arg och har dåligt samvete. Och justja, för att det gör ont i min arm. Trodde inte alls att det skulle göra ont, var mest orolig för vad som händer sen liksom.. Men det gjorde verkligen ont. Inte när hon stack in själva nålen men när man kände att hon sprutade in själva vaccinet kändes de verkligen. Gjorde ont då och har inte slutat än, perfekt.. 

bam bam baaam

Nu sitter jag här igen efter en träning och en mysig fika med Mickan, som vanligt på tisdagar alltså! Men de är konstigt hur glad jag blir av att träna haha, älskar de verkligen. Sick they say.
Började känna mig lite borta när jag satte mig på bussen och de har inte gått över än. Lite för tankespridd för mitt eget bästa, eller nått annat ovärt. Känner mig snurrig haha.

Imorgon:

bra:
 - sovmorgon till 12
 - lilla mamma fyller år = god mat <3 PLUS att jag får ge henne alla mina asbra presenter! bästa dottern typ!

Dåligt:
 - Missar idrotten (AA de är dåligt)
 - föreläsning om något ovärt
 - SVINVACCINET! ):

på något sätt ser jag fram emot imorgon, känns som de blir en bra dag. Hoppas jag inte får bieffekter-äckel av sprutan bara.. !? Aja, annars blire en najs torsdag då! :)

På lördag ska jag klippa mig PLUS att hela släkten kommer hit och firar mamma = fika <3 Bara bra saker kommer ur födelsedagar, och oftast är de mat :) Åhh, min feta lastbilsbrud som bor i mig börjar komma fram igen, HAHA, åååhh de är illa ): Och snart slutar träningen, DAMN va skönt de ska bli. Men samtidigt kmr de bli ångest framkallad av dålig kondition och allt man äter som inte är grönsaker. Men mer fritid säger jag inte nej till. Kanske ska börja dra ner på dansen.. känns inte riktigt lika roligt längre.. I alla fall inte vissa kurser..

Det kallas tvivel, vi får se hur de blir :)

Nu ska jag snart sova, puss!

barbie beatdown 7

Jocke och Robin sitter och spelar tvspel och är töntiga. Frågade vad de va dom spelade och fick svaret Barbie beatdown 7, tror inte de är riktigt så. Dom skjuter iaf, god that's funny.
J: om du dör robin, dödar jag dej!
brutalt.

Ska dansa sen, lite opepp, men de blir nog najs typ.
Influensaspruta imorgon, kunde inte vara mer opepp.

måndag, härligt!

Vaknade av att klockan ringde och va så jävla arg för att jag hade ställt den en dag tidigt. De är ju söndag. Eller aha, nej.. de är ju måndag.. justfan. Hatar att blanda ihop dagarna sådär, känner sig så vilsen ):
Nu har jag i alla fall ätit frukost och läst tidningen, mogen chey haha. Peppar skolan nu, nej de gör jag inte.
puss

BTW ska jag köpa skor idag mhhh <33

HAHA

insåg att jag hade enorma humörsvägningar när jag skrev inlägget under..

Sammanfattar det såhär : deppigt sen glad.

då fattar ni :)


blaha som myspace hade kallat det

Jag orkar inte stanna kvar
jag är för hungrig och för trött.
och vi har varit här så många dar
och de blir alltid lika blött

ååh vilken jobbig dag de blev. Undrar hur i helvete det kan vara jobbigt att ligga i sängen och halvsova. Att tänka tar för mycket energi för att över huvudtaget vara värt. Det funkar bäst om man bara låter bli. Allt känns rörigt fast ändå så jävla rent. Känner mig så glad, lycklig 24/7. Hade de vart en film jag sett hade jag sagt "dedär är för bra för att de ska funka, sådär kan det inte vara. De är för bra. Något dåligt måste hända." Nu äre ingen film, nu äre på riktigt. Fan va bra livet är alltså. luv it <3


ibland -

 - blir jag arg på människor för dom är så skämmiga. Sen kommer jag på att folk säkert tycker lika om mig, då går de över.

 - äter jag fryst vaniljsås med daim i till frukost..

 - låtsas jag vara glad fast jag är arg. En jag känner gör tvärt om. då blir jag ledsen ):  som nu ):

And ooh la, the world just chewed her up and spat her out

känner mig lite så idag.. ja, som rubriken alltså? Typ lite mosad på nått sätt haha? De spelar ingen roll vad man göra på helgerna, de blir ändå lite drama till slut.
No no drama, no no no no drama. i say fuck drama! lololol

Igår va nog inte så lyckat som jag trodde att de skulle bli, men de va najs ändå. De är helt otroligt hur länge youtube kan roa en handfull p93:or. Och vem kunde tro att nudlar och bacon passade ihop, inte jag iaf..
Får se vad som händer idag. Hoppasd på att Matte kommer hit, de vore mysigt.

waow


I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your love is revenge
You and me could write a bad romance


Oj vad mainstream allt blev med en Gaga-text mitt i allt men aa, ja tyckte de behövdes! Så bra ju, jävla powerwoman hon är typ. Med liten snopp o allt...

Ligger i min säng med datorn på magen och klickar runt lite över allt. Va hos Hanin idag och myste lite, Saba va oxå med. Söta cheyor dedär <3
Känner mig lite deppig sådär, värsta actiondagen ju, klart man blir lite sliten liksom. Känner att jag vill ha en kram. Kanske rent utav är i behov av en kram, behöver en, nu. alla har gått och lagt sig. Ingen kram till lina, nope. Imorgon ska jag till stan tror jag, sen vet ja inte. Tobbe verkade pepp på något. Längesen så de blir najs skulle jag tippa!

Justja! Jag och Hanin gjorde bort oss rätt jävla dampmkt idag på bussen. Måste lära oss att hålla käften, kan sluta illa. Sen kollade vi på pinapple express(?) om den nu stavas sådär. Jag somnade och sa 'fettfint' när hanin garvade, och sen somnade hanin oxå. Jävla pundarfilm, påverkar bara man kollar lite på den, va längesen vi va så störda haha.

it's ok

Jag är i skolan nu. Allt är lugnt, tror jag. Fick inte någon förklaring till ryggen på grund av min shitty husläkare, men ja är fan nöjd ändå. Orkar inte hålla på haha, blir de illa tar vi de sen :) Men ipren är min vän, thank god. Nu ska jag ha samhälle. Puss

men neeeeej, de räcker nu

Svårt att sova igår. Inget ovanligt, nej. Vakna runt 4, gå på toaletten. Jobbigt o vakna mitt i natten sådär, man blir liksom pigg. När jag äääntligen hade lyckats somna om igen, kan fan inte ha sovit mer än 2 minuter, så typ, hugger de till? i ryggen. Typ dör, verkligen. Illa dehär tänker jag. Nu blir jag förlamad snart, eller blind eller nått. Nått i ryggraden gav upp och nu kmr jag ligga här tills mamma kommer och skäller på mig för att jag har försovit mig. Orkade inte ens sträcka mig efter mobilen för att kolla hur mycket klockan va, haha patetiskt. Låg där ett tag och funderade på om de kunde ha något med svinis att göra. Ja menar, vilka symtom stämmer inte in på den liksom? Samlade lite power och letade efter mobilen, aj, typ. Smsade (aa, teknik asså <3 ) min syster och sa åt henne att säga till mamma att komma in till mig. Och eh, aa då va klockan typ halv 7, så de va inte äckligt tidigt iaf :)

Så atte aa.. nu sitter jag här och väntar på min läkartid och äter ipren till frukost. Fredagmorgon sådär, trevligt med lite action i vardagen!

Tror jag drar iväg till skolan efteråt ändå, ipren verkar ju funka på ryggen och jag ska fredagsmysa med Hanin ikväll, inga undantag!


oh darling dear

Nu kmr de bilder, shit va de kmr bilder. damn


hanin är bäst med kameran


..som ni ser här


en elin


de regnade


asmkt regnade de, stövlar - check


vi va hos Tim för längesen, jag robin & några till, haha aw fina <3


alva ställde upp, de va ju inte som om hon hade bättre saker för sig, som att duscha elr nått


haha aw


(:



aa, rätt åt er
elr nått

No can do

Idag va jag stört glad, halva dagen. Sen någon gång när vi hade slutat skolan blev jag deppig och tjurig igen, inte för att jag låtsades om de, men jag va de. Men de va skönt att vara sådär glad. Jag brukar inte vara de. Inte ofta alls. Lite sad om man tänker på de, jag borde vara glad hela tiden. Va mycket bättre de vore för alla.

Har lekt med kameran idag, de va riktigt längesen nu. Sad de oxå. Försökte ta lite okej bilder på migsjälv för de va ett bra jävla tag sen nu de oxå. Men nope, de gick inte. Så jag gick runt lite här hemma och tog lite bilder på vad jag kände för. Kanske lägger upp lite här sen. va längesen de va bilder här oxå. Förlåt då ):


Mhm, update of today. Lika sugig som alla denhär veckan. Kul för er... näääää. I alla fall får ni nöja er.

Nu tänkte jag gå och bli på bra humör eller nått, wow!
Imorgon ska jag ha fredagsmys hos Hanin, vi ska Idola :D

- done that

Åh, Hanin är fortfarande bäst <3 Vet inte varför, men alltid på kvällarna får jag lite Hanin-abstinens. Saknar henne lite varje dag, även fast hon går i min klass, haha babe <3

Idag har jag -

Skrivit 2 uppsatser om samma film. Hon ville tydligen bara veta vad J A G tyckte om filmen. Oviktigt tyckte jag.

Haft sjukaste träningspasset ever. Med undantag för Oskars dansgrej, de va sick. Kan iaf inte längta mer tills imorgon när jag ställer mig upp bredvid sängen och sen faller till golvet för att mina benmuskler inte funkar som dom ska.

Ätit kladdkakasmet medans jag önskat att de inte skulle märkas något. Lite onödigt nu i efterhand för nus kriver jag de ju ändå här..?

Åkt hem till matte och vart där ett tag. Najs!


Dagen va rätt bra faktiskt. Nu hade jag tänkt att jag skulle duscha fast tror jag tar de imorgon när jag vaknar istället. Riktigt trött nu faktiskt ):

trött.

Idag har varit en bra dag. Skulle vilja skriva väldigt asmycket om allt idag men jag orkar inte. Helt enkelt inte på humör. kanske imorgon.. Får se. Ily Hanin för hon är den enda som älskar mig tillräckligt mycket för att skriva något till mig här. Hon är bäst. Nu ska jag sova.

mhmhm


The thing that makes this love alive
is that I'd want your heart to beat instead of mine



mhm finaste textraden på länge, håll med om de. okej, bra.



Let it go

Sitter ensam hemma med stora datorn i knät och lyssnar på Yashin's nya låtar. Åhhhhh, jag saknar StageDive. Saknar hela sommaren, typ. Igår tänkte jag mycke på förra sommaren, 08 alltså..? Kom fram till att jag saknar den. Saknar den men skulle aldrig vilja ha tillbaka den. De va då liksom. Nu är nu, med nya människor etc etc.. Känns bra tycker jag nog. Yea, de göre fan.

Nu ska jag göra en kraftansträngning och resa mig upp och leta efter kontrollen till tvn, har setat och kollat på 1an senaste halvtimmen eftersom jag inte orkade byta haha, ordet lat existerar inte här. Ska fan göra nått att äta som jag kan bränna ikväll på träningen. Skibra!

Make a little money, buy a fancy car

Här om dagen va de en tjej som slog mig på bussen när jag skulle åka hem. De va rätt obehagligt faktiskt. Vet inte ens varför hon slog mig. De va bara *box* och sen *fittblick* sen skrattade jag åt henne rätt högt och sen gick jag. Hah, undrar om jag hade gjort nått elakt ):

Anyhow
Så har jag varit och tränat nu ikväll. Åh vilken ångest man får. Efter att ha vart sjuk en vecka och inte kunnat träna som man ska, knappt ens vart ute, så har jag tappat konditionen helt. Helvete, jag som tyckte jag va uppe rätt bra denhär terminen. Men AJA, får väl fightas lite för o få tillbaka den, känner nästan att jag måste. lite tvång sådär..

okeyy...

ja ändrade mig, dom kanske inte är så nördiga. Nu ligger dom på nån jävla lista, HAHA nu kanske dom är ännu värre. VENNE :)))

nerdface

I might have to take the train,
but then we would have spent less time together,
so it's ok to wait for the next one.

Alla i min klass sitter och spelar ett klickspel på facebook. Onördiga är dom, mhm. Klick klick klick klick klick klick hahah töntar. Snart har jag naturkunskap. KUL, typ hoppa efteråt, man mår seriöst dåligt. Jävla bullfi. Mhm, träna ikv, så skönt <3 

pusspusspuss tare lugnt osv

dom är rädda för varandra

Har blivit lite av en vana att inte uppdatera på helger. För mycket att göra på helger, för lite tid. Låt oss säga att de är en tradition. Och de är ju till för att hållas, right?
På tal om traditioner har folk börjat fråga vad man vill ha i julklapp.. Vad vill jag ha i julklapp? Ingen aning. En sladd från datorn till tvn så jag inte måste ligga och scrolla vad jag än gör på datorn. Pengar. Kläder. Kläder, går inte att önska sig. Ingen annan vet exakt vad som är snyggt ju :(

Iaf så har helgen vart sjuuukt bra <3 ååh ily helger typ <3 Så jävla skönt o inte gå till skolan, o sova bort dagarna ist, mkt mkt mkt mer värt. Dock får man lite ångest när man vaknar när solen går ner och sen är de bara mörkt hela tiden.. Men de får duga! Lätt värt de.

Känner mig lite trött nu faktiskt, även fast jag vaknade runt 3. . . . . . ): Ska försöka sova snart. Kan ju inte va vaken hela natten ju! Eller kan man...? :D Nääh, skulle bli illa imorgon haha.

sov gott nurå, ah okej

bytheway

har jag ny musik <333333333333333

The sky falls down at your command
The city will roar with the sound of terror
And our world will crumble
At the sound of your voice
So take my words, it's not my choice

wowowow

Sitter i skolan och "ARBETAR MED ETT PROJEKT", duktigt jag är. oooh pluggis <3 Ny musik, tänka va jocke kan. Utan att ens veta det. Efter skolan ska jag skjutsa hem honom på cykel, för ja är superwoman. YEA!

Haha nej men lite seriöst nu, jag blir alltid ¨så jävla pepp och glad fredag eftermiddag, sjukt! Jämnställdhet blablabla, så jävla dött ämne, helt sjukt astråkigt.
Nu ska jag peppa sista halvtimmen denhär veckan och sen äre helg, FAN VA NAJS!

pusspusspuss jag är lycklig atm

sovmorgon <3

God morgon!
Vaknade runt 7.45, 7.50, 7.55.. ah ni fattar. Smart som jag är hade jag ställt 10 larm på klockan så att jag va helt säker på att jag skulle vakna. Duktig chey, yea.

Jag börjar om typ, 80 minuter nu, tror jag. SÅ skönt med sovmorgon! Ska snart dra mig upp och försöka utföra lite krisarbete i allt kaos (mitt hår) ojojoj jag måste klippa mig ): Men bara topparna, tänker INTE ge mig, ska ha kvar mitt långa<3

Ska ni höra om mitt nya projekt då? Jag ska (vill) ta cheeks. Min mor skrattade åt mig, menne eh.. jag ska tjata så hon vill slå mig sen. Jag ska hare, skiterit ):


som här! otroligt snyggt :)
http://bme.com/pierce/05-lips/A91111/high/jo8n-polaroid-love.jpg

i skolan

Sitter i skolan och har "lunch", inge god mat och blev mätt på muffinsen(?) jag åt till frukost haha. Åkte till Wenströmska med Jocke på nån grej med vår linje och slapp matten och tyskan. Najs. Nu sitter vi och gör ingenting, är nördar typ. De duger. Snart samhälle och efter de slutar vi, inställd dans lololol :D Ska vänta på stan med Hanin och Amanda på matte. Sen ikv/inatt elr nått måste jag skriva om pjäsen vi va och såg för nån vecka sen. KUL ):

yea

Tdwp va sjukt bra. Jag mådde inge bra alls men kul vare. Sov inget natten efteråt, hostar som, aa. Haha. Skolan va jobbig, sjukt trött och hängig bara. Åkte hem efteråt och sov bara. De är anledningen att jag inte har gått och lagt mig än. Men ska göra de nu tror jag. Trött ändå. Inte najs ):

Sov gott

göre!

Jag har bestämt mig nu. De va rätt :)

På något sätt blev allt väldigt struligt igår men det slutade med att jag tydligen är frisk nog att gå till skolan idag haha? Aja, gör mig inte så väldigt mycket. Började bli lite långrandigt att bara ligga hemma och sova. Har försökt att bli lite peppad på ikväll oxå, de gick väl sådär. Jag lyckades ialla fall bli LITE pepp på att gå upp ur sängen. Jag tror att jag nöjer mig med det så länge, och resten kommer nog smygande senare.

Jag ska dra till skolan om 25 minuter nu, måste klä på mig, och göra något åt mitt hår. Kan ju inte se ut såhär, går bara inte längre! Katastrof, Kaos.

Lol, black eyed peas är konstiga. Vafan lyssnar jag på dom för? Och varför blir jag så glad av just denhär låten? Ingen aning, men så äre. Nu ska jag klä mig. Ha en najs dag, de ska jag ha iaf :)

göre elr göre inte

Ni vet när man tvekar om man ska göra något. Göre elr inte, göre elr inte, göre elr inte. Och så gör man de tillslut, men exakt när man göre så ångrar man sig liiiite men inte helt. Och sen vet man helt enkelt inte om man ångrar de elr inte. Och man kan få vänta i flera år på att få veta om de va rätt elr inte.

aa okej, bra att ni vet. Ville bara kolla.


prestationsångest

Jag fick prestationsångest. Jag kan inte bli peppad, allt blev bara jobbigt och jag blev bara deppig. Åhh, jävla Sverige. Hade det inte varit så jävla kallt och skabbigt hade jag antagligen vart frisk och peppad nu. Sveriges fel, alltihop.

The devil wears prada

Aa, nu sitter jag här kvällen innan och är inte peppad alls längre. Känner på mig hur dåligt jag kommer må imorgon och hur dåligt humör jag kommer att vara på för att jag mår så pass dåligt. Fan oxå. Kom på mig själv med att sitta och längta till själva tågresan imorgon för då kan man sitta helt still och bara ta det lugnt. Jag oroade mig oxå tidigare för vart man kunde köpa öronproppar. Hade jag inte vetat att jag var några månader från att fylla 17 så hade jag gissat på att jag var runt 35-40. Då är det illa, gott folk.

Nej, jag får ta och peppa lite nu i min ensamhet. Ljudet på spotify är inte det bästa men TDWPlåtarna finns där iaf. Hoppas på mirakel eller nått annat fjantigt så att jag inte låter som en 95årig gubbe när jag pratar eller som jag ska spy när jag hostar imorgon. Håll tummarna för mig är ni snälla.

i pwn fuck u

Heheey, whatup?
Ehhm, inget är riktigt upp. Allt är nog mest ner tror jag. Eller ah, febern är så gott som borta, eller den va borta ett tag i alla fall, nu känns det som den är tillbaka, rätt jävla asmkt känns de som de. Har nå cp med huvet (HAHAH) så de bara snurrar om jag typ, exempel: tappar kastrullock mot varandra så det låter högt. Åh vad dedär inte bara va ett exempel.. Och åh va ont det gjorde ):

Iallafall
när jag hade skrivit mitt 'hej jag är vaken sent/tidigt och kan inte sova-inlägg' somnade jag om, runt 6, efter att ha kollat på barnkanalen lite. Fantastiskt va tidigt dom börjar sända. Sen vaknade jag halv 11 och kände att jag mådde bra, förutom hosta dårå. Satte mig och gjorde klart PowerPoint grej och sen fick jag faktiskt ner en macka, otroligt vad duktig jag kände mig. Sen plockade jag ur diskmaskinen och det va då kastrullexemplet inträffade ):

Nu ligger jag i min säng och mår dåligt igen haha. De kostar att vara duktig. Yr somfan och feber, mhgreat! Jag som lyckades bli frisk några timmar.

Bara för att jag är dålig på att lägga upp bilder här och för att jag hittade mitt minneskort (som har setat i kortläsaren i datorn hela tiden) så tänker jag plocka upp lite bilder här. varför inte liksom.





okej de blev 2 bilder jag orkar inte. Nu ska jag sova


rubrik

Sov mer eller mindre hela söndagen. Övervägde att följa med och fira farfar på fars dag men kände att det tappade mening när jag varken kunde äta eller prata. Stannade hemma och sov, som sagt. På kvällen vaknade jag till liv och städade mitt rum. Fick något gjort i alla fall, vilken tur. Somnade igen runt 11 och vaknade 3 av att jag hostade.
Vilket mysigt sätt att vakna. Sätta sig upp i panik för att man inte kan andas ordentligt och samtidigt hosta så att man nästan spyr.
Gick upp och gjorde te och nu sitter jag och försöker bli trött. Det går inge vidare. Jag orkar inte vara sjuk längre. De är så jävla b. Saknar alla, nästan så att jag saknar skolan oxå. Men bara nästan.

Nu ska jag försöka sova, igen.
Ha en bra dag typ, :*

va ärehär? ):

De går ju bara inte över. Orkar inte sitta hemma längre. Jag saknar fan till och med frisk luft.
Nu har jag hittat lite grejer jag kan svälja i alla fall. Gröt, glass och barnmmat. De låter väl helt fantastiskt, ellerhur? Asså vilket jävla liv.
Idag måste jag ialla fall göra något. Kan bara inte sitta i sängen och klicka på 'uppdatera-knappen' på facebook en hel dag till. Tror jag ska städa mitt rum. Lite lagom ansträngande sådär. Kolla upp tunnelbanor tills på tisdag kanske jag oxå ska göra. Kan vara bra att veta liksom. För att aa, jag ska gå på tisdag. Skiterit.


one more thing

Mamma kom hem med Kaktus/lime-sorbet, pringles, hel godispåse, te i alla olika sorter och läsk. Har jag kunnat frossa i allt de och ialla fall blivit lite tjock? NEJ DE HAR JAG FAN INTE!

försöka duger

Sitter i soffan och har nyss kollat på film. Seven pounds. Grät så dom trodde jag hade krupphosta eller nått. Låter väldigt kul när jag försöker prata/whatever då jag har tappat rösten nu. De är ju kul, haha bruden kan inte prata. Åh va roligt.
Nej.

Har hela dagen försökt att inte hosta, det gör för ont. Har inte heller ätit något. Det gör oxå för ont. Fyfan vilket liv. Är jag inte frisk på tisdag tror jag jag tar till drastiska åtgärder. Dehär går ju bara inte.

fuck..

Nej, du är inte frisk.
Nej, du får inte åka till Hanin och skrämma barn.
Nej, du får inte gå på spelningen ikv.

Fuck va bra jag hade planerat helgen, och jävlar va snabbt de gick åt helvete.

Jag har skrivit en 'Fan va synd de är om mig - lista', mor ska åka och handla såattee..
Sen ska jag nog sova hela dagen. Då känner man inte hur dåligt man mår.


I LOVE SLEEP, MY LIFE HAS THE TENDENCY TO FALL APART WHEN I'M AWAKE

kul liv jag har :(

?

Live now, Pay later.
var det så vi tänkte?

svin är ändå ett fult ord

host host host host nys host nys och host samtidigt host host host 'det gör oooont' host host nys dö, host host. Låt oss kalla det brutal förkylning. Svin är ändå ett fult ord.


Jag lagade iaf mat. Nudlar o sånadär svampgrejer som smakar kyckling. Jag hade i gurka oxå. Misstag. Jag gjorde te men det blev för starkt. Åhh, tragiska människa.


men vafan :(

Jag är hemma idag, allt lyckades bli otroligt mycket värre över natten på något jävla sätt. Jag sitter/ligger i soffan och svettas/fryser, och det har jag gjort sen imorse när jag vaknade halv 8 och inte kunde somna om. Najs. Har ont i hela kroppen, det gör ont att stå och det gör ont att gå. Ont att svälja andas och hosta. Ont i huvet, och nu i magen oxå. Följden av att jag inte orkar/har någon lust att laga mat, och att jag inte har ätit sen kebabpizzan igår eftermiddag hos Hanin. Fy. Det skulle vara helt underbart om någon ville springa upp till Asia house och köpa mig lite mat i en såndär fin vit kartong som det går i typ ett ton mat i. Har vart sugen ändå sen dom åt de igår på Navy CIS.

Har lite smått panik oxå. Hade planerat så mycket bra i helgen som jag kommer att missa nu. Och tänk om jag inte blir frisk tills på tisdag? Skandal. Ah då äre skitsamma, tänker gå ändå. Danger danger typ.

Nu ska jag peppa lite mat och kanske lyckas få i mig någonting. woho!


feber är hot hot hot

Efter kebabpizza och omstyling av håret (HAHAHA) drog jag Hanin och Amanda till teatern och träffade klassen. Vi skulle se 'Mig äger ingen'. Den va väl väääldigt "okej" mäste jag säga. Till mitt försvar för att jag dissar stor kulturhändelse kan jag säga att jag är sjuk. Inte lite sjuk som alla är varannan dag typ, utan sjuk. Hög äcklig feber, ont i huvet och om några minuter lungorna på golvet bredvid sängen. Hosta är grejen <3

Kan inte sova heller, även om jag försöker, och tro mig, det gör jag. Sov i kanske en timme, sen vaknade jag, de går bara inte. Hoppas dock att jag är bättre imorgon. Känner att helgen kommer bli sjukt najs, om jag inte ligger hemma de vill säga. Nu blev jag hungrig oxå. Great. Ska överväga om jag orkar fixa nått och sen försöka sova igen.

btw så har jag TDWP-biljetter nu, sick <3


pusspusspuss alla får svininfluensan pusspusspuss


pain on da knee!

Sen dansen i torsdags har jag ett blåmärke på knät. Inte ett litet whatever-blåmärke. De är blått och så stort att de ser ut som jag har 2 knäskålar på samma ben. Känns bra att träningen ger något ialla fall, även om det inte är muskler, suck.

NU ska jag sova, på riktigt! Eller nej, först scrubs. Sen sova! puss babes, take care

peppad till tusen miljarder typ

Kom hem från Hemköp för en stund sen. Vandrade dit med Jocke för vi skulle ta ut pengar. Blev så att vi köpte Coca cola vanilla oxå, riktigt god haha! Anyhow, anledningen till att vi skulle ta ut pengar och att jag är pepp till tusen är att de blir TDWP på tisdag i Sthlm. Hoppsan hejsan, bara sådär liksom. Tänk va mycke bättre veckan blev helt plötsligt. Tror jag är lite för trött för att vara så glad jag borde dock. Imorgon kommer jag vara sjukt glad. Nu ska jag gå och duscha sen sova. Börjar 8 imorrn, va kul!

sov gott :*

en annan grej..

.. som inte är så najs idag är att min dator, den lilla fina söta från skolan. Den har en buckla? Eller, inbuktning kanske? Vettefan va jag ska kalla det, men den finns där ialla fall. Och jag vet inte vad som har hänt heller. Helt uppenbart att det är något som hänt. Vet bara inte vad. Sen va de en typ, glipa? överst på skärmen idag oxå. Men de fixade jag till. Så dålig är jag inte. Men nu är frågan vafan de är som har hänt? Just idag har jag all rätt på jorden att misstänka min syster. Aa, hon som skyller allt på mig. Ska ha korsförhör när hon kommer hem. Oj oj oj va jag ska vara elak. Eller inte elak, typ som han Gibbs i Navy CIS när han förhör folk..

aa, så blire.

danger danger

Skrev att jag skulle vara trött idag på morgonen. OM jag va! Slutade med att min syster kastade sönder ett glas och då var det tydligen mitt fel för jag stog bredvid henne? Logiskt, klart de är mitt fel liksom? Haha, och eftersom de inte va mitt fel så blev jag arg. Och hade jag inte vart vaken till 2 så kanske de inte hade hänt, men nu blev de så och vi skrek och jag blev så arg att jag grinade. Mhm, ojdå, mogna tjejer. verkligen. Aldrig vart så arg i hela mitt liv. HAHAHA jag måste börja sova mera. Kan vara livsfarligt fan.

Skolan va tråkig somfan, och vår svenskalärare luktar öl och ser ut som en jävla hamster. Hon är mysig, yea!
Ikväll ska jag och mickan dansa. Åsnan har fan inte dansat på 4 veckor typ. Hon ska straffas. mhmmh puss!

mig äger ingen

Har läst hela dagen nu, och blev klar nyss. Nu kan jag ju ialla fall skriva om den imorgon på svenskan. Tänk va duktig. Om några år när alla har läst den och drar efter andan om man inte har det så kan ialla fall jag vara mainstream somfan och säga att jag oxå har läst den. Oj va kulturell jag blev helt plötsligt. lolololol

Åh va jobbigt de är att vara uppe sent. 02.00, helvete. Skönt de kommer vara att vakna imorgon. Glad jag kommer att vara imorgon.

puss


that's just sick

När klockan ringde idag trodde jag något va fel. SÅ fel kändes de att vakna innan 12. somna om lyckades jag med ialla fall. N A J S ! sen kom min kära mor och frågade närjag skulle vakna och då va jag ju tvungen att gå upp. aja en halvtimme fick duga. nu sitter jag och äter frukost! bam bam baaaaaaam! något har hänt på lovet, illa dehär. ANYHOW så ska jag gå och duscha snart, och sen ska jag cykla till skolan. asså FAN va duktig jag är - frukost och cykel, yea yea wow wow, kan bli bra dehär!

pusspuss babes idag är jag glad haha :*


The city is at a war
Playtime for the young and rich
Ignore me if you see me 'cause I just don't give a shit
The city is at war
Bless the young and rich
With designer drugs and designer friends

mhhh bäst <3

ångestsöndag

Folk sa att jag hade studiedag imorgon, fatta lyckan. sen kom det ; 'nej, de va bara nån som trodde de.' jag som fick lite hopp där. aja, får väl försöka sova bort ångesten snart och sen släpa mig upp till skolan. yea yea wow wow. jag o matte vaknade 2? 3 typ? hem till honom och köpte pizza, yes! bästa maten på ångestsöndagar efter lovet sådära.
Imorgon mina vänner ska jag dansa och läsa ut 'mig äger ingen'. ser fram emot den asså! ser man det fråm den ljusa sidan kommer jag ialla fall ha den i färskt minne på tisdag när jag ska skriva om den. mr. brightside typ, fast brud dårå. ligger och kollar på klädhögarna på mitt golv oxå. vafan ska jag ha på mig imorgon? vilken gåta. inget ser rent ut.. måste städa om jag får tid. HAHA!



The world has it's shine, but i would drop it on a dime

det måste vara lovet

Nu äre längesen igen. Det måste vara lovet. Ialla fall så va Stockholm så otroligt bra, exakt som de brukar vara. Och dansen va otroooooooooooooligt najs. Så kul! Tror dock inte jag tänker lägga ner mer tid på att träna nu. De kör redan ihop sig med allt liksom. Sprang på Bella och Dennis där uppe oxå, så bra! Drog runt med dom och sen drog jag hem.

Igår va najs, idag va najs och hela lovet va najs. HOH, peppar jullovet nurå såatte..!


Bella säger att man inte är riktiga kompisar förens man har kissat tillsammans. Bella och jag är jättebra kompisar nu :)

mhhmm sova nu! puss&kram

RSS 2.0